Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Μπαίνουμε σε επικίνδυνη φάση - Νότια της Λεμεσού έφεραν το «Μπαρμπαρός» για παράνομες έρευνες στην κυπριακή ΑΟΖ (χάρτες),ενώ την ίδια στιγμή και πάλι οι Τούρκοι προκαλούν στα Ίμια

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Οι Τούρκοι διεκδικούν μαζικά κάθε ελληνικό έδαφος τώρα που η χώρα είναι κατεστραμμένη και προδομένη. Αυτή τη στιγμή και πάλι οι Τούρκοι προκαλούν στα Ίμια μια (ΕΔΩ). Πάλι διεκδικούν φανερά την Θράκη ΕΔΩ και πάλι ο τουρκοεβραίος Axel Cipra ετοιμάζεται να επισκεφτεί το σουλτάνο για νέες παραχωρήσεις σύμφωνα με το σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ που περιλαμβάνει και την ανεξαρτητοποίηση της Θράκης μας.
Η χώρα δέχεται πολλαπλή επίθεση σε πολλά μέτωπα από εχθρούς που έχουν συμμαχήσει μεταξύ τους εναντίων της Ελλάδας. Αυτή τη στιγμή Τουρκία, Αλβανία και Σκόπια έχουν συμμαχήσει εναντίων της χώρας μας με την παρότρυνση και τον σχεδιασμό των ''συμμάχων'' μας.
Ταυτόχρονα οι προδότες μασόνοι πολιτικοί της χώρας ενορχηστρώνουν το σχέδιο  ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ) προκειμένου να ''διευκολύνουν'' τον διαμελισμό της χώρας μας σύμφωνα με τις εντολές του σιωνισμού.


Τα σχέδια διαμελισμού της χώρας μας που εφαρμόζονται ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ συγχρόνως είναι:

1.  Το σχέδιο ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΕΔΩ

2.  Το σχέδιο ''Μεγάλη Αλβανία'' ΕΔΩ

3.  Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' ΕΔΩ.

4.  Το σχέδιο εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI ΕΔΩ

5.  Ασταμάτητο οικονομικό πόλεμο σύμφωνα με την  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) αλλά ειδικά για τη χώρα μας έχει ‘’βαθύτερους’’ στόχους – δείτε ΕΔΩ.

Αυτή τη στιγμή πάντως η Ελλάδα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει την Τουρκία που στήνει, εδώ και πολλούς μήνες, προβοκάτσια για τη δημιουργία θερμού επεισοδίου, με τουρκάλα υπουργό εξωτερικών (ΕΔΩ) αλλά και με καθεστώς εσκεμμένου αφοπλισμού της χώρας ΕΔΩ.
 
Όταν ακούτε τον μεγαλύτερο προδότη της νεότερης ελληνικής ιστορίας, τον τουρκοεβραίο Axel Cipra, να δηλώνει στον φίλο, συμπατριώτη και επίσης γενίτσαρο Ερντογάν (ΕΔΩ), ότι θα υπερασπιστεί τα σύνορα της Ελλάδος, τα οποία έχει ήδη προδώσει ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ, τότε το στημένο ελληνοτουρκικό επεισόδιο είναι κοντά προκειμένου να προχωρήσουν στην προδοσία του Αιγαίου και της Θράκης (σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ). Συνδυάστε τις δηλώσεις του με τις δηλώσεις του μειοδότη της Μακεδονίας (ΕΔΩ), Αποστολάκη (ΕΔΩ). Να υπενθυμίσουμε ότι μετά την προδοσία της Μακεδονίας ο τουρκοεβραίος Axel Cipra ετοιμάζεται να επισκεφτεί τον Ερντογάν για νέες μειοδοσίες σύμφωνα με το σχέδιο ΦΑΙΔΩΡΑ.

Όλα γίνονται φυσικά για τον έλεγχο των αγωγών και τον ορυκτό πλούτο του Αιγαίου αλλά και τα γεωπολιτικά συμφέροντα της Αμερικής και των σιωνιστών εβραίων (ΕΔΩ). Ότι αναλύσεις κάναμε γύρω από το θέμα (όλες ΕΔΩ) επαληθεύονται σιγά σιγά οπότε καλό θα είναι να προετοιμάζεστε για το πρώτο θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. 
 
Να θυμάστε ΠΑΝΤΑ τις δηλώσεις του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Στολενμπεργκ (ΕΔΩ) που αποκαλύπτουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ την νέα προδοσία που ετοιμάζουν οι εβραιοπροσκυνημένοι που μας κυβερνούν αλλά και την γνωστή από την Κύπρο στάση των ''συμμάχων'' μας...  Βέβαια εμείς έχουμε και τον..... Έλληνα ''εξολοθρευτή '' (ΕΔΩ) αλλά θα τον δούμε σύντομα επί το έργο οπότε οψόμεθα...

Όλες τις αναλύσεις για την Τουρκία αλλά και το παιχνίδι των αγωγών θα τις βρείτε ΕΔΩ και  ΕΔΩ.

Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Πέτρος Θεοχαρίδης   


 
Νότια της Κύπρου και σε απόσταση περίπου 30 ναυτικών μιλίων από το Ακρωτήρι Λεμεσού, εντός του τεμαχίου 9 της Κυπριακής ΑΟΖ, του οποίου τα δικαιώματα έρευνας έχουν οι ΕΝΙ-KOGAS,  βρίσκεται από την Κυριακή το υπό τουρκική σημαία σεισμογραφικό «Μπαρμπαρός», συνοδευόμενο από το πλοίο υποστήριξης «TANUX-1» που πλέει ανατολικότερα του σεισμογραφικού.
Η πλεύση και η ταχύτητά του δείχνουν ότι το «Μπαρμπαρός» ξεκινά παράνομες σεισμογραφικές έρευνες εντός της Κυπριακής ΑΟΖ. 

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή η Τουρκία εξέδωσε παράτυπη Navtex με την οποία «δέσμευσε» θαλάσσια περιοχή νότια της Κύπρου για παράνομη δραστηριότητα – σεισμογραφικές έρευνες – του «Μπαρμπαρός» για περίοδο τεσσάρων μηνών, δηλαδή από σήμερα μέχρι και τις 256 Μαίου. 
 
Αφορά σε θαλάσσια περιοχή έκτασης 40.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, που καλύπτει τμήματα των τεμαχίων 1,8,9 και 12 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας, που ξεκινά από απόσταση περίπου 20 ν. μιλίων (30 χιλιομέτρων) από το Ακρωτήρι Λεμεσού στο βορειοδυτικό της άκρο και σε απόσταση 32 ναυτικών μιλίων (60 χιλιομέτρων) από τις ακτές του Μαζωτού στο βορειοανατολικό της άκρο. 
 
Για τα εν λόγω τεμάχια της Κυπριακής ΑΟΖ βρίσκονται σε εξέλιξη τεχνικές διαδικασίες όπου θα γίνουν γεωτρήσεις τους επόμενους μήνες από τις ΤΟΤΑΛ και ΕΝΙ, ενώ για το τεμάχιο 7 αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να αποφασίσει το υπουργικό την έναρξη διαπραγματεύσεων για ανάθεσή του στην κοινοπραξία ΤΟΤΑΛ-ΕΝΙ.  
 
Να σημειωθεί ότι η δραστηριότητα του «Μπαρμπαρός» είναι παράνομη και με βάση το διεθνές και το Κυπριακό Δίκαιο. Μάλιστα η νομοθεσία προβλέπει ότι όποιος διεξάγει αναζήτηση, έρευνα ή εκμετάλλευση υδρογονανθράκων χωρίς να κατέχει τη σχετική άδεια, διαπράττει αδίκημα και σε περίπτωση καταδίκης του, υπόκειται σε φυλάκιση για χρονική περίοδο δύο έως τεσσάρων ετών ή σε πρόστιμο από €1,7 εκατ. έως €8,5 εκατ. ενώ το Δικαστήριο μπορεί να διατάξει και κατάσχεση πλοίων και εξοπλισμού.
 
Επίσης, με τη δραστηριότητα του «Μπαρμπαρός» η Τουρκία παραβιάζει πρόδηλα και την Σύμβαση για την Προστασία της Μεσογείου Θάλασσας από τη Ρύπανση. 

Φιλελεύθερος
 
https://odysseiatv.blogspot.com/2019/01/blog-post_250.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου