Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Είναι Παγκόσμιος Στρατός! Από πίσω Πολυεθνικές που ταΐζουν εκατομμύρια!!



Μια εικόνα; Έχουμε μπροστάρηδες Γιατρούς, Καλλιτέχνες, Επαγγελματίες Αθλητές,Tοπικούς Φορείς που έχουν παρτίδες με ΜΚΟ, Καθηγητές Πανεπιστημίου, πρεζάκηδες, Τattoo artists, ΜΜΕ, Φοιτητές, Κομμουνιστές, Gay Society και φυσικά λαθρομετανάστες!! Βάζουν "μπροστά" την κάθε "μειονότητα" και τρομοκρατούν ολόκληρα κράτη. Τους ενθαρρύνουν και τους χρηματοδοτούν με σκοπό τον εκβιασμό κρατών-επιχειρήσεων. Τυχαία η μεγάλη σιωνιστική Τράπεζα η περίφημη Goldman Sachs δήλωσε συμμετοχή στις εξεγέρσεις στην Αμερική; Μιλάμε για πραγματικά μπαζούκας που μέσα σε ελάχιστες ώρες μπορούν να λεηλατήσουν μια ολόκληρη χώρα!! Διαχρονικός εχθρός; Ο Ελληνισμός!!




Ο Μπολσονάρο δεν έκοψε αλυσίδα για πλάκα....δες το video..



Θεωρώντας πλέον τον χρεοκοπημένο «Καίσαρα» εξουδετερωμένο —και άρα αδύναμο ν’ αντιδράσει— οι Σιωνιστές έχουν αρχίσει τις «κινήσεις» για την εξεύρεση συμμάχων στον νέο σχεδιασμό. Κορυφαίοι Σιωνιστές έχουν πάρει σβάρνα τα διεθνή ΜΜΕ και διαφημίζουν τη νέα παγκόσμια λύση που συμφέρει τους ίδιους. Προτείνουν μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, δήθεν για να λυθούν όλα τα προβλήματα —τρόπος του λέγειν παγκόσμια—. Ποιοι θα στελεχώσουν μια τέτοια «Κυβέρνηση», όταν οι μόνοι παγκόσμιοι οικονομικοί παράγοντες που απέμειναν πλέον είναι οι Σιωνιστές; ...Μα φυσικά οι δικοί τους άνθρωποι ...Αντιχριστιανοί, κομμουνιστές, άθεοι, ανώμαλοι, παιδεραστές ...Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν μάθει να ζουν πλούσια από τα «αποφάγια» τού συστήματος. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι έκαναν την εκστρατεία για την «παγκόσμια κλιματική αλλαγή», είναι οι ίδιοι που προπαγανδίζουν και την «παγκόσμια πολιτική αλλαγή». Οι ίδιες πληρωμένες από τους Σιωνιστές ΜΚΟ —οι οποίες διακινούν εκατομμύρια ισλαμιστές λαθρομετανάστες—, είναι οι ίδιες που υποστηρίζουν μια άθρησκη Παγκόσμια Κυβέρνηση.



Όλοι αυτοί οι επαγγελματίες χαφιέδες δεν κινούνται εξαιτίας κάποιας ιδεολογίας και βέβαια εξαιτίας κάποιου αλτρουϊσμού και κοινωνικής ευαισθησίας ...Τα παίρνουν «χοντρά», για να κάνουν τόσο ακραίες αντιθρησκευτικές και αντεθνικές τοποθετήσεις, οι οποίες τους φέρνουν συχνά-πυκνά «απέναντι» στις κοινωνίες. Κάποιοι τους πληρώνουν για να υποστηρίζουν τις «ανησυχίες» τους για το κλίμα και είναι απολύτως βέβαιο ότι θα τους πληρώνουν και για τις «ανησυχίες» τους για την παγκόσμια διακυβέρνηση. Κάποιοι τους πληρώνουν, για ν’ ανασύρουν από το κοινωνικό «περιθώριο» όλες τις διαφορετικότητες και να τις αναδεικνύουν σαν τις νέες «αξίες». Τζάμπα αυτό το «σκουπιδαριό» δεν προσφέρει «υπηρεσίες» και αυτό το γνωρίζει καλύτερα από όλους ο «ταμίας» τού σιωνισμού, ο Σόρος.

Σήμερα —και με «φρέσκο» χρήμα από την πρόσφατη αμερικανική «λεία»— δεν έχουν πρόβλημα ν’ «αγοράζουν» ό,τι τους λείπει. Τώρα, έχοντας σωθεί εις βάρος τού αμερικανικού λαού, είναι εμφανώς ανακουφισμένοι και εμφανίζονται να δρομολογούν μεγαλόπνοα σχέδια ...Σχέδια, στα οποία χρειάζονται τη βοήθεια των συνενόχων τους ...Προφανώς τώρα τρέχουν τα «μεροκάματα». Ο καθένας από το πόστο του τούς προσφέρει τις υπηρεσίες που μπορεί, και οι Σιωνιστές τον πληρώνουν. Κόβουν μισθούς σε πολιτικούς ηγέτες, σε θρησκευτικούς ηγέτες και σε αστέρες τής ενημέρωσης. Οι πρώτοι ζητάνε Παγκόσμια Κυβέρνηση για να «σωθούμε» και μαζί μ’ εμάς και τα αφεντικά τους. Οι δεύτεροι ζητάνε Πανθρησκεία —για τους ίδιους λόγους— και οι τρίτοι απλά αναπαράγουν αυτά τα «αιτήματα» και «θαυμάζουν» τους «οραματιστές».



Ακόμα και οι περισσότεροι από τους γνωστούς «συνωμοσιολόγους» τού διαδικτύου από τους Σιωνιστές πληρώνονται ...Πληρώνονται, για να «οδηγούν» τη διεθνή —αλλά κυρίως την αμερικανική— κοινή γνώμη μακριά από την αλήθεια που την αφορά. Όλοι αυτοί, οι οποίοι καλλιεργούν τις θεωρίες συνωμοσίας με φαρμακευτικές εταιρίες —οι οποίες «εφευρίσκουν» ιούς, για να πουλάνε εμβόλια— ή «Αντίχριστους» —για να «σφραγίσουν» τους πιστούς χριστιανούς— είναι πληρωμένοι. Ρίχνουν «ψέματα» στο διαδίκτυο, όπως πετάει κάποιος ένα μπαλάκι σε έναν σκύλο, για να του αποσπάσει την προσοχή και να τον απομακρύνει από εκεί που δεν τον συμφέρει να ψάχνει. Με τρομοκρατικές απειλές για «σφραγίσματα» και «αντίχριστους» λίγοι χριστιανοί θα ψάχνουν στη Wall Street να βρουν τι έγινε. Τους υπόλοιπους θα τους «πιάσουν» με θεωρίες μεγάλων συμφερόντων. Δεν είναι τυχαία η «έκθεση» του Γκέιτς στις θεωρίες των επικίνδυνων για την υγεία των παιδιών εμβολίων. Κανένας απ’ όλους αυτούς δεν βλέπει ότι η περιουσία τού Γκέιτς σώθηκε από τη FED, αλλά όλοι ξέρουν τις ηλιθιότητές του για τα εμβόλια, τα οποία θα «σώσουν» τον πληθυσμό για τον οποίο ο ίδιος επιθυμεί να μειωθεί.

Όπως εύκολα διαπιστώνουμε, όλα καλά τους πάνε μέχρι τώρα, αλλά αυτό ισχύει μόνον θεωρητικά ...Ειδικά τώρα —σε έναν κόσμο, όπου η πληροφορία τρέχει με ταχύτητες φωτός και μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει «φωτιά» στον κόσμο—. Τέτοιου είδους σενάρια απαιτούν απόλυτο έλεγχο της πληροφορίας που δίνεται στον κόσμο και αυτό στην εποχή τού ίντερνετ δεν είναι και τόσο εύκολο να επιτευχθεί. Το ρίσκο αυτής της «συμμορίας» είναι απίστευτα μεγάλο, γιατί «έριξαν» αυτούς, που δεν έπρεπε ...και αυτοί είναι οι Αμερικανοί ...Πλήγωσαν το πιο ισχυρό θηρίο τού Πλανήτη και τα πληγωμένα θηρία είναι πολύ επικίνδυνα. Αν αυτό το «ρίξιμο» το επιχείρησαν μόνο και μόνο για να γλιτώσουν μια οικονομική ζημιά —έστω και τεράστια—, τώρα κινδυνεύουν με απόλυτη και ολοκληρωτική καταστροφή.



Αν αποδειχθεί ότι οι Εβραίοι «κατέστρεψαν» συνειδητά τούς Αμερικανούς για να σωθούν οι ίδιοι, μαύρο «φίδι» που τους έφαγε. Γιατί ; ...Γιατί στην κυριολεξία οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο αυτήν τη στιγμή οι λαοί τούς ανέχονται —έστω και οριακά—. Οι Αμερικανοί είναι ο μόνος λαός που μπορεί μέσα σε μία ημέρα να τους ισοπεδώσει ...όχι μόνον οικονομικά, αλλά και ηθικά ...και αυτό είναι ίσως το χειρότερο. Οι Αμερικανοί έχουν όλες εκείνες τις πληροφορίες, οι οποίες μπορούν ν’ αποδείξουν τη συνωμοσία τού δήθεν Ολοκαυτώματος και τότε η φυγή των Εβραίων από την Αίγυπτο θα μοιάζει με περίπατο σε αστικό άλσος με λίμνες και παπάκια...


Αναλυτικά οι πολυεθνικές του κινήματος Black Lives Matters.

Sony Music—a fund “to support social justice and anti-racist initiatives around the world”—$100 million- Kαθαρή ανάμειξη της Ιαπωνίας μιας και η Sony ανήκει στους Γιαπωνέζους.


Walmart—a new racial equity center—$100 million-Κίνα!!


Warner Music—campaigns against violence and racism and social justice causes related to music industry—$100 million.


Διαβάστε περισσότερα »

https://myflamseptemberblog.blogspot.com/

2 σχόλια:

  1. Aυτό είναι ένα κείμενο σχετικά μα τα επεισόδια στην Αμερική!! Ένα κείμενο που κάνει αναφορά στο τελευταίο κείμενο του Παναγιώτη Τραιανού του ΕΑΜ Β Υδροχόος. Ο Μαλάκας του blog "ανατροπή τώρα" τα έχει κάνει σαλάτα!!! Παίρνει κείμενα, τα αλλάζει, βάζει δικές του εκφράσεις, χώνει βίντεο από το πουθενά και τέλος!!

    Ευχαριστώ!

    Πηγή κειμένου εδώ http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/05/i-sinomosia-tou-koronoiou.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aυτό είναι ένα κείμενο σχετικά μα τα επεισόδια στην Αμερική!! Ένα κείμενο που κάνει αναφορά στο τελευταίο κείμενο του Παναγιώτη Τραιανού του ΕΑΜ Β Υδροχόος. Ο Μαλάκας του blog "ανατροπή τώρα" τα έχει κάνει σαλάτα!!! Παίρνει κείμενα, τα αλλάζει, βάζει δικές του εκφράσεις, χώνει βίντεο από το πουθενά και τέλος!!

    Ευχαριστώ!

    Πηγή κειμένου εδώ http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2020/05/i-sinomosia-tou-koronoiou.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή