Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Όσα ζούμε είναι παρανοϊκά.. Δεν υπάρχει λογική, ηθική, μια σειρά.. Όλα έχουν γίνει ένα. Μιλάμε για προσβολή στην νοημοσύνη μας στην ανθρώπινη ύπαρξή μας...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας κυριακος
Η Νέα Δημοκρατία "κατά λάθος" δεν έριξε την κυβέρνηση καθώς βουλευτές της ψήφισαν "ναι" στo νομοσχέδιo του ΣΥΡΙΖΑ για προσλήψεις και ΑΣΕΠ!!.«Από λάθος υπερψηφίσαμε το νομοσχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ» δηλώνουν οι δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να δικαιολογήσουν το «Ναι» στη ψηφοφορία για τo νομοσχέδιo.

Πρόκειται για τους Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος υποστήριξε πως υπερψήψισε από λάθος, ενώ σε λάθος του συστήματος απέδωσε την υπερψήφιση επίμαχων άρθρων και ο έτερος βουλευτής, Δημήτρης Σταμάτης δεξί χέρι του Μητσοτάκη..

Πάμε Ημαθία...πάμε πειθαρχικό!

Η υποκριτική και βεβαίως πατριδοκάπηλη  στάση της ΝΔ στο ζήτημα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας ….

Εξηγήσεις για το ύφος και το λεξιλόγια που χρησιμοποίησαν σε ανακοίνωσή τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών θα κληθούν να δώσουν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας και οι λοιποί συντάκτες - υπογράφοντες την ανακοίνωση.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της κεντρικής ΟΝΝΕΔ, η τοπική οργάνωση της Ημαθίας κινήθηκε με την ανακοίνωσή της εκτός του ύφους της παράταξης και για αυτό θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ αναφέρει: 

«Η ΟΝΝΕΔ έχει τοποθετηθεί ξεκάθαρα σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, τόσο με δελτία τύπου, όσο και με δημόσιες τοποθετήσεις μελών της Κεντρικής Διοίκησης. Σ' όλες αυτές τις ανακοινώσεις γίνεται η δέουσα σκληρή κριτική σε μια κακή και επιζήμια συμφωνία, χωρίς όμως εκφράσεις οι οποίες δεν ανήκουν στο λεξιλόγιο της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ. Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας είναι εκτός του ύφους της παράταξης. Ως εκ τούτου, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε μέχρι αύριο οι συντάκτες της θα έχουν λάβει κλήση να δώσουν εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα».

Το "έγκλημα" της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας  ήταν που αποκάλεσε προδότες αυτούς που ξεπούλησαν την Μακεδονία.

  Παρακάτω η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας σχετικά με το ξεπούλημα της Μακεδονίας (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)..
 
http://perimajestic.blogspot.com/2019/01/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου