Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ελικόπτερα...ελικόπτερα....Γαύδος 20.8.1999, δηλαδή 20 χρόνια πριν...

Στις 20 Αυγούστου του 1999, ο 33χρονος τότε εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, δείχνει ότι είναι μακριά από την οικονομική ελίτ της χώρας, επιλέγοντας να κάνει μια βουτιά σε παραλία της Γαύδου.


Βέβαια για να φτάσει στο νησί, δεν πήρε το πλοίο της γραμμής, αλλά πρτοτίμησε να αφιχθεί πιο ξεκούραστα, επιβιβαζόμενος στο ελικόπτερο του εκδότη Μιχάλη Ανδρουλιδάκη, μαζί με άλλα τρία άτομα. Παρόλο που το νησί διαθέτει ελικοδρόμιο, ο πιλότος επιλέγει να προσγειωθεί στην παραλία Σαρακήνικο, μια από τις πλέον δημοφιλείς στην ανέκαθεν χαλαρή και με τους δικούς της κανόνες Γαύδο.



Στο χαρακτηριστικό βίντεο που κυκλοφόρησε, η παρέα τα «ακούει» από παραθεριστές τόσο στην παραλία, όσο και σε ένα ταβερνάκι που κάθισε, αλλά το αυτί του Άρη δεν ιδρώνει. 
Σχετική εικόνα
Πηγή proto thema

Στο βίντεο κάνουν παρέλαση και γυμνοί παραθεριστές...

1999 και ο Άρης λίγα χρόνια αργότερα ορκίζεται υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή σεμνά και ταπεινά. 

Είναι η εποχή της ασχήμιας...η εποχή που Θα νομιμοποιήσει τα τρομακτικά σκάνδαλα Σημίτη..

Πατριώτης δεν είναι αυτός που παίρνει δεκάδες δις κρατικών χρημάτων για να τα δώσει στους ιδιώτες τραπεζίτες αντί να τους κλείσει φυλακή. Πατριώτης δεν είναι αυτός που αφήνει τους κολλητούς του να παίζουν με τα αποθεματικά των ταμείων για να αφήσει τους εργαζόμενους Έλληνες χωρίς συντάξεις. Πατριώτης δεν είναι αυτός που επέτρεψε σε όλα τα λαμόγια του Χρηματιστηρίου να την γλιτώσουν και να γίνουν οι σημερινοί «μεγιστάνες» της αρπαγής. Πατριώτης δεν είναι αυτός που έδωσε μόνιμη αμνηστία σε εκείνους που λεηλάτησαν τα πάντα με πρόφαση τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πατριώτης δεν είναι αυτός που έβαλε τον «κουφό» να παριστάνει τον Υπουργό του κράτους ενώ ήταν «διαλεχτής» του Μπόμπολα. Πατριώτης δεν είναι αυτός που έβαλε τον Αλογοσκούφη Υπουργό οικονομίας για να αναγνωρίσει τα παράνομα swaps της Goldman Sachs του Σημίτη, στην εποχή που θα μπορούσαν όλοι να πάνε φυλακή και η τοκογλυφική εταιρεία να βρει τον μπελά της. Πατριώτης δεν είναι αυτός που έβαλε την Ντόρα Υπουργό Εξωτερικών για να «υποσκάψει» όλα τα εθνικά μας δίκαια και να φυγαδεύσει τα κτήνη της Siemens. 
Αποτέλεσμα εικόνας για καραμανλης τσιπρας
Πατριώτης δεν είναι αυτός που δεν μπόρεσε να ελέγξει τα ΜΜΕ των νταβατζήδων και απλά τους έβριζε μέσα από μια ταβέρνα και με ένα κοψίδι στο στόμα. Πατριώτης δεν είναι αυτός που κατακρεούργησε τα όνειρα και τις ελπίδες νέων ανθρώπων, κλείνοντας το μάτι σε φωτογραφικές κομματικές προσλήψεις.  Πατριώτης δεν είναι αυτός που έχει ψηφίσει «ναι σε όλα» σε όλες τις ψηφοφορίες. 

Ακόμα και ο Άδωνης έχει λιγότερα «ναι σε όλα» από τον Κωστάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου