Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Μπα, δεν είδες τίποτα ακόμα

Αποτέλεσμα εικόνας για και υστερα
Ας υποθέσουμε ότι η Ελλάδα τα βρίσκει με την Τουρκία στο Αιγαίο.

Ελλάδα και Τουρκία θα πάρουν ψίχουλα!! Και το ξέρουν!!

Γιατί; Γιατί η υπερεθνική δεξιοσύνη των εταιρειών πετρελαίων ξεπερνά  κατά πολύ τους  καραγκιόζηδες των κυβερνήσεων.

Σε ότι έχει σχέση με το πετρέλαιο και τα κοιτάσματα,  αυτές οι εταιρίες είναι αυτάρκεις , άτρωτες από το νόμο της προσφοράς και της ζήτησης και τις διακυμάνσεις των χρηματιστηρίων.

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Shell  με έδρα το Τέξας.

Τι θα κάνει στο Αιγαίο; Τι θα κάνει στην Κύπρο του μπεκρή;

Το κοίτασμα πετρελαίου θα αντλείται από την  Shell, θα φορτώνεται  σε πετρελαιοφόρα της Shell, θα διυλίζεται σε διυλιστήρια της Shell, θα αποθηκεύεται σε αποθήκες της Shell και θα φτάνει με φορτηγά-νταλίκες στα πρατήρια της Shell. 

Τόσο απλό.

Τα ίδια με τα άλλα οικόπεδα από την Αγγλική BP, την γαλλική Total…την Exxon..

Πουθενά μεσάζοντες.

Στο Αιγαίο σήμερα υπάρχει μια διαπραγμάτευση στα θαλάσσια οικόπεδα. Τι μου δίνεις και τι σου δίνω.

Αυτές λοιπόν οι εταιρείες όπου πηγαίνουν εγκαθιστούν δικτατορικά καθεστώτα.
 Μαριονέτες που καταργούν κάθε λογική. Γιατί; Για περισσότερη ασφάλεια στην διέλευση του πετρελαίου. Δημιουργούν ερείπια και κοινωνική καθυστέρα. Με τις εταιρείες να παίζουν σημαντικό ρόλο στην διαφθορά των πολιτικών, θεωρώντας την έννοια έθνος απλά ξεπερασμένο.
Τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα;  Σακάτεψαν με υποχθόνιο τρόπο την οικονομία της με αποτέλεσμα να ζει με δανεικά.

Όχι δεν νοιάζεται ο Τσίπρας για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού. Τι θα κερδίσει από την Shell ή την BP προβληματίζεται, όπως ίδιο και ο Μητσοτάκης.

Θα γίνει πόλεμος; Κανείς δεν θέλει πόλεμο από την στιγμή που ξέρει ότι  δεν θα κερδίσει τίποτα από τα πετρέλαια. Στημένος είναι ο Ερντογάν από τους Γερμανούς. Αν κάνει  το χαζό βήμα και χτυπήσει ΤΩΡΑ τα νησιά του Αιγαίου θα τον καθαρίσουν οι Αμερικανοί σε 5 λεπτά. Το χτύπημα μπορεί να γίνει μόνο όταν το συνδικάτο λεηλατήσει εντελώς την Ελλάδα. Να γίνει ένα χτύπημα μαϊμού για να σωθεί η κλίκα της μεταπολίτευσης….που μας θυσίασε για προσωπικό  όφελος. Πρέπει μανάδες να κλαίνε πάνω από τους τάφους των αδικοχαμένων παιδιών τους για να γίνει πιστευτό το επεισόδιο.
  Είναι πολλά τα λεφτά και οι λαθρομετανάστες που ξεφορτώνουν μέσω του ελληνικού στρατού ( ο αρχηγός του ΓΕΣ δεν αναγνωρίζει την Μακεδονία ως ελληνική) από τα νησιά του Αιγαίου στην επικράτεια, έχουν άγριες διαθέσεις…κάποιοι τους έχουν υποσχεθεί πως η μικρή Ελλάδα είναι η νέα γη της επαγγελίας. Αυτοί οι κάποιοι είναι  οι σιωνιστές.

Και τι τους λένε; Κάντο κι εσύ όπως ο Γιάννης from Νigeria. Ακολούθα τα όνειρά σου...Γίνε Έλλην στην θέση του Έλλην...που έφαγε και ήπιε πολύ με αποτέλεσμα να γίνει  ένας υποχθόνιος φασίστας. Ένας λερωμένος εγωπαθής φασίστας...με τις στημένες δημοσκοπήσεις που τον εμφάνιζαν για χρόνια να έχει κρυφό έρωτα με την Χρυσή Αυγή.
Γιατί εδώ που τα λέμε δημιουργούν μια τρομερή κοινωνική καθυστέρα που δια γυμνού οφθαλμού δεν φαίνεται...Σανοφάγοι και πανηγυρτζήδες με το παραμικρό γεγονός, ανιστόρητος, γελοίος, εξαθλιωμένος, ένας κόσμος ρέμπελος, σαρκικός και αισθησιακός, όχι αισθηματίας, συνιστά κάτι το εξαιρετικά ισχυρό όπλο στα χέρια αυτών που θέλουν μια πολυπολιτισμική Ελλάδα..
Πόσο χαμηλά έχει πέσει ο σημερινός Ελληνας; Μπα, δεν είδες τίποτα ακόμα…Θα πάει να ψηφίσει κι από πάνω...Nα μάθει να τυλίγει καλά τον πιτόγυρο για την πολυπόθητη ανάπτυξη. Μια οικονομία η οποία θα παραδοθεί σύντομα σε μαφιόζους και εμπόρους ναρκωτικών. Ανάλογα με τις προτιμήσεις των πολιτικών.

Το βράδυ των εκλογών μαζευόμαστε με φίλους, παραγγέλνουμε πίτσα με κάτι μπύρες, και χαζεύουμε τα αποτελέσματα!!! 

 Οι μπύρες θέλουν και ανοιχτήρια...και σε αυτό έχουμε την λύση...Η "ανάπτυξη" στα ελληνικά νησιά μας βοηθά να θαυμάσουμε σύγχρονο πολιτισμό...

http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου