Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Εμείς γιατί δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιους ηγέτες;...

Viktor Orbán of Hungary, Matteo Salvini of Italy and Sebastian Kurz of Austria
Δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιους ηγέτες ακόμα.
Μάς αξίζει ένας άξελ χαβαναγκίλα, όσο ανεχόμαστε εκατοντάδες ιδιοκτητών διαμερισμάτων στην Αθήνα, σε νησιά, στη Β.Ελλάδα κ.ά. να τα τσεπώνουν από το κράτος και τις ΜΚΟ και να βάζουν στα σπίτια τους ισλαμολαθρό για να μένουν. Μας αξίζει άξελ χαβαναγκίλα, όσο υπάρχουν γονείς που παρακολουθούν σαν χάνοι (από εκφυλισμό ή φόβο για τους παράνομους "αντιρατσιστικούς" νόμους) τους διευθυντές σχολείων και νηπιαγωγείων να τους διαβάζουν εγκυκλίους για "πανσεξουαλικότητες". Ενώ η φυσιολογική τους αντίδραση θα έπρεπε να είναι να αρπάζουν στα χέρια αυτές τις εγκυκλίους και να τις κάνουν χαρτοπόλεμο.

Μας αξίζει άξελ χαβαναγκίλα, όσο υπάρχουν χριστιανοί που δεν "διακρίνουν", όχι μόνο τους δηλωμένους "οικουμενιστές" αρχιερείς, αλλά και τους "κρυφο-οικουμενιστές". Και αναφέρομαι στο γεγονός ότι με ευκολία κι αυτοί, οι χριστιανοί συμπολίτες μας, αποκάλεσαν τον μητροπολίτη Αμβρόσιο ως "ακραίο". Ποιον;...τον Αμβρόσιο, ο οποίος είναι ένας από τους λίγους (και γνωρίζω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ για να το λέω αυτό) που στέκεται στο ύψος του ως ελληνορθόδοξος μητροπολίτης και πατριώτης. Την στάση του απέναντι στον Δ.Βερύκιο την εγκρίνουμε ως ιστολόγιο, 100%.
Άλλωστε από την πρώτη στιγμή, για την φωτοσοπιά με τα κεφάλια ποντικού, είχαμε πει στον Διόδοτο πως αναμένουμε μετά από κάποιες ημέρες να ακούσουμε πως ο Βερύκιος αρρώστησε βαριά, γιατί δεν επρόκειτο για ένα προσωπικό αμάρτημα, αλλά για κοινωνική ασέβεια και διαφθορά κοινού θρησκευτικού αισθήματος, εφόσον εκατοντάδες άνθρωποι, πηγαίνοντας να εκκλησιαστούν και να προσκυνήσουν στις εκκλησίες τους, έσκυβαν την κεφαλή πάνω από την συγκεκριμένη εικόνα και τους έρχονταν στο μυαλό τα ποντικάκια. Ουδέποτε θα ήταν αρκετή μία απλή συγνώμη, έστω κι αν την ενέκρινε το παπαδαριό της Ιεράς Συνόδου.
Κι αν δεν πάει στον ίδιο τον Αμβρόσιο ο Βερύκιος, να ζητήσει γονατιστός συγχώρεση κάτω από το πετραχήλι.. μην περιμένει να την βγάλει καθαρή.


Τέλος, μάς αξίζει ακόμα άξελ χαβαναγκίλα και πολλοί άλλοι παρόμοιοι μπλε, πράσινων, κόκκινων και μαύρων αποχρώσεων.. όσο στην πλειοψηφία μας είμαστε λαός που δεν διαφέρουμε και πολύ απ'αυτούς.

Μία καλή φίλη 35 ετών, παντρεμένη με δυο παιδιά σε στρατεύσιμη ηλικία, ένα γλυκό, αξιοπρεπές κομψό πλάσμα και μία από τις πιο αξιέπαινες μητέρες που έχω γνωρίσει,  περπατούσε πρόσφατα σε ένα δρόμο στο κέντρο της Αθήνας. Σε κάποια στιγμή..ζαλίστηκε, λιποθύμησε για κάποια δευτερόλεπτα και πέφτοντας μπρούμυτα στο κράσπεδο του πεζοδρομίου, χτύπησε σοβαρά στο πρόσωπο και ο σκελετός των γυαλιών της  της έσκισε δέρμα στο μάγουλο. Δεν μπόρεσε να σταθεί σύντομα όρθια, ενώ το αίμα της είχε καλύψει το πρόσωπο.
ΚΙ ΟΜΩΣ... ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΟΥΤΕ Ο ΠΟΝΟΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΟΚΆΡΙΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ... αλλά ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ. Όταν μετά από 15 λεπτά έφτασε ο σύζυγός της στο σημείο, εφόσον τον κάλεσε με το κινητό, παρακολούθησαν απλά έκπληκτοι κι οι δυο... ένα μαγαζάτορα να βγαίνει με έναν κουβά και σφουγγαρίστρα για να πλύνει το αίμα στο πεζοδρόμιο μπροστά από το μαγαζί του.

ΣΕ ΤΊ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΖΟΥΜΕ;;;....

Κάποιες προφητείες έχουν μιλήσει για τα Έσχατα Χρόνια, ότι θα έρθουν όταν οι άνθρωποι πάψουν τελείως να αγαπούν ο ένας τον άλλο, όταν αναισθητοποιηθούν και η καρδιά τους θα έχει παγώσει.

Το 2003 κυκλοφόρησε μια ταινία φαντασίας με τους εκπληκτικούς ηθοποιούς Κλερ Ντέινς, Γιοακίν Φίνιξ και Σον Πεν. Τίτλος: "Όλα για την Αγάπη". Σε ένα κοντινό μέλλον, οι άνθρωποι είχαν γίνει τελείως Ψυχροί. Μόνο η εκμετάλλευση των δεξιοτήτων του καθενός ήταν η βάση της επικοινωνίας. Ένα φαινόμενο τού να πέφτουν νεκροί από ανακοπή καρδιάς εκεί που περπατούσαν, μέσα στους δρόμους, ξεκίνησε με ραγδαίους ρυθμούς. Πάνω από τους σωριασμένους νεκρούς όμως.. οι υπόλοιποι δρασκέλιζαν τα σώματα για να συνεχίσουν τον δρόμο τους αδιάφορα. Όμως και ο πλανήτης άρχισε να νοσεί. Αντιβαρυτικά και άλλα φαινόμενα με φονικές επιπτώσεις ξεκίνησαν. Το αποκορύφωμα.. να αποφασίσει και ο πλανήτης, αμέσως μετά τους ανθρώπους, να Ψυχραίνει κι αυτός! Η ταινία τελειώνει με χιόνι να αρχίζει να σκεπάζει την Νέα Υόρκη και όλο τον πλανήτη, μήνα Αύγουστο. Μόνο που.. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΠΟΤΕ!


ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΑ ΗΘΗ.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ, ΕΝΑΣ ΟΡΜΠΑΝ, ΕΝΑΣ ΚΟΥΡΤΣ.

ΑΞΕΛ ΧΑΒΑΝΑΓΚΙΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ  iPhone Xs Max ΓΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ!..... ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΦΟΣΟΝ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.

ΤΟ  ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΧΛΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΜΕΙΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Η ΤΙΜΩΡΗΘΗΣΑ ΠΛΕΜΠΑ, ΤΑ ΞΕΡΑ, ΠΑΡΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ.

ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ... "ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΓΩΜΕΝ ΠΕΤΡΕΣ".


ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 26/9/18

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου