Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ΟΛΟΙ οι "πρώην" συνεργάτες του Καραμανλή....με σκονάκια και σημειώματα. Μετά τον Αντώναρο έρχεται ο Λούλης

Αποτέλεσμα εικόνας για λουλης καραμανληςΤη γέφυρα από τον Κώστα Καραμανλή στον Αλέξη Τσίπρα τη μεθόδευσε, σύμφωνα με απολύτως διασταυρωμένες πληροφορίες, ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός. Ο τελευταίος γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια με τον κ. Λούλη, ενώ προσωπική σχέση με τον Κύπριο αναλυτή έχει και ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος είναι από αυτούς που συμμετέχουν στις παρουσιάσεις των βιβλίων που εκδίδει με μεγάλη συχνότητα. Το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού, προτού τον εντάξει στον κύκλο των ανθρώπων που συμβουλεύουν τον Αλέξη Τσίπρα, είχε την εξής απλή και συνάμα αποτελεσματική σκέψη: Να πουσάρει και να αξιοποιεί τα άρθρα που έγραφε ο κ. Λούλης. 

Με την έννοια πως αποκτούσαν πολλαπλασιαστική αξία, από τη στιγμή που ένας πρώην στενός συνεργάτης του κ. Καραμανλή, αφενός, έγραφε σφόδρα επικριτικά εναντίον της Ν.Δ. και των αρχηγών της και, αφετέρου, υμνούσε τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα. «Το βέβαιο είναι ότι ο Τσίπρας ήρθε εδώ για να μείνει. Ακόμα και αν χάσει τις επόμενες εκλογές, θα κερδίσει τις μεθεπόμενες. Είναι ένας ταλαντούχος πολιτικός», σημείωνε πριν από περίπου έναν χρόνο στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

 Οι γνωρίζοντες λένε ότι ο κ. Λούλης είναι αυτός που σταθερά δίνει σημειώματα στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να αποδομούν τη Ν.Δ. Επιπροσθέτως, παρότι προσπαθεί να κρύβει με κάθε τρόπο τη σχέση που έχει αναπτύξει με το σύστημα εξουσίας του Μεγάρου Μαξίμου, οι πληροφορίες τον εμφανίζουν να μετέχει ενεργά στον πυρήνα των ανθρώπων που μελετούναναλύουν τις δημοσκοπήσεις και δίνουν εισηγήσεις στον κ. Τσίπρα για τον τρόπο που πρέπει να πολιτεύεται. Βεβαίως, με βάση την πάγια τακτική του κ. Λούλη, μετά τις εκλογές και όταν θα έχει ηττηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, θα γράψει βιβλίο όπου θα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έχασε ο κ. Τσίπρας. 

Ανδρέας Παπαδόπουλος


Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/loulis-xana-sto-maximou-se-rolo-kathodigiti 

Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; 

Γιατί απλούστατα ο Καραμανλής είναι 
ανήσυχος... δεν θέλει ο κόσμος να μάθει τι ακριβώς έγινε...

Πατριώτης σύμφωνα και με τους αρχαίους προγόνους μας είναι αυτός που νοιάζεται για τον λαό και ο Καραμανλής νοιάζεται μόνο για την πάρτη του.

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλης μερκελ
Πατριώτης δεν είναι αυτός που παίρνει δεκάδες δις κρατικών χρημάτων για να τα δώσει στους ιδιώτες τραπεζίτες αντί να τους κλείσει φυλακή. Πατριώτης δεν είναι αυτός που αφήνει τους κολλητούς του να παίζουν με τα αποθεματικά των ταμείων για να αφήσει τους εργαζόμενους Έλληνες χωρίς συντάξεις. Πατριώτης δεν είναι αυτός που επέτρεψε σε όλα τα λαμόγια του Χρηματιστηρίου να την γλιτώσουν και να γίνουν οι σημερινοί «μεγιστάνες» της αρπαγής. Πατριώτης δεν είναι αυτός που έδωσε μόνιμη αμνηστία σε εκείνους που λεηλάτησαν τα πάντα με πρόφαση τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πατριώτης δεν είναι αυτός που έβαλε τον «κουφό» να παριστάνει τον Υπουργό του κράτους ενώ ήταν «διαλεχτής» του Μπόμπολα. Πατριώτης δεν είναι αυτός που έβαλε τον Αλογοσκούφη Υπουργό οικονομίας για να αναγνωρίσει τα παράνομα swaps της Goldman Sachs του Σημίτη, στην εποχή που θα μπορούσαν όλοι να πάνε φυλακή και η τοκογλυφική εταιρεία να βρει τον μπελά της. Πατριώτης δεν είναι αυτός που έβαλε την Ντόρα Υπουργό Εξωτερικών για να «υποσκάψει» όλα τα εθνικά μας δίκαια και να φυγαδεύσει τα κτήνη της Siemens. Πατριώτης δεν είναι αυτός που δεν μπόρεσε να ελέγξει τα ΜΜΕ των νταβατζήδων και απλά τους έβριζε μέσα από μια ταβέρνα και με ένα κοψίδι στο στόμα. Πατριώτης δεν είναι αυτός που έχει ψηφίσει «ναι σε όλα» σε όλες τις ψηφοφορίες. Ακόμα και ο Άδωνης έχει λιγότερα «ναι σε όλα» από τον Κωστάκη. 

Μέχρι και την Ντόρα ξεπερνάει στο «σκορ» του δοσιλογισμού.

Ακριβώς επειδή δεν είναι πατριώτης και είναι προδότης έτυχε και μεγάλης προστασίας. Προστασίας από τους ισχυρούς αυτού του κόσμου. Του πρόσφεραν μια «απόπειρα» για να του δώσουν το «άλλοθι» να το βουλώσει και να μείνει 
στο απυρόβλητο. 

Του έδωσαν μια φαινομενικά ανεξήγητα αυξημένη ασφάλεια μήπως τυχών «ξυπνήσει» ποτέ ο κόσμος και γίνει ο χαμός...

Ήρθε η ώρα ...του Καραμανλή | EAM B' - ΥΔΡΟΧΟΟΣ


.."Άνοιξε" και "έκλεισε" τη Βουλή ακριβώς όσο απαιτούνταν, για να κλείσουν με "παραγραφές" όλες εκείνες οι υποθέσεις, οι οποίες απειλούσαν την "ομερτά". Όμως, το χειρότερο ήταν ότι με νόμο - παγκόσμιας πρωτοτυπίας - εξασφάλισε την ατιμωρησία για το μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών Αγώνων. Η μεγαλύτερη δηλαδή κλοπή στην ιστορία τής χώρας "θωρακίστηκε" με νόμο από τον κοιλιόδουλο κηφήνα. Με νόμο τού ελληνικού κράτους μπορεί η Γιάννα να μας φυσάει τον καπνό από τα Cohiba στο πρόσωπό μας....Ο Καραμανλής έδωσε κρατικό χρήμα, για να σωθούν οι τοκογλύφοι, 23 δις ευρώ ...Δηλαδή έδωσε στους τοκογλύφους, χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν, 11 τέτοια αεροπλανοφόρα.

Αποτέλεσμα εικόνας για σημιτης γιαννα Τι ήταν αυτά τα χρήματα; ...Η "προκαταβολή" για τα δάνεια των Ολυμπιακών Αγώνων, οι οποίοι μας κατέστρεψαν ...Τα ομόλογα-"σκουπίδια" αυτών, οι οποίοι εν γνώση τους - και υπό την προτροπή τους - χρηματοδότησαν το πιο ακριβό πάρτι στην ελληνική ιστορία. Όπως ο θείος του, έτσι κι αυτός, όχι μόνον δεν διεκδίκησε ποτέ τα αναγκαστικά δάνεια των Γερμανών, αλλά τους φόρτωσε και με ελληνικό χρήμα ...Με "φρέσκο" ελληνικό χρήμα ...Με πολύ χρήμα, όπως είχε κάνει και ο θείος του ...Με πάρα πολύ χρήμα, το οποίο επιτρέπει στους Γερμανούς να μας "βρίζουν" μέσω της Bild και να μας θεωρούν διεφθαρμένους, αποκρύπτοντας το γεγονός ότι η διαφθορά στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά Made in Germany. Μετά, όπως ήταν φυσικό, μας πήρε η "κατηφόρα" των Μνημονίων.....

Πήρε δανεικά και "υποθήκευσε" το μέλλον των επόμενων γενιών. Πήρε δημόσια χρήματα που δεν υπήρχαν και πλήρωσε στο ακέραιο τους τοκογλύφους. Αυτός στην πραγματικότητα μας έβαλε στο Μνημόνιο. Αυτός μας έβαλε στο μνημόνιο, εφόσον πήρε χρήματα, για να τα δώσει στους τοκογλύφους και αυτά τα πρόσθεσε στο δημόσιο χρέος. Αυτός μας έβαλε στο Μνημόνιο, προκειμένου να δανειστούμε ακόμα περισσότερα χρήματα από τους ευρωπαϊκούς λαούς, για να πληρώσουμε στο ακέραιο τα "σκουπίδια" των ίδιων τοκογλύφων ...Αυτός, σε συνεργασία με την υπόλοιπη συμμορία των Παπανδρεομητσοτάκηδων, που, ως συνήθως, "σαλαμοποιεί" το έγκλημα, για να κρύβει τις ευθύνες της.

Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεου καραμανληςΤα γνωστά κόλπα των συμμοριτών, όπου σε "στημένες" φασαρίες ο ένας δείχνει τον άλλο, για να μπερδεύεται ο κόσμος και να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει. Να απειλείται με "διχασμό" ή με "μακελειό" ο λαός κάθε φορά που πάει να ξεκινήσει μια έρευνα για την απόδοση ευθυνών. 

Ποτέ και κανείς δεν αφήνεται να ερευνήσει τίποτε για το "καλό" τού λαού. Εμφυλιοπολεμικό διχασμό "βλέπει" το ΒΗΜΑ των παλιών δωσίλογων, κάθε φορά που κάποιος πολιτικός μιλάει για έλεγχο των χρεών ..."Μονοιασμένοι" είμαστε μόνον όταν αναγνωρίζουμε στο ακέραιο τις "λείες" των διαπλεκομένων και τα χρέη μας στους δανειστές. Αυτό είναι το κόλπο και αυτό γίνεται πάντα ...Οι προδότες "μοιράζονται" τα κέρδη τής προδοσίας και, για να αντέξουν τη λαϊκή αμφισβήτηση, μοιράζονται και τα "κόστη".

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλης τσιπραςΌπως ο θείος "ξεκίνησε" το έγκλημα της πληρωμής των "ληγμένων" ομολόγων, για να τα ολοκληρώσει ο Παπανδρέου με την "συνδρομή" Μητσοτάκη, έτσι έγινε και με το Μνημόνιο. Ο Καραμανλής το "ξεκίνησε" και ο Παπανδρέου το ολοκλήρωσε με "συνδρομή" Μητσοτάκη. Τα κόμματα της συμμορίας, που μονοπώλησαν την εξουσία στη διάρκεια της Μεταπολίτευσης, βύθισαν την Ελλάδα σε μια απίστευτη κρίση. Μιλάμε για έγκλημα, το οποίο εύκολα το καταλαβαίνει κάποιος, βλέποντας στον παραπάνω πίνακα το πού "κατάντησε" η Ελλάδα......

Η μόνη πραγματική διαφορά με το παρελθόν είναι ότι τώρα δεν γίνονται "μετακινήσεις". Τώρα δεν έχει νόημα να φύγουν οι Κωστάκηδες, οι Γιωργάκηδες και οι Ντορούλες στο εξωτερικό. Δεν έχει νόημα να "φυγαδεύουν" στο εξωτερικό τους προδότες, γιατί ο κόσμος έχει γίνει πολύ μικρός. Λόγω Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν είναι ασφαλές να φυγαδεύονται οι προδότες εκτός Ελλάδας και εκτός αυτού είναι και "αποκαλυπτική" μια τέτοια φυγάδευση, εφόσον υπογραμμίζει ενοχές και ανασφάλειες. Τώρα έχει αλλάξει η τακτική ...Τους "παρκάρουν" στα "ορεινά" τής Βουλής, εξασφαλίζοντάς τους τη βουλευτική ασυλία και την προστασία τού νόμου περί ευθύνης υπουργών.


Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας στρατηγοςΣε άλλες εποχές, δηλαδή, ο Κωστάκης θα ήταν σε κάποιο "ταβερνείο" στο Παρίσι, για να "περιμένει" να τον γυρίσουν σαν εθνικό "κεφάλαιο", ενώ τώρα τον αφήνουν στα "ορεινά" τής Βουλής να κάνει το ίδιο. Γι' αυτόν τον λόγο τού αναγνωρίζουν το δικαίωμα της σιωπής. Τώρα ο "εθνικός" ανιψιός - και φίλος τής Κανέλλη - στα "μουλωχτά" πηγαίνει στις ορκωμοσίες τής Βουλής, για να μην προκαλεί τον κόσμο ...Να μην προκαλεί, μέχρι να ξεχαστεί και να εμφανιστεί και πάλι σαν "αναμάρτητος" ...Σαν άφθαρτο "κεφάλαιο" του ελληνισμού και της πατρίδας. Τι περιμένει; ...Να τον σώσει ο εκλεκτός των Αμερικανών Τσίπρας.

Όπως τον θείο του τον έσωσαν οι Συνταγματάρχες τής CIA, έτσι κι αυτός περιμένει να τον σώσουν οι "αριστεροί" τής CIA και του Τέξας ..."Αριστεροί" με χουντικές ρίζες, όπως ο Τσίπρας ...και οιπαπανδρεϊκές "δάφνες", όπως ο Βαρουφάκης. Όπως τον θείο τον έσωσαν κάποτε οι "ασύρματοι" του Γλέζου, οι οποίοι επιτάχυναν την πορεία προς τη Χούντα, έτσι και σήμερα τον ανιψιό τον βολεύουν οι "λεονταρισμοί" τού "κάλπικου" σταλινικού "ήρωα"....


http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2015/10/irthe-i-ora-tou-karamanli.html
http://perimajestic.blogspot.com/2019/02/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου