Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

1.000.000.000 έτη φωτός μπροστά το ιστολόγιο «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως»

 

Μέσω ολλανδικών και βελγικών λιμένων
Σύμφωνα με την Εισαγγελία της Φλωρεντίας, η Kompania Bello είναι καρτέλ αποτελούμενο από 14 αλβανικές οργανώσεις που εμπλέκονται στη διακίνηση ναρκωτικών. Από το 2014 λειτουργεί τουλάχιστον σε Ισημερινό, Βέλγιο, Ολλανδία, Αλβανία και Ιταλία. Λειτουργώντας ως "διεθνής ομοσπονδία", η Kompania Bello προσπάθησε να επεκτείνει τον έλεγχο επί της διεθνούς διακίνησης ναρκωτικών και να αυξάνει εκθετικά τα κέρδη των μελών της.

Επωφελούμενη από την προνομιακή σχέση της με παραγωγούς κοκαΐνης στη Νότια Αμερική, η Kompania Bello μπόρεσε να εισάγει και διανείμει μεγάλες ποσότητες στην Ευρώπη μέσω ολλανδικών και βελγικών λιμένων. Στην Ολλανδία έχει έδρα μια μαφία που είναι ενδιάμεσος μεταξύ του Ρεξέπι και των αλβανικών συμμοριών κατώτερου επιπέδου, οι οποίες διανέμουν τα ναρκωτικά στην Ευρώπη.

Το καρτέλ διευκόλυνε τις πληρωμές σε μετρητά και οι ομάδες-μέλη του επωφελήθηκαν από διεφθαρμένους αστυνομικούς και τελωνειακούς, που παρακολουθούν φορτία που μεταφέρονται από τη Λατινική Αμερική σε ευρωπαϊκά λιμάνια. Η Kompania Bello έχει συγκεκριμένη ιεραρχία. Στρατολογεί μέλη από στην αλβανική κοινότητα σε Ιταλία και Ολλανδία. Η “μπέσα” είναι ο υψίστης σημασίας κανόνας και η παραβίασή του πληρώνεται με δολοφονίες και μελών της οικογένειας του παραβάτη.

Περισσότερα, εδώ Κ Α Ι εδώ (για τις απαραίτητες συγκρίσεις...)

http://esxatianasxesi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου