Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Οι ιούδες του Ιούδα.

γράφει ο Λευτέρης Πανούσης
Όλοι οι Ιουδαίοι είναι υπεύθυνοι ο ένας για τον άλλον [Ταλμούδ]
Η αφίσσα που βλέπετε εδώ, ανηκει σε παγκόσμιο σιωνιστικό οργανισμό που εδρευει στο Λονδίνο
Στα μεγάλα χρωματιστά γράμματα άνω αριστερά, γράφει [σε μετάφραση] Δες το! Ανάφερε το! Σταμάτησε το! Πανάρχαια ντιρεκτίβα προς τους ιούδες όλου του κόσμου

 
Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο [World Jewish Congress] είναι ένας διεθνής οργανισμός που εκπροσωπεί τις εβραϊκές κοινότητες και οργανώσεις σε 100 χώρες του κόσμου.
Προσέξετε όμως ιδιαίτερα τη μετάφραση του Jewish, σε "Εβραϊκός"
Η λέξη Jewish σημαίνει για την ακρίβεια "Ιουδαϊκός", εδώ στην Ελλάδα όμως το μεταφράζουμε συνήθως ως "Εβραϊκός"
Φυσικά, το Ιουδαίος και το Εβραίος είναι πολύ κοντινές έννοιες, ωστόσο τις χαρακτηρίζει μια πολύ ουσιαστική διαφορά.
Ως γνωστόν, το "Εβραίος" [στην ελληνική γλώσσα] είναι φυλετικός προσδιορισμός, ενώ το Ιουδαίος είναι θρησκευτικός.
Να προσθέσω μάλιστα ότι το "Εβραίος" είναι εθνολογικός προσδιορισμός, το "Ισραηλινός" είναι εθνοτικός προσδιορισμός, ενώ το "Ισραηλίτης" είναι ιστορικός προσδιορισμός. 

Συγκεκριμένα, Εβραίος ονομάζεται ο γνήσιος απόγονος κάποιας από τις φυλές του Ισραήλ, ασχέτως αν είναι πολίτης του έθνους/κράτους του Ισραήλ ή όχι. Το έθνος των Εβραίων συνεπώς περιλαμβάνει και τους λεγόμενους Εβραίους της διασποράς, που μπορεί να είναι και πολίτες άλλης χώρας. 
Εδώ στην Ελλάδα παραδείγματος χάριν, έχουμε περίπου 7-9 χιλιάδες Έλληνες πολίτες, εβραϊκής καταγωγής. 
Ιουδαίος είναι ο πιστός της Ιουδαϊκής θρησκείας. Επίσης μπορεί κάποιος να είναι Ιουδαίος, εφόσον έχει ασπαστεί τον Ιουδαϊσμό, χωρίς απαραιτήτως να είναι και Εβραίος. Κάτι που ωστόσο είναι αρκετά σπάνιο, αφού ο Ιουδαϊσμός, αν και είναι ο προπάτορας των 2 μεγαλύτερων θρησκειών του κόσμου [Χριστιανισμού και Μωαμεθανισμού] δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος ως θρησκεία, έξω από τις Εβραϊκές κοινότητες.
Ισραηλινός ονομάζεται ο ιθαγενής πολίτης του κράτους του Ισραήλ, ενώ Ισραηλίτης ονομάζεται συνήθως ο Εβραίος της εποχής της Βίβλου.
Τέλος ο όρος: "περιούσιος λαός του Κυρίου" είναι "μεσσιανικός" και εκφράζει την πίστη των Εβραίων, ότι αποτελούν τους εκλεκτούς υιούς του Θεού, που δικαιούνται ως εκ τούτου να θεωρούν όλους τους άλλους λαούς, κατώτερους του δικού τους.

Όλοι αυτοί οι όροι που προανέφερα, χρησιμοποιούνται ευρέως για τον προσδιορισμό ή τον αυτοπροσδιορισμό των Εβραίων, ανάλογα με το τι κρυφό μήνυμα θέλουν να μεταφέρουν οι χρήστες τους, σε κείνους που τους ακούουν. 
Γι αυτό και δεν πρέπει να τους μπερδεύουμε...
Συνήθως λοιπόν, όταν οι ίδιοι οι Εβραίοι αυτοπροσδιορίζονται ως Ιουδαίοι [jewish] μεταφέρουν το μήνυμα της παγκοσμιότητας του Ιουδαϊσμού, που είναι πάνω από έθνη/κράτη και πατρίδες, στοχεύοντας εν τέλει στη μεσσιανική επικράτηση του "περιούσιου λαού του Κυρίου" επί των πατρίδων όλων των άλλων εθνών.
Εξ΄ου και το "Ιουδαϊκός", αντί του "Εβραϊκός", όπως αφελώς το μεταφράζουμε εμείς στα ελληνικά...  
Το "Παγκόσμιο Ιουδαϊκό Συμβούλιο" λοιπόν [WJC] είναι ένας τέτοιος παγκόσμιος οργανισμός, που ο λόγος ύπαρξης του ενσωματώνεται στην περίφημη ταλμουδική φράση: "Kol Yisreal Arevim Zeh beZeh" (Όλοι οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για τον άλλον). 
Από την ίδρυσή του το 1936, στη Γενεύη της Ελβετίας, το WJC βρισκόταν στην πρώτη γραμμή της μάχης για τα δικαιώματα των Εβραίων και των εβραϊκών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο. 

Κι όπως θα δούμε στη συνέχεια, σήμερα κοντά 70 χρόνια μετά την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, έχει αναλάβει επισήμως την διαχείριση ενός παγκόσμιου δικτύου χαφιέδων, που παρακολουθούν στενά άπαντα τα μέσα ενημέρωσης και φροντίζουν να εξαφανίζουν οποιονδήποτε φρονούν οι ίδιοι, ότι "βλάπτει" τον περιούσιο λαό του Κυρίου.

Οι ιούδες του Ιούδα, λοιπόν και μάλιστα κατα ομολογίαν του ίδιου του Ιούδα, όπως προκύπτει από τις επίσημες ανακοινώσεις διεθνών σιωνιστικών οργανισμών, όπως το Παγκόσμιο Ιουδαϊκό Συμβούλιο...

Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μην αναρωτιώνται κάποιοι καλοπροαίρετοι [και διόλου αντισημίτες] συγγραφείς σαν εμένα, ποιοι τους έχουνε σταμπάρει θανάσιμα και τους επιτίθενται λυσαλέα στα κοινωνικά δίκτυα, στους εκδότες, στον τύπο και παντού, προκειμένου να τους φιμώσουν μια κι έξω...   


Εντεταλμένος παρακρατικός ιούδας του Ιούδα [της νομιμότατης σιωνιστικής οργάνωσης CST]
παρακολουθεί άγρυπνος διαδήλωση Βρετανών εθνικιστών 
Ούτε ο Μάο στη περίοδο της Πολιτιστικής Επανάστασης δεν είχε οργανώσει σε τέτοια έκταση 
τον χαφιεδισμό

Παρακλάδι λοιπόν [ή αν θέλετε άμεσοι συνεργάτες] του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συμβουλίου, είναι ο οργάνωση CST, από το Community Security Trust και στα ελληνικά: [Εβραϊκή] Κοινοτική Εμπιστοσύνη Ασφάλειας.
Όπως διαβάζουμε στο επισημο ιστολόγιο της CST, η συγκεκριμένη οργάνωση έχει στόχο να προστατεύει τους Εβραίους από εκδηλώσεις αντισημιτισμού και συναφείς απειλές. Λειτουργεί από το 1994, υπό καθεστώς φιλανθρωπικής οργάνωσης [αλλά φυσικά μόνο για Εβραίους] και αναγνωρίζεται από την βρετανική αστυνομία και την κυβέρνηση ως ένα μοναδικό μοντέλο βέλτιστης πρακτικής. Η CST έχει πάνω από 90 υπαλλήλους πλήρους και μερικής απασχόλησης που εδρεύουν σε γραφεία στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ και το Λιντς. 
Το CST παρέχει συμβουλές ασφάλειας και κατάρτιση για τις εβραϊκές κοινότητες, τα σχολεία και τις συναγωγές.  
Το CST εξασφαλίζει πάνω από 650 εβραϊκά κοινοτικά κτίρια και περίπου 1.000 κοινοτικά γεγονότα κάθε χρόνο.
Εν ολίγοις πρόκειται για μία αναγνωρισμένη από το Βρετανικό κράτος οργάνωση έννομης βίας [παρακρατική θα τη λέγαμε εδώ στην Ινδογρεκία] που έχει το δικαίωμα να ασκεί εποπτεία ασφαλείας σε ανθρώπους και υλικά αγαθά. Ένα είδος ιουδαϊκής εταιρείας security, που οι έμμισθοι μπράβοι της έχουν το δικαίωμα να φορούν στολές[!] και να κάμουν περιπολίες στις γειτονιές, απειλώντας και μόνο με την παρουσία τους, οποιονδήποτε θα μπορούσε να βάνει στο μυαλό του, κακές σκέψεις για τους Εβραίους.

Ξέρετε εσείς κάποιο άλλο έθνος, φυλή ή κοινότητα στον πλανήτη, που να δικαιούται τέτοιου είδους επικουρική παρακρατική προστασία;

Και μην ξεθαρρεύετε επειδή αυτά ανακοινώνονται επισήμως από τις Ιουδαϊκές οργανώσεις, ειδικά για τη Βρετανία. Όπως είδαμε και στην εισαγωγική αυτοπαρουσίαση του "Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συμβουλίου] η οργάνωση έχει εκτείνει τα πλοκάμια της σε 100 "φιλικές" χώρες, που ανάμεσα τους πρώτη και καλύτερη φιγουράρει η Ελλάδα.
Συνεπώς είναι πολυ πιθανόν, τα όσα περιγράφονται ως μέρη της δομης και της λειτουργίας των παγκόσμιων ιουδαϊκών οργανώσεων, να βρίσκουν εφαρμογή σε πολλές χώρες του κόσμου, εξόν φυσικά από τη Βρετανία, όπου απλώς βρίσκεται η έδρα του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συμβουλίου...
Μάλιστα μία "σειρά ατυχών περιστατικών" μας πείθει ότι Εβραίοι χαφιέδες ή αφανείς συμβουλάτορες έδρασαν προκειμένου να εξοντωθούν συγκεκριμένες εθνικιστικές φωνές σε διάφορες χώρες της Ευρωπης. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα, έχουνε φάει τα λυσακά τους προκειμένου να εξαφανίσουν τελείως τη Χρυσή Αυγή [θυμηθείτε τον κ. Δένδια, τον κ. Μπουτάρη, τον κ. Σαμαρά και άλλους πολλούς χρυσαυγιτοφάγους, με τα κιπά και με τις επτάφωτες...]

Άλλωστε, όπως θα δούμε και στη συνεχεια, οι σιωνιστές δεν το κρύβουν διόλου ότι επεμβαίνουν σε διάφορες χώρες, για να χτυπήσουν πισώπλατα τα εθνικιστικά ή ακροδεξιά ή νεοναζιστικά κόμματα, τα οποία ωστόσο τα ψηφίζουν οι πολίτες αυτών των εθνών/κρατών.     

Να προσθέσω εδώ ότι στα πλαίσια των δράσεων και τον προγραμμάτων προστασίας των Εβραίων της διασποράς, αυτές οι σιωνιστικές οργανώσεις, έχουν ιδρυσει και λειτουργούν [είτε δωρεάν, είτε επί πληρωμη] ειδικές σχολές, όπου ο πάσα ένας Ιουδαίος, μπορεί να εκπαιδευτεί στις πολεμικές τέχνες, σε μεθόδους αυτοάμυνας, στον ψυχολογικό πόλεμο και στην ψυχολογική βία κι ακόμα να λάβει χρήσιμες συμβουλές επιβίωσης, εν μέσω μιας κοινωνικής ή οικονομικής κρίσης.

Κι εξόν από την εκπαίδευση στην άμεση φυσική βία, τις περιπολίες και τα δίκτυα ασφάλειας από Εβραίους προς Εβραίους, οι ιουδαϊκές οργανώσεις όπως η  CST, έχουν αναπτύξει ένα παγκόσμιο δίκτυο ρουφιάνων, για να ελέγχουν ασφυκτικά τον δημόσιο λόγο και να καρφώνουν εκεί που πρέπει, όσους επιμένουν να σκέπτονται ελεύθερα και να αμύνονται απέναντι στον σιωνισμό.
Προκειμένου μάλιστα να κρατηθούν τα προσχήματα, οι διαχειριστές του εβραϊκού ρουφιανότσουρμου, κάμουν λόγο επίτηδες για αντισημιτικές και όχι για αντισιωνιστικές πράξεις.
Ωστόσο, σε άλλο τους κείμενο, που θα δούμε παρακάτω, ξεκαθαρίζουν ότι για το Παγκόσμιο Ιουδαϊκό Συμβούλιο και τις συναφείς οργανώσεις, ο αντισιωνισμός ταυτίζεται με τον αντισημιτισμό!    

Σχετικά λοιπόν με την διαχείριση του παγκόσμιου ιουδαϊκού δικτύου χαφιέδων, που φυσικά επεκτείνεται σε όλα τα μέσα έκφρασης δημόσιου λόγου, οι ίδιοι οι σιωνιστές, κάμουν γνωστά τα παρακάτου φρικαλέα...

 

"...Το CST ορίζει ως αντισημιτικό περιστατικό κάθε κακόβουλη πράξη που απευθύνεται σε Εβραίους, οργανισμούς ή περιουσίες, όπου υπάρχουν ενδείξεις ότι η πράξη έχει αντισημιτικό κίνητρο ή περιεχόμενο ή ότι το θύμα ήταν στοχευμένο επειδή ήταν (ή πιστεύεται ότι ήταν) Εβραίος.
Τα περιστατικά μπορούν να λάβουν διάφορες μορφές, όπως φυσικές επιθέσεις σε άτομα ή ιδιοκτησία, λεκτική ή γραπτή κακοποίηση και απειλές ή αντισημιτικά γκράφιτι, φυλλάδια ή αφίσες.
Τα περιστατικά μπορούν επίσης να περιλαμβάνουν αποσπάσματα κοινωνικών μέσων εάν περιλαμβάνουν έναν δράστη ή ένα θύμα με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο..."

https://cst.org.uk/about-cst

Επαναλαμβάνω κι εδώ ότι όλα ετούτα δηλώνονται ρητά για την άλλοτε Μ. Βρετανία, ωστόσο τίποτα δεν αποκλείει να εφαρμόζονται σχεδόν σε όλες τις "φιλικές" χώρες, όπου οι παγκόσμιες σιωνιστικές οργανώσεις διατηρούν παρακλάδια τους.

Εμείς οι Έλληνες μπλόγκερς, συγγραφείς και δημοσιογράφοι άλλωστε, έχουμε νιώσει στο πετσί μας τα καρφώματα του πάσα ένα σιωνιστή ρουφιάνου, με αναφορές, με μπλοκαρίσματα, με απειλές ακόμα και με άμεση βία...


Γνωστοί και μη εξαιρετέοι χρυσαυγιτοφάγοι.
Ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, ότι πίσω τους βρίσκονταν οι...
[Στοπ! Λογοκρισία, καθότι το θέλω το κεφαλάκι μου]
Ωστόσο οι διεθνείς σιωνιστικες οργανώσεις δεν κρυβουν τις μεθοδους τους και τα λενε στα ισα...

Εξόν όμως από τη CST, που είδαμε ότι παρέχει σχεδόν παρακρατικές υπηρεσίες ασφάλειας στους Εβραίους της διασποράς, επίσης συνεργαζόμενη οργάνωση [ουσιαστικά παρακλάδι] του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συμβουλίου] είναι η SACC WORLD
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, η οργάνωση SACC WORLD [Security And Crisis Center World, δηλαδή: Παγκόσμια διαχείριση ασφάλειας και κρίσεων] παρέχει στις εβραϊκές κοινότητες ανά τον κόσμο, εκπαίδευση στην κοινοτική διαχείριση κρίσεων και αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.  

Η αποστολή τους είναι να κάνουν τις κοινότητες ισχυρότερες και έτοιμες να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε πιθανή κρίση - είτε πρόκειται για φυσική καταστροφή, συμβάν ασφάλειας είτε για μεγάλο ατύχημα. Μέρος της αποστολής τους είναι επίσης η παροχή υποστήριξης σε πραγματικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.  
Η SACC World διοικείται από το Παγκόσμιο Ιουδαϊκό Συμβούλιο - μια οργάνωση/ομπρελα με συνεργαζόμενες κοινότητες σε περισσότερες από 100 χώρες σε 6 ηπείρους. Σε διάφορα μέρη του κόσμου η SACC World συνεργάζεται άμεσα με τα περιφερειακά συνδεδεμένα όργανα της και στην Ευρώπη συντονίζεται με την SACC Europe, η οποία διοικείται από το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο (EJC).

Στις ντιρεκτίβες που απευθύνει η κεντρική οργάνωση του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συμβουλίου, προς όλα τα μέλη της, σε όλες τις χώρες, διαβάζουμε το ανατριχιαστικό, ότι ο αντισιωνισμός είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα, με τον αντισημιτισμό!
http://www.worldjewishcongress.org/en/issues/combating-anti-semitism




Η σιωνιστικη οργανωση SACC WORLD επιχειρει να ψησει τους αφελεις οτι 
ο αντισιωνισμος ειναι το ιδιο πραγμα με τον αντισημιτισμο, 
σπιλώνοντας έτσι τους αγωνες των Ευρωπαίων πατριωτων και εθνικιστών, 
ως κηρύγματα ρατσιστικού μίσους εναντίον ολόκληρων λαών... 

Δηλαδή οι εκπρόσωποι του διεθνούς σιωνισμού, που μετά την ίδρυση του ανεξάρτητου κράτους του Ισραήλ, έχουν μεταμορφωθεί σε κήρυκες της Παγκόσμιας Κυριαρχίας του "Εκλεκτού Λαού του Κυρίου", επιχειρούν να πείσουν τους Ευρωπαίους, ότι το να αντιδράει κανείς ενάντια στη σιωνιστική συνωμοσία της Παγκοσμιοποίησης και της Πλανητικής Διακυβέρνησης, σημαίνει απαραιτήτως ότι πολεμάει τους Εβραίους συλλήβδην και διαδίδει εναντίον του Εβραϊκού λαού [είτε της διασποράς, είτε του Ισραήλ] κηρύγματα μίσους!

Τίποτα πιο απατηλό, πιο ψεύτικο και πιο πρόστυχο από μια τέτοια εξίσωση: Αντισιωνισμός=Αντισημιτισμός! 

Οι αντισιωνιστές αγωνίζονται για τη συνέχιση της ιστορικής ύπαρξης των δικών τους εθνών και αμύνονται για να μην επιβληθεί η γιγαντιαία επιχείρηση των νεοταξίτικων σιωνιστικών κογκλάβιων, της αντικατάστασης των Ευρωπαϊκών λαών από αφροασιατικές μάζες και της ολοκληρωτικής εξαφάνισης των εθνών/κρατών, κάτω από τη μπότα μιας πλανητικής κυβέρνησης των εκλεκτών υιών του Ισραήλ και του Τζεχώβα...
Οι αντισιωνιστές δεν είναι λοιπόν κατ΄ανάγκην και αντισημίτες.

Ίσα-ίσα που, ως συνεπείς εθνικιστές, αναγνωρίζουν στο Εβραϊκό έθνος το απόλυτο δικαίωμα του, να έχει τη δική του πατρίδα και κατά κανόνα, αναγνωρίζουν επίσης και την θεμελιώδη συνεισφορά των Εβραίων στην ιστορική διαμόρφωση του Ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Ποιος αντισιωνιστής Ευρωπαίος αρνείται τη συνεισφορά του Αϊνστάϊν ή του Φρόυντ στη δυτική Επιστήμη; Και ποιος αντισιωνιστής Ευρωπαίος δεν αναγνωρίζει ως πνευματική του κληρονομία, το έργο του Μαρξ ή του Σπινόζα ή του Κλωντ Λεβί Στρώςς;
Ακόμα και όσοι λογικοί εθνικιστές αντιμάχονται τον Μαρξ ή τον Φρόυντ ή τη σχολή της Φρανγκφούρτης ή του στρουκτουραλισμού κ.λπ. [ανάμεσα τους κι εγώ] σε καμία περίπτωση δεν θα σας πει, ότι τα έργα αυτά πρέπει να αγνοηθούν ή [ακόμα χειρότερα] να καούν στην πυρά. Διότι στην διαλεκτική εξέλιξη του Πολιτισμού, ως Πορεία του Πνεύματος κατά τον τρόπο που την όριζε ο Χαίγκελ, όλοι αυτοί οι Εβραίοι στοχαστές, συνέβαλαν έστω και δια των λαθών τους, να διαυγαστεί ένα μέρος της ανθρώπινης συνθήκης.
Άλλωστε στην Επιστήμη, στην Τέχνη και στον Στοχασμό, παρθενογένεση δεν υπάρχει.
Το κάθε νέο λιθαράκι στηρίζεται απανω σε ενα προηγουμενο λιθαρακι και έτσι προχωράμε.
Ο πολύ λανθασμενος δογματισμός του Μαρξ παραδείγματος χάριν, ακριβώς μεσα από τις κραυγαλέες αντφάσεις του, άνοιξε όμως δρόμους στο να κατανοήσουμε καλύτερα τις σχεσεις παραγωγής, κεφαλαίου και χρήματος, στις βιομηχανικές κοινωνίες.

Βάσει της κοινής λογικής και των νόμων του ορθώς σκέπτεσθαι, ο αντισιωνισμός και ο αντισημιτισμός δεν πρέπει να ταυτίζονται, ει μη μόνον όταν επιχειρείται η παγίδευση και ο αποπροσανατολισμός του ανθρώπου. Πράγμα που φαίνεται ότι επιδιώκουν οι παγκόσμιοι σιωνιστικοί οργανισμοί, ακριβώς για να θολώσουν τα νερά και να αποκρύψουν τα διαβολικά σχέδια τους, περί παγκόσμιας κυριαρχίας.

Ο αντισιωνισμός, υπό την έννοια της αντίστασης στη συνωμοσία της παγκόσμιας κυριαρχίας της σιών, είναι η υγιής και θεμιτή αντίδραση των πατριωτών, απανταχού του πλανήτη. Αντιθέτως ο αντισημιτισμός, ήγουν το μίσος κατά των φυλών του Ισραήλ ανεξαιρέτως και συλλήβδην, είναι τυφλός ρατσισμός, χωρίς λογικό ή ιστορικό έρεισμα.
Το να είσαι λοιπόν αντισιωνιστής δεν σημαίνει διόλου ότι είσαι και αντισημίτης. 

Να μισείς τον Εβραίο μόνο και μόνο επειδή μια μερίδα [έστω και πολυπληθέστατη] Εβραίων επιδιώκουν να σε κάμουν σκλάβο τους, είναι το ίδιο παράλογο, όσο και το να κατηγορείς ως προδοτική φάρα τον Έλληνα, μόνο και μόνο επειδή η φυλή μας γέννησε έναν Εφιάλτη και έναν Τσίπρα...   
   
Έχοντας λοιπόν σταθερά μπροστά τους τα συνωμοτικά σχέδια για την εξαφάνιση των εθνών/κρατών και την αναγκαστική επιβολή μιας πλανητικής διακυβέρνησης, ελεγχόμενη από τους ίδιους, οι σιωνιστές στήνουν δίκτυα ρουφιάνων, προβοκατόρων και παπαγάλων της προπαγάνδας τους, σε όσες χώρες βρίσκουν πρόθυμους ηλίθιους.


Ενστολες περιπολίες Ιουδαίων μισθοφόρων, κυκλοφορούν στις γειτονιές των βρετανικών πόλεων,
παρακολουθωντας και καρφώνοντας νομίμως, όσους γουστάρουν...
Κι αντε μετα εσυ ξέμπλεξε μετά το δάγκωμα της οχιάς και του χαφιέ 

Μεταφράζω εδώ ορισμένα αποσπάσματα από την επίσημη ιστοσελίδα του Παγκόσμιου Ιουδαϊκού Συνεδρίου, για το πως δρουν εναντίον των εθνικιστικών κινημάτων, που οι ίδιοι φυσικά τα αποκαλούν: "νεοναζιστικά ή φασιστικά ή ακροδεξιά"

"...Αντιμετώπιση Νεοναζιστικών ομάδων
 

Σε πολλές χώρες, οι νεοναζιστικές ομάδες κερδίζουν έδαφος.
Όλες οι μορφές και εκφράσεις του νεοναζισμού, της ξενοφοβίας και της μισαλλοδοξίας είναι απαράδεκτες και πρέπει να καταδικαστούν.
Η πλήρης ισχύς του νόμου πρέπει να εφαρμοστεί σε εκείνους που απειλούν την ελευθερία της δημοκρατίας και τις εβραϊκές κοινότητες.

Οι διαδηλώσεις από εξτρεμιστικές, αντισημιτικές νεοναζιστικές ομάδες θα πρέπει να απαγορευθούν όταν οι εθνικές νομοθεσίες προβλέπουν μια τέτοια δυνατότητα. Όπου δεν υπάρχουν τέτοιοι νόμοι Κυβερνητικοί ηγέτες θα πρέπει να μιλήσουν χωρίς αμφιβολία εναντίον τέτοιων ομάδων.

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το Διαδίκτυο

Μαζί με όλους τους άλλους, οι εξτρεμιστές χρησιμοποιούν ολοένα και περισσότερο το διαδίκτυο, την πιο ευρεία μορφή των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οι εξτρεμιστικές ομάδες χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να διαφημίσουν τους εαυτούς τους και τις ιδεολογίες τους, να δημοσιοποιήσουν τις δραστηριότητές τους, να επικοινωνήσουν με τα μέλη τους και να αντλήσουν κεφάλαια. Οι άνθρωποι, εξαιτίας και του ότι οι νεοναζιστές είναι συνήθως νέοι και εντυπωσιακοί, παραπλανούνται όλο και περισσότερο από την προπαγάνδα μίσους που διαδίδεται με αυτό τον τρόπο

Οι τεχνολογικές εξελίξεις έχουν επίσης μειώσει το κόστος παραγωγής και διανομής βιβλίων και φυλλαδίων και οι τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές μπορούν να παραχθούν και να μεταδοθούν μέσω του διαδικτύου με ελάχιστο ή μηδενικό κόστος.Οι κυβερνήσεις, οι ρυθμιστικές αρχές, οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές και οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου πρέπει να αντιμετωπίσουν τη διάδοση αντισημιτικών και άλλων υλικών μίσους στο διαδίκτυο και να υιοθετήσουν σαφείς κατευθυντήριες γραμμές σχετικά με αυτό το θέμα, ιδίως όταν πρόκειται για παιδιά και έφηβους και στοχοθετημένες.Οι αντισημιτικοί ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί ή οι εφημερίδες δεν πρέπει να επωφελούνται από κρατική χρηματοδότηση. Όπου είναι δυνατόν, οι άδειες για τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς πρέπει να χορηγούνται μόνο εάν δεν διαδίδουν προπαγάνδα μίσους.Η αυτορρύθμιση από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και τους ηλεκτρονικούς εμπόρους λιανικής πώλησης για την πρόληψη της εξάπλωσης αντισημιτικού, ξενοφοβικού ή ρατσιστικού υλικού αποτελεί τον κατάλληλο τρόπο αντιμετώπισης αυτού του ζητήματος. Οι διαδικτυακοί λιανοπωλητές και οι εταιρείες πρέπει να αναλάβουν σοβαρά τις ευθύνες τους ή να εκθέσουν τον κίνδυνο.  

Είναι ηθικά λάθος και δυσάρεστο να κερδίζεις χρήματα με αντικείμενα που δοξάζουν τους Ναζί.Οι διαδηλώσεις από εξτρεμιστικές, αντισημιτικές νεοναζιστικές ομάδες θα πρέπει να απαγορευθούν όταν οι εθνικές νομοθεσίες προβλέπουν μια τέτοια δυνατότητα. Όπου δεν υπάρχουν τέτοιοι νόμοι Κυβερνητικοί ηγέτες θα πρέπει να μιλήσουν χωρίς αμφιβολία εναντίον τέτοιων ομάδων..."http://www.worldjewishcongress.org/en/issues/combating-anti-semitism

Νομίζω δεν χρειάζεται να προσθέσω εδώ τίποτα δικό μου!

Οι παγκόσμιοι σιωνιστές δεν μασάνε τα λόγια τους. Μιλάνε ξεκάθαρα και απολύτως ωμά, για το τι πρέπει να πράξουν οι κυβερνήσεις των υποτιθέμενων ανεξάρτητων κρατών, ώστε να προωθήσουν εργολαβικά τα σχέδια τους, φιμώνοντας και εξαφανίζοντας κάθε ελεύθερη φωνή που τους αντιστέκεται.
Όπως δηλαδή τα προώθησαν οι διαφοροι δενδιες, σαμαραδες, ψαραδες,  κυριτσηδες, τσιπρουλινοι, παναθηναϊκακηδες και λοιπο/ες χρυσαυγιτοφαγοι.  

Το γεγονός ότι εκατομμύρια Ευρωπαίων ψηφίζουν και στηριζουν τα κινήματα που οι σιωνιστές αποκαλούν "νεοναζιστικά" δεν τους γνοιάζει διόλου. Φαίνεται ότι την έννοια της Δημοκρατίας την θεωρούν κατάλληλη μοναχά για τα κορόιδα, που τσιμπάνε στην προπαγάνδα τους.
Και εξαναγκάζουν τους πρόθυμους ηλίθιους των χειραγωγούμενων καθεστώτων τους, με απειλές, με δωροδοκίες, με ΜΚΟ, με τάγματα εφόδου, με έμμισθους μπράβους, με κάθε τρόπο, να εκτελέσουν τις άνωθεν εντολές τους.

Αν αυτό δεν λέγεται αποικιοκρατική επέμβαση σε υποτιθέμενα κυρίαρχα κράτη και κατάλυση κάθε έννοιας δικαιοσύνης ή δημοκρατίας, τότε πως λέγεται;
Τα είδαμε άλλωστε να εφαρμόζονται κι εδώ στην Ινδογρεκία, με "παναθηναϊκάκηδες" και με πληρωμένους φονιάδες... 

Ασε δε το ρουφιανότσουρμο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, που καραδοκούν ανά πάσαν στιγμήν
να μπλοκάρουν όποιον συλλογάται ελεύθερα.
Και για να μην τα πολυλογούμε, φαίνεται δυστυχώς ότι όλες σχεδόν οι δομές μιας βιοφυλετικά παρηκμασμένης και τραγικά διεφθαρμένης κοινωνίας, σαν τη δική μας, ελέγχονται από τέτοιους αφανείς μηχανισμούς χαφιεδισμού, τραμπουκισμού, έμμεσης ή άμεσης βίας και απροκάλυπτης προδοσίας.

Τα τρολ του συριζα που μισθοδοτούνται για να ρουφιανεύουν, να απειλούν και να συκοφαντουν, δεν είναι παρά καταγέλαστες μαριονέτες, μπροστά στους αδίστακτους μηχανισμούς του παγκόσμιου σιωνισμού, που έχουν μάλιστα το θράσος να ανακοινώνουν στα ίσια τις αποικιοκρατικές επεμβάσεις τους, επί πολύ πρόθυμων καθεστωτικών πολιτικών συμμοριών, που διαφεντεύουν κάποιες σαπισμένες κοινωνίες, σαν την δικιά μας...    

Οι ιούδες του Ιούδα, μπορούν ακόμα να σταυρώνουν τον Χριστό, στις ίδιες τις Χριστιανικές χώρες, υπό τα ηλίθια χαμόγελα των λωβοτομημένων μαζών, που αναμένουν καρτερικά την φυσική, φυλετική και πολιτισμική τους ευθανασία...
Ο πρώτος ιούδας του Ιούδα


----------------------------------------------------------------------------------------------------


Προς τους φίλους και φίλες του σιωνιστοκρατούμενου φεησμπουκ

Και μιας και μιλαμε για παγκοσμιες οργανωσεις ρουφιανων, να ξαναματαεπαναλαβω εδω τα γνωστά...

 Λοιπόν αδέρφια μου Ελληνάκια, με ξαναμπλοκάρανε στο αμαρτωλό φέησμπουκ, διότι δεν συνεμορφώθην προς τα υποδείξεις της αριστεράς πολιτικής συμμορίας. 

Ο λόγος επακριβώς είναι ότι το κείμενο με τίτλο: "Το μυστικό του Ρουβικωνα", που δημοσίευσα στις 13/11/2018 ενόχλησε σφόδρα το ρουφιανότσουρμο της άπλυτης αριστεράς, επειδή προφανώς χτυπάει φλέβα στην αλήθεια και πέσανε απάνω μου να με φάνε.
Προς το παρόν, κατάφεραν να με μπλοκάρουν για ένα μήνα στο φέησμπουκ.
Δεν γνωρίζω μέχρι που αλλού μπορεί να φτάσουν αλλα δεν με νοιαζει, κιόλας.

Όποιος έχει πάρει την απόφαση να συλλογάται ελεύθερα, παίρνει και το ρίσκο να κυνηγιέται αμείλικτα, από τους ένοπλους μπράβους της εξουσίας.   

Δεν χρειάζεστε όμως το φέησμπουκ για να μπαινετε στο μπλογκ. Μπορειτε να μπειτε κατευθείαν από το γκουγκλ, απλως πληκτρολογωντας το ονομα μου [Λευτερης Πανούσης] με ελληνικα στοιχεια.
Σας διδω εδω και την ηλ. διευθυνση του μπλογκ, ώστε αν θελετε να την κοτσαρετε στους σελιδοδεικτες ή στα αγαπημενα σας
 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου