Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΕΔΩ, δείτε τι (ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!) ετοιμάζουν στην Σύνοδο του Ο.Η.Ε. στο Μαρόκο! Γιά τους "πρόσφυγες"!

Islanders bid farewell to IOM staff as they leave the Carteret Islands
Όπως καταγγέλθηκε στην 31η εκπομπή του 'mr.V' της 'ΟδύσσειαςΤV', που αναρτήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 24ης Νοεμβρίου, δημιουργώντας ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ,  o O.H.E. έχει προγραμματίσει μία Σύνοδό του στο Μαρακές του Μαρόκου, από 10ης έως και 11ης Δεκεμβρίου 2018, στην οποία θα κληθούν να αποφασίσουν τα κράτη-μέλη (και η Ελλάς μεταξύ αυτών), για το άν θα μπορούν να "έρχονται ελεύθερα" (!) κατά πολύ  μ ε γ α λ ύ τ ε ρ ο υ ς   αριθμούς (!), σε σχέση με το σήμερα, οι "πρόσφυγες" στις ευρωπαϊκές χώρες!

Σχετική εικόνα


Compact for migration - man and woman make a heart symbol with their hands

Καί μάλιστα, οι υπολογισμοί που ήδη φαίνεται νά έχουν πραγματοποιηθεί, απο κάποιους(...) ιθύνοντες (;) του Ο.Η.Ε., προβλέπουν λ.χ. στην μικρή Αυστρία των 10.000.000 κατοίκων, να "μπορούν να τοποθετηθούν" ακόμα ...65.000.000 "μεταναστών" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατά αναλογία, οι αριθμοί λ.χ. για την Γερμανία και την Γαλλία, είναι σαφέστατα ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΤΕΡΟΙ, αλλά εμάς μας αφορά η χώρα μας! 
Και μόνον!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΑΚΕΣ

Επειδή λοιπόν, πάρα πολλοί έκπληκτοι τηλεθεατές ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΘΗΚΑΝ αλλά ΚΑΙ απόρησαν, ΜΗ γνωρίζοντας το παραμικρό για αυτήν την ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ όσο και επικίνδυνη είδηση, τους παραθέτουμε κατωτέρω το σχετικό 'λίνκ' που θα βρούν στοιχεία για την επερχόμενη αυτήν Σύνοδο του Οργανισμού στο Μαρόκο.

http://www.un.org/en/conf/migration/


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"
https://odysseiatv.blogspot.com/2018/11/blog-post_457.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου