Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Καπουτσίνο, Selfie και χαβαλές...Λίγες μέρες μετά το ΝΑΙ στην συμφωνία των Πρεσπών!

Όσα ζούμε είναι παρανοϊκά.. Δεν υπάρχει λογική,ηθική,μια σειρά..Όλα έχουν γίνει ένα. Ο σταλινικός μέσα σε τέσσερα χρονιά, χάρισε αεροδρόμια, λιμάνια ότι είχε απομείνει από τις δεκο,και στο τέλος μας "ξερίζωσε" και την καρδιά. Χθες δίνει και "αύξηση" του κατώτατου..!Κυριολεκτικά τριάντα αργύρια.. Μας έδωσε και "ρέστα" κάτι ψιλά που 'χε στην τσέπη ..Σαν τις πουτάνες που τους πετάνε στο μαξιλάρι κάτι ψιλά..Δλδ προσβολή! Προσβολή στην νοημοσύνη μας στην ανθρωπινή ύπαρξη μας..

Και δεν υπάρχει άνθρωπος να το σταματήσει.
Δεν υπάρχει κρίση στον λαό να μπορέσει να αναδείξει ,αυτόν που θα το τελειώσει. Λες και ειναι μέρος του συστήματος ,και του αρέσει..
ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ..

Αυτό ειναι το πιο ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ, το πιο σοκαριστικό..Πίστευες πάντα ότι υπήρχαν άνθρωποι έξυπνοι, μορφωμένοι ,έντιμοι, σωστοί..


Ανακαλύπτεις πως είναι μόνο μια παρακμή.
Υπάρχει μια ΣΙΩΠΗ που μονό ενοχή η συμμετοχή στο έγκλημα δείχνει και τίποτα άλλο.

Δεν γίνεται να παρακολουθείς όλο αυτό το πραγματικά Τραγικό,και απλα να κανείς διαπιστώσεις ,η στο τέλος να ασχολείσαι με τους "άλλους" και τα "λάθη τους" η τα ένοχα μυστικά τους,και να μην επικεντρώνεσαι στην ΛΥΣΗ 
Δεν μπορεί να χάνεις χρόνο ζωτικής σημασίας και να τον ροκανίζεις μέχρι να μην υπάρχει "αναστροφή" της κατάστασης..Πας "καρότσι" ότι έχουν φτιάξει μέχρι να περάσει σαν δεδομένο.. Είναι συνένοχος και ύποπτος οποίος το πράττει.

Άλλος ελπίζει στον πaπά, άλλος στον ψάλτη ,άλλος στην χρυσή αυγή άλλος στον στρατό, άλλος στην "χάρη της"...


ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Μιλάμε για κάρβουνο ,όχι αστεία..
Μιλάμε για άγνοια και αμορφωσιά, όχι πλάκα.

ΧΑΥΡΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΕΝ ΦΕΡΟΝΤΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΔΕΝ ΣΚΕΠΤΟΝΤΕ ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..
 
http://perimajestic.blogspot.com/2019/01/selfie.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου