Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Τι παιχνίδι παίζουν στην Ξάνθη και στην Κομοτηνή μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας;

Παραδόξως όλα τα τηλεοπτικά κανάλια δείχνουν και έδειχναν τον Ελληνικό χάρτη (στις ευρωεκλογές) με ουδέτερο χρώμα στους νομούς της Ξάνθης και της Κομοτηνής. (όλοι το είδαμε). Γιατί το κάνουν αυτό χωρίς καν να το αιτιολογήσουν;
Και ενώ όλοι ασχολήθηκαν στα σχόλιά τους για την πτώση της Χρυσής Αυγής κανένας, μα κανένας, δεν ασχολήθηκε με το φιλοτουρκικό κόμμα που διεκδίκησε 'τούρκο" ευρωβουλευτή στην Θράκη!
Τι παιχνίδια παίζουν;

Τι προπαγάνδα χαρίζουν στον Ερντογάν για την Θράκη; Και γιατί κανένας από τους μετέχοντες στα τηλεοπτικά πάνελ δεν ρώτησε γιατί οι νομοί της Ξάνθης και της Ροδόπης εμφανίζονται με ουδέτερο χρώμα στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών αφού δεν εκλέγονται εκπρόσωποι του ΚΙΕΦ...;

Σε κάθε περίπτωση, η εμφάνισή του και το όποιο τελικό ποσοστό του κόμματος των τουρκοφρόνων (εκφραστής του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής) έχει πολλές ερμηνείες. Καμία καλή για την Θράκη και την Ελλάδα. Ο Τσίπρας δεν ξεπούλησε μόνο την Μακεδονία αλλά προώθησε και πολλά φιλοτουρκικά αιτήματα του Ερντογάν στην Θράκη.

Πάντως σε οποιαδήποτε περίπτωση, το τελικό αποτέλεσμα του ΚΙΕΦ στις ευρωεκλογές θέλει προσεκτική ανάγνωση και άμεση αντιμετώπιση, πριν δούμε μουσουλμανικό (τουρκογενές) κόμμα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. 

https://eidafos.blogspot.com/2019/05/blog-post_27.html

Πηγή: i-epikaira.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου