Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2021

Οἱ Κοῦρδοι ἀγαποῦν τούς Ἕλληνες...

φωτό

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης υποστήριξαν ότι μια πρώην ελληνική στρατιωτική βάση που τώρα έχει μετατραπεί σε καταυλισμό προσφύγων έχει μετατραπεί σε σπίτι του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK), μιας κουρδικής μαχητικής ομάδας που αναγνωρίζεται από την Τουρκία ως τρομοκρατική οργάνωση.

«Το στρατόπεδο του Λαυρίου, το οποίο ιδρύθηκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου κοντά στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, έγινε πρόσφατα το σπίτι τρομοκρατικών οργανώσεων», έγραψε η Timeturk .

«Το οργανωτικό έργο του PKK, το οποίο τερματίστηκε στο εσωτερικό και πέρα ​​από τα σύνορα, αντικατοπτρίστηκε στις αναφορές πληροφοριών που πραγματοποίησε στον λεγόμενο προσφυγικό καταυλισμό του Λαυρίου», ανέφερε το άρθρο σε σχέση με την εισβολή της Τουρκίας στη βόρεια Συρία.


Το μέσο ενημέρωσης ισχυρίστηκε ότι τα μέλη του ΡΚΚ που συνελήφθησαν και παραδόθηκαν κατέθεσαν ότι ο προσφυγικός καταυλισμός του Λαυρίου χρησιμοποιήθηκε για εκπαίδευση όπλων και βομβών, καθώς και για σχεδιασμό μελλοντικών επιθετικών ενεργειών κατά της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την Timeturk, ένα μέλος του PKK με το όνομα MY, το οποίο στάλθηκε στην Τουρκία για βομβιστική επίθεση, είπε: «Μου είπαν ότι θα μπορούσα να μπω στην Ελλάδα αν έλεγα ότι ζητώ « Άσυλο ως Κούρδος». Πήγα στο Στρατόπεδο Λαυρίου. Έλαβα οργανωτική και ιδεολογική εκπαίδευση για 5-6 μήνες».

Το δημοσίευμα ισχυρίστηκε επίσης ότι μέλη του κινήματος Γκιουλέν, το οποίο αποκαλούν Φετουλαχιστική Τρομοκρατική Οργάνωση (FETÖ), πλαστογράφησαν έγγραφα προετοιμάζοντας τη μετάβασή τους σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

φωτό Οἱ ἐπισημάνσεις μέ τούς κύκλους δικές μου.

«Η φωτογραφία του ηγέτη του PKK Αμπντουλάχ Οτσαλάν και η λεγόμενη σημαία της τρομοκρατικής οργάνωσης κρέμονται δίπλα στις σημαίες των Ηνωμένων Εθνών και του Ερυθρού Σταυρού στην είσοδο του στρατοπέδου», φέρεται στο άρθρο.

Το άρθρο υποστήριξε επίσης ότι τα άτομα που μεταφέρθηκαν στον καταυλισμό είναι νεαρά μέλη του PKK στην Ελλάδα και ότι οι Κούρδοι αξιωματικοί του στρατοπέδου διορίζονται από τα Όρη Καντίλ, ένα προπύργιο του PKK στα σύνορα Ιράκ-Ιράν.

«Η ελληνική αστυνομία δεν επεμβαίνει στον καταυλισμό εκτός εάν υπάρχει έκτακτη κατάσταση ασφαλείας ή ανθρωπιστική κρίση», φέρεται στο άρθρο, προσθέτοντας ότι τον καταυλισμό επισκέπτονται συχνά ευρωπαϊκές χώρες, ιδιαίτερα από τη Γερμανία και τη Γαλλία.

Η εφημερίδα απέρριψε φαινομενικά ότι οι στόχοι αυτών των ευρωπαϊκών επισκέψεων στον καταυλισμό προσφύγων ήταν η ανθρωπιστική βοήθεια.

Ἀπό : Greekcitytimes.com


Ἄνευ σχολείου ...


Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου