Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Υπήρξε η Ευρωπαική Ένωση χορηγός του Εργαστηρίου της Wuhan-εξολοθρευτή της ανθρωπότητας; Τι συμβαίνει με τα φάρμακα;

 


Ο ρολος του Fauci

Σήμερα αποκαλύπτεται ότι είχαν εντοπισθεί στη Κίνα ασθενείς της COVID-19 από τον Σεπτέμβριο του 2019! Πρόκειται για εικόνες-σοκ μέσα από το ξεχαρβαλωμένο εργαστήριο της Wuhan του οποίου μεταξύ άλλων είναι και χορηγός η Ευρωπαική Ένωση!

Σήμερα αποκαλύπτεται ότι είχαν εντοπισθεί στη Κίνα ασθενείς του COVID-19 από τον Σεπτέμβριο του 2019!

Ναι, σε πειράματα που χρηματοδοτούσε ο Fauci και η Ευρωπαική Ένωση μεταξύ άλλων.

Βy The Clockwork Orange Times Team

Πειράματα Gain of Function από τα οποία σοκαρισμένη η παγκόσμια κοινότητα ανακαλύπτει ότι προέρχεται ο εργαστηριακός ιός. Θα χρειασθεί χρόνος για να πεισθούμε ότι δεν πρόκειται για ατύχημα και όχι εσκεμμένη διαρροή εάν κρίνουμε από το τζίρο τρις ευρώ που καταγράφεται αυτή τη στιγμή γύρω από τη μεγάλη μπίζνα.

Μόνο η συσκευασία, τα μεταφορικά, τα ειδικά φορτηγά στα οποία στοκάρεται το ευαίσθητο mRNA υγρό των φιαλιδίων το οποίο μας είπαν αρχικά ότι πρέπει να διατηρηθεί στους -70% και μετά το -70% έγινε -20% με αλχημιστικό τρόπο αλλά για δύο εβρομάδες.

Πως προλαβαίνει ένα εμβόλιο από το τόπο παραγωγής του να φθάσει σε δύο εβδομάδες στο εμβολιαστικό κέντρο στα Μάταλα ώστε να εμβολιασθούν οι χίπις υπό την φροντίδα της ξανθιάς νοσηλεύτριας από τα 3-5 Πηγάδια που τη παράτησε σύξυλη ο γκόμινος για τη μαμά της κι αυτή είναι όλη μέρα κολλημένη στο Insta;

Η συνέχεια ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου