Τρίτη 25 Ιουνίου 2019

Την δουλειά την έκανε...



Πούλησε το όνομα της Μακεδονίας. Διέλυσε με τα Capitals και τους φόρους τις τελευταίες υγιείς επιχειρήσεις. Ρήμαξε την κοινωνία με τα θανατηφόρα πλεονάσματα (υπεύθυνος για χιλιάδες θανάτους). Έκοψε συντάξεις. Βόλεψε αναξιοκρατικά φίλους στο δημόσιο. Έχωσε στο ΤΑΙΠΕΔ όλη την δημόσια περιουσία. Ανέβασε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, στερώντας κάθε δυνατότητα επιβίωσης στους αγέννητους έλληνες.Αμφισβήτησε την Ελληνικότητα της Θράκης. Γέμισε την μισή Ελλάδα με Hot Spots. Mοίρασε ιθαγένειες σε δεκάδες χιλιάδες Αλβανούς. Άνοιξε τα σύνορα στο ακραίο Μουσουλμανικό στοιχείο. Έκλεισε την Αμφίπολη. Έκλεισε ιστορικά προξενεία στην Ευρώπη, εκεί που υπάρχει έντονο ελληνικό στοιχείο π.χ. Ιταλία. Άλλαξε τον ποινικό κώδικα εις βάρος της κοινωνίας. Τι άλλο;; Και όλα αυτά μέσα σε μόλις 4 χρόνια επιδεικνύοντας μεγάλο πάθος. Ολοκληρώνεται η θητεία ενός εγκληματία.



Αποστολή εξετελέσθη...

Και σύντομα όλοι οι αριστεροτέτοιοι, θα παίζουν τέτοιο σόου με τους δεξιούς , που θα γίνει Καμπούλ. .Όπως Αμερική!
Αλέξης Τσίπρας, Ρένα Δούρου, Ολγα Γεροβασίλη

Ο κούλης  που σήμερα κατουρήθηκε από την χαρά του, δεν θα τραβήξει μονό τον παθών του τον τάραχο! Θα τα δει όλα! Από τους αριστερούς συνδικαλιστές ,και θυμωμένους οπαδούς!! 


Και μετά τέλειωσε το έργο...

Ο σταλινικός τα πήρε και έφυγε ,τους άδειασε τους δικούς του-όχι τα μεγαλοστελέχη και οργανωτές , αλλά τα απλά κορόιδα και κάτι αριστερούς της πλάκας! είπαμε δεν μασάνε οι κουμουνιστές !! 

Ακόμα στα πηγάδια υπάρχουν κόκαλα "συντρόφων" -Μπούλκες--,και είπε το εξής "πουτάνα όλα γίδια και κορόιδα", ψάξτε με στον Παναμά.. Με πουρό τεκίλα Τσε Γκεβάρα και έθνικ μουζίκα..

Και εσύ Κούλη και βενιζελική συμμορία, σας "ξέπλυνα΄ και σάλτα και γαμήσου"….

Ξεχρέωσα σε τέσσερα χρόνια και την πανσπουδαστική και όλο το πακέτο που μου έσκασαν για να γίνω "μέγας και τρανός επαναστάτης"..

Αν πραγματικά δεν έχεις αντιληφθεί το παραμικρό ,τότε παίζεις μόνος...

Από τα πανεπιστήμια να ξεκινήσεις, ο Κουλής έπαιζε σόλο..Από τον Φεβρουάριο που είχαν τις "εκλογές" Κανείς δεν έτρεξε αρά μόνο η νδουλα! Ούτε συριζαίοι όπως την προηγούμενη ούτε πασοκ ,ούτε μπλε φάλαινες.

Στα εκλογικά οι Συριζαίοι ήταν "στα αρχίδια μας και πέντε αυγά Τουρκιάς".. 


Δικαστικοί αντιπρόσωποι σχεδόν ανύπαρκτοι με την δικαιολογία , ειναι πολλές οι κάλπες μαζί!!

Γιατί? Γιατί το αποτέλεσμα ήταν με σκονάκι, και όσοι τσίμπησαν με το "δίπολο " μαϊμού,και ασφαλώς οι κολλημένοι -στελέχη -φανατικοί οπαδοί της "θεάς" .

Όλα τα μεγαλοστελέχη του σταλινικού έφυγαν για Βρυξέλλες..
Αποτέλεσμα εικόνας για Μποτσουάνα
Τα κορόιδα μένουν Μποτσουάνα, μαζί με τους ιθαγενείς...

Η νοθεία είναι τόσο μεγάλη και πολύ "όμορφα" μαγειρεμένη! Δεν έδωσαν μονό τόσο στον κουλή! Αλλά πολύ περισσότερο! Έγινε όμως "όμορφα" και νοικοκυρεμένα!!Συν το ποσοστό του βελόπουλου, συν την "μεγάλη" εκλογή Τζιτζικώστα..Να πως το εννιά γίνεται δεκατρία η δεκατέσσερα..Και καθώς όλοι αμείβοντα, για τις εργασίες τους,πήρε και ο μπαρουφάκης το δικό του,,..

Από τους χρυσαυγίτες πήγε ποσοστό στον σύριζα, για αυτό και "έπεσε" η χρυσαυγούλα..και από κάπου αλλού πήγε στο ΚΙΝΑΛ!Φυσικά πάντα σταθερά με ελαχίστη χασούρα το κκε, ίσως από εκεί να έδωσαν στο κιναλ η παπαλ..παπαρια ΕΛΔ!!Βλέπουν πολύ μέλλον τα σκυλιά ,καθώς έχει πολλά γίδια που θέλουν στάνες..

Είπαμε όμως ε???
Αντιπαράθεση τέλος..
Κουβέντες τέλος..

Σεβόμαστε κάθε σας απόφαση για την συνέχεια ,καθώς  εμάς το ίδιο μας κάνει..Για εμάς είναι δεξιστερά και όχι "δεξιοί " α "αριστερών"..
"Το πιάσαμε" η να το ζωγραφίσουμε???

Άντε στο καλό μας τώρα. Να χαλαρώσουμε κάποιες μέρες πριν ξεκινήσετε τον επόμενο αγώνα σας για το ποια στάνη θα σας φιλοξενήσει, και αυτήν την φορά δεν θα ασχοληθούμε καν μαζί σας ...

Ενεργείτε ελευθέρα..
Όσο για τον Πανάρα; Χαβαλές…. τα ίδια με τον Αλέξη…

Aυτός κρατούσε το στυλό στις Πρέσπες...

Είχε όνειρα να μας γεμίσει με Αμερικανικές Βάσεις...καταστρέφοντας τις λεπτές ισορροπίεςμε την Τουρκία απειλώντας και βρίζοντας.

Έκανε την δουλειά του και έφυγε...Tώρα παριστάνει τον μπάρμαν...θα τρέχει στις παραλίες με τις θαλαμηγούς...όπως ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, που κάποτε είχε κόντρα με τον Πανάρα και σήμερα βολτάρει σε εξωτικά νησιά...Τότε που ο Πανάρας μέσα από το blog olympia.gr έδινε μάχες για την σωτηρία της πατρίδας...

Kαι η κόντρα με τον Κοτζιά; Δεν υπάρχει βρε χαζά καμία κόντρα...

Αποστολή εξετελέσθη...

Σιγά σιγά βγαίνουν οι μάσκες...

Αποτέλεσμα εικόνας για mission impossible musk tumblrhttp://perimajestic.blogspot.com/2019/05/blog-post_61.html
http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου