Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Κατάλαβες τι πραγματικά έγινε; Τρέχα να πληρώσεις τους φόρους, γιατί διαφορετικά θα σε πετάξουν στον δρόμο..

Αποτέλεσμα εικόνας για ερωρπυχα
Συνολικά 13 κατηγορούμενοι έχουν κληθεί να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς, Σωτήρη Τσουβαλά, για αδικήματα σχετικά με δάνεια ύψους 134 εκατ. ευρώ, που δόθηκαν από την Αγροτική Τράπεζα την περίοδο 2002 – 2005, χωρίς επαρκείς εξασφαλίσεις στην εταιρεία εσωρούχων – ενδυμάτων SEX FORM, η οποία πτώχευσε το 2008 επί κυβερνήσεως Καραμανλή!
Συγκεκριμένα, στους 13 κατηγορουμένους αποδίδονται, κατά περίπτωση, τα αδικήματα της απιστίας, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος), καθώς και της άμεσης συνέργειας σε αυτή, και της ηθικής αυτουργίας στην απιστία.

Ανάμεσα στους κατηγορουμένους είναι ο πρώην διοικητής της ΑΤΕ, Δημήτρης Μηλιάκος  ( κουμπάρος του Καραμανλή και σημαίνον  στέλεχος της Ν.Δ) μέλη του Γενικού Συμβουλίου Χορηγήσεων της Τράπεζας που άναψαν το «πράσινο» φως για τα δάνεια, καθώς και βασικοί μέτοχοι της εταιρείας.

Σύμφωνα με πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος  υπήρχαν κραυγαλέες, παρατυπίες ως προς τη διαδικασία  χορηγήσεων προς την εταιρεία, αλλά και αδυναμία προσδιορισμού του που κατέληξε το μεγαλύτερο μέρος του δανεισμού από τους μετόχους.

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλης σημιτης
Η Δικαιοσύνη άρχισε να διερευνά την υπόθεση των 
δανείων της ΑΤΕ, η οποία μπήκε σε ειδική εκκαθάριση το 2012, άρχισε το 2015, όταν ο τότε Υπουργός Καταπολέμησης της Διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης, διαβίβασε στις εισαγγελικές αρχές  πόρισμα – «φωτιά»  της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Από το πόρισμα της Αρχής προέκυπτε πως η ζημία της Τράπεζας από τα «θαλασσοδάνεια» που χορήγησε την περίοδο 2000 – 2012 ( Σημίτης-Καραμανλής) αγγίζει τα 5 δισεκ. ευρώ!!!

Sex Form? ή Sex Bomb?

Από τον Ιούλιο του 2000, όταν η μετοχή της Sex Form βρέθηκε στο ταμπλό της Σοφοκλέους, η πορεία της χαρακτηρίστηκε από μεγάλες υπεραξίες, τεράστιους όγκους συναλλαγών που ξεπερνούσαν και το 100% του συνόλου των μετοχών μέσα σε λίγους μήνες, από ανακοινώσεις για εξαγορές και διεθνείς συμφωνίες και από διάφορα άλλα γεγονότα, που προκαλούσαν και εντυπωσίασαν τους επενδυτές. Όλα αυτά όμως δεν ήταν παρά μια μεγάλη φούσκα. Μια εταιρεία φάντασμα που στήθηκε απλά για τα δάνεια, για το μεγάλο φαγοπότι..Η εταιρεία κήρυξε πτώχευση και τα πάντα  τελειώσαν....

Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλης μηλιακος  Το αφεντικό (διευθύνων σύμβουλος) – μεγαλοεπιχειρηματίας της εταιρείας ήταν ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο οποίος πήγαινε τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού στο ξενοδοχείο του Αστέρα Βουλιαγμένης και έκανε μπαμ από μακριά από την κόκκινη Ferrari που οδηγούσε. 

Και μετά αναρωτιόμαστε πώς χάθηκαν περιουσίες στο ΧΑ, χρεοκόπησε η χώρα και ταρακουνιούνται οι τράπεζες από τα κόκκινα δάνεια…   

Και καλά ο Μηλιάκος; Πριν τον Μηλιάκο; Ποιος ήταν; Το 2000 δεν κυβερνούσαν οι κουμπάροι του Καραμανλή… διοικητής της Αγροτικής Τράπεζας (1997 - 2004) δεν ήταν ο Μηλιάκος. Ποιος ήταν; Ο Πέτρος Λάμπρου! 

Ο παλιός  διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ (1993 - 1997) Ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου .

Και τα λεφτά;

Οι ελεγκτές αναφέρουν ότι ποσό του δανείου δεν βρέθηκε ποτέ… 

Άλλη μια φορά.

Οι ελεγκτές αναφέρουν ότι ποσό του δανείου δεν βρέθηκε ποτέ…

Κατάλαβες τι πραγματικά έγινε; Τρέχα να πληρώσεις τους φόρους, γιατί διαφορετικά θα σε πετάξουν στον δρόμο...

Τρέχα...τρέχα...

Άλλη μια φορά.

Από το πόρισμα της Αρχής προέκυπτε πως η ζημία της Τράπεζας από τα «θαλασσοδάνεια» που χορήγησε την περίοδο 2000 – 2012 ( Σημίτης-Καραμανλής-Παπανδρέου) αγγίζει τα 5 δισεκ. ευρώ!!!

5 δισεκ. ευρώ!!!

5 δισεκ. ευρώ!!!

5 δισεκ. ευρώ!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για γκομενες

Μεγάλο το φαγοπότι...

 Μιλάμε για ζωή από παραμύθι...ταξίδια στην άλλη άκρη του κόσμου...περιουσίες που έγιναν χωρίς κόπο...με ένα απλό τραπεζικό κλικ, και από εκεί Κόμης στο Παρίσι..συλλέκτης έργων τέχνης, Μαρκησία στην Ελβετία...
.κοσμοπολίτης Βαρόνος στο Texas...με σπουδές  για τα παιδιά σου στην Καλιφόρνια, στο φημισμένο Beverly  Hills...στην Νέα Υόρκη...εννοείται το καλοκαίρι υγρές βόλτες σε Μύκονο και Σαντορίνη.....

...και άσε τα καθυστερημένα να τσακώνονται μεταξύ τους...να κοπανάνε το κεφάλι τους στον τοίχο....να χαρακτηρίζει ο αδερφός τον αδερφό φασίστα.....με κάτι γκαρσόνια Αλβανούς με ξέμπαρκους μουστακαλήδες Έλληνες "ντυμένους" με παρακμιακά τατουάζ να προσπαθούν να νοιώσουν εθνικά υπερήφανοι με σώβρακα και φανέλες...με φανταστικούς πολέμους στο Αιγαίο..με εμβατήρια και παρελάσεις..
...γλυκειά που είναι η νύχτα, τρυφερή και αισθησιακή..
http://perimajestic.blogspot.com/2019/02/13-134.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου