Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Ἡ Ῥωσσία τοῦ Πούτιν εἶναι τό ἀνάχωμα κατά τῆς διεφθαρμένης Δύσεως

 

Η Ρωσία θα προστατεύσει τα παιδιά της από πνευματική «υποβάθμιση, εκφυλισμό» δυτικού τύπου:

 Πούτιν

«Κοιτάξτε τι κάνουν στους δικούς τους λαούς: η καταστροφή της οικογένειας, της πολιτιστικής και εθνικής ταυτότητας, οι διαστροφές και οι κακοποιήσεις κατά των παιδιών, μέχρι την παιδεραστία, δηλώνονται ως κανόνας, κανόνας της ζωής τους, ενώ οι κληρικοί και οι ιερείς αναγκάζονται να ευλογούν τους γάμους ομοφυλοφίλων», είπε ο Πούτιν.

Ο πρόεδρος τόνισε ότι στη Ρωσία η θέση για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων είναι και ήταν πάντα ότι οι ενήλικες που συναινούν έχουν το δικαίωμα να ζήσουν τη ζωή τους όπως θέλουν και η κυβέρνηση δεν μπορεί να παρεισφρήσει στην ιδιωτική ζωή κάποιου.

"Αλλά θα ήθελα να τους πω: κοιτάξτε, παρακαλώ συγχωρέστε με, στις ιερές γραφές - τα βασικά κείμενα όλων των θρησκειών του κόσμου. Όλα εξηγούνται εκεί, συμπεριλαμβανομένου ότι μια οικογένεια είναι η ένωση ενός άνδρα και μιας γυναίκας. Αλλά ακόμη και αυτά τα ιερά κείμενα αμφισβητούνται τώρα. Η Αγγλικανική Εκκλησία, για παράδειγμα, τώρα σχεδιάζει (είναι ένα σχέδιο πρός το παρόν) να εξετάσει την ιδέα ενός ουδέτερου ως προς το φύλο Θεού. Τι μπορούμε να πούμε εδώ; «Πάτερ ἄφες αὐτοῖς· οὐ γάρ οἴδασι τί ποιοῦσι», είπε ο Πούτιν, παραθέτοντας ένα εδάφιο από τη Βίβλο. (Κατά Λουκάν ΚΓ', 34)

( ἀπό :henrymakow.com)


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου