Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Σε εφαρμογή πλέον οι «Πρέσπες»: ΕΔΕ σε δασκάλα που μίλησε για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας – Εθνική τραγωδία δια χειρός Τσίπρα

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ. Και όλα αυτά γιατί οι έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ

Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.

 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Διώκουν κάθε φωνή αντίστασης πλέον. Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει μπει για τα καλά στη ζώη μας και θα απαγορεύεται πλέον οι Ελληνες να ομιλούν για την Μακεδονία!

 
Η διαδικασία της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης αναμένεται να κινηθεί σε βάρος δασκάλας της ΣΤ’ τάξης σε δημοτικό σχολείο, στη Δυτική Θεσσαλονίκη, η οποία την περασμένη Πέμπτη διένειμε στους μαθητές της φυλλάδιο με εθνικιστικό περιεχόμενο σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΔΕΚΜ).

Καταλάβατε; Εθνικιστικό και φασιστικό να υπερασπίζεσαι την Ελληνικότητα της Μακεδονίας!
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΔΕΚΜ «καταδικάζει απερίφραστα τη διανομή φυλλαδίων με ακραίο εθνικιστικό, ρατσιστικό και μισαλλόδοξο περιεχόμενο σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών και το λεγόμενο «Μακεδονικό ζήτημα», σε 12χρονα παιδιά εν ώρα μαθήματος».

«Ο εκπαιδευτικός», επισημαίνεται στην ανακοίνωση «οφείλει να είναι αποστασιοποιημένος από την πολιτική συγκυρία, να μη δημιουργεί συνθήκες μισαλλοδοξίας, οργής και θυμού στους/στις μαθητές/τριές του, αλλά να δημιουργεί στην τάξη συνθήκες γόνιμης και κριτικής σκέψης, να καλλιεργεί τις πανανθρώπινες αξίες της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών, του αλληλοσεβασμού και της αποδοχής, να μην παραποιεί την ιστορική αλήθεια ανάλογα με την προσωπική του εκτίμηση και να μην δηλητηριάζει τις ψυχές των παιδιών με καταστροφολογίες».

 «Το περιστατικό σε Δημοτικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης, όπου δασκάλα μοίρασε κείμενο σε μαθητές της που είναι αποτέλεσμα προσωπικών απόψεων της, το θεωρούμε απαράδεκτη ενέργεια που χρήζει πειθαρχικής διερεύνησης», διευκρινίζεται.
ede_daskala
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ
«Η εξαγγελία αντισυγκέντρωσης της «Επιτροπής Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης» για την ομιλία του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, στις Σέρρες, αυτήν την Παρασκευή, παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές για τη χώρα μας. Οι φασιστικές πρακτικές της στοχοποίησης βουλευτών, των βίαιων επιθέσεων και των αντισυγκεντρώσεων σε κομματικές εκδηλώσεις προσβάλλουν βάναυσα το δημοκρατικό αίσθημα των πολιτών» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε γραπτή του ανακοίνωση.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του δεν εκφοβίζονται από τους ακροδεξιούς τραμπούκους που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν κουμάντο στις τοπικές κοινωνίες της Βόρειας Ελλάδας» προσθέτει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα.

«Οι δημοκρατικοί πολίτες ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης θα απομονώσουν αυτές τις πρακτικές. Το ίδιο οφείλουν να κάνουν και όλες οι πολιτικές δυνάμεις. Περιμένουμε από τον Κυρ. Μητσοτάκη να πάρει σαφείς αποστάσεις από αντιδημοκρατικές ενέργειες και να σταματήσει να επενδύει στον διχασμό και την πατριδοκαπηλία» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗ
https://odysseiatv.blogspot.com/2019/01/blog-post_436.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου