Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Eίναι ο εφιάλτης που μετά από χιλιάδες χρόνια μας χτύπησε την πόρτα...και εμείς του ανοίξαμε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Î¼Î¿Ï…ÏƒÎ¿Î»Î¹Î½Î¹Ο Μπενίτο Μουσολίνι μεγάλωσε μέσα σε μια οικογένεια κόκκινων σοσιαλιστών με έναν πατέρα σκληρό κομμουνιστή. Ξεκίνησε ως άθεος, αναρχικός και μηδενιστής. Στην πορεία ανακάλυψε τον σοσιαλιστικό φιλελευθερισμό, την λογοκρισία, τις δολοφονίες αντιπάλων, την τυραννία, την ασέβεια προς τον χριστιανισμό.  Ήταν απόλυτος σε κάθε του πράξη. Είχε αρρωστημένο πάθος με την εξουσία.
Όλο αυτό παρουσιάστηκε με το όνομα φασισμός. Αυτό που ξεχώριζε τον Μουσολίνι ήταν ο ανθελληνισμός του. Δεν ήθελε Έλληνες στην Ιταλία. Συγκεκριμένα μισούσε τους Έλληνες της Σικελίας. Μισούσε τα ελληνικά ονόματα, τα ελληνικά σχολεία, τις μικρές ελληνικές κοινότητες. Έτρεφε ένα μίσος  για τους εντυπωσιακούς ναούς, τα θέατρα , τα ιερά τείχη, απομεινάρια πόλεων  διάσπαρτα σε όλη την περιοχή. 
Χτύπησε πνευματικά τους Έλληνες. Άρχιζε να αλλάζει πρώτα απ' όλα τα ονόματα των ελληνικών κοινοτήτων. Τα ελληνικά επίθετα. Απαγόρευσε δια ροπάλου να ομιλείται η ελληνική γλώσσα. Έκλεισε όλα τα ελληνικά σχολεία. . Εκδίωξε Έλληνες μέσα από το κυνήγι φόρων. Κυνήγησε φιλέλληνες Ιταλούς καθηγητές που δίδασκαν την ελληνική γλώσσα. Η φοίτηση στα ιταλικά σχολεία και η στρατιωτική θητεία έγινε  υποχρεωτική. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να χαθεί η Ελληνορθόδοξη ταυτότητα. Οι  Γκρεκάνοι να γεννιούνται Ιταλοί. Ένα έθνος, μια γλώσσα, μια σημαία, ένα κράτος!

 Ηθελε να αφανίσει την μακρά παρουσία Ελλήνων στην Σικελία. Εν μέρει τα κατάφερε.

Σήμερα ζούμε δυστυχώς κάτι ανάλογο στην περίπτωση της Μακεδονίας.  Ζούμε την παραχάραξη της ιστορίας από ένα άθλιο υποκείμενο με  μια ασύλληπτη διαστροφή. Έχουμε την παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας σε ξένες, βάρβαρες φυλές.  Φυλές που θα ενωθούν με το όνομα της Μακεδονίας και θα αποκτήσουν εθνική ταυτότητα. Με λίγες προβοκάτσιες Made in USA  σε λίγα χρόνια δεν θα υφίσταται Ελληνική Μακεδονία. Σταδιακά θα εφαρμοστεί ο νόμος Μουσολίνι με αντίστροφο τρόπο ......Ένα έθνος, μια γλώσσα, μια σημαία, ένα κράτος!
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρασ Αυτόματα θα ακυρωθεί η ονομασία Μακεδονία για την βόρεια Ελλάδα..κανείς Έλληνας δεν θα μπορεί στο εξωτερικό ( και στο εσωτερικό αργότερα ) να λέει ότι είναι μακεδόνας...  διότι θα ισχυρίζονται ότι οι Έλληνες σφετερίζονται το όνομα της χώρας τους, και η λέξη Μακεδονία σαν φυσικό επακόλουθο από τα ελληνικά βιβλία και αρχεία θα σβήσει για πάντα ακόμη και με την βοήθεια της σιωνιστικής Unesco. Η Θεσσαλονίκη απλά θα είναι ένα ανεξάρτητο ελεύθερο κρατίδιο χωρίς καμία εθνική ταυτότητα. Ένα νεκρό σώμα. Ένα μοντέρνο Άμστερνταμ υπερήφανων Μπουτάρηδων. 

Θα έχουμε μια νέα πνευματική αιμορραγία ίδια και χειρότερη με την περίπτωση της Ιταλίας.  Η απόλυτη πιστοποίηση και η απόλυτη βεβαιότητα ότι η Ελλάδα είναι ανίκανη να διαχειριστή την ελευθερία της, την ιστορία της.  Και πως χωρίς επιτηρητές και Τροικανούς στο μακρινό μέλλον θα είναι "κάτι" σαν χώρα....εννοείται αν υπάρχει...

Ο Τσίπρας αποτελεί μια μεγάλη ήττα για την Ελλάδα και μια μεγάλη νίκη για τους Σκοπιανούς, τους Βούλγαρους, τους  εβραιους, τους Αλβανούς, τους Τούρκους και τους Γερμανούς.

 Eίναι ο εφιάλτης που μετά από χιλιάδες χρόνια μας χτύπησε την πόρτα...και εμείς του ανοίξαμε.
Αποτέλεσμα εικόνας για μουσολινι  παππας
Φάγαμε πολύ παραμύθι στα χρόνια της μεταπολίτευσης προκειμένου να συμπήξουμε ενιαία συνείδηση. Δεν "χωράνε" κομματικές αγκυλώσεις και αλλά όμορφα και εντυπωσιακά. Ωραιοποιήθηκαν ή και εξιδανικεύτηκαν πρόσωπα και καταστάσεις, αποσιωπήθηκαν μη συνάδουσες προς την εκάστοτε πολιτική επιταγή ιστορικές αλήθειες. Καιρός είναι να δούμε με ειλικρίνεια τον εαυτό μας στον καθρέπτη.



 Καιρός να ξυπνήσουμε....μιας και δεν ταιριάζουμε με όλους....

Ο Μέγας Αλέξανδρος.....ήταν Αλβανός!! Είναι απόγονος των αρχαίων Αλβανών!! Οι Μακεδόνες είναι αρχαίοι Αλβανοί....
Αποτέλεσμα εικόνας για αλβανος αλεξανδρος Στην Ελλάδα ο κόσμος γελά στα Σκόπια και στην Αλβανία νοιώθουν  πραγματική υπερηφάνεια. Μιλάμε για σατανικό σχέδιο. Δεν είναι το πρόβλημα μόνον οι σλαβοβούλγαροι. Έχουμε μπροστά μας κάτι διαφορετικό. Έχουμε την ένωση των Βούλγαρων μαζί με τους Αλβανούς στην "δημιουργία" της Μακεδονίας!! Σχολικά βιβλία, εγκυκλοπαίδειες στα Σκόπια ή στην Αλβανία κάνουν αναφορά στην αλβανό μακεδόνα Αλέξανδρο!!!! Στην αλβανίδα Ολυμπιάδα!!

  Καμία μα καμία σημασία δεν έχει αν αυτό είναι ψέμα. Που είναι ψέμα!!  όλα παίζουν για την δημιουργία του Φρανκενστάιν κρατιδίου!!! Και η Ελλάδα;; Η Ελλάδα  μοιράζει  ιθαγένειες καθημερινά σε Αλβανούς!!! σε Αλβανούς που δεν αναγνωρίζουν την Μακεδονία ως Ελληνική και που σπουδάζουν εντός της Ελλάδος!!! σε Αλβανούς που διεκδικούν τη νότια Ήπειρο!! και αγωνιούν για την ένωση του Kοσόβου με τα Τίρανα....τους αλβανούς που έχουν την ικανότητα κινητοποίησης εκατοντάδων  Αλβανών στην Ελλάδα για οποιονδήποτε λόγο θα τους αποφέρει κέρδος ή εάν "υποχρεωθούν" λόγω διεθνών πιέσεων.

Πίσω από τον Ζόραν Ζάεφ, υπάρχει μια σλαβοβουλγαροαλβανική ένωση!! Αυτή η ένωση ψάχνει μια ενιαία ταυτότητα με το όνομα Μακεδονία. Σε αυτό δεν έχουν αντίρρηση οι αλβανοί των Σκοπίων, από την στιγμή που η μητέρα πατρίδα  ( Αλβανία) κάνει αναφορά για τον αλβανό Μακεδόνα αλέξανδρο με την αλβανίδα μάνα στην περιοχή της Τσαμουριάς!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας αλβανοι και σλάβοι
Φυλές που θα ενωθούν με το όνομα της Μακεδονίας και θα αποκτήσουν εθνική ταυτότητα. Φυλές που θα είναι ευχαριστημένες με την νέα τους πατρίδα. Με το νέο τους κράτος. Μακεδόνες όλοι. Ευχαριστημένοι όλοι. Στο ΝΑΤΟ για δείπνο όλοι. Tώρα αν η επίσημη γλώσσα θα είναι η σλαβική δεν υπάρχει θέμα μιας και δεύτερη τυπικά γλώσσα θα είναι τα Αλβανικά. Τα Αλβανικά των αρχαίων Μακεδόνων...που θα μιλιούνται ελεύθερα. Με λίγα λόγια. Οι Σλάβοι και οι Αλβανοί των Σκοπίων, κατασκευάζουν ''μακεδονική ταυτότητα''. Και εμείς τους την αναγνωρίζουμε.

Ένα έθνος, μια γλώσσα, μια σημαία, ένα κράτος!

 Ο Αμερικανός πρέσβης είχε συναντήσεις και με τον Κ. Μητσοτάκη και του συνέστησε μετριοπάθεια στο ζήτημα των Σκοπίων, αν θέλει να κυβερνήσει την επόμενη φορά των εκλογών.Επειδή οι σιωνιστές τής Νέας Τάξης θέλουν να επαναφέρουν στην εξουσία τον ιδιόκτητο δικομματισμό, θέλουν πάση θυσία να αποφύγουν τη φθορά τής "έκθεσης" των βενιζελικών χαφιέδων τους στον λαό. 
 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για α Τζέφρεϋ Πύατ κυριακος

Ως "συγχωρεμένοι" δωσίλογοι, αν χρεωθούν με μια νέα προδοσία, δεν έχουν "πίστωση" ικανή για να επιβιώσουν. Αυτοί, από τη Μικρασιατική Καταστροφή κι εντεύθεν, "πουλάνε" δήθεν πατριωτισμό και "καθαρότητα". Δεν τους "παίρνει" να "λερωθούν" από έναν μόνιμο μακεδονικό "λεκέ" προδοσίας, ο οποίος θα υπενθυμίσει στους πάντες και τις προηγούμενες προδοσίες τους. Ως εκ τούτου θα κάνουν τους "Πόντιους Πιλάτους" για ν' αποφύγουν να μοιραστούν το "κόστος" τής προδοσίας...
Θεοδωράκης: Μας λάβωσαν, δεν μας σκότωσαν, συνεχίζουμε
...Θα στηρίξουν τους συνένοχους κομμουνιστές στην προδοσία, αλλά θα το κάνουν με "πόνο" ψυχής. Πώς είπε το σκουπίδι η Ντόρα - αυτή που θα εγκατέλειπε την πολιτική, αν ο λαός δεν ψήφιζε το κόμμα της—; ...Κι αυτή, σαν γνήσια "πατριώτισσα", δεν θέλει να "δώσει" το όνομα της Μακεδονίας, αλλά θα το κάνει από "ρεαλισμό" ...Αυτό είναι το μοτίβο. Για το ίδιο θέμα οι σταλινικοί θα εμφανίζονται ως προδότες και οι βενιζελικοί σαν "ρεαλιστές". Παντού όμως θα βάζουν "πλάτη", όταν δεν θα βγαίνουν τα "κουκιά". Θα αφήσουν τους κομμουνιστές να ψηφίσουν για τη Μακεδονία, αλλά, αν δεν βγαίνουν τα ψηφαλάκια, θα βοηθήσουν κι αυτοί, για να "σωθεί" η χώρα από μια περιπέτεια.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/05/alites-prodotes-kommounistes.html

Και ξαφνικά μετά από μήνες έρχεται ένας σύμβουλος της Τασίας να μας επιβεβαιώσει σχετικά με την Κομουνιστική ανάμειξη στην Σικελία. Να μας δείξει μέσα από την ειρωνεία ότι ο πραγματικός σχεδιασμός για την Μακεδονία είναι αυτό που έκανε ο σύντροφος Μπενίτο. Ο πνευματικός ακρωτηριασμός...η λήθη..αναστενάζοντας το μεγάλο αντίο...

Από το Πρώτο Θέμα είναι η είδηση....


nikolopoulos-tasia-sikelia

ΨΥΧΩδραμα με μακεδονική μειονότητα με αναφορές στον Μουσολίνι από το σιωνιστικό ΒΒC
bbc_meion
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι «ο Έλληνας δικτάτορας Ιωάννης Μεταξάς, ένας θαυμαστής του Μουσολίνι» απαγόρευσε τη «μακεδονική γλώσσα» και ανάγκασε τους «Μακεδόνες» να αλλάξουν τα ονόματά τους σε ελληνικά. 

Καταλάβατε το κόλπο; Τι έγινε στην Σικελία; Αυτό θέλουν να περάσουν και στην Μακεδονία με μια ασύλληπτη διαστροφή. 

Εφαρμόζουν κατά γράμμα την μέθοδο της Σικελίας εις βάρος ξανά του ελληνισμού!

 Οι Έλληνες που σακατεύτηκαν από τον Μουσολίνι θα λερωθούν ως οι φασίστες Μουσολίνι...

Κατάλαβες τον λόγο ύπαρξης της Χρυσής Αυγής στη βουλή; Τις άθλιες μαλακίες Καμμένου-Κασιδιάρη περί κατάκτησης των Σκοπίων;
http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου