Δήμητρα Κοκοτίνη (-ίνη,λέμε : Μά πώς ν᾿ἀγγίξῃς ἕναν -ίνη;) ....γεννήθηκε το 1954 (65 ετών)...εισήλθε στο δικαστικό σώμα το Φεβρουάριο του 1981
προήχθη στη θέση του αρεοπαγίτη τον Δεκέμβριο του 2014...στη θέση του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου τον Οκτώβριο του 2018.
Περγανηνές :
Ὣς πρόεδρος του ΣΤ΄ Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου που πριν από λίγες μέρες αναίρεσε το βούλευμα του Συμβουλίου του Πλημμελειοδικείου Βόλου που δεν ενέκρινε την 7η κατά σειρά άδεια στον πολυϊσοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα.
(Πληροφορίες αναφέρουν πως στενό συγγενικό της πρόσωπο ήταν ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης, υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ. ἡ πληροφορία ἀπό ἐδῶ)
συμμετείχε στην υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, όπου ο Άρειος Πάγος δέχθηκε ελαφρυντικά, μειώθηκε η ποινή του και αποφυλακίζεται
το 2016 ήταν εισηγήτρια στην υπόθεση της ΑΓΕΤ Ηρακλής και είχε ταχθεί υπέρ των εργαζομένων στην τσιμεντοβιομηχανία.
Ειρήνη Καλού γεννήθηκε το 1954 (65 ετών)
εισήλθε στο δικαστικό σώμα το Φεβρουάριο του 1981
προήχθη στη θέση του αρεοπαγίτη τον Ιανουάριο του 2014
στη θέση του αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου τον Οκτώβριο του 2018
Περγαμηνές :
Η κυρία Καλού ήταν ανακρίτρια στο Βατοπέδι και είχε απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισης του ηγούμενου Εφραίμ
είχε ταχθεί υπερ της αθώωσης του Μίμη Ανδρουλάκη για το γνωστό βιβλίο του υπό τον τίτλο «Μν».
Οἱ ἀνωτέρῳ πληροφορίες ἀπό ἐδῶ
Ὑπόθεσις ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ :
Το 100% των μετοχών της ΑΓΕΤ Ηρακλής κατέχει πλέον η Lafarge
(Lafarge)
Ο Παντσαβόλτα, η ΑΓΕΤ και η Μαφία
Η δολοφονία του πρώην διοικητή της Εθνικής Τράπεζας Μιχάλη Βρανόπουλου από την 17Ν. Η τελευταία του φράση παραμένει αίνιγμα...
Ο αιμόφυρτος Βρανόπουλος μεταφέρθηκε με ταξί στον Ευαγγελισμό και σύμφωνα με καταθέσεις είπε στον ταξιτζή και στον αστυνομικό που καθόταν στο μπροστινό κάθισμα τη φράση: «με σκότωσε η 17 Νοέμβρη». Όταν ο αστυνομικός τον ρώτησε που το ξέρει, ο Βρανόπουλος του είπε «μου το είπε ο φίλος μου ο Ηρακλής»....Φράση που ποτέ δεν διευκρινίστηκε
Πελασγική : Μήπως γιατί ὁ «φίλος του Ἡρακλῆς» ἦταν ἡ ΑΓΕΤ;
ἀπό τήν προκήρυξι τῆς 17Ν,Ἰουνίου 1993 |
(πολύ ἐνδιαφέρον θέμα ! Εἰδικῶς γιά τόν «περίεργο» ῥόλον τῆς Latina τῆς ἐρωμένης τοῦ Βρανόπουλου.
Από το τιμόνι της ΑΓΕΤ Ηρακλής πέρασαν μορφές της ελληνικής βιομηχανίας, ενώ βρέθηκε στο επίκεντρο δικαστικών διενέξεων και έντονης πολιτικής διαμάχης τις τελευταίες δεκαετίες. Κυρίαρχο ρόλο στην ανάπτυξη της εταιρείας κατά τα πρώτα χρόνια είχε ο επί τρεις περιόδους πρόεδρος του ΣΕΒΒ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχάνων και Βιοτεχνών, ο πρόδρομος του ΣΕΒ), πολιτικός και υπουργός Ανδρέας Χατζηκυριάκος.
Ο Χατζηκυριάκος, μέλος του περίφημου "κύκλου της Ζυρίχης" που συνέβαλλε τα μέγιστα στη δημιουργία σειράς ιστορικών βιομηχανιών στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, αφού συμμετείχε στην ίδρυση της ανταγωνιστικής τσιμεντοβιομηχανίας ΤΙΤΑΝ, το 1910 αποχώρησε από την τελευταία για να οργανώσει το νέο εργοστάσιο τσιμέντων Aslan στη Νικομήδεια της Μικράς Ασίας.... Οι Ιταλοί, που είχαν αποκτήσει και τα υπό χρεοκοπία Τσιμέντα Χαλκίδος, έβγαλαν πάλι στο σφυρί την ΑΓΕΤ τον Οκτώβριο του 1999. Λίγους μήνες μετά η βρετανική Blue Circle (που τελικά αποκτήθηκε από τη γαλλική Lafarge) επικράτησε στο σχετικό πλειστηριασμό. Οι Γάλλοι συνέδεσαν το όνομά τους με το οριστικό κλείσιμο των Τσιμέντων Χαλκίδας, με αποτέλεσμα να συμβάλουν στην περαιτέρω εκτίναξη της ανεργίας στην ήδη προβληματική περιοχή της Εύβοιας.
( Ὅλο τό θέμα τό διαβάζουμε ἐδῶ :ΑΓΕΤ: Μια βιομηχανία με ιστορία ενός αιώνα εγκαταλείπει το Χ.Α.)
Μία περίεργη ὑπόθεσις,ἀλλά σίγουρα κομμάτι τοῦ πάζλ :
Θρίλερ στη Ζυρίχη: Δολοφονήθηκε ο Μ. Κυπριανίδης, τέως επικεφαλής της ΑΓΕΤ Ηρακλής.
Μετά την αποχώρησή του,από την ΑΓΕΤ (2014), είχαν γραφτεί πολλά για την τύχη που είχαν τα εξαφανισμένα έργα τέχνης που κοσμούσαν τους τοίχους της εταιρίας.
Στήν Ζυρίχη ἔ;
Καί ἐδῶ, ὁ «κύκλος τῆς Ζυρίχης»...Ἔμ,δέν παίρνεις τίποτα πού ἀνήκει ...σέ ἄλλους...
Καί αὐτό,σᾶς λέει κάτι ;
Απίστευτο: Η γαλλική Lafarge, μητρική της ΑΓΕΤ Ηρακλής, σε εμπορική συμφωνία με τον ISIS
Καλοκαίρι τοῦ 2018 :
«Βόμβα» στο εργοστάσιο της ΑΓΕΤ- Η LAFARGE ζητά 35% μειώσεις τους μισθούς των εργαζομενων
Τί κάνει σήμερα ἡ τσιμεντοβιομηχανία ΑΓΕΤ; Καίει σκουπίδια καί κυνηγιέται δικαστικῶς,ἐννοεῖται ...
Αυτοψία της προέδρου Πρωτοδικών Βόλου στις εγκαταστάσεις της ΑΓΕΤ
Ἀπρίλιος 2019
Σήμερα η απόφαση για προσωρινή διαταγή κατά της ΑΓΕΤ για το RDF
Καί ποιός ἦταν ὁ κύριος ἀντίπαλος τῆς ΑΓΕΤ,εἴπαμε;
Η Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει από χρόνια “βέλτιστες πρακτικές” και αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης, που βαίνουν πέραν των διατάξεων της Ελληνικής νομοθεσίας. Με την από 16.12.2010 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου η Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ έχει υπαχθεί επισήμως στον Κώδικα Εταιρικής Διακυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου (the UK Corporate Governance Code), όπως αυτός εκάστοτε ισχύει, («ο Κώδικας»). Ο Κώδικας ευρίσκεται αναρτημένος στον ιστότοπο του UK Financial Reporting Council www.frc.org.uk.
Ὁπου ΤΙΤΑΝ βλέπε Παπαλεξόπουλος Δημήτριος,ὁ εἷς ἐκ τῶν τριῶν καλεσμένων τῆς Μπίλντερμπεργκ,γιά ἐφέτος...(ἐδῶ)
Πῶς βλέπετε τά κομμάτια τοῦ πάζλ παγκόσμιοι ἐξουσιαστές καί μαριονέτες τους ; Χμμ...
Ὄχι γιά νά μήν νομίζετε πώς τόν ...ἀγαπᾶνε τόν Κουφοντίνα καί τοῦ δίνουν ἄδειες...Καί γιά τό ἄλλο φροῦτο,τόν τρομοκράτη τῶν Βορείων Προαστείων τό ἴδιο ἰσχύει.Ἀλληλένδετα εἶναι ὅλα ἀρκεῖ νά τά ᾿δῇς καί νά τά συνδυάσῃς ὅπως πρέπει...
.. Πώς συνδέεται το δίκτυο με την Αίγινα; Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές, το νησί του Σαρωνικού αποδείχθηκε φιλόξενο για μέλη του δικτύου. Αρκετοί από αυτούς έφτιαξαν σπίτια εκεί και ανέπτυξαν ποικίλες δραστηριότητες. Εκεί έφθασε το 1996 και έζησε για τρία χρόνια μια Ιταλοελβετίδα, η οποία τη δεκαετία του '70 έδρασε σαν «βαποράκι» μεταφοράς εκρηκτικών σε τρομοκρατικές οργανώσεις σε όλη την Ευρώπη, όπως η Γερμανική RAF, οι Ιταλικές Ερυθρές Ταξιαρχίες, η Γαλλική ActioDirecte. Οταν το 1998 εντοπίσθηκε από τις διωκτικές αρχές και προσεγγίσθηκε, εγκατέλειψε την Αίγινα και τα ίχνη της εντοπίσθηκαν αργότερα στα βόρεια προάστια της Αθήνας...»
Γιά ξαναδιαβᾶστε :
Αἴγινα ἡ ...σφηκοφωληά
Ὅσο γιά τήν ὑπόθεσιν τῆς κ. Καλοῦ,μέ τό Βατοπέδι :
Το δικαστήριο που έβαλε τέλος στην υπόθεση Βατοπεδίου κατέστησε σαφές πως η λίμνη Βιστωνίδα ανήκει στο δημόσιο( Ὑπόθεση Βατοπέδι :Τά πρόσωπα πού βρέθηκαν στό «μάτι τοῦ κυκλῶνα»)
Τί ἐστί Λίμνη Βιστωνίς;
Η Ελλάδα μετά την επικύρωση της συνθήκης Ραμσάρ, (ΝΔ 191/1974), περιέλαβε τον υδροβιότοπο της Βιστωνίδας στον κατάλογο Natura 2000, των προστατευομένων οικοτόπων και υγροβιοτόπων της χώρας μαζί με τα είδη χλωρίδας και πανίδας αυτών.
Natura 2000 ἔ;
Το Δίκτυο Natura 2000 αποτελεί ένα Ευρωπαϊκό Οικολογικό Δίκτυο περιοχών,που είναι σημαντικοί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Η Ελλάδα έχει χαρακτηρίσει σήμερα 202 Ζώνες Ειδικής Προστασίας (ΖΕΠ) και 241 Τόπους Κοινοτικής Σημασίας
Εἴπαμε,πάζλ ἡ ὑπόθεσις καί φυσικῶς ΟΥΔΟΛΩΣ συμπτώσεις ...
Ὄχι τό Ἄλεξ δέν θά ἔκανε αὐτό πού τόν διέταξαν;!
Διαβᾶστε : Οἰκογένεια Τσάτσου, (ἀρχικό ἐπίθετο Τζιέτζιος)
Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/2019/06/blog-post.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου