Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Ωρολογιακή βόμβα στην Θράκη η ρητορική μίσους που «γεννάει» τζιχαντιστές

Γράφει ο Γεωργίου Μιχαήλ
Τα όσα συμβαίνουν στην Θράκη εδώ και δεκαετίες, είναι λίγο πολύ γνωστά. Αν όχι στο σύνολο των πολιτών της χώρας, σίγουρα όμως στις εκάστοτε κυβερνήσεις. Εάν ο οποιοσδήποτε συγκρίνει το παρελθόν με το σήμερα, θα διαπιστώσει μια απολύτως ευδιάκριτη αλλαγή στην «λειτουργία» των μηχανισμών του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, δηλαδή της τουρκικής επιθετικής και αναθεωρητικής πολιτικής, όπως αυτή σχεδιάζεται και εφαρμόζεται στην Ελληνική Θράκη. Δυστυχώς, η αδιαφορία, η φοβικότητα, οι λάθος ενέργειες ή και οι απουσία αποφάσεων και ενεργειών, έχουν διαμορφώσει ένα σκηνικό που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί ως αποτελεσματικό απέναντι στις παρεμβάσεις της Τουρκίας, οι οποίες αναβαθμίζονται ποσοτικά και ποιοτικά.

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, διαπιστώθηκε πως η Τουρκία του ισλαμιστή Ερντογάν και υπέρμαχου τροφοδότη αλλά και υπερασπιστή των τζιχαντιστών της Μέσης Ανατολής και του (καταρρέοντος σήμερα) Ισλαμικού Κράτους, υλοποιεί επιχειρήσεις ψυχολογικού περιεχομένου, οι οποίες στοχεύουν στην δημιουργία ενός σκληρού ισλαμικού πυρήνα εντός Ελληνικού εδάφους και συγκεκριμένα στην εθνικά ευαίσθητη (και στοχευμένη από την Άγκυρα) Ελληνική Θράκη.
Συγκεκριμένα, όπως έχει ήδη δημοσιευθεί, η πιο πρόσφατη –και μάλιστα δημόσια- τουρκο-ισλαμική πρόκληση, αφορά την εκτέλεση ενός «θρησκευτικο-πολιτιστικού» δρώμενου από ομάδα ανήλικων μουσουλμάνων στο χωριό Γλαύκη της Ξάνθης. Το συγκεκριμένο «θεατρικό» δρώμενο έγινε υπό την καθοδήγηση γυναικών θρησκευτικών μουσουλμάνων λειτουργών και ήταν υπό την επιμέλεια του ιμάμη του χωριού της Γλαύκης, Ερκάν Αζίζογλου , γνωστού για τις άριστες σχέσεις του με τον ψευτομο0υφτή Ξάνθης Αμέτ Μέτε, αλλά και την άρνησή του να θαφτεί προ μερικών ετών έλληνας μουσουλμάνος στρατιώτης με την ελληνική σημαία…


Στο συγκεκριμένο δρώμενο, λοιπόν, το οποίο είχε την πνευματική καθοδήγηση του συγκεκριμένου ιμάμη, αφορούσε την τιμωρία των απίστων δια αποκεφαλισμού, όπως αυτή ορίζεται μέσα από το Κοράνι. Στο δρώμενο, οι ανήλικοι μουσουλμάνοι φορούσαν ψεύτικα γένια (ως γνήσιοι τζιχαντιστές) και κρατώντας σπαθιά στα χέρια τους αναπαρέστησαν αποκεφαλισμούς απίστων, έχοντας ως επίσημο θεατή τον ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μέτε και, φυσικά ο γνωστός πολύ καλός φίλος του εκάστοτε τούρκου προξένου Κομοτηνής αλλά και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ.

Δικαιολογημένα, λοιπόν, δημιουργείται μια σωρεία ερωτημάτων, τα οποία συνδέονται άμεσα και αφορούν την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών (χριστιανών, μουσουλμάνων σιιτών, αλεβιτών και άλλων θρησκειών) της Ελληνικής Θράκης. Ερωτήματα που σχετίζονται με την ρητορική θρησκευτικού και εθνοτικού μίσους. Ερωτήματα τα οποία οφείλει να απαντήσει άμεσα η ελληνική κυβέρνηση, αφού γίνεται κάτι περισσότερο από εμφανές πως υπάρχοντες κύκλοι διδάσκουν και επιθυμούν την δημιουργία ενός κλίματος που διαταράσσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών της Ελληνικής Θράκης. Ερωτήματα που σχετίζονται κυρίως με την διάθεση της κυβέρνησης να πατάξει ισλαμικούς πυρήνες που ενδέχεται να λειτουργήσουν επιθετικά εντός του ελληνικού εδάφους και κατά ελλήνων πολιτών.

Η κυβέρνηση είναι υποχρεωμένη να διασφαλίζει την εσωτερική ειρήνη και την ασφάλεια των πολιτών της χώρας… Κατά πόσο, όμως, η κυβέρνηση ανταποκρίνεται ως οφείλει στην Συνταγματική της υποχρέωση, είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί παρά μόνο με πράξεις. Ταυτόχρονα, η απουσία οποιασδήποτε κυβερνητικής θέσης αποτελεί μείζον θέμα για την ίδια την κυβέρνηση, η οποία θα εμφανισθεί ως απλός θεατής ή ως λειτουργούσα κατά της ασφάλειας των πολιτών της Ελληνικής Θράκης, θέτοντας αυτομάτως σοβαρότατες αμφιβολίες για το εάν –για ψηφοθηρικούς λόγους- λειτουργεί ως σύμμαχος ξένης χώρας που στο παρελθόν πολλαπλώς έχει εκφράσει και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να θέτει ζητήματα που θεωρούνται είτε ως θρασύτατες επιχειρήσεις παρεμβολής στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας, είτε ως θέσεις που απειλούν την εθνική κυριαρχία επί μερών της ελληνικής επικράτειας και ως εκ τούτο χαρακτηρίζονται ως επιθετικές και λίαν επικίνδυνες.

Εξ αφορμής αυτής της τουρκικής συμπεριφοράς, όπως αυτή εκφράστηκε δια των οργάνων της επί της Θράκης, ο ανεξάρτητος βουλευτής Δημήτρης Καμμένος κατέθεσε σχετική ερώτηση στην Ελληνική Βουλή.

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ: Τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
ΘΕΜΑ: Η ρητορική μίσους που διδάσκεται στα σχολεία της Θράκης.
Κύριε Υπουργέ,
Στην μειονοτική κοινωνία της Θράκης, συγκεκριμένα στο Πομακοχώρι Γλαύκη του Νομού Ξάνθης, στήνεται ένα εργαστήρι πολιτικής, μέσω του οποίου επιχειρείται η σύσταση τειχών μεταξύ των εθνοτήτων και των θρησκευτικών κοινοτήτων.
Η εικόνα που εμφανίζεται κατωτέρω, είναι η τρανή απόδειξη της προσπάθειας αυτής. Πρόκειται για σχολική καλοκαιρινή εκδήλωση μαθητών σχολείου της Γλαύκης, στην οποία μικρά παιδιά «εφορμούν» με σπαθιά εναντίον των «γκιαούρηδων» με σκοπό να τους κατασφάξουν.
Είναι αδιανόητο να προκαλείται με τέτοιο τρόπο το κοινό αίσθημα κάθε ευσεβούς πιστού Χριστιανού, καθώς πρόκειται για ξεκάθαρη ασέβεια εναντίον της Ορθοδοξίας μας. Φαίνεται μάλιστα πως η Κυβέρνηση εγκρίνει και ενδεχομένως προστατεύει παράλληλα την δράση εναντίον του Έθνους, διότι όπως ανέφερε με ανάρτησή του στις 24.08.2018 στην προσωπική του σελίδα στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook», ο ίδιος ο κ. Ερκάν Αζίζογλου, Ιμάμης της Ξάνθης που υπάγεται στον ψευδομουφτή της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε, επιβεβαίωσε ότι παρευρέθη και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χουσεΐν Ζειμπέκ στην εν λόγω εκδήλωση.
Ο κ. Ζειμπέκ μάλιστα με ξεχωριστή ανάρτησή του στο ίδιο μέσο, επιβεβαιώνοντας την παρουσία του, ανήρτησε φωτογραφία επί της οποίας αναφέρει επί λέξει ότι: «Τα παιδιά στην Γλαύκη ανέβασαν μια θεατρική παράσταση το οποίο συμβολίζει το τέλος τις ειδωλολατρείας και την αρχή του Ισλάμ στην Μέκκα».

Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάσθε:

• Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπετε να λαμβάνουν χώρα επί ελληνικού εδάφους τέτοιες ακραίες εκδηλώσεις και μάλιστα από μαθητές σχολείων της μειονότητας που καταφέρονται κατά του Χριστιανισμού;
Εγκρίνετε αυτού του είδους τις πρακτικές;
Συμφωνείτε με την μέθοδο ψυχαγωγίας των παιδιών να κατασφάζουν τους άπιστους γκιαούρηδες σε σκηνή ελληνικού σχολείου, ειδικά στα ξεχασμένα Ποκαμοχώρια;
• Διαβλέπετε τον υφιστάμενο κίνδυνο της πόλωσης που επικροτείται, με την διδασκαλία και την καλλιέργεια του μίσους και βίας ήδη από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και μάλιστα με γραφική απεικόνιση;
Πώς αντιδράτε σε αυτό;
Πώς θα ενεργήσετε για να τον καταστείλετε;
• Θα λάβετε δραστικές ενέργειες προκειμένου να επιβληθούν πειθαρχικές ποινές στους διοργανωτές και στους εμπνευστές της συγκεκριμένης εκδήλωσης και παρόμοιων αυτής;

Ο Ερωτών Βουλευτής
Δημήτριος Κ. Καμμένος
Ανεξάρτητος Βουλευτής Β’ Πειραιώς


https://kostasxan.blogspot.com/2018/08/blog-post_925.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου