Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Σαν σήμερα το ανταρτοδικείο του ΔΣΕ στο χωριό Λια της Θεσπρωτίας, αποφασίζει της εκτέλεση της Ελένης Γκατζογιαννη, 41 ετών. Η κατηγορία ήταν ότι βοήθησε να φυγαδευθουν τα παιδιά από το χωριό, μεταξύ των οποίων και τα δικά της

...Δεν είναι μόνον οι Έλληνες κομμουνιστές που προδίδουν τη Μακεδονία ...Είναι και οι κομμουνιστές των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και της Σερβίας, που συμπράττουν στο ίδιο έγκλημα ...Οι ίδιοι κομμουνιστές, που έκαναν "κομμάτια" τη Γιουγκοσλαβία. Απέναντι στον Ελληνισμό βρίσκονται όλοι οι κομμουνιστικοί παρακρατικοί μηχανισμοί των Βαλκανίων ...Όλοι οι εγκληματικοί μηχανισμοί, τους οποίους σήμερα τους γνωρίζουμε ως μαφία. Σιωνιστές και κομμουνιστές μαζί είναι η πιο τρομερή και άθλια συμμορία που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Όλοι αυτοί, μέσα από γνωστούς υπόγειους "διαύλους" επικοινωνίας, μπορούν να συντονιστούν σε ένα φοβερό ανθελληνικό παραλήρημα, το οποίο θα συνοδεύεται με μόνιμη και διεθνή κατασυκοφάντηση του Ελληνισμού. Οι κομμουνιστές των Σκοπίων είναι πολύ υποχρεωμένοι στον Σιωνισμό και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον εξυπηρετήσουν ...Δεν είναι μόνον τα χρήματα που λαμβάνουν από τους διάφορους Σόρος ...Χάρη στον Σιωνισμό επιβίωσαν και "προοδεύουν" ...Στην κυριολεξία σώθηκαν απ' αυτόν, γιατί δεν δικάστηκαν ποτέ ως εγκληματίες στελέχη των κομμουνιστικών καθεστώτων. Ταυτόχρονα έχουν γίνει απίστευτα πλούσιοι με την προστασία που απολαμβάνουν ως έμποροι ναρκωτικών και "νταβατζήδες" τού trafficking. Όλα αυτά είναι "γραμμάτια", που τα οφείλουν στον Σιωνισμό.

Αποτέλεσμα εικόνας για φλωρακης ζαχαριαδης
Μέσα σε μία νύκτα όλα αυτά τα οπλισμένα κακοποιά στοιχεία μπορούν να δημιουργήσουν ό,τι φαινόμενο απαιτεί η προπαγάνδα. Μπορούν ανά πάσα στιγμή να ενεργήσουν με τον πιο βίαιο και προβοκατόρικο τρόπο ...Ό,τι έκαναν δηλαδή και στη Γιουγκοσλαβία, την οποία ο Σιωνισμός "κατακρεούργησε" με τη βοήθεια των Σέρβων κομμουνιστών. Αν βάλουν την "αιτιολογημένη" βία μέσα στη Μακεδονία, όλα τα άλλα γίνονται εύκολα. Μετά αναλαμβάνουν τα σιωνιστικά διεθνή ΜΜΕ να δημιουργήσουν ένα "κουρδικό" ζήτημα μέσα στην Ελλάδα. Τα ίδια ΜΜΕ, τα οποία μέσα σε μία νύκτα παρουσίασαν τους Έλληνες σαν "τεμπέληδες", μπορούν να αλλάξουν "τροπάριο" και να τους παρουσιάσουν σαν "τυράννους".

Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για απόλυτη παράδοση της Μακεδονίας. Τουλάχιστον με κάποιον σύνθετο όρο αποφεύγεις μερικά πράγματα. Με τον σύνθετο όρο "Σλαβομακεδόνες" αποφεύγεις μια επικίνδυνη "συνάφεια", η οποία μπορεί να δημιουργήσει "χώρο" για προπαγανδιστική "σπέκουλα" ...Σλαβομακεδόνες και κοινοί Μακεδόνες είναι εύκολα διακριτοί μεταξύ τους. Όμως, όταν υπάρχουν οι "Μακεδόνες" τού Βορρά, κάποιοι θα μιλάνε για "σκλαβωμένους αδερφούς" στο Νότο. Όταν υποτίθεται ότι υπάρχει "ελεύθερη" κι ανεξάρτητη "Βόρεια Μακεδονία", εννοείται ότι θα υπάρχει και κάποια άλλη με τα αντίθετα χαρακτηριστικά ...Θα υπάρχει και μια "Νότια Μακεδονία", η οποία θα είναι "σκλαβωμένη" από την Ελλάδα.

Όλα αυτά δεν μπορεί να είναι τυχαία κι ούτε έγιναν εξαιτίας κάποιων συγκυριών. Η σημερινή "κατάληξη" του "Μακεδονικού" ζητήματος είναι η απόδειξη ενός προμελετημένου εγκλήματος ...Είναι "αποκαλυπτική" τού σχεδιασμού τους. Το μόνο καλό της σημερινής κατάστασης, δηλαδή, είναι ότι "αφεντικά" και "προδότες" άνοιξαν τα "χαρτιά" τους και αποκάλυψαν τόσο τους στόχους τους όσο και τις ταυτότητές τους ...Στόχος τους δεν είναι η "Βόρεια Μακεδονία" ...Στόχος τους δεν είναι ένα κράτος τής πλάκας ...Ένα κράτος με ανύπαρκτα στρατηγικά πλεονεκτήματα, το οποίο συντηρείται τεχνητά με χρήματα ναρκωτικών, πορνεία και έσοδα από μια τεράστια αμερικανική στρατιωτική βάση ...Δεν είναι στόχος τους ένα κράτος-"ρεματιά" των δύο πόλεων ...Ένα κράτος με έναν πληθυσμό-"μωσαϊκό" στη δημιουργία τού οποίου συνετέλεσε ο Τίτο, αφού είχε μετατρέψει τη FYROM σε κοινωνικό "σκουπιδοτενεκέ" τής Γιουγκοσλαβίας...

...Στόχος τους είναι η "Νότια Μακεδονία" ...Στόχος τους είναι η Θεσσαλονίκη ...Στόχος τους είναι η ελληνική Μακεδονία με το τρομερό της κεφάλαιο και την "επαφή" της με το Αιγαίο ...Αυτό είναι που θέλουν να πάρουν από τη σημερινή "διαπραγμάτευση". Αν πάρουν τον όρο "Μακεδόνας", αποσυνδεδεμένο απολύτως από την ελληνικότητά του, έχουν πετύχει το πρώτο και πιο βασικό "βήμα" ...Δεν αποτελεί "υποχώρησή" τους - ή κάποιου είδους "απώλεια" - η διαβεβαίωσή τους ότι δεν έχουν σχέση με τους αρχαίους Έλληνες ...Το ακριβώς αντίθετο ισχύει μάλιστα ...Απαραίτητο στοιχείο για τη δική τους στρατηγική αποτελεί η "υποχώρησή" τους αυτή ...Νίκη τους και όχι ήττα τους αποτελεί ο διαχωρισμός αυτός, εφόσον καταφέρουν να αρπάξουν την ιδιότητα του "Μακεδόνα". Γιατί; ...Γιατίχρειάζονται τον όρο "Μακεδόνας" απολύτως "γυμνό" από την ελληνικότητά του ...Γιατί αυτόματα - και χωρίς να αλλάξει το παραμικρό δεδομένο - οι Έλληνες της Μακεδονίας θα καταγράφονται από τώρα και στο εξής σαν μία από τις πολλές εθνικές "μειονότητες" της Μακεδονίας. Από εκεί και πέρα στο χέρι τους είναι - με τη λαθρομετανάστευση και τον στοχευμένο εποικισμό - να τους κάνουν πραγματική "μειονότητα" μέσα σε μία διεθνοποιημένη "Μακεδονία".

Αποτέλεσμα εικόνας για merkel ebraiaΤο "μοντέλο" αυτού του κράτους το έχουν ήδη έτοιμο. Δεν έχουν την ανάγκη ούτε καν να σκεφτούν τι θα κάνουν ...Copy paste θα κάνουν ...Υπάρχει το "πατρόν" τής Γερμανίας ...Της δικής τους Γερμανίας, εφόσον αυτοί την ίδρυσαν ...Της Γερμανίας τής Βαϊμάρης και του Χίτλερ ...Της Γερμανίας τής Εβραίας Μέρκελ. Όπως λειτουργεί η εβραιοκρατούμενη Ενωμένη Γερμανία, έτσι θεωρούν σίγουρο ότι μπορεί να λειτουργήσει και μια μελλοντική "Ενωμένη Μακεδονία" ...Απλά πράγματα ...Όπως στη Γερμανία των εθνικά Πρώσων ή Βαυαρών τα πάντα "σκεπάζονται" από μια γερμανική εθνική ταυτότητα άνευ περιεχομένου, έτσι φιλοδοξούν να κάνουν και σε μια μελλοντική "Μακεδονία" ...Με μια "μακεδονικότητα", η οποία δεν θα έχει το παραμικρό περιεχόμενο, θα "επικαλύπτονται" όλες οι υπάρχουσες εθνικότητες. Όπως στη Γερμανία οι Εβραίοι κατόρθωσαν και είναι οι "ιερές αγελάδες" που κάνουν ό,τι θέλουν, χωρίς να τολμά να τους ελέγξει κανένας, έτσι φιλοδοξούν να κάνουν και σε μια υπερεθνική "Ενωμένη Μακεδονία".
Υπήρχε δηλαδή σχεδιασμός μακροπρόθεσμος, στον οποίο είχε ρόλο το "παιδομάζωμα". Όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά πριν αρχίσουν να φαίνονται τα "αποτελέσματά" τους ...Τώρα αποκαλύπτεται πού αποσκοπούσαν όλες αυτές οι πολιτικές, οι οποίες αφορούν το έγκλημα αυτό κατά των Ελλήνων ...Τώρα καταλαβαίνουμε τον λόγο που επέτρεψαν σε ΟΛΟΥΣ τους εγκληματίες τού Εμφυλίου - με πρώτο και χειρότερο τον Κόκκαλη - να επιστρέψουν στην Ελλάδα και δεν επέτρεπαν σε πραγματικά θύματα του Εμφυλίου, όπως ήταν τα παιδιά τού "παιδομαζώματος", ούτε καν να επισκέπτονται την Ελλάδα. Ποιος είχε κέρδος απ' όλα αυτά; ...Αυτοί, οι οποίοι έλεγχαν το ΚΚΕ, το οποίο δρομολόγησε το "παιδομάζωμα" ...Αυτοί, οι οποίοι ήθελαν τεχνητά - μέσω του κομμουνισμού - να δημιουργήσουν "Μακεδόνες" Μη Έλληνες, οι οποίοι μέχρι τότε δεν υπήρχαν. Γι' αυτόν τον λόγο έγινε το "παιδομάζωμα". Οι Εβραίοι, μέσω των κομμουνιστών, "έκλεψαν" παιδιά Ελλήνων, για να τα κάνουν υποχείριά τους...

Αποτέλεσμα εικόνας για τσιπρας κοκκαλης...Στόχος τους ήταν να δημιουργήσουν "γενίτσαρους", οι οποίοι θα αποκτούσαν την εβραϊκή "παθογένεια" και θα μισούσαν την Ελλάδα ..."Γενίτσαρους" του κομμουνισμού και του ανθελληνισμού, οι οποίοι θα έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, για να "πληγώσουν" την Ελλάδα που τους "πλήγωσε". Γι' αυτόν τον λόγο σε όλες τις κρίσιμες φάσεις τού "Μακεδονικού" ζητήματος εμφανίζονται Εβραίοι ως "ρυθμιστές". Με απόφαση του Σιωνιστή Εβραίου Παπανδρέου "ρυθμίστηκαν" όλα τα θέματα του Εμφυλίου και των ΚΚΕδων, εκτός από αυτά των παιδιών τού "παιδομαζώματος". Πήραν εθνικές συντάξεις πραγματικοί εγκληματίες τού Εμφυλίου και τα πραγματικά θύματα του "παιδομαζώματος" δεν αφέθηκαν ούτε να επισκεφθούν τα χωριά τους ...Αυτά είναι που "πληρώνουμε" τώρα ως Έλληνες και αυτά είναι που "εισπράττουν" σήμερα οι Σιωνιστές. Γι' αυτόν τον λόγο είπαμε ότι χρειάζονταν χρόνο οι Σιωνιστές, ώστε να δημιουργήσουν Μακεδόνες, οι οποίοι θα πλαισίωναν τους ίδιους και θα ήταν εξίσου ανθέλληνες...

...Χρόνο χρειάζονταν οι Εβραίοι, και αυτόν "μάζευαν" όλα αυτά τα χρόνια ...Χρόνο χρειάζονταν, ώστε το δικό τους ΚΚΕ να το "μεταβιβάσουν" σιγά-σιγά σε χέρια προδοτών ελληνικής καταγωγής ...Σε χέρια φανατικών τής ιδεολογίας αυτής, ώστε να μην εκτίθενται οι ίδιοι με τους δικούς τους ανθρώπους ...Χρόνο χρειάζονταν, ώστε το "παιδομάζωμα" - που το δικό τους ΚΚΕ μεθόδευσε - ν' αρχίσει να "παράγει" νέους "γενίτσαρους" του ψευδομακεδονισμού, ώστε να μην εκτίθενται οι ίδιοι με τους δικούς τους ανθρώπους ...Εβραίοι δηλαδή κρύβονταν πίσω από όλο τον "σχεδιασμό" και τα χαϊβάνια, τα οποία σήμερα πρωταγωνιστούν στην προδοσία τού Ελληνισμού - είτε ως κομμουνιστές είτε ως "Μακεδόνες" - είναι όλοι τους ελληνικής καταγωγής.

Μόνον έτσι εξηγείται ο απώτερος σκοπός τον οποίο εξυπηρετούσε το "παιδομάζωμα". Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση γι' αυτό το φαινομενικά βλακώδες και αναίτιο "παιδομάζωμα". Δεν υπάρχει άλλη εξήγησε ούτε για τη δρομολόγησή του αλλά ούτε για τη μεταπολεμική διαχείρισή του. Όπως και να το σκεφτεί κανείς, δεν έχει κανέναν άλλο λόγο να "μαζεύει" κάποιος παιδιά και να τα "σκορπά" στα πέρατα του Ανατολικού Μπλοκ. Δεν υπήρχε κανένας λόγος, μετά την "ήττα" τού Εμφυλίου, να κρατούνται αυτά τα παιδιά όμηροι στο Ανατολικό Μπλοκ και να μην επιστρέφονται στις οικογένειές τους. Όλα αυτά εξηγούνται μόνον αν συνδεθούν με τα σχέδια των Σιωνιστών για τη Μακεδονία ...Μόνον έτσι μπορούν να εξηγηθούν και με κανέναν άλλον τρόπο. Αυτό το έκαναν, για να δημιουργήσουν "γενίτσαρους", οι οποίοι θα ζούσαν μακριά από την πατρίδα τους και σε κάποια στιγμή θα τη "διεκδικούσαν" για λογαριασμό των Εβραίων ...Κομμουνιστές "γενίτσαρους", οι οποίοι από τη φύση τους είναι ανθέλληνες και υποχείρια των Σιωνιστών.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2018/06/north-macedonia.html
http://perimajestic.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου