Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Το Μαξίμου ενεργοποιεί τις «Πρέσπες»: Διετάχθη το κόψιμο του εμβατηρίου «Μακεδονία Ξακουστή» – Αφαιρούν τον Ελληνισμό και από τις ΕΔ



Η «φιλομακεδονική» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ενεργοποιεί τη Συμφωνία των Πρεσπών, παρά το κρεσέντο προκλήσεων από τους Σκοπιανούς. Τη στιγμή που ο Ζάεφ κάνει λόγο για «Μακεδονία» και ο Ντιμιτρόφ εκβιάζει την ελληνική κυβέρνηση, πληροφορούμαστε πως απαγορεύτηκε το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» και μάλιστα με εντολή του Γενικού Επιτελείου.



Η ιερότητα του Ελληνισμού και των Ενόπλων Δυνάμεων δεν έχει καμία σημασία για τη νεοκομμουνιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προφανώς. Στο «βωμό» της Ευρώπης και του ΝΑΤΟ θυσιάζουν τη Μακεδονία μας και συκοφαντούν τον ελληνικό λάο. Αποστρατεύουν τους μη συστημικούς και επιβάλλουν σε ένα ολόκληρο έθνος μια συνθήκη που «θάβει» τα εθνικά συμφέροντα της χώρας.

Νέο γύρο αντιδράσεων ανοίγει η φημολογία που οργιάζει στους διαδρόμους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ότι ζητήθηκε ή διετάχθη το κόψιμο του εμβατηρίου Μακεδονία Ξακουστή.

Μετά τον ασκό που άνοιξε η ακύρωση εκδήλωσης για τη Μακεδονία στο Πολεμικό Μουσείο, που όπως καταγγέλθηκε οφειλόταν στις διατάξεις της Συμφωνίας των Πρεσπών, αυτή τη φορά φέρεται ότι οι υπεύθυνοι της προετοιμασίας για επικείμενη τελετή παράδοσης – παραλαβής Γενικού Επιτελείου, να έδωσαν σαφείς οδηγίες για το ποιο εμβατήριο θα παιανίσει.

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι οι συγκεκριμένες οδηγίες περιλαμβάνονται και σε διαταγή του επικεφαλής του Γενικού Επιτελείου,κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται. Στις τάξεις πάντως των αποστράτων έχει ήδη προκληθεί αναστάτωση. Μάλιστα το θέμα αναδεικνύει με ανάρτηση του και ο υποστράτηγος ε.α. Λάμπρος Τζούμης.





Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Σύμφωνα με τη διαταγή που εκδόθηκε για την τελετή παράδοσης – παραλαβής Γενικού Επιτελείου καθορίζεται για πρώτη φορά ότι η μπάντα θα παιανίζει το «Περνάει ο Στρατός».

Σου λέει κάτσε μη γίνει καμιά στραβή και παίξουν το «Μακεδονία Ξακουστή».

Θόρυβοι ακούγονται από το κενοτάφιο στο Παρεκκλήσι των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καστοριάς, όπου ευρίσκονται τα οστά του Παύλου Μελά. Τρίζουν τα κόκαλα του ήρωα Μακεδονομάχου.»


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2296192927325826&set=a.1467538273524633&type=3


https://www.pentapostagma.gr/2019/01/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b1%ce%be%ce%af%ce%bc%ce%bf%cf%85-%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%b9%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b5%cf%82.html





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου