Δευτέρα, 14 Μαΐου 2018

Είναι οι Anonymous Greece πράκτορες των Αμερικάνων;

Η Τουρκική Αεροπορία ήταν που κατέρριψε το Ρωσικό μαχητικό στα σύνορα με τη Συρία για να απομακρύνει τον Ερντογάν από τον Πούτιν και η Τουρκική Αεροπορία ήταν που πρωτοστάτησε στο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν.

Ο πιλότος που κατέρριψε το Ρωσικό αεροπλάνο συμμετείχε επίσης στο πραξικόπημα. Εννοείται ότι η Τουρκική Αεροπορία έπαιρνε χαρτζιλίκι από τις Αμερικάνικες Αεροναυπηγικές Βιομηχανίες και όταν κλήθηκε να δράσει υπέρ των ξένων αφεντικών …εννοείται ότι δεν έχασε στιγμή.

Κι ερχόμαστε τώρα στους «Έλληνες» Anonymous που κάρφωσαν στις αρχές …κανονικούς Έλληνες Hacker.

Αυτοί λοιπόν οι «Έλληνες» Anonymous …κατάφεραν να εισβάλλουν σε server όπου διατηρούνταν τα στοιχεία χιλιάδων πιλότων της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας. Ονοματεπώνυμα, email ακόμα και κωδικοί πρόσβασης.

Συνήθως οι πραγματικοί Hacker διευκρινίζουν ΠΟΥ μπήκαν με ακρίβεια και ποτέ δεν γράφουν έτσι γενικά …για server.

Δεν μας αναφέρουν δηλαδή αν
μπήκαν στο Τουρκικό Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ή σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα που να αφορά την ενημέρωση των πιλότων ειδικά.


Πρακτικά έδωσαν στη δημοσιότητα κωδικούς που κανείς εκτός από τους πιλότους δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει, εφόσον δεν ξέρουμε σε ποια ιστοσελίδα απαιτούνται να εισαχθούν για να αποκτήσει κανείς πρόσβαση. Δηλαδή η διαρροή αυτών των στοιχείων δεν έθεσε σε πραγματικό κίνδυνο την υποδομή που αφορούσαν οι κωδικοί που δημοσιεύθηκαν.


Οι κωδικοί δημοσιεύθηκαν μάλιστα κωδικοποιημένοι, ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν χωρίς τη χρήση ειδικού εργαλείου αποκωδικοποίησης που βρίσκεται ΕΔΩ


Το ότι οι φιλοδυτικοί Anonymous κατάφεραν και βρήκαν στοιχεία πιλότων που υπάγονται στο πιο διεφθαρμένο επιτελείο της Τουρκίας …εξ αρχής «βρωμάει».


Είναι παραπάνω από σίγουρο ότι τα στοιχεία τους τα έδωσαν προς δημοσίευση από μέσα, κάποιοι από τους Κεμαλιστές που είχαν κάποτε ή έχουν ακόμα πρόσβαση στα δεδομένα της Αεροπορίας.


Η ανακοίνωση των «Ελλήνων» Hacker έγινε πάλι σε Αμερικάνικη γνωστή ιστοσελίδα φυσικά (medium.com) καθιστώντας σαφές ότι «οι Αμερικανοί είναι φίλοι τους» κάτι που αποδεικνύεται και από την επιλογή του στρατοπέδου το οποίο υπηρετούν.


Από την Αραβική Άνοιξη μέχρι και το Τουρκικό Πραξικόπημα …ο έρωτας και τα λεφτά της Νέας Τάξης δεν κρύβονται.

http://www.mixanitouxronou.gr/sillipsis-toulachiston-70-stratigon-navarchon-ke-allon-korifeon-stratiotikon-stin-tourkia/
Πηγή: mixanitouxronou.gr

https://www.telegraph.co.uk/news/2016/07/18/dramatic-moment-shootout-takes-place-in-turkey-coup/
Πηγή: telegraph.co.uk

https://www.rt.com/news/352050-turkish-pilots-arrested-su24/
Πηγή: rt.com

http://www.dimokratianews.gr/content/86097/o-erntogan-xilonei-tin-polemiki-aeroporia
Πηγή: dimokratianews.gr

http://www.topontiki.gr/article/272704/anonymous-greece-diarreysame-pano-apo-5000-dedomena-toyrkon-piloton-video
 
Πηγή: topontiki.gr
http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2018/05/anonymous-greece_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου