Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

ΒΟΜΒΑ>Μέλος της Task Force της Βουλής των Αντιπροσώπων κατηγορεί τον Fauci για σκόπιμη παραπλάνηση του Αμερικανικού Λαού!

 


Ξηλωστε τον τωρα!

Σε mini πανδημία οι θάνατοι από τα εμβόλια;

Oι Αμερικανοί αρχίζουν πλέον να αμφισβητούν την αξιοπιστία του Dr. Anthony Fauci μετά και τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τη προέλευση του ιού από το εργαστήριο της Wuhan. Eδώ όπου ο κ. Fauci έδινε χορηγίες με χρήματα των Αμερικανών φολολογουμένων με αποτέλεσμα η ανθρωπότητα να διαπιστώνει με τρόμο ότι χορηγούσε τους εξολοθρευτές της.

By The Clockwork Orange Times Team

Την ίδια στιγμή που ο Fauci προσέφερε χορηγίες στους “επιστήμονες” της Wuhan για να κατασκευάσουν τους περίφημους ιούς-χίμαιρες ο Bill Gates επένδυε σε φαρμακοβιομηχανίες οι οποίες θα παρήγαγαν εμβόλια κατά των ιών που χορηγούσε ο Fauci!

Tρελό; Τερατώδες; Συμπτωματικό; Πολλές οι συμπτώσεις σ΄αυτή τη τερατογέννηση που βιώνει ο πλανήτης. Στο μεταξύ και τα Κέντρα Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) των ΗΠΑ έχουν χάσει την αξιοπιστία τους στα μάτια των πολιτών αλλά και των επιστημόνων.
«Το CDC έχει χάσει όλη την αξιοπιστία του», δήλωσε ο Dr. Marty Makary, καθηγητής της πολιτικής και διαχείρισης της υγείας στο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins University School of Public Health στο Fox News.

Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου