Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Καίγεται η_Β Ο Ρ Ε Ι Ο Δ Υ Τ Ι Κ Η _ Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α γαμώ τον αγωγουλάκο τους... Εδώ και δώδεκα (12) μήνες προειδοποιούσε το ιστολόγιο ότι θα καή το Σιδάρι... Είναι όλα τόσο προβλέψιμα πλέον, μα τόσο προβλέψιμα... Μόνο λοβοτομημένοι μαλάκες και ξεφτιλισμένα πρακτοράκια δεν καταλαβαίνουν (ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν) τι ακριβώς διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας. Απ' το 2007!

Ανάμεσα στο Σιδάρι και τον Αγρό ο σημερινός εμπρησμός. ΑΚΡΙΒΩΣ από εκεί που θα περάση ο αγωγός "EastMed" για την Ιταλία δηλαδή...Περισσότερα, εδώ ΚΑΙ εδώ.
Πέμπτη, 10 Αυγούστου 2017
Νοτιοδυτικώς και Δυτικώς τής Πελοποννήσου, η θάλασσα είναι τόσο βαθιά, που δεν μπορεί να περάση ο αγωγός East Med από εκεί για να πάη στην Ιταλία... Έτσι, εδώ και δέκα χρόνια, από το 2007, καίγονται η Κρήτη, η Νοτιοδυτική και Δυτική Πελοπόνησσος και προσφάτως τα ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ Κύθηρα (τι σύμπτωση!) για να περάση από εκεί ο αγωγός, με κατεύθυνση την Αιτωλοακαρνανία, την Ήπειρο και την Κέρκυρα... κι από εκεί στην Ιταλία (μέσω τού Στενού τού Οτράντο) - Ψιτ, Κερκυραίοι, ετοιμαστείτε και γι' άλλες φωτιές ('πέρα από τις όσες είχατε μέχρι τώρα) και γύρω από την... Παλαιοκαστρίτσα και το... Σιδάρι !!! Α! Ο αγωγός θα περάση - φυσικά - κι από τα Διαπόντια νησιά... Πολύ πετρέλαιο και φυσικό αέριο ΚΙ ΕΚΕΙ... Το εποφθαλμιούν - φυσικά - τα τουρκαλβαναριά...


http://esxatianasxesi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου