Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2021

Η εξαφάνιση της Κινέζας τενίστριας Peng Shuai και ο ιός μίας δυστοπικής πανδημίας

 


Ενα απολυταρχικο καθεστως και οι Δυτικοι ζηλωτες του

Είναι οι ίδιες Κινέζικες αρχές που εξαφάνισαν την Κινέζα πρωταθλήτρια του τένις οι οποίες προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο ιός της Covid-19 προήλθε από τη λαική αγορά της Wuhan



Δύο  χρόνια πριν οι Κινέζικες Αρχές απαιτούσαν να πιστέψουμε ότι ο ιός COVID-19 που αλλάζει βίαια τον κόσμο, έχει στοιχίσει ήδη πάνω από 15 εκατ. νεκρούς, και η εργαλειοποίησή αποκαλύπτει ακόμη πιο σκοτεινούς σχεδιασμούς,  ξεκίνησε από την λαική αγορά της Wuhan.

Aπό τον Blade Runner

Είναι οι ίδιες Κινέζικες αρχές που εξαφάνισαν την Κινέζα πρωταθλήτρια του τένις, Peng Shuai, η οποία κατήγγειλε ότι πρώην κορυφαίος ηγέτη της χώρας την εξανάγκασε να κάνει sex μαζί του, δλδ τη βίασε.

Οι Κινέζικες Αρχές και όχι μόνο απαιτούσαν να πιστέψουμε τη θεωρία της λαικής αγοράς, ως προέλευση του ιού της COVID, τη στιγμή που αθλητές στρατιωτικοί από ολόκληρο τον κόσμο οι οποίοι συμμετείχαν στους Παγκόσμιους mini Ολυμπιακούς Αγώνες των Στρατιωτικών oι οποίοι διεξήχθησαν (μαντέψτε που) στη πόλη της Wuhan στη περίοδο 18-27 Οκτωβρίου του 2019 παραπονέθηκαν με συνεντεύξεις τους στα διεθνή ΜΜΕ για συμπτώματα COVID-19!

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου