Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Δ.Ο.Μ. ΠΡΟΣ… ΥΠΟΨΗΦΙΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»: ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΛΗΔΩΝ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΕ ....Π Ι Σ Ι Ν Ε Σ !



Μόλις η κυβέρνηση του εθνικού Εφιάλτη Κούλη Μητσοτάκη (και των Μπουμπούκων, Βορίδηδων, Πλεύρηδων, Κυρανάκηδων και λοιπών – μην τους ξεχνάμε αυτούς!) ανακοίνωσε την μεταφορά των «προσφύγων» σε ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, επισημάναμε ότι πρόκειται για τον καλύτερο «κράχτη» για να’ ρθουν στην Ελλάδα τα εκατομμύρια που περιμένουν απέναντι και ίσως διστάζουν να κάνουν το μεγάλο βήμα.



Ο κ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Μ. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑΣ.


Μάλιστα, εκτός από τα τυχερά «προσφυγάκια» που ήδη απολαμβάνουν τις απίστευτες παροχές της… εθνικοφρόνου κυβέρνησης και που σίγουρα ενημερώνουν σχετικά συγγενείς, φίλους και γνωστούς που άφησαν στα μικρασιατικά παράλια, την υπόθεση της προσέλκυσης ακόμα περισσότερων λαθρομεταναστών την πήρε πάνω του ο εγνωσμένου κύρους (...) Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης (Δ.Ο.Μ.).





Ο οποίος, μ’ ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών και 40 δευτερολέπτων παρουσιάζει τις ιστορίες δύο οικογενειών από τη Συρία και την Ερυθραία και τις εμπειρίες τους από την φιλοξενία που τους προσφέρουν οι… «εθνικόφρονες».





Στο 'βίντεο' αυτό διακρίνονται το ξενοδοχείο με την πισίνα στο οποίο διαμένουν, ενώ οι τυχεροί περπατούν πανευτυχείς και ξέγνοιαστοι στην αμμουδιά, δίπλα στο κύμα και δηλώνουν στην κάμερα πως επιτέλους στην Ελλάδα των… «εθνικοφρόνων», ζουν όσα ονειρεύτηκαν!





Και βέβαια, οι Κούληδες (και οι Μπουμπούκοι, Βορίδηδες, Πλεύρηδες, Κυρανάκηδες και λοιποί «ακροδεξιοί»), που μεταφέρουν τα «προσφυγάκια» σε ξενοδοχεία, προσελκύοντας έτσι καραβιές νέων λαθρομεταναστών, δεν το κάνουν τυχαία ούτε χωρίς γνώση των συνεπειών!





Το κάνουν επί τούτου, καθώς έχουν υπογράψει μυστική συμφωνία με τους διεθνείς αφέντες να εποικίσουν την Ελλάδα με μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, με αντάλλαγμα μια λιγότερο «σφιχτή» οικονομική πολιτική!


Δεν είναι ζαβοί, είναι πωρωμένοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

https://ethnikismos.net/2019/11/13/%CE%B4%CE%BF%CE%BC-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD-2/



 https://odysseiatv.blogspot.com/2019/11/blog-post_291.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου