Κυριακή 26 Απριλίου 2020

Είναι κύκλωμα...Αυτό το σκοτεινό κύκλωμα έχει ευνουχίσει μια ολόκληρη κοινωνία.

Αρβελέρ: Όταν μου λένε ότι υπάρχει οικονομική κρίση γελάω! 


Η εθνοκτονία συνεχίζεται…Απλά τώρα ο "τοίχος" εκτελέσεων έχει αντικατασταθεί με κλειστές "πόρτες", πάνω στις οποίες και πάλι οι νέοι "πεθαίνουν". 

Τα 10 συμπτώματα που δείχνουν κατάθλιψη - HealthviewΟι βενιζελικοί, μέσω της εξουσίας και των χρημάτων, αποφασίζουν μόνοι τους για το ποιος θα "διαπρέψει" και ποιος θα μείνει στην "αφάνεια". Αυτοί δημιουργούν τα μονοπώλια της εξουσίας. Πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ έχουν δώσει στα δικά τους κόμματα εξουσίας, τα οποία δεν έχουν καν ΑΦΜ. Μέσω της εξουσίας αναλαμβάνουν να δημιουργήσουν συνθήκες απόλυτης αναξιοκρατίας, προκειμένου να προωθήσουν κουτορνίθια σαν τον Γιωργάκη, τη Ντορούλα, τον Κωστάκη, τον Αντωνάκη, τον Κυριάκο και τους λοιπούς. Αυτοί είναι που αναλαμβάνουν να "εκτελέσουν" τα παιδιά των άλλων.

Πώς το κάνουν; Εύκολο είναι. Όταν μονοπωλούν την εξουσία, ελέγχουν και τη στελέχωση της Δικαιοσύνης. Ελέγχουν και τη στελέχωση των ελεγκτικών μηχανισμών της οικονομίας. Ελέγχουν τους διορισμούς στο δημόσιο. Όταν ο βενιζελικός Μητσοτάκης μοίραζε τις κρατικές τράπεζες στους "δικούς" του ανθρώπους, ευνόητο είναι ότι το ίδιο έκανε και με τα τηλεοπτικά κανάλια. Τα κανάλια όμως αυτά είναι επικίνδυνα, όταν βρίσκονται σε λάθος χέρια, γιατί επηρεάζουν την ίδια τη λειτουργία της κοινωνίας. Όταν μπορείς τον Κασιδιάρη να τον κάνεις "φίρμα" μέσα σε λίγες ώρες, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Ακόμα και τον Γιωργάκη μπορείς να τον εμφανίσεις ρήτορα. Τι σημασία έχει που θα κάνει δέκα ώρες "γυρίσματα" μέχρι να καταφέρει να πει "Χρόνια Πολλά" στον λαό. Σημασία έχει τι θα δει τελικά ο λαός.
https://myflamseptemberblog.blogspot.com/2020/04/blog-post_71.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου