Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018

ΓΙΝΕ ΘΕΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ

Εικόνα:
Λεπτομέρεια από ζωγραφικό πίνακα του Domenico Ghirlandaio. Ο πρώτος από αριστερά είναι ο Μαρσίλιο Φιτσίνο, ο «πατριάρχης» των Ευρωπαίων αποκρυφιστών.
Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος
Η θλιβερή πορεία της Ευρώπης προς την καμπαλιστική θρησκεία
ΜΕΡΟΣ 1ον
Πρόλογος

Έστω και αν σπούδασα Ιστορία και Αρχαιολογία (στο ΕΚΠΑ), δεν μπόρεσα να βρω απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα, σχετικά με το παρελθόν. Πολλά γεγονότα μού φαίνονταν ακατανόητα, παράλογα. Η ευρωπαϊκή ιστορία είναι γενικά παράλογη, έστω και αν ο ορθολογισμός είναι δημιούργημα των Ευρωπαίων.

Γιατί οι Ευρωπαίοι, από τον 18ο αιώνα και έπειτα, επαναστάτησαν εναντίον του Χριστού, της Θρησκείας, του Θεού;


Γιατί η Ελλάδα, που πολέμησε και στους Δύο Παγκόσμιους Πολέμους στο πλευρό των νικητών, με την λήξη των πολέμων βγήκε κατεστραμμένη, αντί για νικήτρια;

Γιατί σε όλα τα ψυχαγωγικά μέσα προβάλλεται η αστρολογία (ωροσκόπια, πρόβλεψη του μέλλοντος), ενώ η επιστήμη έχει αποδείξει ότι τα άστρα δεν επηρεάζουν την ζωή μας;

Τις απαντήσεις δεν τις βρήκα στο Πανεπιστήμιο, αλλά τουλάχιστον κάποιοι φιλότιμοι καθηγητές με δίδαξαν να ψάχνω. Να σκάβω, μέχρι να βρω την αλήθεια. Και την βρήκα σε μια απλή φράση, ενός σύγχρονου αγίου της Εκκλησίας μας, του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου: «Οἱ Σιωνιστὲς δουλεύουν τώρα, ξέρεις πόσα χρόνια; Καὶ 250!». Αυτό ειπώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οπότε 1990 -250= 1740! Τι να έγινε άραγε γύρω στο 1740;

Τότε ήταν που οι καμπαλιστές Εβραίοι (Σιωνιστές), έχοντας διεισδύσει μαζικά στις μασονικές στοές, τις είχαν μετατρέψει σε ναούς της καμπαλιστικής θρησκείας, η οποία μέχρι τότε ήταν «άστεγη»! Ταυτόχρονα απέκτησαν ένα οργανωμένο δίκτυο πρακτόρων και στρατιωτών, που εργάζονται μέχρι σήμερα για την ισοπέδωση του Χριστιανισμού στην Ευρώπη και την αντικατάστασή του με την Καμπάλα.

Τί είναι ο Σιωνισμός;
 

Σιωνισμός είναι μυστική θρησκευτική οργάνωση που επιδιώκει την δημιουργία μιας παγκόσμιας και αιώνιας αυτοκρατορίας, με επίκεντρο την Ιερουσαλήμ (ή Σιών, όπως αλλιώς λέγεται)Η θρησκεία των Σιωνιστών είναι η Καμπάλα (ή Καμπαλάχ, קַבָּלָה στα εβραϊκά ), ο εβραϊκός αποκρυφισμός (σατανισμός). Τα ιερά βιβλία του Σιωνισμού είναι το Σέφερ Γιετσιράχ (Sefer Yetzirah) και το Ζοχάρ (Zohar), αλλά έχουν χρησιμοποιήσει και αρκετές φράσεις από την Παλαιά Διαθήκη, αφού πρώτα την παραποιούν φρικτά.


Η δράση του Σιωνισμού ξεκινά επίσημα στις αρχές του 18ου αιώνα και επικεφαλής τέθηκε η οικογένεια των Ασκεναζί Εβραίων της Φρανκφούρτης Ρότσιλντ (Rothschild). Σημειωτέον, καμπαλιστές και Σιωνιστές δεν είναι όλοι οι Εβραίοι, αλλά μια συγκεκριμένη ομάδα. Υπάρχουν Εβραίοι που αντιτίθενται στον Σιωνισμό, μέχρι σήμερα.

Τα έργα και ο τελικός σκοπός των Σιωνιστών έχουν προφητευθεί από τον προφήτη Δανιήλ (στην Παλαιά Διαθήκη), στο βιβλίο της Αποκαλύψεως (Καινή Διαθήκη) και τα τελευταία χρόνια από τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη (1924-1994).

Δόγματα της Καμπάλα

Το εβραϊκό έθνος είχε γνωρίσει τον αποκρυφισμό των πολυθεϊστών της Ανατολής, των Αιγυπτίων, των Χαναναίων και των Βαβυλωνίων, οι οποίοι με την σειρά τους είχαν διαδεχθεί τους αρχαίους Σουμερίους. Όλη η πορεία τους στην Παλαιά Διαθήκη είναι μια ταραχώδης σχέση ανάμεσα στον αληθινό Θεό (Γιαχβέ) και τους δαιμονικούς θεούς του πολυθεϊσμού, σαν την γυναίκα που άλλοτε είναι πιστή στον σύζυγο και άλλοτε μοιχεύει.

Τον αποκρυφισμό απέφευγαν να τον καταγράψουν, ήταν κυρίως μυστική προφορική παράδοση, εντελώς αντιφατική και παράλογη. Πιο έγκυρη πηγή είναι η μελέτη στην Καμπάλα του Γκέρσομ Σόλεμ (Gerschom Scholem), που συνδέει την Καμπάλα με τον γνωστικισμό και άλλα παραθρησκευτικά κινήματα της ρωμαϊκής εποχής. 
Καταγράφηκε επίσημα στο βιβλίο Ζοχάρ (13ος αι.μ.Χ.), ενώ τον 16ο αιώνα εμφανίζεται μια νέα Καμπάλα, με συγγραφέα τον Ισαάκ Λούρια. Η Καμπάλα βρίσκεται σε πλήρη σύγκρουση με τα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης, τα οποία ερμηνεύει με παράλογο τρόπο.
Βασικά καμπαλιστικά δόγματα είναι τα εξής παρανοϊκά:

Τα πάντα είναι θεός (πανθεϊσμός, λατρεία της φύσης), όπως και ο άνθρωπος, που είναι θεός από μόνος του! Η μελέτη και άσκηση της Καμπάλα υπόσχεται ότι θα οδηγήσει τον άνθρωπο στην τέλεια γνώση, να ανακαλύψει τον θεό που κρύβει μέσα του. Θεός και Δημιουργία είναι διεσπασμένα, ο θεός (Κετέρ) έχει 10 ιδιότητες, τα σεφιρότ, είναι άνδρας και γυναίκα μαζί (!), αλλά διασπάστηκε σε ανδρική και θηλυκή θεότητα, όπως και ο πρώτος άνθρωπος, ο Adam Kadmon, που ήταν ανδρόγυνος, που παρασύρεται από πτώση σε πτώση.
Στο Σύμπαν συνυπάρχουν δύο θεοί, ο καλός Εωσφόρος (Lucifer) και ο κακός Αδονάι (των Χριστιανών). O Eωσφόρος φέρνει την γνώση στον άνθρωπο, ο Αδονάι την τυραννία, το κακό στον κόσμο, που πηγάζει από την Εκκλησία. Οι οπαδοί του Εωσφόρου (ιλλουμινάτοι, μασόνοι) θα παλέψουν μέχρι να νικήσουν τους πιστούς του Αδονάι.

Στο τέλος θα έρθει ο καμπαλιστικός μεσσίας, θα αποκαταστήσει τα συντρίμμια της καταστροφής, θα λυτρώσει το ανθρώπινο γένος και το ίδιο το σύμπαν από τον Αδονάι, δίνοντας τέλος στον δυισμό, την πάλη καλού και κακού.

Η σημερινή γη και ο άνθρωπος θεωρούνται ξεπεσμός, δημιούργημα του κακού Αδονάι, που πρέπει να καταστραφούν. Ο αληθινός θεός δεν έχει σχέση με τον κόσμο και την ζωή του, αλλά με τον ανώτερο, υπερφυσικό κόσμο. Η λύτρωση (tikkun) έρχεται μέσα από την μετενσάρκωση (gilgul), όχι από την μετάνοια και από κάποιον σωτήρα.

Τα άστρα είναι θεοί, που επηρεάζουν τους θνητούς ανθρώπους, και υπάρχουν και εξωγήινες μορφές ζωής. Οι άλλοι λαοί, οι goyim, είναι κατώτερα πλάσματα, ανθρωπόμορφα ζώα, που πρέπει να είναι δούλοι στους καμπαλιστές Εβραίους.

Καμία θρησκεία δεν λέει μόνη της την αλήθεια, όλες πηγάζουν από την Καμπάλα και καταλήγουν σε αυτήν (πανθρησκεία). Με την γνώση θα έρθει η νέα εποχή, η μεσσιανική εποχή, που θα είναι σταθερή και αιώνια. Θα προηγηθεί, όμως, η πάλη καλού και κακού.

Στην παρανοϊκή σκέψη των Σιωνιστών, το κακό είναι η θρησκεία της Ευρώπης, ο Χριστιανισμός, που οδηγεί στην δυστυχία τον άνθρωπο. Οι Σιωνιστές έχουν ιερό καθήκον να συντρίψουν τον Αδονάι, τον Θεό του Χριστιανισμού, αλλά και τα κατώτερα πλάσματα, τους Χριστιανούς. Θα επικρατήσει ο Εωσφόρος, που θα βασιλεύσει πάνω στα συντρίμμια του παρελθόντος. Αν επιζήσουν goyim, αυτοί θα προσκυνούν αιώνια τον καμπαλιστικό μεσσία στην Ιερουσαλήμ.

Όλη αυτή η θρησκευτική παράνοια είναι η φλόγα που καίει μέσα στις καρδιές των καμπαλιστών Εβραίων, εδώ και αιώνες. Αυτή θα εμπνεύσει τους Ρότσιλντ, τον Μαρξ, τον Φρόυντ, τους μασόνους, τους ιλλουμινάτους. Στην συνείδησή τους είναι μαχητές στον στρατό του Εωσφόρου, το έργο τους είναι ιερό, είναι θρησκευτικό καθήκον να επιβάλουν τη Καμπάλα σε όλη την υφήλιο, αλλά κυρίως στην Ευρώπη του Αδονάι.

Αυτός ο κόσμος είναι ένα σκουπίδι, ένα κουρέλι του αρχικού τέλειου κόσμου. Σκοτώνοντας Χριστιανούς ή καταστρέφοντας τις χώρες τους, τις συνειδήσεις τους, τους θεσμούς τους, καθαρίζεις τον κόσμο από κάποια σκουπίδια, βοηθάς τον μεσσία στο τελικό του έργο! Δεν είναι ιερό και άγιο και θεάρεστο το έργο των καμπαλιστών;

Η δηλητηρίαση της ευρωπαϊκής σκέψης
 
Η κυριαρχία των Σιωνιστών στην Ευρώπη δεν οφείλεται μόνο στην οργανωμένη και μεθοδική δράση τους, αλλά και στο ότι οι Ευρωπαίοι γοητεύτηκαν από την εβραϊκή Καμπάλα και γενικότερα από τον αποκρυφισμό. Το κακό ξεκίνησε στην Φλωρεντία το 1462 με τον παπικό (Ρωμαιοκαθολικό) κληρικό Μαρσίλιο Φιτσίνο (Ficino), ο οποίος άρχισε να μελετά και να διδάσκει αποκρυφιστικά κείμενα, λέγοντας ότι η μαγεία ήταν αρχαία επιστημονική γνώση. Ακολουθώντας τον Φιτσίνο, ο μαθητής του, ο Τζοβάννι Μιράντολα (Giovanni Pico della Mirandola), συνδύασε την μελέτη της Καμπάλα με τον Ερμητισμό (αρχαία αιγυπτιακή μαγεία).


Από τότε ξεκινά η λεγόμενη Ιταλική Αναγέννηση, η οποία στην πραγματικότητα ήταν η εντατική ενασχόληση με την Καμπάλα. Kαμπαλιστικά κείμενα μεταφράστηκαν επίσημα το 1517 από τον Γερμανό φιλόλογο Καπνίωνα (Johann Reuchlin) με τον τίτλο «De Arte Cabbalistica». Aπό τότε, οι περισσότεροι διάσημοι διανοούμενοι και επιστήμονες της Ευρώπης μελέτησαν την Καμπάλα, από τον Νεύτωνα και τον Παράκελσο μέχρι τον Λάιμπνιτς, τον Λοκ και τον Ρουσσώ.

Η Καμπάλα δηλητηρίασε τον χώρο της ευρωπαϊκής διανόησης και διαμόρφωσε τον μηχανισμό σκέψης των επιστημόνων, ενώ παράλληλα άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για την κατοπινή κυριαρχία των καμπαλιστών-Σιωνιστών στους δύο τελευταίους αιώνες.

Η κατάκτηση της Βρεταννίας
 
Ο βασιλιάς της Αγγλίας Edward Ι με διάταγμα το 1290 έδιωξε όλους τους Εβραίους, που κατοικούσαν στο τότε βασίλειο της Αγγλίας. Αυτό κράτησε μέχρι το 1657, όταν μια ομάδα Εβραίων ζήτησε από τον Oliver Cromwell να τους επιτρέψει να επανέλθουν στην Αγγλία, με αντάλλαγμα να φέρουν χρήμα και επενδύσεις, την περίφημη οικονομική ανάπτυξη!

Εντωμεταξύ, η καμπαλιστική θρησκεία είχε προ πολλού διεισδύσει στην Αγγλία, μέσω άλλων καμπαλιστών Ευρωπαίων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα της πνευματικής παρακμής της αγγλικής ηγεσίας ήταν ότι η διάσημη βασίλισσα Ελισάβετ Α' είχε προσωπικό σύμβουλο τον φανατικό καμπαλιστή και αστρολόγο John Dee. Η μεγάλη επιτυχία των Εβραίων στα αγγλικά εδάφη ήταν ότι πέτυχαν (προφανώς με κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα) να τους επιτραπεί η είσοδος και στις αγγλικές μασονικές στοές, από την εποχή του βασιλιά Γεωργίου Α' (1717), ενώ μέχρι τότε επιτρεπόταν μόνο σε Βρεταννούς. Αυτή ήταν η αρχή της κατάκτησης της Μεγάλης Βρεταννίας από τους Σιωνιστές, κάτι που ήταν ολέθριο τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Κύπρο, καθώς από τότε η βρεταννική πολιτική εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Σιωνιστών. 

Οι, κατά τα άλλα σύμμαχοι και εταίροι μας, Άγγλοι έπαιξαν ολέθριο ρόλο στην ιστορία των Ελλήνων, ήδη από την εποχή της επανάστασης του 1821 (δολοφονία του Καποδίστρια), όχι λόγω του απλού αγγλικού λαού, όπου υπήρχαν και πολλοί φιλέλληνες, αλλά λόγω του ότι η βρεταννική ηγεσία ελεγχόταν από τους καμπαλιστές Εβραίους.

Ντεϊσμός και Διαφωτισμός

Ο ορθολογισμός είναι δημιούργημα του ελληνισμού. Πατέρας του ορθολογισμού είναι ο Αριστοτέλης, ο οποίος τον 4ο αι.π.Χ. θεμελίωσε τις αρχές και τα δεδομένα της λογικής. Οι Έλληνες σοφοί στην αρχαιότητα επαναστάτησαν πνευματικά ενάντια στην αρχαία ελληνική θρησκεία, αλλά ποτέ δεν αμφισβήτησαν την ύπαρξη του Θεού ή το ότι ο Θεός επεμβαίνει στην ανθρώπινη ιστορία. Απλά, αναζήτησαν αλλού την αλήθεια και όχι στο Δωδεκάθεο.

Η θεωρία ότι ο Θεός δεν επεμβαίνει στην ζωή των ανθρώπων εμφανίζεται για πρώτη φορά στους λεγόμενους Γάλλους διαφωτιστές, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο και μετά τον παράτησε, δεν ασχολήθηκε ξανά μαζί του! Αυτή η θεωρία ονομάζεται ντεϊσμός και με βάση τους ντεϊστές όλες οι θρησκείες είναι μάταιες και ψεύτικες. Στην θέση της θρησκείας έβαλαν την λογική, λάτρεψαν την λογική, σαν να ήταν θεά, και στην θέση του Θεού έβαλαν την Φύση.

Αυτή η θεωρία, βέβαια, ήταν εμπνευσμένη από τις καμπαλιστικές δοξασίες και πίσω από τους περίφημους φιλοσόφους του γαλλικού Διαφωτισμού (του 18ου αιώνα) κρυβόταν κατά κανόνα η δράση των Σιωνιστών, οι οποίοι ενίσχυαν και χρηματικά την εξάπλωση του ντεϊσμού. Χαρακτηριστική περίπτωση είναι ο κορυφαίος Γάλλος Διαφωτιστής, ο Βολταίρος, που χλεύαζε τα πάντα, αλλά συμπαθούσε την μασονία και στο τέλος της ζωής του (1778) έγινε επίσημα μασόνος, στην περίφημη γαλλική στοά Neuf Sœurs. 

Οι διάφοροι απατεώνες ιστορικοί ισχυρίζονται ότι αυτή η πνευματική εξέγερση των Διαφωτιστών ενάντια στον Θεό ήταν αποτέλεσμα της πνευματικής τυραννίας, που είχε ζήσει η Ευρώπη από τον Παπισμό. Αυτό δεν ισχύει, καθώς οι Ευρωπαίοι είχαν ήδη επαναστατήσει ενάντια στον Πάπα, στις αρχές του 16ου αιώνα, με το κίνημα των Προτεσταντών. Μέχρι και τον 17ο αιώνα οι Ευρωπαίοι διανοούμενοι, είτε Παπικοί είτε Προτεστάντες, ήταν σε πλάνη, είχαν παρασυρθεί από τον αποκρυφισμό (καμπάλα-ερμητισμό), αλλά ποτέ δεν αμφέβαλαν για την ύπαρξη και την πρόνοια του Θεού, όπως αντίστοιχα είχαν κάνει οι αρχαίοι Έλληνες σοφοί.

Επιπλέον, έστω και αν ήταν αιρετικοί και πλανημένοι, σέβονταν και εκτιμούσαν το πρόσωπο του Ιησού Χριστού. Η αντιθρησκευτική μανία και το μίσος απέναντι και στον ίδιο τον Χριστό, που εμφανίζεται από τον γαλλικό Διαφωτισμό και έπειτα, ήταν δημιούργημα των καμπαλιστών Εβραίων, που δυστυχώς θριάμβευσε στην Ευρώπη, κυρίως μέσω της μασονίας. Και με τον ερχομό του 19ου αιώνα, δημιούργησαν και το κίνημα της αθεΐας, που ολοκλήρωσε το έργο των ντεϊστών.

Το δόγμα του ντεϊσμού-αθεϊσμού κυριάρχησε και στα Πανεπιστήμια, όπου επιβλήθηκε με την μορφή μιας αληθινής δικτατορίας: όποιος τολμήσει να ομολογήσει ότι πιστεύει ότι ο Θεός επεμβαίνει στην ανθρώπινη ιστορία και στον υλικό κόσμο, θεωρείται «εχθρός» της επιστήμης και της λογικής, ανόητος, σκοταδιστής κλπ. Ευτυχώς που οι Σιωνιστές δεν έχουν επιβάλει ακόμη και Ιερά Εξέταση στις σχολές, ώστε όποιος φοιτητής αρνηθεί τον επιστημονικό ντεϊσμό, να ρίχνεται στην πυρά!

Μασονία, το πεζικό του Σιωνισμού 
 
Το 1717 ιδρύεται η Μεγάλη Τεκτονική Στοά του Λονδίνου, στην οποία επιτράπηκε, όπως προαναφέραμε, να γίνουν μέλη και Εβραίοι, από το 1724 και έπειτα. Κάπως έτσι διείσδυσαν μαζικά στις Τεκτονικές (ή Μασονικές) Στοές και οι καμπαλιστές Εβραίοι, οι οποίοι μέσα σε λίγα χρόνια μετέτρεψαν τις μασονικές στοές σε ναούς της καμπαλιστικής θρησκείας. Μόνο που το πέτυχαν εν αγνοία των απλών μασόνων, καθώς οι πρώτοι βαθμοί της μασονικής ιεραρχίας δεν ήξεραν τί συμβαίνει στους ανώτερους βαθμούς, από τον 18ο μέχρι τον κορυφαίο, τον 33ο βαθμό.Η καμπαλιστική πλέον μασονία επεκτάθηκε σύντομα στην Γαλλία, στην Γερμανία και αργότερα στην υπόδουλη Ελλάδα, στην Κέρκυρα το 1781 και στην Ζάκυνθο το 1793. Οι μασόνοι τελικά μετατράπηκαν σε στρατιώτες του Σιωνισμού. Το συμβούλιο των καμπαλιστών Εβραίων (οι στρατηγοί) αποφάσιζε, έδινε τις εντολές στους αρχηγούς των μασονικών στοών (συνταγματάρχες) και αυτοί διέταζαν τους χαμηλόβαθμους μασόνους (στρατιώτες).

Στο πέρασμα του χρόνου οι μασονικές στοές επεκτάθηκαν τόσο πολύ, που κατάφεραν να ελέγξουν κάθε πτυχή της κοινωνίας. Ανώτεροι στρατιωτικοί, δικαστικοί, καθηγητές Πανεπιστημίων, αλλά προπάντων πολιτικοί, έπρεπε να γίνουν μασόνοι, για να έχουν ελπίδα να φτάσουν σε κάποια υψηλή διοικητική θέση. Ή αν δεν γίνονταν μασόνοι, έπρεπε να εκτελούν τις εντολές των μασόνων, για να μην κινδυνεύσουν.

Δείπνο Ροδοσταύρων Κρήτης..

 
Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος
 
Η θλιβερή πορεία της Ευρώπης προς την καμπαλιστική θρησκεία
ΜΕΡΟΣ 2ον

Ροδόσταυροι, οι δυνάμεις καταδρομών του Σιωνισμού

Οι Σιωνιστές, αφού κατάφεραν να δημιουργήσουν τον τακτικό τους στρατό, τους μασόνους, προχώρησαν και στην σύσταση ειδικών ομάδων, οι οποίες θα αναλάμβαναν ειδικές αποστολές, που λόγω του βαθμού δυσκολίας θα έπρεπε να εκτελεστούν από άτομα με ιδιαίτερο ζήλο και ικανότητες, αντίστοιχα με τον ρόλο που έχουν στον στρατό ξηράς οι ειδικές δυνάμεις καταδρομών. Για αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν τις ροδοσταυρικές αδελφότητες, που προϋπήρχαν στην Ευρώπη.Οι Ροδόσταυροι ήταν μια παράξενη ομάδα ανθρώπων, που προσπάθησαν να συνδυάσουν χριστιανισμό και μαγεία, κάτι που ασφαλώς είναι ασυμβίβαστο. Ασχολήθηκαν φανατικά με τον ερμητισμό, την αρχαία αιγυπτιακή μαγεία, την οποία υποτίθεται ότι δίδαξε ο Τρισμέγιστος Ερμής, ο οποίος στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με την αρχαία Ελλάδα, αλλά είναι ο αιγυπτιακός θεός Θωθ (Thoth).


Tα ερμητικά κείμενα έφτασαν στα χέρια των Ευρωπαίων μέσω του πρώτου Έλληνα καμπαλιστή, του Γεωργίου Πλήθωνος Γεμιστού, τον 15ο αι.μ.Χ. Το 1614 δημοσιεύονται επίσημα αυτά τα κείμενα στο Kassel της Γερμανίας, από την ροδοσταυρική αδελφότητα που υπήρχε εκεί, με τον τίτλο Fama Fraternitatis (Φήμη της Αδελφότητος).

Προέκταση της ερμητικής μαγείας είναι και η αλχημεία, ο οποία προσπαθεί να συνδυάσει μαγεία και επιστήμη. Παράλληλα, πολλοί ροδόσταυροι μελετούσαν και την Καμπάλα, εκτός από την αλχημεία, με αποτέλεσμα να συνδεθούν άμεσα με τους καμπαλιστές Εβραίους.


Από το 1766 και έπειτα αρχίζει η επίσημη ένωση ροδόσταυρων και μασόνων, δηλαδή οι ροδόσταυροι άρχισαν να γίνονται μαζικά και μασόνοι, και αντίστοιχα πολλοί μασόνοι εισήλθαν σε ροδοσταυρικές αδελφότητες. Ωστόσο, στους ροδόσταυρους ανατέθηκε το μεγαλειώδες έργο να αγωνιστούν να επαναφέρουν στην Ευρώπη την λατρεία των αρχαίων θεών, σε βάρος του Χριστιανισμού, να αναβιώσουν τον ξεχασμένο πολυθεϊσμό. 
Και αυτό θα γινόταν, πάντα με την καθοδήγηση των Σιωνιστών, από το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (The Hermetic Order of Golden Dawn)!

Ιλλουμινάτοι, οι πεφωτισμένοι πρόδρομοι του κομμουνισμού

Οι Σιωνιστές βρήκαν στην Ευρώπη τόσο τις μασονικές στοές, όσο και τις ροδοσταυρικές αδελφότητες, διείσδυσαν και στους δύο χώρους και κατάφεραν με μαεστρία να τους ελέγξουν πλήρως, μετατρέποντας μασόνους και ροδόσταυρους σε ακούσιους μαχητές του Σιωνισμού.

Η μόνη ομάδα, που δημιουργήθηκε απ' ευθείας από τους Σιωνιστές, χωρίς να προϋπάρχει στην Ευρώπη, ήταν το τάγμα των ιλλουμινάτων (illuminati), δηλαδή των (πε)φωτισμένων, που ιδρύθηκε στην Βαυαρία την 1η Μαΐου του 1776, με επικεφαλής τον Βάισχαουπτ (Adam Weishaupt). 

Επιφανειακά. οι ιλλουμινάτοι ήταν μια κλειστή λέσχη μορφωμένων διανοουμένων, που επιδίωκαν να αλλάξουν προς το καλύτερο την Ευρώπη. Η ηγεσία τους, βέβαια, ήταν φανατικοί καμπαλιστές, που διψούσαν να εφαρμόσουν στην Ευρώπη το σιωνιστικό όνειρο: να συντρίψουν τον Χριστιανισμό, να διαλύσουν τα παραδοσιακά ευρωπαϊκά κράτη και να υποτάξουν τους πάντες και τα πάντα σε μια πανίσχυρη ηγεσία Σιωνιστών, η οποία δεν θα επιτρέπει στους Ευρωπαίους ούτε να σκέφτονται.


Ασφαλώς, προς τα έξω οι ιλλουμινάτοι, όπως και οι μασόνοι, κήρυτταν ακριβώς τα αντίθετα: δίψα για δημοκρατία, για ελευθερία, ισότητα, αδελφότητα, δικαιοσύνη! Να επαναστατήσουμε για όλα αυτά τα υπέροχα ιδανικά!


Κάπως έτσι οι Σιωνιστές άρχισαν να ξεσηκώνουν τους ταλαίπωρους Ευρωπαίους, οι οποίοι ακόμη και σήμερα δεν καταλαβαίνουν ότι όλα αυτά ήταν το δόλωμα, για να ξεκινήσει η επανάσταση εναντίον του Χριστιανισμού και των κρατικών θεσμών, που υπήρχαν στην Ευρώπη μέχρι τον 18ο αιώνα. 


Όσο και να προσπαθούσαν, όμως, οι Σιωνιστές να κρατήσουν μυστικούς τους αληθινούς στόχους που έθεταν, τελικά αποκαλύφθηκαν τον Ιούλιο του 1785, όταν ένας ιλλουμινάτος αγγελιαφόρος χτυπήθηκε από έναν κεραυνό και τα απόρρητα έγγραφά τους περιήλθαν στα χέρια της Βαυαρικής αστυνομίας.


Η κυβέρνηση της Βαυαρίας έπειτα κήρυξε διωγμό στους ιλλουμινάτους, οι περισσότεροι από τους οποίους κατέφυγαν στην Αγγλία και την Γαλλία, προετοιμάζοντας το έδαφος για την Γαλλική επανάσταση και την εμφάνιση του Κομμουνισμού.

Τραπεζίτες, οι νέοι βασιλιάδες της Ευρώπης

Σε όλη την διάρκεια του 18ου αιώνα, οι Σιωνιστές δούλευαν με θαυμαστή πονηρία και επιδεξιότητα, προκειμένου να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις, ώστε να ισοπεδώσουν τα πάντα στην Ευρώπη. Είχαν αποκτήσει αξιόλογα και μαχητικά στελέχη σχεδόν σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, κυρίως με την εξάπλωση των (καμπαλιστικών πλέον) μασονικών στοών. Ένα μόνο τούς έλειπε, το χρήμα!

Και αυτό το βρήκαν στην ίδια περιοχή, που κάποτε εμφανίστηκαν οι ροδόσταυροι, κοντά στο Kassel της Γερμανίας, όπου γεννήθηκε ο αρχιστράτηγος του Σιωνισμού, ο μεγάλος χαγάνος, ο γερμανόφωνος Ασκεναζί Ρότσιλντ (Mayer Amschel Rothschild, 1744 – 1812), ιδρυτής μιας πανίσχυρης οικονομικά οικογένειας τραπεζιτών και επιχειρηματιών. Mayer Amschel Rothschild


Ο Ρότσιλντ χρησιμοποίησε την δύναμη του χρήματος, όχι απλά για να ελέγξει ανθρώπους, αλλά κράτη και κυβερνήσεις, μέσω των τραπεζικών δανείων. Κατάλαβε ότι δανείζοντας υψηλότοκα και μακροχρόνια δάνεια σε κυβερνήσεις, όχι σε απλούς ιδιώτες μόνο, αποκτάς αργά ή γρήγορα τον έλεγχο ολόκληρων λαών!

Γεννημένος στην Φρανκφούρτη (Frankfurt am Main), την εποχή που η Γερμανία ήταν χωρισμένη σε κρατίδια ή και μεγαλύτερα κράτη, όπως η Πρωσία, κατάφερε να διεισδύσει στην αυλή του τοπικού ηγεμόνα Φρειδερίκου ΙΙ (Landgrave of Hesse – Kassel) και να γίνει το «δεξί του χέρι» στα οικονομικά. 


Ο γιος και διάδοχος του Φρειδερίκου, Wilhem I, όχι μόνο διατήρησε δίπλα του τον Ρότσιλντ, αλλά και τον διόρισε ως υπουργό οικονομικών (Hoffaktor) του κρατιδίου της Έσσης (Hesse) το 1769, δηλαδή έβαλε τον λύκο να του φυλάξει τα πρόβατα!

Ο Ρότσιλντ, έχοντας στα χέρια του την τεράστια περιουσία του νεαρού πρίγκιπα, κατάφερε σε λίγα χρόνια να ιδρύσει τράπεζες σε διάφορες πόλεις στην Ευρώπη (στέλνοντας τους τέσσερις γιους του σε αντίστοιχες πόλεις), με σκοπό να πάρει στα χέρια του όχι μόνο τον οικονομικό έλεγχο των αντίστοιχων χωρών, αλλά και να εκδίδουν οι τράπεζές του το νόμισμα της κάθε χώρας, αντί για την εκάστοτε κυβέρνηση, κάτι που συμβαίνει μέχρι σήμερα και για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για τις ΗΠΑ!


Οι Ρότσιλντ, όμως, με τους καμπαλιστές συνεργάτες τους, πέτυχαν και κάτι ακόμη, πιο ανατρεπτικό. Άλλαξαν την οικονομική δομή ολόκληρης της Ευρώπης, η οποία από το μεσαιωνικό φεουδαλικό σύστημα πέρασε στο τοκογλυφικό/τραπεζικό. Η οικονομική ισχύς πέρασε στους τραπεζίτες, οι οποίοι έγιναν πλέον πιο ισχυροί από τους κυβερνήτες (βασιλιάδες, πρωθυπουργούς, προέδρους κλπ).


Αλλά οι κυρίαρχοι τραπεζίτες ήταν οι Σιωνιστές, οπότε μπορεί να γκρεμίστηκαν τα παλιά αυταρχικά καθεστώτα, αλλά στην θέση τους δεν μπήκε η ελευθερία και η δικαιοσύνη, αλλά ένας νέος πανίσχυρος δικτάτορας, το σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα.

Γαλλική επανάσταση, ο πρώτος σιωνιστικός θρίαμβος

Η εκκολαπτόμενη αυτοκρατορία είχε πλέον τα πάντα. Χρήμα, αρχιστράτηγο, επιτελείο, στρατιώτες. Ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει ο πόλεμος, η εκστρατεία να κατακτήσουν την Ευρώπη. Και ο πόλεμος αρχίζει το 1789, με πρώτο θύμα τον ταλαιπωρημένο γαλλικό λαό. Ηγέτης της Γαλλικής επανάστασης ήταν η ομάδα των Ιακωβίνων, οι οποίοι ανατρέπουν το αυταρχικό βασιλικό καθεστώς της Γαλλίας. 


Σχεδόν όλοι οι κορυφαίοι Γάλλοι επαναστάτες ήταν μασόνοι, αλλά δεν είχαν όλοι την ίδια γνώμη, για το ποιο πρέπει να είναι το μέλλον της Γαλλίας. Τελικά, η Συνέλευση του επαναστατημένου λαού χωρίστηκε το 1792 σε δύο βασικές παρατάξεις, στους μετριοπαθείς Δεξιούς (Girondins) και στους σκληροπυρηνικούς Αριστερούς (Montagnards) ή Ιακωβίνους. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε στην Ευρώπη το γνωστό πολιτικό διπολικό σύστημα της Δεξιάς και της Αριστεράς.

Μέσα στα μέλη, ωστόσο, και των δύο παρατάξεων υπήρχαν πράκτορες των Σιωνιστών (κυρίως ιλλουμινάτοι, όπως ο κόμης Μιραμπώ), ώστε όποια παράταξη και να νικούσε, τον έλεγχο θα τον είχαν οι Σιωνιστές! Αυτό φάνηκε όταν ο ίδιος ο Ροβεσπιέρος, η ηγετική μορφή της επανάστασης, αντιλήφθηκε ότι κάποιοι άλλοι ελέγχουν τα πράγματα και τόλμησε να το εξωτερικεύσει. Ξαφνικά, από αρχηγός κηρύχθηκε εχθρός της επανάστασης και εκτελέστηκε!


Ανάμεσα στους Γάλλους τελικά χύθηκε άφθονο αίμα, τόσο στο Παρίσι, όσο και σε άλλες περιοχές, όπως η Βανδέα. Ακόμη και αδελφοί μασόνοι σφάζονταν μεταξύ τους, με τους Ρότσιλντ και την παρέα τους να πανηγυρίζουν. Ο γαλλικός λαός ήταν στα χέρια των καμπαλιστών, χωρίς να καταλαβαίνει κανείς ποιος τελικά κινούσε τα νήματα της επανάστασης.


Αυτό θα είναι στο εξής το μέλλον της Ευρώπης. Επαναστάσεις, διχασμός σε δεξιούς και αριστερούς, αιματοχυσίες, καταστροφές και διωγμός του Χριστιανισμού. Και όλα αυτά δήθεν για την δημοκρατία και την ελευθερία.

Η εξάπλωση των Ρότσιλντ
 

O αρχιστράτηγος των Σιωνιστών Ρότσιλντ, μόλις εδραιώθηκε οικονομικά, έστειλε τους τέσσερις γιους του σε ισάριθμες ευρωπαϊκές πόλεις, ώστε να ιδρύσουν και εκεί τράπεζες, για να υποδουλώσουν οικονομικά τις αντίστοιχες χώρες και να ελέγχουν άμεσα τις πολιτικές εξελίξεις. 


 Nathan Mayer Rothschild

Ο Νέιθαν (Nathan Mayer Rothschild) πήγε στο Λονδίνο και το 1815, μετά την ήττα του Ναπολέοντα στο Βατερλώ, κατάφερε να γίνει ο ισχυρότερος τραπεζίτης της Αγγλίας. Από τότε, η Μεγάλη Βρεταννία έγινε υποχείριο των Σιωνιστών.Salomon Mayer von Rothschild

Ο Σολομών (Salomon Mayer von Rothschild) ίδρυσε στην Βιέννη την τράπεζά του το 1820 και έγινε προσωπικός φίλος με τον γνωστό μας, από τον ανθελληνισμό του, καγκελάριο Μέττερνιχ. Kalman Mayer Rothschild

Ο Καρλ (Kalman Mayer Rothschild) εγκαταστάθηκε στην Νάπολη το 1821. Εκτός από τράπεζα, εκεί οργάνωσε τους Ιταλούς μασόνους, που ονομάζονταν καρμπονάροι (carbonari, ανθρακωρύχοι) και τέθηκε επικεφαλής της μυστικής εταιρείας που είχαν συστήσει, της «Αρχαίας Αγοράς» (Alta Vendita), που αποσκοπούσε στο να ανατρέψει τα πολιτικά καθεστώτα της Ιταλίας και να συστήσει ένα ενιαίο ιταλικό κράτος (που, ως συνήθως, θα ελεγχόταν από τους Ρότσιλντ!).

Καρμπονάρος ήταν και ο σπουδαίος Ζακυνθινός ποιητής Ανδρέας Κάλβος, που ύμνησε και αυτός την ελευθερία, με την γνωστή φράση: «Θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία».


James Mayer de Rothschild

Ο Ιάκωβος (James Mayer de Rothschild) ίδρυσε την τράπεζα των Ρότσιλντ στο Παρίσι, από όπου έλεγχε αδιάκοπα τις πολιτικές εξελίξεις στην Γαλλία. Ο γιος του Ιακώβου, ο Alphonse Rothschild, θα γίνει αντίστοιχα ο ισχυρότερος τραπεζίτης της Γαλλίας και θα αναμειχθεί στον γαλλο-πρωσσικό πόλεμο του 1870.Amschel Mayer von Rothschild

Ο πέμπτος γιος, ο Άμσελ, (Amschel Mayer von Rothschild) παρέμεινε στην Φραγκφούρτη και διαδέχθηκε τον πατέρα του στην τοπική τράπεζα.


Κάπως έτσι, οι Ρότσιλντ κυριάρχησαν οικονομικά στην Ευρώπη. Δύο χώρες απέμεναν να κατακτηθούν, το νεοσύστατο κράτος των ΗΠΑ και η τσαρική Ρωσία. Και οι δύο χώρες αποδείχθηκαν σκληρά καρύδια, αλλά οι μαχητικοί Σιωνιστές τα κατάφεραν!


Η παραδοσιακή Ευρώπη κατέρρεε μέσα στον 19ο αιώνα και η ανερχόμενη δύναμη πλέον ήταν οι σιωνιστές τραπεζίτες, με τους συνεργάτες και τους πράκτορές τους. Υποκινούσαν επαναστάσεις, υπονόμευαν τις αυτοκρατορίες, επηρέαζαν τον χώρο της επιστήμης, καλλιεργούσαν τον εθνικισμό και υποδούλωναν τους πάντες, μέσω της τοκογλυφίας.

Ελληνική επανάσταση και εθνικισμός

Την ευτυχία των Σιωνιστών, που υπέτασσαν την μία χώρα μετά την άλλη, διέκοψε ξαφνικά η ελληνική επανάσταση του 1821. Το τελευταίο, που ήθελαν να δουν, ήταν να αναβιώσει η κάποτε πανίσχυρη Ρωμαίικη αυτοκρατορία (Βυζάντιο) στην ανατολική Μεσόγειο. Γι’ αυτόν τον λόγο, οι Σιωνιστές δούλεψαν και πάλι σοφά, χρησιμοποιώντας την δαιμονική τους ευστροφία. Τί έκαναν; Έσπειραν το ζιζάνιο του εθνικισμού στα Βαλκάνια!


Σε όλη την περίοδο της τουρκοκρατίας, οι ορθόδοξοι πληθυσμοί των Βαλκανίων ένιωθαν Ρωμιοί, πολίτες της παλαιάς Ρωμανίας (Βυζάντιο), που κατακτήθηκε από τους Τούρκους, ανεξάρτητα αν μιλούσαν αλβανικά, ελληνικά, βουλγαρικά κλπ.

Οι Έλληνες, βέβαια, αγωνίζονταν ήδη από τον 16ο να αποτινάξουν τον τουρκικό ζυγό, αλλά λόγω της διχόνοιας και της ασυνεννοησίας που αιώνια μας χαρακτηρίζει, δεν πετυχαίναμε το ποθούμενο! Ενώ οι Σιωνιστές είχαν πλήρη σύμπνοια και συνεργασία μεταξύ τους, γι’ αυτό και πέτυχαν περισσότερα.


Ήταν ολέθριο για τα Βαλκάνια το ότι παρασύρθηκαν οι λαοί από τους πράκτορες των Σιωνιστών και άρχισαν οι Βούλγαροι να αναπτύσσουν ξεχωριστή εθνικ(ιστικ)ή συνείδηση, οι Σέρβοι το ίδιο και στο τέλος οι Αλβανοί, κάτι που οι Σιωνιστές καλλιεργούν μέχρι σήμερα. Τις τελευταίες δεκαετίες, μάλιστα, οι ικανοί στο να κατασκευάζουν κράτη Σιωνιστές έφτιαξαν και το…Μακεδονικό έθνος και κράτος (των Σκοπίων), ένα θλιβερό συνονθύλευμα Σλαύων, Βουλγάρων, Τσιγγάνων, που ξαφνικά συγκρότησαν το έθνος των Ψευδομακεδόνων.


Όσο για την ίδια την Ελλάδα, είχαν έτοιμη την λύση. Βρήκαν διεφθαρμένους Έλληνες την εποχή της επανάστασης, τους πλήρωσαν και έπλασαν το Αγγλικό κόμμα, που δεν ήταν τίποτα άλλο, παρά πράκτορες των Ρότσιλντ. Μας φόρτωσαν το ελεεινό δάνειο της επανάστασης, δολοφόνησαν τον Καποδίστρια και μας υπέταξαν στην σφαίρα επιρροής της σιωνιστικής Βρεταννίας για έναν αιώνα.


Αλλά, το χειρότερο πάντων, είναι ότι οι Σιωνιστές φρόντισαν για το αδύναμο βασίλειο της Ελλάδας, να αποκοπεί από το αληθινό παρελθόν του. Να ξεχάσει τις ρωμαίικες ρίζες του, να διασπάσει την συνειδητή σχέση του ελληνικού λαού με την Ορθόδοξη Εκκλησία και να διαμορφωθεί η μανία με τον 5ο αι.π.Χ. Ελλάδα ήταν μόνο η Αθήνα του Περικλή και μετά ο Κολοκοτρώνης και το 1821! 


Τον Μέγα Αλέξανδρο τον θυμηθήκαμε το 1990, το Βυζάντιο το μισήσαμε μέχρι θανάτου και το χλευάζουμε μέχρι σήμερα, ενώ η Τράπεζα της Ελλάδος από το 1841 μέχρι σήμερα δεν είναι ελληνική, αλλά έχει για μεγαλομέτοχο (ποιον άλλο;) τον κύριο Ρότσιλντ…

Ασφαλώς, για όλη αυτήν την άθλια πορεία μέχρι την σημερινή μνημονιακή Ελλάδα, δεν φταίνε μόνο οι Ρότσιλντ. Φταίμε και εμείς, που ως Έλληνες, κλήρος και λαός, προδώσαμε την Ελλάδα, αρνηθήκαμε τον Χριστό και λατρέψαμε τον χρυσό.


 
Διόδωρος Ράμμος, Ιστορικός – Αρχαιολόγος
 
Η θλιβερή πορεία της Ευρώπης προς την καμπαλιστική θρησκεία
ΜΕΡΟΣ 3ονΙλλουμινάτοι και εργατικό κίνημα 
Οι συγκλονιστικές αλλαγές που συνέβαιναν στην Ευρώπη τον 19ο αιώνα ανέδειξαν έναν ακόμη ισχυρό παράγοντα, που θα μπορούσε να αλλάξει προς το καλύτερο την Ευρώπη, το εργατικό κίνημα. Παράλληλα, εμφανίστηκαν διανοούμενοι που, διαβλέποντας το αδιέξοδο που έφερνε το απάνθρωπο τραπεζικό σύστημα, άρχισαν να επαναστατούν, όχι σε εθνικό, αλλά σε κοινωνικό επίπεδο, ώστε να ανατρέψουν την προκλητική οικονομική ανισότητα, ανάμεσα στις διάφορες κοινωνικές τάξεις. Ο σοσιαλισμός και ο κομμουνισμός είχαν γεννηθεί πια στην Ευρώπη.


Η πρόκληση ήταν μεγάλη για τους Σιωνιστές. Οι εργάτες ξυπνούσαν στην Ευρώπη και άρχιζαν να οργανώνονται. Βέβαια, οι Ρότσιλντ και οι εκλεκτοί συνεργάτες τους είχαν οργανωθεί νωρίτερα και ήταν έτοιμοι να αιχμαλωτίσουν αυτήν την ανερχόμενη δύναμη στην Ευρώπη, η οποία συνδέθηκε και με τον πολιτικό χώρο της Αριστεράς.
Τί έγινε τελικά; Όπως προαναφέραμε, οι ιλλουμινάτοι είχαν καταφύγει και στην Αγγλία, κυνηγημένοι από τους Βαυαρούς. Εκεί ίδρυσαν την Ένωση ή Σύνδεσμο των Δικαίων (League of Just, Bund der Gerechten). H Ένωση αυτή επρόκειτο να συνδεθεί με δύο πρόσωπα που επηρέασαν βαθύτατα την νεότερη ιστορία, τον Μαρξ και τον Ένγκελς, οι οποίοι είχαν ιδρύσει το 1846 στις Βρυξέλες την Κομμουνιστική Επιτροπή (Communist Corresponding Committee).

Ο Μαρξ (Karl Marx) και ο Ένγκελς (Friedrich Engels) ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους (ιλλουμινάτους) Δικαίους του Λονδίνου το 1847, δημιουργώντας την Κομμουνιστική Ένωση (Communist League), ενώ το 1848 δημοσίευσαν το περίφημο Κομμουνιστικό Μανιφέστο. Μέσα σε λίγα χρόνια, ο κομμουνισμός εξελίσσεται τόσο σαν θεωρητικό-φιλοσοφικό κίνημα, όσο και σαν πολιτική- κοινωνική δράση.

Καθώς μιλούσε για υπέροχα ιδανικά και ελπίδες, τη λύτρωση των φτωχών (προλετάριοι) από την καταπίεση, την κατάργηση της οικονομικής ανισότητας, την επικράτηση της δικαιοσύνης στην κοινωνία (ιδέες σχεδόν αυτούσιες μέσα από την Καινή Διαθήκη), επόμενο ήταν να αγγίξει τις καρδιές πολλών ανθρώπων, και μάλιστα ανθρώπων με ιδανικά και με αγωνιστική διάθεση. Πού να ήξεραν, βέβαια, αυτοί οι άνθρωποι που έγιναν κομμουνιστές, ότι από πίσω κρυβόταν ο …σύντροφος Ρότσιλντ!

Μία από τις μεγαλύτερες απάτες, στην ιστορία της Ευρώπης, είχε ήδη ξεκινήσει να οικοδομείται. Ανέλαβε την πνευματική καθοδήγηση του εργατικού κόσμου, του ποιμνίου των προλετάριων, ο πατέρας του Καπιταλισμού, ο Ρότσιλντ! Όχι απ’ ευθείας, αλλά μέσω του ομόθρησκου συνεργάτη του, του Μαρξ, ο οποίος ανέλαβε το τιτάνιο έργο να γίνει πνευματικός πατέρας «των κολασμένων της γης», ώστε να μετατρέψει τις ελπίδες και την ζωή τους σε κόλαση.
Καρλ Μαρξ, ο μέγας καμπαλιστής
Ο Καρλ Μαρξ (1818-1883) ήταν Ασκεναζί Εβραίος της Γερμανίας, όπως και ο Ρότσιλντ. Ο παππούς του ήταν Ραββίνος, δηλαδή δάσκαλος του φρικτού Ταλμούδ και βαθύς γνώστης της Καμπάλα, ενδεχομένως της λουριανικής Καμπάλα, που είχε εξαπλωθεί δυναμικά στην Ευρώπη από τον 17ο αιώνα.
Ο πατέρας του ήταν δικηγόρος και, προκειμένου να έχει προοπτική προόδου, αποφάσισε να βαπτισθεί Λουθηρανός, κάτι που έκαναν αρκετοί Εβραίοι της Ευρώπης, για να αποφεύγουν τους διωγμούς, όπως οι Μαρράνος της Ισπανίας.

Η καμπαλιστική θρησκεία, βέβαια, δεν έσβηνε μέσα στα σπίτια των καμπαλιστών Εβραίων, κάτι που φαίνεται και στην οικογένεια Μαρξ. Ο Καρλ Μαρξ ήταν άνθρωπος με εξαιρετικά χαρίσματα, καθώς και με φιλοσοφική και ποιητική διάθεση. Σε νεαρή ηλικία έγραψε ποιήματα, που αναδεικνύουν άνθρωπο ποτισμένο με τις θεμελιώδεις καμπαλιστικές ιδέες: μίσος για τον Θεό (Αδονάι τον αποκαλούν οι καμπαλιστές), πίστη ότι ο άνθρωπος είναι από μόνος του θεός, λαχτάρα να μετατρέψει τα πάντα σε κόλαση (ιδίως στο ανατριχιαστικό του ποίημα Oulanem).

Οι Σιωνιστές, στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τα πάντα στην Ευρώπη, επιδίωξαν να αιχμαλωτίσουν και το εργατικό κίνημα. Αυτό το δύσκολο έργο το ανέθεσαν στον πιο ευφυή καμπαλιστή, που είχαν στην ομάδα τους, τον Μαρξ, που είχε και την αμέριστη συμπαράσταση της οικογένειας Ρότσιλντ.

Και ο Μαρξ κατάφερε να μετατρέψει την καμπαλιστική θρησκεία σε πολιτική ιδεολογία, που απευθυνόταν στα πλήθη των εργατών και των αγροτών της Ευρώπης, δημιουργώντας τον κομμουνισμό. Βασική διδασκαλία του Μαρξ ήταν ότι δεν υπάρχει τίποτα πνευματικό (υπερφυσικό) και ότι η θρησκεία είναι πηγή δυστυχίας για τον άνθρωπο.

Καλούσε τους προλετάριους (φτωχούς) σε επανάσταση, ώστε να επιβληθεί η δικτατορία του προλεταριάτου, η οποία θα καταργήσει τα πάντα (εθνική συνείδηση, κράτη, κοινωνικές τάξεις, θρησκείες) και θα κυριαρχεί αιώνια. Συνεπώς, το προλεταριάτο θα είναι ο "Μεσσίας" και η εποχή, που θα ανατείλει μετά την επανάσταση, θα είναι η μεσσιανική εποχή, που θα είναι κυρίαρχη παγκόσμια και αιώνια!

Η ήττα της Αριστεράς από τον Μαρξισμό

Τα βρώμικα παιχνίδια των Ρότσιλντ και των λοιπών καμπαλιστών δεν πέρασαν απαρατήρητα από όλους. Υπήρχαν Ευρωπαίοι οξυδερκείς, που έβλεπαν τον κίνδυνο που σκέπαζε την Ευρώπη, με σκοπό να την βυθίσει στο σκοτάδι για πάντα. Και, παραδόξως, έγιναν αντιληπτά από δύο κορυφαίες μορφές της Αριστεράς, τον Γάλλο μουτουαλιστή Προυντόν (Pierre-Joseph Proudhon) και τον Ρώσο αναρχοκολλεκτιβιστή Μπακούνιν (Mikhail Alexandrovich Bakunin). Και οι δύο γνώριζαν τον Μαρξ και αντιλαμβάνονταν πολύ καλά τί συνέβαινε στα μέσα του 19ου αιώνα στην Ευρώπη. Έβλεπαν την σιωνιστική τοκογλυφία να αλυσοδένει τα πάντα, τους Ρότσιλντ με τις τράπεζές τους να κυριαρχούν και τον Μαρξ να κόπτεται για τα δικαιώματα των αδυνάτων!

Ο πρώτος, που ξέσπασε (αν και ήταν μασόνος!), ήταν ο Προυντόν. Το 1847 γράφει: «Oι Rothschild, Crémieux, Marx, Fould, κακοί, χολερικοί, πικροί άνθρωποι, που μας μισούν» και θεωρούσε πως για τα οικονομικά προβλήματα υπεύθυνος ήταν ο καπιταλισμός και ειδικά οι Εβραίοι δανειστές. Ειδικά τον Μαρξ ο Προυντόν τον αποκαλούσε «μπουρζουά σοσιαλιστή», χλευάζοντας την ατέλειωτη υποκρισία του.

Την σκυτάλη, έπειτα, πήρε ο Μπακούνιν. Έχοντας καταλάβει τί σημαίνει για την Ευρώπη Μαρξ και Ρότσιλντ, έγραψε σε επιστολή του το 1871:

«Είμαι βέβαιος ότι, από την μία πλευρά, η οικογένεια Ρότσιλντ εκτιμά την αξία του Μαρξ, και από την άλλη πλευρά, ο Μαρξ αισθάνεται μια ενστικτώδη συμπάθεια και τρέφει έναν μεγάλο σεβασμό για την οικογένεια Ρότσιλντ. Αυτό ίσως φαίνεται περίεργο. Τί κοινό θα μπορούσε να υπάρχει μεταξύ του κομμουνισμού και της υψηλής διαχείρισης χρημάτων; Ω! Ο κομμουνισμός του Μαρξ ζητά ένα ισχυρό συγκεντρωτικό κράτος και όπου αυτό υφίσταται, πρέπει αναπόφευκτα να υπάρχει μια κεντρική κρατική τράπεζα, και όταν αυτό υφίσταται, εκεί το παρασιτικό εβραϊκό έθνος, το οποίο κερδοσκοπεί πάνω στον μόχθο του λαού, θα βρίσκει πάντοτε τα μέσα για την ύπαρξή του.» .

Όταν ο Μαρξ μιλούσε εναντίον του καπιταλισμού, στα μέσα του 19ου αιώνα, οι Ρότσιλντ είχαν ήδη ιδρύσει τράπεζες σχεδόν παντού στην Ευρώπη, ήταν οι πασίγνωστοι τοκογλύφοι καπιταλιστές. Ωστόσο, ο πολυγραφότατος Μαρξ δεν έσταξε ούτε μια σταγόνα μελάνι στα γραπτά του, για να επικρίνει τον οίκο Ρότσιλντ, τον ισχυρότερο εκπρόσωπο του αδίστακτου καπιταλισμού, που έστιβε τα θύματά του για να πολλαπλασιάσει την αμύθητη περιουσία του.

Τελικά, μετά την σύγκληση της Α’ Διεθνούς Ένωσης Εργατών, το 1864, η παράταξη του Μαρξ και των Σιωνιστών θριάμβευσε, ο Προυντόν και ο Μπακούνιν τέθηκαν στο περιθώριο και σταδιακά άρχισαν να δημιουργούνται τα διάφορα κομμουνιστικά κόμματα της Ευρώπης, τα οποία είχαν σκοπό (τί άλλο;) να υπηρετήσουν τα σχέδια των Σιωνιστών.

Έστω και αν διάφοροι Ευρωπαίοι αντιτάχθηκαν στον μαρξισμό, όπως ο κορυφαίος Ιταλός μασόνος Mazzini, τίποτα δεν μπόρεσε να εμποδίσει την εξάπλωση του καμπαλιστικού κομμουνισμού. Η ευρωπαϊκή Αριστερά έμεινε, όπως και ο τεκτονισμός, για πάντα αιχμάλωτη στον Σιωνισμό.

Χρυσή Αυγή, Ερμητισμός και αρχαιολάτρες

Μόλις τακτοποίησαν οι Σιωνιστές το θέμα της Αριστεράς στην Ευρώπη (με τους ιλλουμινάτους και τον κομμουνισμό), στράφηκαν και στην Δεξιά (με τους ροδόσταυρους και την Χρυσή Αυγή).
Το έργο, που ανέθεσαν στον Μαρξ για την Αριστερά (να στήσει μια παγίδα για τους Ευρωπαίους Αριστερούς), το ανέθεσαν και στον Γουέστκοτ (William Wynn Westcott) για την Δεξιά. Ο Γουέστκοτ ήταν ο αρχηγός των Ροδόσταυρων της Αγγλίας, μασόνος, καμπαλιστής, ερμητικός, αλχημιστής και αστρολόγος (πολυτάλαντος άνθρωπος!), που το 1888 ίδρυσε το Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής (Hermetic Order of Golden Dawn).
Ως ερμητικός, λάτρευε την αρχαία αιγυπτιακή μαγεία και γενικότερα τον αποκρυφισμό, που είναι και ένα από τα βασικά εργαλεία των Σιωνιστών. Οι χρυσαυγίτες επεκτάθηκαν και στην Γερμανία, όπου ίδρυσαν την Εταιρεία της Θούλης (Thule), η οποία διαμόρφωσε τον Ναζισμό και τον Χίτλερ!

Η θεωρία των ροδόσταυρων και χρυσαυγιτών ήταν η εξής: πίστευαν ότι είναι απόγονοι μιας πανάρχαιας ευρωπαϊκής φυλής, η οποία είχε θεϊκό αίμα στις φλέβες της. Αυτή η φυλή αλλοιώθηκε από επιγαμίες που έγιναν με άλλες κατώτερες φυλές και με την εμφάνιση του Χριστιανισμού. Σκοπός της Χρυσής Αυγής και των... θυγατρικών της εταιρειών (όπως η Θούλη) ήταν να επαναφέρουν τις αρχαίες θρησκείες της Ευρώπης (σβήνοντας τον Χριστιανισμό) και να καθαρίσουν το αίμα στις φλέβες τους (σβήνοντας κάθε άλλη φυλή, που θεωρούσαν κατώτερη).

Όλα αυτές οι παρανοϊκές θεωρίες εξαπλώθηκαν στην Ευρώπη του 20ού αιώνα, του ορθολογισμού, της γνώσης, της προόδου, με τα γνωστά επακόλουθα του Ναζισμού. Αξίζει να καταλάβουμε ότι ο Χίτλερ ήταν μάγος, σατανιστής, που πίστευε σε όλη αυτήν την τρέλα, αλλά για τους τρελούς Σιωνιστές ήταν χρήσιμο εργαλείο, για να αιματοκυλήσουν την Ευρώπη.

Οι ερμητικοί-ροδόσταυροι ήρθαν και στην Ελλάδα. Ίδρυσαν το κόμμα της Χρυσής Αυγής και διάφορες παραθρησκευτικές ομάδες, όπως Έλληνες Εθνικοί, Δωδεκαθεϊστές, Ομάδα Έψιλον, που έχουν δήθεν τον στόχο να επαναφέρουν την αρχαία ελληνική θρησκεία, εξυπηρετώντας την λαχτάρα του Σιωνισμού να συντρίψει τον Χριστιανισμό. Χώρια που τελικά ασχολούνται με την αιγυπτιακή μαγεία (ερμητισμό) περισσότερο, παρά με την αρχαία Ελλάδα.
Η θλιβερή κατάληξη όλης αυτής της υποχθόνιας δράσης των Σιωνιστών είναι να παρασύρονται οι Έλληνες από αυτές τις ομάδες, να πιστεύουν σε κάθε είδους παραμύθια (ότι οι Χριστιανοί έσφαζαν τους Έλληνες, ότι κατέστρεφαν τα αρχαία μνημεία) και να ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, απογοητευμένοι από τις υπόλοιπες μαριονέτες της πολιτικής, με την ελπίδα ότι η εκ Σιωνισμού ορμώμενη Χρυσή Αυγή θα σώσει την Ελλάδα. Φεῦ τῆς Ἑλλάδος...

Η κατασκευή της Γερμανίας

Οι Σιωνιστές απολαμβάνουν να βλέπουν αιματοχυσίες, ολόκληρα έθνη να σφάζονται μεταξύ τους. Η απόλαυση αυξάνεται, όταν το αίμα που χύνεται είναι χριστιανικό! Γι' αυτό και έψαχναν σε όλο τον 19ο αιώνα τρόπους να οδηγήσουν τα ευρωπαϊκά έθνη σε φρικτούς πολέμους, τέτοιους που δεν είχε ξαναδεί ο κόσμος. Ήθελαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για Παγκόσμιους Πολέμους, από τους οποίους θα έβγαιναν όλοι οι αντίπαλοι διαλυμένοι.

Ωστόσο, η Ευρώπη του 19ου αιώνα δεν τους βόλευε, όπως ήταν. Υπήρχαν τρεις αυτοκρατορίες, η Μεγάλη Βρεταννία, η Τσαρική Ρωσία και η Αυστροουγγαρία των Αψβούργων. Υπήρχε και η λεγόμενη Αγία Ρωμαϊκή αυτοκρατορία του Γερμανικού Έθνους, αλλά στην πράξη οι γερμανικές φυλές ήταν κατακερματισμένες σε κρατίδια, της Βαυαρίας, της Έσσης (όπου ζούσαν οι Ρότσιλντ), της Πρωσσίας (Borussia) και άλλα.

Καμία από τις μέχρι τότε αυτοκρατορίες δεν είχε την επιθυμία να συγκρουστεί με άλλες, ιδίως μετά τους ναπολεόντειους πολέμους. Οι μόνοι πολεμοχαρείς ήταν οι Γερμανοί της Πρωσσίας, τους οποίους και αξιοποίησαν οι Σιωνιστές.

 Gerson von Bleichröder

Oι τράπεζες των Ρότσιλντ, κυρίως μέσω του συνεργάτη τους στο Βερολίνο, του Εβραίου τραπεζίτη Gerson von Bleichröder, χρηματοδοτούσαν τον καγκελάριο (πρωθυπουργό) της Πρωσσίας Οtto von Bismarck, ώστε να μπορέσει να διεξαγάγει πολέμους, που θα οδηγούσαν στην δημιουργία μιας νέας γερμανικής αυτοκρατορίας.

 Οtto von Bismarck

Πράγματι οι Πρώσσοι επιτέθηκαν στους Αυστριακούς το 1866 και στους Γάλλους το 1870, όπου οι Πρώσσοι πολιόρκησαν και το Παρίσι. Τον καιρό που οι πολιορκημένοι Γάλλοι έτρωγαν γάτες και σκύλους, για να επιβιώσουν, ο Μπίσμαρκ ήταν φιλοξενούμενος στο «Château de Ferrières», το παλάτι του Αlphonse Rothschild, ο οποίος ήταν παρών και στις διαπραγματεύσεις για την συνθήκη ειρήνης, μεταξύ Γαλλίας και Πρωσσίας.

Με την λήξη του πολέμου, το 1871, δημιουργήθηκε το κράτος της Γερμανίας, το οποίο ήταν γερμανικό μόνο στο όνομα, καθώς ο πληθυσμός του ήταν μείγμα από γερμανικά φύλα, Σλαύους (Πολωνούς κυρίως), ακόμη και Ασιάτες! Οι Γερμανοί από την αρχαιότητα δεν ήταν ένα έθνος, αλλά διάφορα φύλα, που μιλούσαν παρόμοιες γερμανικές διαλέκτους. Αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα για τους Σιωνιστές, που είχαν την καταπληκτική ιδέα να ενώσουν σε ένα κράτος τα γερμανικά φύλα, ώστε να κατασκευάσουν τον μελλοντικό δολοφόνο της Ευρώπης!

Από εδώ και πέρα, με την ενιαία και πανίσχυρη Γερμανία, είχε ανοίξει ο δρόμος για να πραγματοποιηθεί ένα ακόμη σιωνιστικό όνειρο: οι Παγκόσμιοι πόλεμοι, που ισοπέδωσαν την Ευρώπη. Την κυριαρχία των Εβραίων στην Γερμανία την είχε αντιληφθεί και ο Μπακούνιν, στην γνωστή του επιστολή σχετικά με τον Μαρξ και τους Ρότσιλντ:

«Ο Μαρξ είναι Εβραίος και είναι περικυκλωμένος από ένα πλήθος μικροπρεπών, περισσότερο ή λιγότερο νοημόνων, ραδιούργων, εύστροφων, κερδοσκόπων Εβραίων, την ώρα που οι Εβραίοι βρίσκονται παντού, σαν εμπορικοί και τραπεζικοί παράγοντες, συγγραφείς, πολιτικοί, ανταποκριτές εφημερίδων όλων των αποχρώσεων. 

Εν συντομία (οι Εβραίοι είναι) λογοτεχνικοί μεσάζοντες, την ίδια ώρα που είναι οικονομικοί μεσάζοντες, με το ένα πόδι στην τράπεζα και το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα και με τα οπίσθια τους καθισμένα στον γερμανικό τύπο. Αυτοί έχουν γραπώσει τον έλεγχο όλων των εφημερίδων, και μπορείτε να φανταστείτε τι εμετικά έντυπα είναι το αποτέλεσμα τους. 

Τώρα, αυτός όλος ο εβραϊκός κόσμος, ο οποίος συγκροτεί μια σέκτα εκμετάλλευσης, ένα λαό από βδέλλες , ένα αδηφάγο παράσιτο, στην οποία είναι στενά και βαθιά συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον, χωρίς να λογαριάζουν όχι μόνο συνοριακές, αλλά επίσης ούτε και πολιτικές διαφορές- αυτός ο Εβραϊκός κόσμος είναι στις ημέρες μας, κατά μεγάλο μέρος, στη διάθεση του Μαρξ ή του Ρότσιλντ.»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου