Κυριακή 28 Απριλίου 2019

Πραγματικές Θερμοπύλες με έναν "αόρατο" εχθρό.

Αυτοί λοιπόν οι τιποτένιοι και ελεεινοί πολεμούν σήμερα τον Ελληνισμό - υπό την ηγεσία των πληρωμένων προδοτών - για λογαριασμό των Σιωνιστών. Αυτοί οι αγύρτες και οι αφελείς, που ακολουθούν τους προδότες Μπολσεβίκους, "πληγώνουν" την Ελλάδα ...Αυτοί είναι που σήμερα ολοκληρώνουν ένα έγκλημα εις βάρος τού Ελληνισμού, το οποίο το ξεκίνησε ο "πατερούλης" Ζαχαριάδης ...Ένα έγκλημα, το οποίο ξεκίνησε με τους "Σλαβομακεδόνες" τού Ζαχαριάδη, για να φτάσουμε στους "Μακεδόνες" τού Τσίπρα.

Αυτοί είναι που πολύ πρόθυμα "πληγώνουν" τη Μακεδονία υπέρ των πραγματικών τους αφεντικών ...Θεωρητικά υπέρ τού Λένιν και του Στάλιν και πρακτικά υπέρ των Σιωνιστών ...Αυτοί είναι που δημιούργησαν εξ' αρχής ένα ανύπαρκτο πρόβλημα και έχουν κέρδη απ' αυτό. Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε πολύ σημαντικό το να γνωρίζει κάποιος τον εχθρό του. Δεν μπορείς να πολεμάς έναν αντίπαλο, τον οποίο δεν γνωρίζεις ...Ούτε καν ένα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας δεν μπορείς να κάνεις.

Επίσης, δεν φαίνεται παράξενο στον αναγνώστη που στα συλλαλητήρια της Μακεδονίας υπάρχουν "απουσίες"; Ποιος είναι αυτός, ο οποίος στην κυριολεξία "λάμπει" δια της απουσίας του; ...Το "καμάρι" τής Θεσσαλονίκης ...Ο ΠΑΟΚ ...Ο ΠΑΟΚ, που για ένα πέναλτι μπορεί να κάψει την πόλη ...Κι όμως ...Στο πιο μεγάλο "προσκλητήριο" του Ελληνισμού και της Μακεδονίας ο ΠΑΟΚ είναι απών. Γιατί; ...Γιατί προφανώς δεν το επιτρέπει ο λαθρέμπορος πρόεδρός του. Γιατί; ...Γιατί, εκτός από κουμπουροφόρος είναι και κομμουνιστής ...Είναι κομμουνιστής θαυμαστής τού Πούτιν και ομοϊδεάτης τού Τσίπρα. Πώς όμως θα κινηθεί δυναμικά η κοινωνία, όταν οι όποιες οργανωμένες συλλογικές δομές της είναι "βραχυκυκλωμένες"; Πόσο διαφορετικά θα ήταν κάποια πράγματα, αν ο προσφυγικός ΠΑΟΚ αντιδρούσε άμεσα και χωρίς να επηρεάζεται από τα χαρτζιλίκια τού προέδρου; ...Πολύ διαφορετικά, και αυτό το γνώριζαν αυτοί, οι οποίοι τοποθέτησαν έναν κομμουνιστή στη θέση τού προέδρου.

 Γι' αυτόν τον λόγο θεωρούμε ως το βασικότερο πρόβλημα, το οποίο πρέπει απαραίτητα να λυθεί σήμερα, την "ορατότητα". Οι Έλληνες δέχονται επίθεση από δυνάμεις, οι οποίες δεν είναι "ορατές" στους ρόλους τους. Απειλούνται τα εθνικά τους συμφέροντα από ανθρώπους, οι οποίοι παριστάνουν ότι αγωνίζονται για την ιδεολογία τους. Δεν μπορούν οι Έλληνες να αμυνθούν και, όταν το κάνουν, το κάνουν με λάθος τρόπο. Φαντάζουν οι ίδιοι εθνικιστές και απολίτιστοι και οι πραγματικοί εθνικιστές και βάρβαροι φαίνονται σαν κοσμοπολίτες και διεθνιστές. Φτάσαμε στο σημείο ένας κομμουνιστής χαφιές σαν τον Καρανίκα να μιλάει για "εθνίκια" και για ναζιστές κάθε φορά που κινητοποιείται ο λαός....

http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου