Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Η μακεδονική "καρδιά" τής Ελλάδας δεν θα αφεθεί σε ξένα χέρια ...Οι μακεδονικές "Θερμοπύλες" ΔΕΝ θα "πέσουν". “Θερμοπύλες”... του ανθρώπινου πολιτισμού είναι η Μακεδονία σήμερα..

Το "ελληνικό" ΚΚΕ.
Την ώρα που εξελισσόταν η διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και οι εθνικές της μειονότητες συγκρούονταν για μια καλύτερη θέση για την επόμενη "ημέρα", οι Εβραίοι επιδίδονταν στα γνωστά τους παιχνίδια ...Συνωμοτούσαν με ξένες δυνάμεις εις βάρος τού Ελληνισμού και προσπαθούσαν να βρουν κοινωνικούς συμμάχους μέσα σε ένα περιβάλλον, το οποίο δεν τους ευνοούσε σε μια απευθείας σύγκρουση μαζί του. Τότε ήταν που ίδρυσαν το ΚΚΕ στην Ελλάδα και μαζί μ' αυτό και όλα τα Κομμουνιστικά Κόμματα της περιοχής των Βαλκανίων. Το ΚΚΕ, όπως και όλα τα κομμουνιστικά κόμματα σε όλα τα κράτη, ιδρύθηκε από Εβραίους.
Συγκεκριμένα στην Ελλάδα ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου υπήρχε και η μεγαλύτερη εβραϊκή κοινότητα των Βαλκανίων. Σε κάποιο εβραϊκό πορνείο, όπου σύχναζαν τεμπελχανάδες όλων των εθνικοτήτων, ιδρύθηκε το ΚΚΕ ...Λίγο κανένα χαρτζιλίκι από τους τοκογλύφους, λίγο οι "εργαζόμενες" με κάποια τζάμπα "υπηρεσία", όλο και θα έβρισκαν κανέναν καινούργιο οπαδό. Είναι γνωστό άλλωστε ότι ο κομμουνισμός χρησιμοποιούσε κατά κόρον το σεξ, για να επιτυγχάνει κάποιους στόχους του. Επίσης χρησιμοποιούσε πάντα ό,τι χειρότερο υπήρχε από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού μέσα στην κοινωνία, γιατί υπήρχε και η γνώση του Λένιν που έλεγε ότι: "Μη τον φοβάσαι τον πλούσιο ...Τον γιο τής πλύστρας να φοβάσαι" ...και, επειδή αυτοί για τους στόχους τους είχαν ανάγκη τους πιο αδίστακτους και πιο σκληρούς ανθρώπους, είχαν πάντα στο στόχαστρό τους τον "γιο τής πλύστρας".
Ποιος ήταν ο στόχος τους μέσα από το κόμμα αυτό; ...Να δημιουργήσουν ένα τεχνητό "μακεδονικό" έθνος, που - σαν "πατέρες" του - θα το έλεγχαν οι ίδιοι από την αρχή μέχρι το τέλος ...Έπρεπε να το κάνουν αυτό, από τη στιγμή που είχαν σκοπό μέσω αυτού του "έθνους" να ελέγξουν τη Μακεδονία. Οι Εβραίοι είχαν ένα στρατηγικό μειονέκτημα στη Μακεδονία. Διέθεταν μόνον αστικούς πληθυσμούς και ήταν εξαιρετικά αδύναμοι στην επαρχία. Αυτό το χάντικαπ προσπαθούσαν να το καλύψουν, "ψαρεύοντας" χαϊβάνια" στα θολά νερά τού κοινωνικού περιθωρίου ...Όλου του κοινωνικού περιθωρίου τής περιοχής και όχι μόνον της ελληνικής πλευράς. Με μέσον την ιδεολογία τού κομμουνισμού οι εβραϊκές θέσεις γίνονταν θέσεις ιδεολογικές και αυτό τους έδινε "κάλυψη" από τις επιθέσεις όσων θίγονταν απ' αυτές. Με "μάσκα" τον δήθεν διεθνισμό τού κομμουνισμού ανέπτυσσαν βήμα προς βήμα τα εθνικά τους συμφέροντα ...Business as usual για τους δειλούς και ύπουλους Εβραίους.
Αυτοί λοιπόν τότε δημιούργησαν τεχνητά το "Μακεδονικό" ζήτημα εκ του μη όντος και τώρα - μετά από ακριβώς έναν αιώνα - το κάνουν πραγματικό. Γιατί ήταν εκ του μη όντος; ...Γιατί στη Μακεδονία - ακόμα και στην εποχή τής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας - ο όρος "Μακεδόνες" αφορούσε πάντα και αποκλειστικά τους Έλληνες εκείνους, οι οποίοι είχαν γεννηθεί στη Μακεδονία ...Αφορούσε τους ελληνορθόδοξους πληθυσμούς, οι οποίοι ανήκαν στο "ποίμνιο" της Κωνσταντινούπολης. Οι υπόλοιποι κάτοικοι της Μακεδονίας ήταν Βούλγαροι, Αλβανοί, Σέρβοι. Ο συγκεκριμένος όρος αφορούσε τους ελληνορθόδοξους πληθυσμούς και κανέναν άλλον, εφόσον οι πάντες αυτοπροσδιορίζονταν στις δικές τους εθνικές γλώσσες και ήταν κατανεμημένοι σε οργανωμένες μειονότητες μέσα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία με βάση την εθνική τους ταυτότητα.
 
Δεν υπήρχαν ποτέ Μακεδόνες ως έθνος σε μια περιοχή, όπου τα έθνη σφάζονταν μεταξύ τους για την κυριαρχία στην περιοχή αυτή. Ποιοι δημιούργησαν το ανύπαρκτο αυτό "έθνος"; ...Οι Εβραίοι τής Θεσσαλονίκης μέσω του ΚΚΕ, το οποίο - όπως είπαμε - ίδρυσαν οι ίδιοι. Οι Εβραίοι ήταν οι μόνοι "Μακεδόνες" τής περιοχής, οι οποίοι έκρυβαν την εθνική τους ταυτότητα και διεκδικούσαν οφέλη μέσα από τον ιδεολογικό διχασμό των πληθυσμών. Σε μια εποχή κατά τη οποία τα έθνη συγκρούονταν για την επέκταση των συμφερόντων τους, οι Εβραίοι ήταν εκείνοι, οι οποίοι προσπαθούσαν να επεκτείνουν τα δικά τους συμφέροντα με τη μέθοδο του χαφιέ. Σε μια εποχή που τα έθνη συγκρούονταν κατά μέτωπο, οι Εβραίοι επέλεξαν την "πλάγια" οδό τής συνωμοσίας εις βάρος τής ομοιογένειας των ίδιων των εθνών.
Αυτό ήταν το πλεονέκτημά τους ως διαχειριστές ιδεολογίας ...Μπορούσαν να "περνάνε" τις εθνικές τους θέσεις και αυτές να τις "βαπτίζουν" "ιδεολογικές". Έχοντας εξασφαλίσει δίπλα τους κάποια σκουπίδια, είτε ελληνικής είτε βουλγαρικής καταγωγής, εμφάνιζαν τις προδοτικές τους θέσεις - ο καθένας απέναντι στο δικό του έθνος - σαν αποτέλεσμα του δήθεν "διεθνισμού" τους και άρα με ιδεολογικό υπόβαθρο. Έδιναν δηλαδή σε προδότες ιδεολογικό "άλλοθι", προκειμένου αυτοί να υποστηρίξουν τις εθνικές θέσεις των Εβραίων. Όλα αυτά "μεγεθύνονταν" υπό τις "ευλογίες" των Σιωνιστών τοκογλύφων τής Δύσης, αλλά και των Σιωνιστών Μπολσεβίκων τής Μόσχας. Οι πρώτοι εξασφάλιζαν χρήμα και δημοσιότητα στις δραστηριότητές τους και οι δεύτεροι εξασφάλιζαν ιδεολογική "ορθοδοξία" στις θέσεις τους. Η Β' Διεθνής, όπου συγκεντρώθηκαν τα σκουπίδια απ' όλη την Ευρώπη, προκειμένου αυτή - για πρώτη φορά στην ιστορία - να "ορίσει" το "ζήτημα" αυτό, είχε ως χορηγούς αυτούς στους οποίους αναφερόμαστε.
Τα πράγματα για τους Εβραίους δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολα. Με τις τεράστιες "πλάτες" τού διεθνούς Σιωνισμού και του Σοβιετικού "βόθρου" μπορούσαν να δημιουργούν τις συνθήκες που τους βόλευαν. Από εκεί και πέρα έπρεπε απλά να "μπουν" ανάμεσα στους πληθυσμούς και να τους διχάσουν. Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την αποτελεσματικότητα της προδοσίας και τη δύναμη του χρήματος, συνωμότησαν εις βάρος τού Ελληνισμού. Αυτή η πονηρή εθνότητα "εφεύρε" εκ του μηδενός μια νέα "πολυεθνική εθνότητα", φιλοδοξώντας σε βάθος χρόνου να κερδίσει από την κηδεμόνευση των υπολοίπων ...Περί αυτού πρόκειται ...Οι Εβραίοι "εφεύραν" τον "μακεδονισμό", για να κηδεμονεύσουν τους ελληνικούς, βουλγαρικούς και τους αλβανικούς πληθυσμούς τής γεωγραφικής περιφέρειας της Μακεδονίας ...Να τους κηδεμονεύσουν απόλυτα, όπως σήμερα ο Σόρος και η παρέα του κηδεμονεύουν απόλυτα το κράτος των Σκοπίων.
 Επέλεξαν τη μακεδονική ιδιότητα, γιατί μόνον εκεί υπήρχε "κενό", όπου θα μπορούσε να "τρυπώσει" μια "νέα" εθνικότητα ...Μόνον εκεί υπήρχε "κενό", ώστε να μπορέσει ένα τοπωνύμιο να γίνει πειστήριο και "θεμέλιο" εθνικής ή πολιτισμικής "ταυτότητας". Οι Βούλγαροι ήταν ταυτισμένοι με τη Βουλγαρία και οι Σέρβοι με τη Σερβία ..."Κενό" υπήρχε μόνον με τους Μακεδόνες, οι οποίοι ήταν ταυτισμένοι με την Ελλάδα. Οι Εβραίοι εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την ιδιομορφία και εμφανίστηκαν σαν οι "πρώτοι" Μακεδόνες, οι οποίοι δεν θα ταυτίζονταν με την Ελλάδα ...Άλλη μία "πρωτοπορία" των Εβραίων ...Έχοντας την πολυτέλεια να κρύβονται πίσω από μια δική τους ιδεολογία, μπορούσαν να εμφανίζονται με όποια ιδιότητα τους βόλευε κάθε φορά που ενεργούσαν.
 
Αυτοί ήταν οι πρώτοι που εμφανίστηκαν ως "Έλληνες" κομμουνιστές και ταυτόχρονα ήταν οι πρώτοι που εμφανίστηκαν σαν "Μακεδόνες" Μη-Έλληνες. Όπου βόλευε "αυτοπροσδιορίζονταν" με βάση τη θρησκεία τους και όπου βόλευε με βάση την εθνική τους καταγωγή. Εκ του πονηρού εμφάνιζαν τη θρησκευτική τους ταυτότητα, για να παριστάνουν τους "Έλληνες" κομμουνιστές και επίσης εκ του πονηρού εμφάνιζαν την εθνική τους ταυτότητα, για να παριστάνουν τους "υποδουλωμένους" "Μακεδόνες", οι οποίοι αναζητούσαν την ελευθερία τους. Με τον τρόπο αυτόν κατόρθωσαν και δημιούργησαν έστω και ένα μικρό "κενό" ανάμεσα στη Μακεδονία και τον Ελληνισμό. Αυτό, το οποίο - λόγω Αλεξάνδρου - επί αιώνες για όλους τους λαούς ήταν αυτονόητο, προσπάθησαν και το έκαναν "αμφισβητούμενο".
Μέσα στο "κόλπο" αυτό πήραν και την υποστήριξη των Βούλγαρων κομμουνιστών ...Δικοί τους άνθρωποι ήταν κι εκείνοι. Εφόσον οι θέσεις των Εβραίων ήταν ιδεολογικά "ορθόδοξες" για το κομμουνιστικό "ιερατείο", δεν ενοχλούσε τους Βούλγαρους κομμουνιστές να τις υιοθετήσουν, τη στιγμή που έθιγαν μόνον το ελληνικό στοιχείο ...Τους βόλευε τόσο εθνικά όσο και ιδεολογικά και επιπλέον ήταν προσοδοφόρο, εφόσον τους δίνονταν η ευκαιρία να εξυπηρετήσουν πλούσια αφεντικά. Εθνικά τους βόλευε, εφόσον στη σύγκρουσή τους με το ελληνικό στοιχείο θα είχαν στο "πλευρό" τους τούς Έλληνες κομμουνιστές να παριστάνουν τους "Μακεδόνες". Με τον τρόπο αυτόν προκλήθηκε μια "σύγχυση" και η "σύγχυση" πάντα βολεύει εκείνους, οι οποίοι προσπαθούν να επωφεληθούν από το ψεύδος.
Αυτή η "σύγχυση" ήταν το ζητούμενο και αυτήν την προκαλούσαν, κάνοντας χρήση των διαφορετικών ιδιοτήτων τους. Αυτός ήταν ο στόχος τους και ο στόχος αυτός απαιτούσε χρόνο, για να "χτιστούν" τα δεδομένα εκείνα, τα οποία θα τον έκαναν εφικτό. Δεν ήταν ένας στόχος τον οποίο θα τον διεκδικούσαν άμεσα. 

Οι Σιωνιστές είχαν κάνει το πρώτο βήμα. Νιώθοντας τη Θεσσαλονίκη σαν μια "Νέα Ιερουσαλήμ", άρχισαν να οραματίζονται τη Μακεδονία ως νέα "λεία" τύπου Παλαιστίνης. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ήθελαν χρόνο. Σ' αυτήν την "Παλαιστίνη" δεν είχαν καθόλου πληθυσμούς. Στην απογραφή τού 1904 ο πληθυσμός τους ήταν λίγο λιγότερο από 50.000. Χρειάζονταν χρόνο, γιατί δεν ήθελαν να φανεί πως ήταν και οι ίδιοι ανάμεσα στους διεκδικητές τής Μακεδονίας. Δεν ήθελαν να φανεί ότι στον σχεδιασμό αυτόν ήταν οι μόνοι πρωταγωνιστές τής αθλιότητας ...Ήταν πολύ Μακκαβαίοι, για να διεκδικήσουν στα ίσα τη "μητέρα" τού Αντιόχου ...Ήταν πολύ δειλοί, για να εκφράσουν ανοικτά τις φιλοδοξίες τους ...Συνωμότες ήταν και όχι πολεμιστές. Στο σημείο "μηδέν" τού σχεδιασμού τους οι ίδιοι ενσάρκωναν όλους τους ρόλους ...Εβραίοι ήταν αποκλειστικά οι "Έλληνες" κομμουνιστές και οι ίδιοι ήταν Μη-Έλληνες "Μακεδόνες". Επειδή όμως αυτό τους "κάρφωνε", περίμεναν τον χρόνο να "ωριμάσει" τον σχεδιασμό τους, ώστε να "κρυφτούν" πίσω από χαϊβάνια ...Αυτό ακριβώς αναζητούσαν όλα αυτά τα χρόνια ...Χαϊβάνια αναζητούσαν.
 
"Ψάρευαν" στο κοινωνικό "περιθώριο", όπου πάντα έχουν την άνεση να κινούνται οι Εβραίοι. Έψαχναν άτομα - ανάμεσα στους αγράμματους, τους σακάτηδες, τους καμπούρηδες, τους άσχημους, τους κομπλεξικούς και τους μισάνθρωπους - για να γεμίσουν τις κομματικές τους "δεξαμενές" ...Έψαχναν ανθρώπους, οι οποίοι είχαν ταξικά μίση και ήταν έτοιμοι να "υιοθετήσουν" οτιδήποτε θα πρόσβαλε, τους "νοικοκυραίους", όπως αυτοί - ως παιδιά τής "πλύστρας" - τους αντιλαμβάνονταν. Ήταν έτοιμοι να υιοθετήσουν οτιδήποτε θα "πλήγωνε" ή θα τρόμαζε την κοινωνία αυτή, την οποία για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους μισούσαν. Σε αυτό το κοινωνικό περιθώριο "ψάρευαν" οι Εβραίοι. Από εκεί θα συγκέντρωναν τους ανθρώπους εκείνους, τους οποίους είχαν ανάγκη να εμφανίσουν είτε ως κομμουνιστές είτε σαν "Μακεδόνες" και οι οποίοι τις περισσότερες φορές ήταν καί τα δύο ταυτόχρονα.
Αυτοί οι "Μακεδόνες" κομμουνιστές ήταν πάντα οι "πρόθυμοι" να εξυπηρετήσουν τους Εβραίους. Είτε λόγω κόμπλεξ είτε λόγω ανταμοιβής, ήταν πάντα έτοιμοι να "διοχετεύσουν" την άποψη των Εβραίων μέσα στη Μακεδονία. Απλά ήταν λίγοι και αντίστοιχα μικρά τα αποτελέσματα που μπορούσαν να φέρουν. Γι' αυτόν τον λόγο οι Εβραίοι χρειάζονταν χρόνο. Δεν είχαν τα απαιτούμενα πληθυσμιακά μεγέθη, για να ξεκινήσουν ενέργειες διεκδικήσεων. Έπρεπε πάση θυσία να βρουν γηγενείς, οι οποίοι να συμφωνούν με τη δική τους άποψη και θέση και οι οποίοι τότε απλά δεν υπήρχαν. Γι' αυτόν τον λόγο χρησιμοποίησαν τον δούρειο ίππο τής ιδεολογίας.
Μέσω της ανθελληνικής κομμουνιστικής ιδεολογίας - και χωρίς να ενεργοποιούν τα εθνικά ένστικτα των Ελλήνων - αναζητούσαν ανθρώπινο δυναμικό, για να "ταΐζουν" ένα πληθυσμιακό μέγεθος, το οποίο σε κάποια στιγμή θα παρίστανε τους εθνικά "Μακεδόνες" Μη-Έλληνες. Με αυτό το δυναμικό θα έπαιζαν τα παιχνίδια τους ...Παιχνίδια εντυπώσεων και προπαγάνδας, τα οποία οι Σιωνιστές γνώριζαν να διαχειρίζονται. Βάδιζαν δηλαδή πάνω σε "σχέδιο" και δεν έκαναν τυχαία πράγματα. Ο κανόνας ήταν πάντα ένας: Προκαλούσαν ως κομμουνιστές και "έκλαιγαν" σαν "Μακεδόνες". Πάντα δηλαδή γνώριζαν πώς να προκαλέσουν μια αντίδραση και στη συνέχεια πώς να την εκμεταλλευτούν.
Σχετική εικόνα
Αυτό δεν ήταν και τόσο δύσκολο στην περίπτωσή τους, γιατί σε έναν κόσμο, όπου ο κομμουνισμός ήταν παράνομος, αυτοί ήταν παράνομοι κομμουνιστές και δεν τους ενοχλούσε και ιδιαίτερα να είναι και εθνικά παράνομοι. Ο βρεγμένος δεν φοβάται μη βραχεί λίγο περισσότερο. Προκαλούσαν ως κομμουνιστές την αντίδραση των μηχανισμών ασφαλείας και μετά αυτήν την αντίδραση την απέδιδαν όπου ήθελαν ...Δεν τους κυνηγούσαν, δηλαδή, επειδή ήταν βρομιάρηδες κομμουνιστές, αλλά επειδή ήταν γνήσιοι "Μακεδόνες". Προκαλούσαν ως κομμουνιστές και παρίσταναν τα θύματα σαν "Μακεδόνες". Απλό κόλπο. Οι μηχανισμοί ασφαλείας με αυτό το απλό τρυκ παγιδεύονταν σε περίπτωση που αντιδρούσαν. Μπορούσαν να παρουσιάζονται από τους προβοκάτορες όχι ως μηχανισμοί προστασίας τής Δημοκρατίας - όπως όλοι οι όμοιοί τους σε όλα τα δημοκρατικά κράτη—, αλλά σαν σκληροί "δυνάστες" των "Μακεδόνων".
Οι κομμουνιστές τού σιωνιστικού ΚΚΕ αυτό το γνώριζαν και το εκμεταλλεύονταν. Όποτε ήθελαν επαναλάμβαναν τα ίδια πράγματα και η προπαγάνδα τούς επέτρεπε να το εκμεταλλεύονται. Ακόμα και η ίδια η κοινωνία, της οποίας οι κομμουνιστές ήταν μέλη, δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει. Τους κυνηγούσαν οι χωροφύλακες επειδή ήταν κομμουνιστές ή επειδή ήταν "Μακεδόνες"; Ήταν κομμουνιστές λόγω ιδεολογίας ή έγιναν κομμουνιστές επειδή αυτοί τους υποσχέθηκαν "απελευθέρωση"; Ενοχλούσαν αυτά που έλεγαν για τον καπιταλισμό ή αυτά που έλεγαν για τη Μακεδονία; Όταν έχεις απέναντι σου συνωμότες, ποτέ δεν θα βγάλεις το σωστό συμπέρασμα, γιατί αυτός ακριβώς είναι και ο στόχος τής στρατηγικής τους. Πού να ξέρει ο κόσμος ότι όλοι αυτοί ήταν πληρωμένοι χαφιέδες των Σιωνιστών; Τεμπελχανάδες, που είχαν βρει το εύκολο μεροκάματο του προδότη. Με τον τρόπο αυτόν - έστω και ανάμεσα σε κομμουνιστές - αναπτύχθηκε για πρώτη φορά η άποψη ότι υπήρχαν κάποιοι, οι οποίοι αισθάνονταν σκλαβωμένοι "Μακεδόνες" στη Μακεδονία ...Σκλαβωμένοι, που μάλιστα καταπιέζονταν κιόλας.

Και εδώ κλικ http://perimajestic.blogspot.com/2018/07/blog-post_23.html
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/07/makedonikes-thermopyles.html
 
http://perimajestic.blogspot.com/2018/07/blog-post_25.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου