Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Aφού έχουν εμβολιαστεί 4,5 δις άνθρωποι ο Αμερικανικός FDA αποκαλύπτει 160.000 ανεπιθύμητες παρενέργειες του εμβολίου της PFIZER ενώ το FORBES κάνει λόγο “για αλλαγή μικροσκοπικού αριθμού κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος”

 


Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά εδώ

Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά εδώ.  Aφού έχουν εμβολιαστεί έστω με μία δόση 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη και 3.6 δις με δύο δόσεις έρχεται ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων και Τροφίμων να αποκαλύψει έγγραφα της ίδιας της PFIZER που έχει στην κατοχή του και τα οποία κάνουν λόγο για 160.000 καταγεγραμμένες παρενέργειες. Την ίδια στιγμή καθηγητής αρθρογράφος του FORBES εξηγεί ότι τα εμβόλια αλλάζουν “έναν μικροσκοπικό αριθμού κυττάρων του ανοσοποιητικού συστήματος, τα οποία παραμονεύουν ως φύλακες ενάντια στις μελλοντικές λοιμώξεις. Και αυτό είναι καλό…”

Όχι, αυτό είναι εφιαλτικό. Όπως εφιαλτικό είναι και το γεγονός ότι για να αποκαλύψει ο FDA το σύνολο των εγγράφων που έχει στη κατοχή του και στα οποία βασίσθηκε ώστε να δώσει την άδεια χρήσης του εμβολίου της Pfizer θα πρέπει να περιμένουμε 75 χρόνια!

Περισσότερα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου