Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Τραγικά πράγματα...Τι μας δίδαξε η κρίση; Τίποτα απολύτως...Η Ελλάδα έχει αλωθεί και οι Έλληνες ξανά στα συνέδρια...

Τι κέρδισε ο Αντρέας; ...Μονιμοποιήθηκε στην εξουσία. "Αρρώστησε" τον ελληνικό λαό και τον εξουσίασε για πολλές δεκαετίες χωρίς καμία αντίδραση. Με αυτήν την μόνιμη επαφή στην εξουσία μπόρεσε και ξεπλήρωσε όλα τα "χρέη" του προς τους χρηματοδότες του. Στην εποχή τού ΠΑΣΟΚ αυξήθηκε σε βαθμό εγκληματικό το δημόσιο χρέος. Στην εποχή τού ΠΑΣΟΚ ο ελληνικός λαός έβγαλε όλη την αθλιότητα που μπορεί να κρύβει μια κοινωνία μέσα της. Στην εποχή τού ΠΑΣΟΚ όλοι ήθελαν να ζουν πλούσια, χωρίς να δουλεύουν ...Στην εποχή αυτή, που μάθαμε για αγρότες, οι οποίοι δεν πήγαιναν στα χωράφια τους, αλλά περίμεναν τις επιδοτήσεις και τα "πακέτα" στα καφενεία ...Στην εποχή αυτή, που το κράτος "κοινωνικοποιούσε" πανάκριβα τα ιδιωτικά εργοστάσια, για να κάθονται οι εργάτες και να παριστάνουν τους δημόσιους "υπαλλήλους". Τότε ακούσαμε το περίφημο "δικαίωμα στην τεμπελιά". Στην εποχή τού ΠΑΣΟΚ η "λαμογιά" έγινε το "σήμα" κατατεθέν τής ελληνικής κοινωνίας. Θέμα χρόνου ήταν αυτή η κατάσταση να μας οδηγήσει στη χρεοκοπία. Θέμα χρόνου ήταν όμως και να απαιτηθεί έλεγχος του χρεοκοπημένου λαού, για να μην κινηθεί ενάντια σ' αυτούς που τον κατέστρεψαν.
Την ώρα που οι πάντες πρόδιδαν τον λαό, αυτός αγρόν ηγόραζε. Σε μια περίοδο απόλυτης καταστροφής και φτώχειας οι Έλληνες δεν "αντιδρούν", γιατί ονειρεύονται κέρδη τζόγου ...Ονειρεύονται να είναι οι ίδιοι οι "πολυεκατομμυριούχοι" με τα "πέντε" και τα "δέκα" γράμματα. Οι διεφθαρμένοι που τον κυβερνάνε έχουν αφήσει τον τζόγο ελεύθερο και την "ελευθεριότητα" της κοινωνίας στο έπακρο. Όποιος έχει χρήματα "νομιμοποιείται" να απολαμβάνει τα πάντα ..."Άσωτες" διασκεδάσεις με ναρκωτικά, "ξύδια" και πόρνες. Η "πλέμπα" θα νιώθει εν "αναμονή" πλούσια ..."Προσεχώς" πλούσια. Μέχρι βέβαια να "πλουτίσει" θα χαζεύει ποδόσφαιρο και θα παίζει στοίχημα ...Θα μαλώνει στα καφενεία για τα εκατομμύρια που θα πάρει ή δεν θα πάρει ο Μέσι και θα περνάει την ώρα του καταναλώνοντας τα "σκουπίδια" τής παρακμής. Όταν δεν θα αγοράζει τα περιοδικά life-style, για να βλέπει πώς διασκεδάζουν οι μελλοντικοί "συνάδερφοί" τους στη Μύκονο, θα αγοράζει τα περιοδικά για το στοίχημα ...Ο Μαρινάκης και ο Μελισσανίδης θα τον κάνουν "πλούσιο", γιατί είναι "καλά" παιδιά ...Τόσο καλά παιδιά, που μέχρι και η Εκκλησία τα "ευλογεί" ...Από το Πατριαρχείο της Πόλης μέχρι τη Μητρόπολη του Πειραιά.
Οι Παπανδρέου κατέστρεψαν το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία. Αυτοί, ως οικογένεια, έφεραν την κατάσταση στην αθλιότητα που σήμερα γνωρίζουμε. Λειτουργώντας μεταξύ τους συμπληρωματικά και απόλυτα συντονισμένα, έσπασαν διαδοχικά όλες τις "ζώνες" άμυνας, τις οποίες περιγράψαμε πιο πάνω ως απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες για την ασφάλεια της κοινωνίας. Κινούμενοι μονίμως από ξένα συμφέροντα, κατάφεραν στο τέλος και παρέδωσαν τη χώρα στα αφεντικά τους. Στην κυριολεξία εκτέλεσαν επί λέξη έναν σχεδιασμό, όπως είναι εκείνος, ο οποίος περιγράφεται στα γνωστά αρχεία των Σοφών της Σιών. Στην κυριολεξία, ως φανατικοί Εβραίοι, εκτέλεσαν κατά "γράμμα" αυτά, τα οποία οι Σιωνιστές ονειρεύονταν, για να κατακτήσουν τον κόσμο ...Οι Σιωνιστές, όπως "τυγχάνει" να είναι οι σημερινοί "δανειστές-τύραννοί" μας ...Ο Ρότσιλντ, ο Σόρος, ο Ροκφέλερ, ο Τρισέ, ο Στρος Καν, ο Μπενράνκε κλπ........
Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρανδρεας
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2014/09/to-symbolaio-thanatou-enos-ethnous.html
http://perimajestic.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου