Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Γιατί τα διεθνή ΜΜΕ απαξιώνουν τα διαμάντια;

H σχέση της μεγαλύτερης εταιρίας εξόρυξης κι εμπορίας Διαμαντιών με τους Rothschild και η σχέση του Hollywood με τον Σιωνισμό με είχαν οδηγήσει το 2014 στην υπόθεση ότι η ταινία «Ματωμένο Διαμάντι» που προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο ότι μόνο τα διαμάντια της De Beers είναι καλά και νόμιμα κι όλα τα άλλα είναι προϊόν αιματοχυσίας, δουλεμπορίας κ.λπ. είχε γυριστεί καθαρά και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της συγκεκριμένης βιομηχανίας.

https://filonoi.gr/2014/08/02/s-kala-kai-kaka-diamantia/
Πηγή: filonoi.gr

Όταν άρχισαν να εμφανίζονται άρθρα σε εφημερίδες του σιωνιστικού δικτύου που να απαξιώνουν τα διαμάντια το πρώτο πράγμα που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι αποσύρθηκαν από την De Beers οι Rothschild και οι Oppenheimer …και όντως αυτό είχε συμβεί. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ εφημερίδα της Δύσης να επιτεθεί στα συμφέροντα των Rothschild και να μην υποστεί συνέπειες αμέσως μετά.

Έφυγαν λοιπόν από
την De Beers οι Rothschild και οι Oppenheimer και πλέον το διαμάντι ΔΕΝ είναι για πάντα και ΔΕΝ δεν είναι ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού…


Το ότι η ταινία «Ματωμένα διαμάντια» ήταν κατά παραγγελία του συγκεκριμένου δικτύου συμφερόντων το επαληθεύει κι ένας αρθρογράφος στο medium.com …έναν χρόνο μετά το 2015.


Οι De Beers που κατείχε για πάνω από έναν αιώνα το μονοπώλιο των Διαμαντιών …δεν απασχόλησε ποτέ κανένα «κομμουνιστή» που πολεμούσε τα μονοπώλια. Ούτε ποτέ αντιμετώπισε μαζικές απεργίες κι εκβιασμούς από δήθεν συνδικαλιστές. Αυτές οι «αρρώστιες» δεν εμφανίζονται ποτέ σε συγκεκριμένες εταιρίες …συγκεκριμένων συμφερόντων.

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=1006259
Πηγή: tovima.gr

https://nypost.com/2016/04/26/diamonds-might-not-be-a-girls-best-friend-anymore/
Πηγή: nypost.comhttps://www.debeersgroup.com/content/dam/de-beers/corporate/documents/Archive%20Reports/Governance_Risk_Sustainability_March_2011.PDF.downloadasset.PDF
Πηγή: debeersgroup.com




https://medium.com/@AspieSavant/when-diamonds-were-a-jew-s-best-friend-bae3d1577ffc
Πηγή: medium.com


http://oimaskespeftoun.blogspot.com/2018/07/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου