Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Το τραγικά "αστείο" είναι ότι το Ισραήλ που τάσσεται υπέρ της εθνικής του καθαρότητας, δεν δέχεται λαθρομετανάστες, αλλά στα νησιά μας έχει στείλει "ευαίσθητους" αλληλέγγυους (όπως έδειξε σουηδικό βίντεο) που υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες τις βάρκες με τους λαθρομετανάστες στις ακτές μας. Επίσης ενώ οι Σύριοι φεύγουν όντως από έναν πόλεμο, οι Πακιστανοί, οι Σομαλοί, οι Σουδανοί και οι Αφγανοί από ποιόν πόλεμο φεύγουν;

Δεν θέλουν τους λαούς του νότου να ζουν ελεύθερα, ανέμελα, με το δικό τους ξεχωριστό ταμπεραμέντο. Τους θέλουν  βαθιά διχασμένους. Πότε με τους στημένους Χρυσαυγίτες και πότε με κάτι γραφικά ακροδεξιά-ακροαριστερά λαμόγια. Τα προσφυγόπουλα με την ύπαρξή τους τούς δίνουν τη δικαιολογία να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά των εθνικών "μηχανισμών" διαπαιδαγώγησης ...Των "μηχανισμών" αυτών, που, όπως είπαμε πιο πάνω, δίνουν "ταυτότητες" ...
Των "μηχανισμών" αυτών, οι οποίοι διαμορφώνουν συνειδήσεις και πλάθουν προσωπικότητες ..."Μηχανισμών", οι οποίοι υπηρετούν τη θέληση των λαών στους οποίους ανήκουν και οι οποίοι λαοί αποτελούν τον στόχο των τοκογλύφων. Αυτοί οι "μηχανισμοί" έχουν μπει στο στόχαστρό τους...



Η πρώτη - και βασικότερη - έννοια, η οποία παραποιήθηκε, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντά τους, ήταν αυτήν του "Πρόσφυγα". Στην πραγματικότητα ούτε οι Σύριοι, οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα δεν είναι πρόσφυγες. Πρόσφυγας, με βάση τον Διεθνή νόμο, είναι κάποιος μόνον για όσο διάστημα κινδυνεύει η ζωή του και "κινείται" για να σωθεί. Το πρώτο κράτος, το οποίο του παρέχει ασφάλεια, είναι και το τελευταίο μέσα στο οποίο αυτή η ιδιότητα έχει ισχύ.
Αυτό έλεγε πάντα ο Διεθνής Νόμος πριν ο νόμος αυτός γίνει "πατσαβούρα" των έμμισθων "αλληλέγγυων", οι οποίοι είναι πράκτορες και χαφιέδες ...Πρόσφυγας, για παράδειγμα, είναι ο Σύριος "μέχρι" την Τουρκία ή την Ιορδανία και τον Λίβανο. Αν φύγει από τις χώρες αυτές, οι οποίες του προσφέρουν ασφάλεια και προστασία, μετατρέπεται αυτόματα σε Λαθρομετανάστη. Όταν, δηλαδή, ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος φτάνει στην Τουρκία ως πρόσφυγας, επιχειρεί να περάσει το Αιγαίο, για να πάει στη Γερμανία, παύει να είναι πρόσφυγας και γίνεται ένας κοινός ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Γιατί; ...Γιατί έχει αλλάξει το "ελατήριο" που τον "κινεί" ...Γιατί έχει πλέον σώσει τη ζωή του και απλά αγωνίζεται για την ποιότητα της ζωής του, όπως ένας κοινός ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ.
Το "ελατήριο" της κίνησης δηλαδή είναι αυτό, το οποίο δίνει σε κάποιον την ιδιότητά του. Αν κάποιος κινείται αναγκαστικά, δια της βίας και παρά τη θέλησή του μακριά από την εστία του με μόνο στόχο να σωθεί ο ίδιος και η οικογένειά του, είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ μέχρι να βρει τόπο να μην απειλείται η ζωή του. Τον πρόσφυγα - με βάση και το Διεθνές Δίκαιο - είναι υποχρεωμένο το κάθε κράτος να τον δεχθεί και να του παράσχει φιλοξενία και ασφάλεια ...ΜΟΝΟΝ τον Πρόσφυγα όμως. Γιατί συμβαίνει αυτό και γιατί το δέχθηκαν ΟΛΑ ανεξαιρέτως τα κράτη; ...Γιατί, κατά πρώτον αυτό είναι το ορθόν πολιτισμικά και ανθρωπιστικά, αλλά και γιατί κατά δεύτερον ο Πρόσφυγας είναι ακίνδυνος για το κράτος που τον υποδέχεται.
Ο Πρόσφυγας "ξηλώθηκε" δια της βίας από την εστία του και εκεί θέλει να επανέλθει. Ο Πρόσφυγας είναι μόνιμα "προσανατολισμένος" προς την πατρίδα του. Δεν θέλει να "στήσει" νέα ζωή σε μια νέα πατρίδα ...Έχει πατρίδα και δεν αναζητά τέτοια. Θέλει πίσω τη δική του ζωή και δεν θέλει μια νέα ζωή. Ως εκ τούτου δεν τον πειράζει ακόμα και να περιμένει σε προσφυγικά στρατόπεδα, γιατί θεωρεί ότι αυτό είναι ένα δύσκολο μεταβατικό στάδιο προς την ομαλότητα, που γι' αυτόν είναι ταυτισμένη με την επιστροφή στην πατρίδα.
Όμως, αντίθετα με τον πρόσφυγα, όταν κάποιος κινείται οικειοθελώς, όχι με κίνητρο τη σωτηρία του, αλλά με κίνητρο την "πρόοδό" του, είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ. Ακόμα κι αν η αρχική κίνηση ήταν υποχρεωτική, που του έδινε την ιδιότητα του πρόσφυγα, αν αυτή συνεχιστεί, τον μετατρέπει σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ. Γιατί Λαθρομετανάστης και όχι απλά μετανάστης; ...Γιατί δεν τον ΚΑΛΕΣΕ κάποια χώρα με βάση τις δικές της ανάγκες, ώστε να του δώσει την ιδιότητα του ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ...Αυτός από μόνος του κινείται προς κάποιες χώρες και αυτό τον καθιστά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ...Γιατί ο Λαθρομετανάστης είναι ο ανεπιθύμητος μετανάστης ...Είναι ο απρόσκλητος και αυθαίρετος μετανάστης.
Μετανάστης, δηλαδή, είναι αυτός, ο οποίος πηγαίνει σε μια χώρα, εξαιτίας τής ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ θέλησης και των ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΩΝ και τελεί υπό την προστασία της. Λαθρομετανάστης είναι αυτός, ο οποίος εισβάλει παρανόμως σε μια χώρα, εξαιτίας της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ θέλησης και των ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΩΝ, αδιαφορώντας για τη θέληση και τις ανάγκες  τής χώρας στην οποία στην κυριολεξία εισβάλει. Γνωρίζει δηλαδή εκ των δεδομένων ο Λαθρομετανάστης ότι είναι ανεπιθύμητος εκεί όπου επιδιώκει να πάει. Γνωρίζει ότι απλώνει τα χέρια του σε μια "πίτα" που ανήκει σε άλλους και την οποία δεν θέλουν - όπως είναι δικαίωμά τους - να τη μοιραστούν μαζί του. Γνωρίζει πως είναι παράνομος στις επιδιώξεις του ...Τόσο παράνομος όσο παράνομος είναι κι ένας διαρρήκτης.
Γι' αυτόν τον λόγο ο Μετανάστης κινείται στο φως και μέσα από τις νόμιμες διαδικασίες. Έχει νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και διεκπεραιώνεις τις υποθέσεις του μέσα από τις υπηρεσίες. Αντίθετα ο Λαθρομετανάστης κινείται στο σκότος και στην παρανομία. Έχει συναίσθηση της ταυτότητάς του. Αποφεύγει τις υπηρεσίες τής χώρας στην οποία εισβάλει. Κινείται νύχτα και με την συνοδεία παρανόμων διακινητών ανθρώπων.

 
Βλέπουμε να συμβαίνει τίποτε απ' όλα αυτά; ...Όχι βέβαια. Αυτά, τα οποία βλέπουμε, είναι τα αντίθετα ...Είναι τα παράνομα ...Είναι τα παράλογα ...Είναι τα εγκληματικά ...Είναι αυτά, τα οποία δεν συμφέρουν ούτε τον ελληνικό λαό ούτε τον συριακό λαό. Οι μόνοι, οι οποίοι έχουν κέρδος από μια τέτοια προσπάθεια, είναι οι ΜΚΟ των διεθνών τοκογλύφων ...Των τοκογλύφων, οι οποίοι είναι οι ιδιοκτήτες τής Νέας Τάξης ...Των τοκογλύφων, οι οποίοι προσπαθούν να βάλουν πληθυσμούς εποίκων σε όλα τα κράτη που τους ενδιαφέρουν ...Εποίκους, λειτουργικά "ενσωματωμένους" μέσα στις κοινωνίες, αλλά ως μειονότητες ...Εθνικές μειονότητες, οι οποίες θα είναι για πάντα εξαρτώμενες από τους ξένους προστάτες τους ...Θρησκευτικές μειονότητες, οι οποίες - με βάση την υπάρχουσα γνώση των όσων συνέβησαν επί δεκαετίες στη Βρετανία, τη Γαλλία κλπ.—, δεν ενσωματώνονται ΠΟΤΕ στις χριστιανικές "πατρίδες" τους, εφόσον δεν τις αντιλαμβάνονται ως τέτοιες.
Οι εγκληματίες μισθοφόροι τού Τζορτζ Σόρος.
Από τη στιγμή λοιπόν που αυτοί οι δυστυχείς κι αναξιοπαθούντες Σύριοι δεν είναι εγκληματίες και ταυτόχρονα υπάρχει "έγκλημα" εις βάρος τόσο της Ελλάδας όσο και της Συρίας, κάποιοι είναι οι πραγματικοί εγκληματίες. Ποιοι είναι αυτοί; ...Εκείνοι, οι οποίοι βρίσκονται "πίσω" απ' αυτούς ...Εκείνοι, οι οποίοι εκμεταλλεύονται πολιτικά, οικονομικά και ιμπεριαλιστικά το πρόβλημά τους ...Οι "ευαίσθητοι" ...Οι "αλληλέγγυοι" ...Αυτοί είναι οι εγκληματίες. Γιατί; ...Γιατί αυτοί είναι υπάλληλοι εκείνων που μας έβαλαν στα Μνημόνια ...Είναι υπάλληλοι αυτών, οι οποίοι "παράγουν" τα "κύματα" των μεταναστών, για να μην αντιδρούν οι λαοί στα Μνημόνια ...Είναι καλοπληρωμένοι υπάλληλοι του ΟΜΠΑΜΑ και του Σόρος ...Είναι οι γνωστοί-άγνωστοι, οι οποίοι επί πληρωμή προκαλούσαν τα βίαια επεισόδια, όταν ο λαός προσπαθούσε ν' αντισταθεί στα Μνημόνια ...Είναι αυτοί, οι οποίοι έκαψαν ζωντανούς τους υπάλληλους της Μαρφίν.
Αυτά τα σκουπίδια είναι οι "αλληλέγγυοι", οι οποίοι είναι μονίμως οι γνωστοί-άγνωστοι της Μεταπολίτευσης των προδοτών και των γόνων ...Είναι προδότες, οι οποίοι πληρώνονται για να δρομολογηθεί ένα έγκλημα εις βάρος των πατρίδων τους και άρα είναι πραγματικοί εγκληματίες ...Είναι υπάλληλοι των ιμπεριαλιστών, οι οποίοι προκάλεσαν τον εμφύλιο στην πατρίδα των δύστυχων αυτών ανθρώπων ...Είναι υπάλληλοι των τοκογλύφων, οι οποίοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν μετακινούμενους πληθυσμούς παρανόμων, για να επιτύχουν τους στόχους τους ...Είναι παιδιά των Κολεγίων, που σπούδασαν με τις υποτροφίες των εγκληματιών Κλίντον ..."Χορτάτοι", οι οποίοι προσπαθούν να βολευτούν στη ζωή τους, πουλώντας εξυπηρετήσεις στους ισχυρούς εις βάρος των "ιθαγενών".

Μέσω της "πλατφόρμας" των καταχρηστικά - λόγω κίνησης - ονομαζόμενων "προσφύγων", μεταφέρουν εκατομμύρια λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, προκειμένου να "αλώσουν" τα κράτη της. Μόνον την έννοια της "προσφυγιάς" μπορούν να εκμεταλλευτούν, για να "ανοίξουν" χωρίς αντιδράσεις τα κράτη ...Να τα "ανοίξουν" για τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που διαχειρίζονται και οι οποίοι έχουν γνώση των παράνομων επιδιώξεών τους ...Τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών, οι οποίοι, για μια καλύτερη ζωή, επενδύουν στους ιμπεριαλιστές φονιάδες των λαών.
Με τον πονηρό αυτόν τρόπο οι δολοφόνοι των λαών εξυπηρετούν τα δικά τους ιδιωτικά συμφέροντα, παριστάνοντας τους "ανθρωπιστές", τους "αντιρατσιστές" και τους "πολιτισμένους". Με τον τρόπο αυτόν καταφέρνουν και αλλοιώνουν όχι μόνον τα πληθυσμιακά χαρακτηριστικά των εθνικών κοινωνιών, αλλά και τις "ιδιοσυχνότητές" τους ...Αλλοιώνουν εθνικές και θρησκευτικές νοοτροπίες, οι οποίες διαμορφώθηκαν μέσα στους αιώνες. Όλα αυτά τα καταφέρνουν μόνον με την καταχρηστική και άρα παράνομη εκμετάλλευση της έννοιας της "προσφυγιάς" ...Της "προσφυγιάς", η οποία είναι η μόνη ιδιότητα-"κλειδί" που ανοίγει νόμιμα τα σύνορα των κρατών. Αυτό είναι το ζητούμενο γι' αυτούς. Σταδιακά μετατρέπουν τους πολλούς λαθρομετανάστες και τους λίγους πρόσφυγες σε δυναμικούς και διεκδικητικούς εποίκους, οι οποίοι με τις απαιτήσεις τους επηρεάζουν τη συμπεριφορά των λαών αυτών, οι οποίοι εξαναγκάζονται να τους "φιλοξενήσουν". Ποντάρουν στα παιδιά των λαθρομεταναστών, τα οποία θα γεννηθούν με το σύνολο των δικαιωμάτων στις ξένες κοινωνίες και θα πρέπει να τις διαμορφώσουν εκ νέου σαν "πατρίδες" τους.
 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για μκο νησια ισραηλ
Με "άλλοθι" τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό, οι τοκογλύφοι αλώνουν τα κράτη το ένα μετά το άλλο. Αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά των χωρών που τους ενδιαφέρουν και αυτό το κάνουν με την εκμετάλλευση των δυστυχών προσφύγων. Στους λίγους πρόσφυγες, τους οποίους κατανέμουν οργανωμένα και επιλεκτικά στις υπό "πολιορκία"  χώρες, "φορτώνουν" τους πολλούς λαθρομετανάστες και αλλοιώνουν τη λειτουργία των χωρών αυτών. Προχωρούν χωρίς αντιδράσεις στην αποθρησκευτικοποίηση και απεθνικοποίηση των κρατών, για να χαλαρώσουν τις "άμυνές" τους και να αποδυναμώσουν τις κοινωνίες τους.. Ό,τι δίνει στους λαούς των κρατών αυτών συλλογικά χαρακτηριστικά - και άρα και "αδράνεια" απέναντι στην ισοπεδωτική "κατολίσθηση" της Νέας Τάξης - το καταστρέφουν. Όλα αυτά τα καταφέρνουν με άλλοθι τον πολιτισμό και τον ανθρωπισμό. Γι' αυτόν τον λόγο έχουν τόση μεγάλη θέληση και ασκούν τόσο μεγάλη πίεση, προκειμένου να περάσουν τα προσφυγόπουλα στα ελληνικά σχολεία.

Τα προσφυγόπουλα με την ύπαρξή τους τούς δίνουν τη δικαιολογία να αλλάξουν τα χαρακτηριστικά των εθνικών "μηχανισμών" διαπαιδαγώγησης ...Των "μηχανισμών" αυτών, που, όπως είπαμε πιο πάνω, δίνουν "ταυτότητες" ...Των "μηχανισμών" αυτών, οι οποίοι διαμορφώνουν συνειδήσεις και πλάθουν προσωπικότητες ..."Μηχανισμών", οι οποίοι υπηρετούν τη θέληση των λαών στους οποίους ανήκουν και οι οποίοι λαοί αποτελούν τον στόχο των τοκογλύφων. Αυτοί οι "μηχανισμοί" έχουν μπει στο στόχαστρό τους. Για να μην "προσβάλουν" τα παιδιά με το διαφορετικό θρήσκευμα, θα καταργήσουν τα θρησκευτικά σύμβολα στα σχολεία, το μάθημα των θρησκευτικών, τις πρωινές προσευχές, τις θρησκευτικές γιορτές κλπ.. Για να μην "προσβάλουν" τα παιδιά με τη διαφορετική εθνικότητα, θα καταργήσουν τα εθνικά σύμβολα στα σχολεία, θα "χαλαρώσουν" τη γνώση τής ιστορίας, τις εθνικές γιορτές και επετείους.

σχολειο
Η ετήσια Έκθεση της UNESCO για την εκπαίδευση των μεταναστών παρουσιάστηκε σήμερα, σε ειδική εκδήλωση, στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε η Υφ. Παιδείας Μ. Τζούφη, στη τρέχουσα σχολική χρονιά λειτουργούν 113 Δομές Υποδοχής Εκπαίδευσης Προσφύγων, με 4.244 παιδιά, τόσο στην ενδοχώρα αλλά και σε Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο και Κω - σε αυτές συμπεριλαμβάνονται και 30 νηπιαγωγεία.
Επιπλέον, υπάρχει επιπλέον σημαντική αύξηση των σχολικών μονάδων με Τάξεις Υποδοχής, έχοντας φτάσει τα 1.451 σχολεία. Σε αυτές είναι εγγεγραμμένοι και φοιτούν 8.230 μαθητές αιτούντες άσυλο/ δικαιούχοι διεθνούς προστασίας.
Ο συνολικός αριθμός των εγγεγραμμένων μαθητών προσφύγων στο ελληνικό δημόσιο σχολείο αυτή τη στιγμή φτάνει περίπου στους 12.480.
«Όλες οι εκπαιδευτικές μονάδες στελεχώνονται πλέον και με Ψυχολόγους που παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη στους μαθητές πρόσφυγες, τις οικογένειές τους, ενώ παράλληλα συνδράμουν στη διαχείριση τυχόν προβλημάτων εντός της σχολικής μονάδας» δήλωσε η κυρία Τζούφη. 
Πηγή Καθημερινή
Αποτέλεσμα εικόνας για UNESCO  Αζουλέ

 H Οντρεί Αζουλέ είναι  γενική διευθύντρια της UNESCO.  H Αζουλέ είναι εβραικής καταγωγής. 

Στην Ελλάδα διευθύντρια της UNESCO είναι η Αικατερίνη Τζιτζικώστα. Μητέρα του περιφερειάρχη Θεσσαλονίκης Απόστολου Τζιτζικώστα.

tzitzikostaaaaaaaa
Διευθυντής του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας είναι ο κύριος  Γαβριήλ Σακελλαρίδης διορισμένος από την κυβέρνηση Σύριζα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Γαβριήλ Σακελλαρίδης αμηστια

Είναι και άλλα πολλά που δεν τα γράφουμε....είναι απίστευτος ο μηχανισμός που υπάρχει..
http://perimajestic.blogspot.com/2019/05/light-blue-sun-video.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου