Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

9.000.000 κατοίκους έχει η πρωτεύουσα του Μεξικού. Και ψήφισαν μία Δήμαρχο, που ΑΝΗΚΕΙ στο ... 6 ΤΟΙΣ ΧΙΛΙΟΙΣ του πληθυσμού !!! Ορίστε;

Σχετική εικόνα
ΔΕΝ ΑΠΕΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟ ΠΑ-ΡΑ-ΜΙ-ΚΡΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ 'ΜΕΣΟ', ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΑ "ΙΔΙΟΤΥΠΟ" ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ  Μ Ε Ξ Ι Κ Ο ! Γ Α Ρ Γ Α Ρ Α ΠΑΛΙ, Ε;

Άς δούμε τώρα, τι ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να μας "επιτρέψουν" να μάθουμε εν Ελλάδι, αλλά και στην Ευρώπη ισχύει σχεδόν το ίδιο...
Τήν Κυριακή 1η Ιουλίου 2018, η πόλις του Μεξικού απέκτησε για πρώτη φορά μία ...Εβραία Δήμαρχο!
(ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ ΕΚΑΝΑΝ 'ΠΑΡΤΥ'!)
Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα
Πρόκειται για την 56χρονη Claudia Sheinbaum Pardo, η οποία όπως γράφεται στον τοπικό Τύπο,  σάρωσε στις εκλογές!
Θεωρείται εκπληκτικό κυριολεκτικώς το επίτευγμά της, άν αναλογισθούμε πώς η πρωτεύουσα αυτής της πολυάνθρωπης χώρας, έχει 9.000.000 κατοίκους (όσο περίπου όλη η Ελλάδα μας!), ΑΛΛΑ οι Εβραίοι εκεί αριθμούν ΜΟΝΟΝ 50.000 ψυχές!

Σχετική εικόνα

(Δηλαδή, οι 9.000.000 ψηφοφόροι της πόλεως του Μεξικού, επέλεξαν μία δήμαρχο όχι απλώς μή μεξικανικής καταγωγής, αλλά και απο το 6 τοις χιλίοις του πληθυσμού !!! 
Αυτό ίσως μας θυμίζει το φαινόμενο του Λονδίνου που επέλεξαν οι Λονδρέζοι έναν ...Πακιστανό δήμαρχο, αφού δεν υπήρξε ΚΑΝΕΙΣ Άγγλος υποψήφιος γιά τον δήμο!)

Αποτέλεσμα εικόνας για mexico flag
Αξιοσημείωτο βεβαίως είναι, πώς η  κυρία αυτή το 2007 είχε κερδίσει το Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης για την (πολυσυζητούμενη τελευταίως) Κλιματική Αλλαγή. Αλλά το πλέον αξιοσημείωτο δεν είναι μόνον αυτό, αλλά το γεγονός πώς εκτός απο 100% Εβραία, είναι ΚΑΙ πιστή του Ιουδαϊσμού, πράγμα που φαίνεται να μήν εμπόδισε διόλου τους κατοίκους, ώστε να την εκλέξουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για Mexico city

Από ιστορικής τώρα απόψεως, όπως τονίζεται στον μεξικανικό Τύπο, οι παππούδες της κυρίας Δημάρχου της πόλεως του Μεξικού, ήρθαν απο την Λιθουανία και την ...Βουλγαρία! 

(ΟΠΟΙΑ  Σ Υ Μ Π Τ Ω Σ Ι Σ !  
ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ  Α Κ Ρ Ι Β  Ω Σ   ΡΙΖΕΣ - ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΟΤΙ - ΕΧΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΙΝΕΪΚΟ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ... 
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ... ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ... ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ...)

Η κυρία λοιπόν διαθέτει 'ντοκτορά' στην φυσική μηχανική, είναι μέλος του  α κ ρ ο α ρ ι σ τ ε ρ ο ύ 'Κινήματος Εθνικής Αναγεννήσεως' και θα λέγαμε 'κολλητή' του νεοεκλεγέντος αριστερού Πρόεδρου του Μεξικού Lopez Obrador.

Αποτέλεσμα εικόνας για Claudia Pardo mayor of Mexico city
O NEOΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΜΕΞΙΚΟΥ, ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΝΕΑ
ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΛΟΠΕΖ ΟΜΠΡΑΝΤΟΡ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ
ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΝΤ.ΤΡΑΜΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ
ΜΑΛΙΣΤΑ...

H βασική της τώρα υπόσχεση πρός τους Μεξικανούς πρωτευουσιάνους ήταν πώς θα πατάξει την εγκληματικότητα, που είναι πρωτοφανής στην πόλη του Μεξικού.
Να σημειωθεί πώς παρά το γεγονός ότι είναι σαφώς ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΗ η κυρία Pardo, στο Ισραήλ πανηγυρίσθηκε από ΟΛΑ τα εκεί μέσα ενημερώσεως, αλλά στην χώρα μας, έπεσε  μ α ύ ρ ο και ...σιωπή!

[ΠΗΓΕΣ:Μεξικανικές και ισραηλινές εφημερίδες]

"Ιωάννης Καποδίστριας"


https://odysseiatv.blogspot.com/2018/07/9000000-6.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου