Το Σάββατο 23 Μαρτίου, δύο μέρες πριν την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μίλησε στην Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας. Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο υπουργός παρουσία μεταφραστή μίλησε στον ενθουσιασμένο κοινό για τα σχέδια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ενόψει εκλογών. Τι κρατήσαμε από την ομιλία του; Τα εξής. Είπε πως πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους βρέθηκαν άδικα στα κρατητήρια. Επίσης τους ζήτησε να βοηθήσουν την Κυβέρνηση, για να τους βοηθήσουν και αυτοί! Επίσης είπε ζήτω το Πακιστάν, αλλά πάνω απ’όλα, ζήτω ο άνθρωπος. Ερώτηση. Πόσοι από αυτούς μπήκαν νόμιμα στην Ελλάδα; Κανείς είναι η απάντηση.

Πως ανέχθηκε ο Υπουργός τα συνθήματα που φώναζαν οι δεκάδες Πακιστανοί. Προετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ τους αυριανούς ψηφοφόρους; Μάλλον ναι είναι η απάντηση.

Δείτε το βίντεο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας…

https://www.facebook.com/kinimaethnikisanexartisias/videos/2009829682659769/ 


Δείτε φωτογραφίες από τον λογαριασμό του κ. Βίτσα:



Όπως έχει αναφέρει το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ, ανησυχία και ερωτήµατα προκαλούν οι κινήσεις της κυβέρνησης το τελευταίο διάστηµα, που κάνουν πολλούς να µιλούν για ενδεχόµενη αλλοίωση του εκλογικού σώµατος µέχρι και την τελευταία στιγµή πριν από τις κάλπες, κάτι που φυσικά, αν συµβεί, θα επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσµα!
Πρώτο και κυριότερο αντικείµενο συζήτησης ανάµεσα σε εκλογικούς αναλυτές είναι οι αλλαγές στο πλαίσιο απονοµής της ιθαγένειας, ενώ δεν περνά απαρατήρητη και η αναθεώρηση των εκλογικών καταλόγων, που εκκρεµεί ακόµα από το υπουργείο Εσωτερικών. Μόλις γίνει, αναµένεται να προσθέσει ακόµα 100.000 ψηψοφόρους στο εκλογικό σώµα, τους 17άρηδες, δηλαδή, που συµπλήρωσαν φέτος το νέο όριο ηλικίας και ψηφίζουν για πρώτη φορά.
Οι ίδιοι αναλυτές θυµίζουν, µάλιστα, ότι πέρυσι τέτοια εποχή, ενώπιον του τότε υπουργού Εσωτερικών και νυν γραµµατέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, ο ειδικός γραµµατέας Ιθαγένειας του υπουργείου Εσωτερικών, Λάµπρος Μπαλτσιώτης, είχε κάνει λόγο για ιθαγένεια-εξπρές σε 800.000 αλλοδαπούς.
«Η ιθαγένεια αφορά σχεδόν το 10% του πληθυσµού που διαβιοί στη χώρα», είχε πει ο κ. Μπαλτσιώτης, δίνοντας στη συνέχεια ορισµένα άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία: «Εχουµε δηλαδή νόµιµα διαµένοντες ανθ ρώπους, γύρω στις 600.000 υπηκόους τρίτων χωρών, περί τις 150.000 υπηκόους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, τουλάχιστον 50.000 µε διάφορες ειδικές άδειες παραµονής, περίπου 50.000 οµογενείς που δεν έχουν ελληνική ιθαγένεια και ασυλούχους ή αιτούντες άσυλο.»
Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα!

https://www.pentapostagma.gr/2019/03/%ce%b2%ce%af%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%bb%ce%af%ce%b1-%ce%b2%ce%af%cf%84%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd.html