Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Μά τέτοιος φόβος ; !!!

Η Samsung αλλάζει το όνομα των smartphone μετά την έκκληση της Ουκρανίας να «ποινικοποιηθεί» το γράμμα «Z» 

από τον Tyler Durden 

Η νοτιοκορεατική εταιρεία τεχνολογίας Samsung απέσυρε αθόρυβα το γράμμα «Z» από τη νεότερη σειρά αναδιπλούμενων έξυπνων τηλεφώνων της σε πολλές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, πιθανώς από φόβο μήπως συνδεθεί με ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις.

Οἱ Ρῶσσοι πρέπει ν᾿ἀγαποῦν τό  Samsung Z

Η Samsung είχε ονομάσει τα νεότερα τηλέφωνα της ως «Galaxy Z Fold 3» και «Galaxy Z Flip 3» και είχε κυκλοφορήσει μια σειρά διαφημιστικού υλικού με το γράμμα «Z» να αναγράφεται στις συσκευές.

 Ωστόσο, τα προϊόντα αναφέρονται πλέον απλώς ως «Galaxy Fold 3» και «Galaxy Flip 3» στον επίσημο ιστότοπο της εταιρείας στις χώρες της Βαλτικής. Η Samsung έχει αφαιρέσει το «Z» από τα τηλέφωνά της σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες. 


Τα Z Fold/Flip3 πωλούνται απλώς ως Galaxy Fold3/Flip3. Η αλλαγή μπορεί να οφείλεται στο σύμβολο «Z» που αντιπροσωπεύει τον ρωσικό στρατό κατά τη διάρκεια της συνεχιζόμενης εισβολής στην Ουκρανία. Έχουν εκτυπωθεί και νέα κουτιά λιανικής. 

 Καμία επίσημη δήλωση δεν έχει γίνει από την εταιρεία, ωστόσο «η κορεατική επωνυμία μάλλον απορρίπτει το γράμμα Z σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον ουκρανικό λαό, λαμβάνοντας υπόψη τις αγορές όπου ισχύει η αλλαγή του ονόματος», σημείωσε η εφημερίδα Android Headlines. 

Παραδόξως, το σύμβολο εξακολουθεί να εμφανίζεται στο μάρκετινγκ εντός της Ουκρανίας τη στιγμή της σύνταξης.. Το γράμμα «Z» που έχει εντοπιστεί στο ρωσικό στρατιωτικό υλικό και για κάποιους έχει φτάσει να συμβολίζει την υποστήριξη προς το Κρεμλίνο, αν και το «Z» δεν έχει υιοθετηθεί επίσημα από τον ρωσικό στρατό. Ενώ και η γερμανική πρεσβεία έγραψε στο Twitter ότι οι δυνάμεις ασφαλείας «παρακολουθούν τη χρήση του συμβόλου» και ότι «όποιος εγκρίνει δημόσια τον πόλεμο μπορεί να υπόκειται σε δίωξη στη Γερμανία»

Ἀπό σχόλιο ἐδῶ

Τί νά πῶ ; Μέχρι καί τά γράμματα τῆς ἀλφαβήτου πῆραν ...κόκκινη κάρτα !!!  Ἤμαρτον ! 


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου