Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Η ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΕΒΟ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Greek Spirit..1-1-2017
Ανεξάρτητα από τις συνεχείς διαψεύσεις των αρχών του Κοσόβου, το οποίο διοικείται από Αλβανούς σχεδόν αποκλειστικά έχοντας παραγκωνίσει τους Σέρβους Κοσοβάρους, και παρ όλη την δουλική εθελοτυφλία τόσο των Βαλκανικών μυστικών υπηρεσιών όσο και των ευρωπαϊκών ,είναι σίγουρο ότι στο Κόσοβο υπάρχει όχι απλά ικανός αριθμός αλλά ολόκληρος στρατός από καλοθρεμμένους και καλά εξοπλισμένους Αλβανούς τζιχαντιστές .

Οι Αλβανοί γενικά δεν θρησκεύονται και παρ όλες τις εγγενείς αδυναμίες της φυλής τους αποτελούν μια από τις πιο κοσμικές φυλές , τόσο οι Αλβανοί της Αλβανίας όσο και του Κοσόβου.
Ωστόσο και ειδικά στο Κόσοβο η φτώχεια και η διαφθορά είναι τέτοιες που οδηγούν τους Κοοσοβάρους σε δυο επιλογές, την μετανάστευση ή το έγκλημα.
Το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία με ευτελή ποσά και μισθούς εξαγοράζουν συνειδήσεις νέων Αλβανών και τους μετατρέπουν σε τζιχαντιστές.
Το Ισλαμικό Κράτος ιδρύθηκε το 2014 στην Βόρεια Συρία και γρήγορα ,με ταχύτητα αστραπής επεκτάθηκε στο δυτικό Ιράκ. 


Όταν τότε γράφαμε ότι πίσω από το Ισλαμικό Κράτος βρίσκονταν το Κατάρ ,η Γερμανία και οι ΗΠΑ λοιδωρούμασταν ως γραφικοί.Σήμερα κανείς δεν μας αμφισβητεί. 

Το Ισλαμικό Κράτος ιδρύθηκε πάνω στα συντρίμμια ενός πολέμου, στα συντρίμμια της Συρίας και του μεταπολεμικού Ιράκ το οποίο ουδέποτε ορθοπόδησε μετά την λήξη της κατοχής του από τις ΗΠΑ το 2010. Το Ι.Κ. ιδρύθηκε σε δύο χώρες που δεν έχαιραν της προστασίας των ΗΠΑ ,που είχαν εγκαταλειφθεί ή στην καλύτερη περίπτωση δεν εξυπηρετούσαν με την τότε μορφή τους τα σχέδια των ΗΠΑ. 

Στα Βαλκάνια τόσο η Αλβανία όσο και τα Σκόπια και το Κόσοβο χαίρουν ακόμα της υποστήριξης των ΗΠΑ και Γερμανίας. Οι τρεις αυτές χώρες, κάθε μια χωριστά, εξυπηρετούν τα σχέδια των ΗΠΑ και Γερμανίας κυρίως στα σχέδια για τους αγωγούς αερίου που θα έρχονται από το Αζερμπαϊτζάν και ίσως στο μέλλον απο το Ισραήλ και Μ. Ανατολή.
 

Το μόνο κράτος το οποίο δεν έχει ακόμα την εύνοια των ΗΠΑ και το οποίο δεν ανήκει στην Ε.Ε και ΝΑΤΟ (ούτε και τα Σκόπια ανήκουν αλλά αυτά έχουν την εύνοια των ΗΠΑ) είναι η Σερβία. 

Η Σερβία μάλιστα τελευταία και μετά απο μια περίοδο αμφιταλάντευσις μεταξύ Δύσης, Ε.Ε. κι Ρωσίας και αφού αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει τους Σέρβους του Κοσόβου στην τύχη τους για να μπορέσει έτσι να εκπληρώσει τις  »προυποθεσεις και προαπαιτούμενα » για απόκτηση ιδιότητας χώρας υποψήφια για ένταξη στην Ε.Ε., αυτή η χώρα δείχνει τελευταία ότι προτιμά την Ρωσία τελικά ως προστάτη. 


 
Στην επικράτεια της Σερβίας και στα νότια σύνορα της με Σκόπια και Κόσοβο υπάρχει μια περιοχή που ονομάζεται Πρεσεβο, περιοχή η οποία κατοικείται κυρίως από Αλβανούς οι οποίοι απο το 2012 έχουν επιδείξει με κάθε τρόπο ότι θέλουν την ένωση τους με το Κόσοβο.Στην περιοχή αυτή υπάρχουν ήδη ένοπλες αλβανικές πολιτοφυλακές και πριν από τρία χρόνια η Σερβία σε μια προσπάθεια να επιβάλει την κυριαρχία της απέστειλε ειδικές μονάδες της αστυνομίας .Ωστόσο οι Σέρβοι γνωρίζουν ότι η είναι χαμένη και ότι όλα και όλοι είναι εναντίον τους. 

Η κοιλάδα του Πρέσεβο θα μπορούσε να γίνει το πρώτο ισλαμικό κράτος της Ευρώπης.Η Σερβία δεν αποτελεί μέλος ΝΑΤΟ και Ε.Ε. και έτσι αυτοί οι οργανισμοί δεν θα είναι υποχρεωμένοι να λάβουν θέση ως άμεσα θιγόμενοι σε περίπτωση που με την βοήθεια Κοσοβάρων Αλβανών το Πρέσεβο μετατρέπονταν σε Ισλαμικό Κράτος.Η Σερβία με την καθημαγμένη οικονομία της δεν μπορεί να επιβάλει την τάξη αλλά και τι μπορεί να κάνει εφόσον η χρήση βίας ενέχει τον κίνδυνο να ξυπνήσουν τα ΄΄ανθρωπιστικά αντανακλαστικά΄΄ του ΝΑΤΟ και πάλι και να βρούνε την την αφορμή για μια νέα  »επεμβαση» και μάλιστα σε μια χώρα που θέλει να γίνει δορυφόρος της Ρωσίας, τι τέλεια ευκαιρία για μια γεωπολιτική ήττα του Πούτιν..

 
Η επαρχία του Πρέσεβο είναι μικρής έκτασης και δεν έχει σχέση με τις αχανείς εκτάσεις που κατέλαβε το Ισλαμικό στην Συρία και Ιρακ Η μικρή έκταση του θα αποτελέσει την αφορμή για την προπαγάνδα καθησυχασμού από τις ΗΠΑ και τους άλλους επικυρίαρχους που θα είναι παρασκηνιακά οι διοργανωτές και ιδρυτές του Ισλαμικού κράτους του Πρέσεβο. 
Και πράγματι το νέο ισλαμικό κράτος δεν θα έχει την δυναμική του αντίστοιχου στην Συρία εφόσον το σημαντικό είναι να μην προκαλέσει τον φόβο στην ευρωπαϊκή κοινή γνώμμη που θα μπορούσε να πιέσει τις πουλημένες πολιτικές ηγεσίες τους για την καταπολέμηση του. Το Ισλαμικό κράτος του Πρέσεβο θα πρέπει να έχει χαρακτήρα περισσότερο δήθεν απελευθερωτικό, να υποστηρίζει την δήθεν αυτοδιάθεση της εκεί αλβανικής πλειοψηφίας και κατόπιν αφού εδραιωθεί να αποκαλυφθεί σε όλη την ισλαμική του φρίκη.
Στο μεσοδιάστημα θα πρέπει να αντιμετωπίζεται απο την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη ως μια ακόμα ανωμαλία στα ήδη μη κανονικά και καθυστερημένα Βαλκάνια  που έτσι ι αλλιώς δεν μπορούν να επηρεάσουν την ευμάρεια των βορειοευρωπαίων. Εδω οι τζιχαντιστές σκοτώνουν τους Γάλλους και Γερμανούς εν ψυχρώ στις πλατείες τους και πάλι δεν ανησυχούν ουτε υποψιάζονται τίποτα. 

Το Ισλαμικό Κράτος του Πρέσεβο λόγω γεωγραφικής θέσης δεν θα απειλήσει την ένωση Αλβανίας -Κοσόβου και δυτικών Σκοπίων, ένωση που ήδη έχει αρχίσει ως τελωνειακή και στο άμεσο μέλλον θα ολοκληρώνεται όλο και περισσότερο μέχρι την δημιουργία της μεγάλης Αλβανίας. Παρόλο που η επίσημη αιτιολογία για την δημιουργία του θα είναι αρχικά η αυτοδιάθεση των εκει Αλβανών και η απόσχιση του απο τηνΣερβία, δεν θα ενωθεί με το Κόσοβο 

Το Ισλαμικό Κράτος του Πρέσεβο θα αποτελεί την δεξαμενή παραστρατιωτικών ομάδων για χτυπήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και σε όλα τα Βαλκάνια και εναντίον όσων χωρών δεν υποτάσσονται στο θέλημα Γερμανίας και ΗΠΑ.
Τελευταία ακούμε ότι Αλβανοί οπλαρχηγοί που πολεμούσαν στο Ισλαμικό Κρατος έχουν περάσει στο Κόσοβο με εκατοντάδες άνδρες τους έτοιμοι για όλα.Οι ΗΠΑ και Γερμανία έχουν επενδύσει τεράστια οικονομικά και πολιτικά κεφάλαια για τη κυριαρχία τους στο Κόσοβο -Αλβανία-Σκόπια και θέλουν να την διατηρήσουν.Γιαυτό και θα επιλέξουν την Σερβία και το Πρέσεβο για να ανεβάσουν την ένταση στην περιοχή. 
 
https://hellenicsunrise2.blogspot.com/2018/07/blog-post_52.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου