Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

Ευθεία Επίθεση στις Εθνικές Παραδόσεις της Ευρώπης από την κυβέρνηση της Σουηδίας, με πρόσχημα την πολιτική πραγματικότητα

Στην Ευρώπη μας, οι συγκεντρωτικές Νεωτεριστικές δυνάμεις του αυταρχισμού έχουν εξαπολύσει την μεγαλύτερη ίσως επίθεση ενάντια στις Εθνικές Παραδόσεις. Για όσους δεν εγκλωβίζονται από την τρομακτική γκρίζα υπερπληροφόρηση και τη βίαιη προπαγάνδα της καθημερινότητας με τις στημένες εν πολλοίς αψιμαχίες των επαγγελματιών της πολιτικής και τα ”προβλήματα” του lifestyle λοβοτομισμού, είναι πασιφανές και πρόδηλο το που οδηγεί ο πολιτικός, αλλά και ο αυθεντικά εκφραζόμενος οργανωμένος μονοθεισμός, τις εξελίξεις. Το ζοφερό μέλλον, που οι περισσότεροι το διάβαζαν σε διηγήματα Επιστημονικής Φαντασίας και το παρακολουθούσαν σε ταινίες όπως του Carpenter, έχει ήδη δείξει ότι εκτός από σκιά, έχει και ένα τερατώδες σώμα, το οποίο επιθυμεί, εκ νέου, να πνίξει το Ήλιο του Πολιτισμού του Ανθρώπου.

Μετά την τελευταία δήλωση του προκαθήμενου των Καθολικών χριστιανών, του Πάπα-Φραγκίσκου, ο οποίος απεύθυνε κάλεσμα σε μία “παγκόσμια διακυβέρνηση”, αλλά και στην ευθύτατη και άμεση επίθεση στο Έθνος-Κράτος που εμπεριείχε ο λόγος του, απέδειξε ότι όσο και τεχνηέντως μειλίχια και αν ομιλεί, δεν μπορεί να κρύψει τον κοσμοπολίτικο-παγκοσμιοποιητικό ρόλο του και επιθυμία του για τον σκοπό της συνολικής πτώσης των μισό-ανεγερθέντων Εθνών (αφού ο Εθνισμός τους δεν ολοκληρώθηκε έως σήμερα στην αυθεντική τους υπόσταση, με ευθύνη ξεκάθαρα και των ταγών του κλήρου). Το όραμα της καταστροφής των Εθνών, εκ νέου στο προσκήνιο.

Όμως, η ποιο ανησυχητική είδηση, για το ταχύτατο των εξελίξεων, μας κατέφθασε από την Αδελφή Χώρα των Σουηδών, όπου η σημερινή Κυβέρνηση της (Σοσιαλ-δημοκρατική), εξετάζει πλέον, μέσω του Υπουργού Δικαιοσύνης Μόργκαν Γιόχανσον, την α π α γ ό ρ ε υ σ η χρήσης των Ρούνων, της Παραδοσιακής Εθνικής Ιερής Γραφής των Νόρδων και των Γερμανικών λαών, καθώς και άλλων Εμβλημάτων των Εθνικών τους Παραδόσεων, με το πραγματικά χαμερπές πρόσχημα, του ότι το Εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα των Σουηδών, φέρει έναν Ρούνο ως έμβλημά του, και έτσι να απαγορεύσει συνολικά τη χρήση τους από “ακροδεξιές” ομάδες και πολιτικούς σχηματισμούς, καθώς και μεμονωμένα πρόσωπα. Για την ιστορία του θέματος, η κίνηση αυτή ανακινήθηκε με αφορμή, μετά από μήνυση των οργανωμένων Εβραίων του Γκέτεμποργκ, όταν το προ-αναφερόμενο κόμμα πραγματοποίησε συγκέντρωση εκεί. Την ίδια στιγμή, οργανωμένες ομάδες Ισλαμιστών, εγείρουν ανενόχλητοι αιτήματα για...Σαρία, δίχως κανένας να σκοπεύει να το θεωρήσει “εγκληματικό”.

Έχοντας φτάσει, ξανά ιστορικά, στο σημείο να πρέπει να αποδεικνύουμε το αυτονόητο, και να υπερασπιζόμαστε το ότι ξημερώνει από την Ανατολή και Βασιλεύει στη Δύση ο Μέγας Ήλιος στον Ουρανό, κατανοούμε, ότι σε όλη την Ευρώπη, καθώς και στην Ελλάδα, και ίσως, κυρίως στην Ελλάδα, δεν είναι μακριά οι ημέρες, όπου ανάλογες ιδέες, θα προκύψουν και θα έλθουν προς εδραίωση από ανάλογους “φωστήρες” και κοσμοπολίτες-παγκοσμιοποιητές. Τα μηνύματα, είναι πολλά πλέον για να θεωρείται κάτι το μακρινό.Ήδη, με το επίπεδο διχασμού τεχνηέντως στα ύψη, αλλά πρωτίστως, με την άφεση της Παιδείας να έχει καταστήσει την απλή λογική είδος υπό εξαφάνιση, είμαστε σίγουροι, ότι σύντομα θα έχουμε νέα ανάλογα στην Πατρίδα μας. Δεν κινδυνολογούμε, και δεν πιθανολογούμε. Βεβαιώνουμε. Για αυτό, και ως Εθνικοί, ως Οργανωμένο σύνολο, ως Οίκος, ξεκινάμε από σήμερα κιόλας την αποστολή Επίσημης Διαμαρτυρίας προς την Κυβέρνηση της Σουηδίας, καθώς και θα κινηθούμε στην προσπάθεια για γενικευμένη Συσπείρωση των Εθνικών μέσα από Ευρωπαϊκούς Φορείς, καθώς και αποφασίζουμε την μεγαλύτερη και εκτενέστερη διάδοση των Εμβλημάτων μας, των Σεβασμάτων μας.

Θεωρούμε ακόμη και την κίνηση του να διασπείρουν την είδηση αυτή ως “δόλωμα” αντιδράσεων, μία ξεκάθαρη εχθρική ενέργεια στις Εθνικές Παραδόσεις, και δεν σκοπεύουμε ούτε να παρακαλέσουμε, ούτε να ανεχθούμε την απόπειρα να τεθούν εκτός νόμου τα Αιώνια Ιερά μας, με πρόσχημα τις ασχημοσύνες της ηθικά καταχρεωμένης και προ πολλού πτωχευμένης σύγχρονης πολιτικής σκηνής. Δεν θα δεχτούμε να γκρεμιστεί το Σπίτι, με το πρόσχημα ότι μπορεί εντός του με κάποιο τρόπο να προκληθεί πυρκαγιά. Γιατί, αυτό ακριβώς είναι το επιχείρημα. Στην Ελλάδα, ήδη, την τελευταία δεκαετία, έχουμε πισωπατήσει σε ποιότητα ζωής και επίπεδο στα Κοινά. Αν μας αγγίξει και αυτή η φωτιά, θα έχουμε πολύ ζοφερές καταστάσεις σε κάθε επίπεδο. Η κίνησή μας αυτή, δεν αποτελεί μέρος του “δικαιωματισμού” που κυριαρχεί εν απουσία αυτοκυρίαρχης Ευθύνης. Είναι Καθήκον μας, η Υπεράσπιση των Αυθεντικών Εθνικών Παραδόσεων, και δεν πρόκειται να αφήσουμε τις Αδελφές και Αδελφούς μας Σουηδούς μόνους τους μπροστά σε αυτή την τραγική και μαύρη επιθυμία των παγκοσμιοποιητών που δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα πλέον.

Οίκος Ελλήνων Εθνικών, "Θύρσος"

Στους παρακάτω συνδέσμους οι ειδήσεις σχετικά με τον Φραγκίσκο
και την είδηση για τη Σουηδία:
Επιστολή μας στην Πρέσβη της Σουδίας στην Ελλάδα, κ.Charlotte Sammelin / Letter to the Swedish Ambassador regarding the Rune's ban issue.
https://isxys.blogspot.com/2019/05/blog-post_51.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου