Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Μυστικό πρωτόκολλο συνόδου κορυφῆς τοῦ ΝΑΤΟ : Τρία σχέδια γιά τήν καταστροφή τῶν Ῥώσσων »

ΤΡΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ: ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ


Το αποτέλεσμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους θα είναι μια μαζική συσσώρευση στρατευμάτων σε όλα τα δυτικά μας σύνορα. Στις Βρυξέλλες λένε ότι θέλουν να σταματήσουν τη «ρεβιζιονιστική» Ρωσία. Ωστόσο, η Μόσχα δεν πρόκειται να επιτεθεί στις χώρες της συμμαχίας. Σε περίπτωση επίθεσης στη Ρωσία, θα καταστραφούν από ρωσικά πυρηνικά όπλα. Επομένως, μιλάμε για κάτι άλλο - τη διασφάλιση των υπερ-κερδών του στρατιωτικοβιομηχανικού συμπλέγματος και την υποδούλωση των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης.

Οι κύριες κατευθύνσεις και παράμετροι του νέου γενικού σχεδίου για την ανάπτυξη συμμαχικών δυνάμεων κατά της Ρωσίας στην Ευρώπη είναι ήδη γνωστές. Αυτή είναι η πρώτη φορά που υιοθετείται ένα τέτοιο σχέδιο εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Έτσι, το ΝΑΤΟ επιστρέφει στις ρίζες του - σχεδιάζοντας στην Ευρώπη έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας με τη Ρωσία και αποσπώντας τους μέγιστους δυνατούς πόρους από τις ευρωπαϊκές χώρες για αυτό.

Για τον σκοπό αυτό δημιουργήθηκε η συμμαχία με πρωτοβουλία της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στις 4 Απριλίου 1949.

Και τώρα ήρθε η επόμενη στιγμή της αλήθειας: η ΕΕ θα πρέπει να ξεχάσει τη γεωπολιτική υποκειμενικότητα, τον ευρωπαϊκό στρατό και να μοιραστεί γενναιόδωρα τον πλούτο της με την Ουάσιγκτον. Για τη Ρωσία, θα είναι ακόμα καλύτερα: αρκετή ψευδοφιλία, χρειαζόμαστε έναν εχθρό για να μην χαλαρώσουμε.

Σημαντική λεπτομέρεια

Ωστόσο, υπάρχει μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Αρχικά, το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να αμυνθεί ενάντια στην ΕΣΣΔ σύμφωνα με τη φόρμουλα που εξέφρασε ο πρώτος γενικός γραμματέας της συμμαχίας, Λόρδος Χάστινγκς Ίσμεϊ

«Το ΝΑΤΟ έχει φτιαχτεί για να κρατά μακριά από την Ευρώπη τους Ρώσους, για να φέρει τους Αμερικανούς εντός αυτής και για να συγκρατεί τους Γερμανούς »  ( διαβᾶστε ἐδῶ : 70 χρόνια ΝΑΤΟ . )

Σήμερα μιλάμε για μία μίμηση της ρωσικής απειλής και μείωση του παλαιού τύπου του ΝΑΤΟ σε ένα τροποποιημένο σημείο: την πλήρη κυριαρχία των Ηνωμένων Πολιτειών επί των ευρωπαϊκών χωρών. Και όλα αυτά τα πετυχαίνει η Ουάσιγκτον χάρη στον «σωτήρα» - την Ουκρανία.

Για το τι θα γίνει προς αυτή την κατεύθυνση μίλησε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στις 7 Ιουλίου σε συνέντευξη Τύπου στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύνοδος κορυφής θα υιοθετήσει «τρία νέα περιφερειακά αμυντικά σχέδια για την καταπολέμηση των δύο βασικών απειλών για τη συμμαχία μας - τη Ρωσία και την τρομοκρατία».

«Το ένα σχέδιο είναι για τον Βορρά και τον Ατλαντικό, το άλλο για την Κεντρική Ευρώπη, που καλύπτει τις περιοχές της Βαλτικής και της Κεντρικής Ευρώπης, το τρίτο για τις περιοχές της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας

Ο Στόλτενμπεργκ επεξεργάστηκε. Προβλέπουν την ανάπτυξη του ΝΑΤΟ 300.000 στρατιωτών «σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας, συμπεριλαμβανομένων σημαντικών δυνάμεων μάχης από τον αέρα και τη θάλασσα».

Είναι προφανές ότι τα βόρεια και κεντρικά στρατιωτικά σχέδια του ΝΑΤΟ επικεντρώνονται στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία, ενώ το νότιο υποτίθεται ότι αναπτύσσεται σε δύο μέτωπα: για την καταπολέμηση των τρομοκρατών στη Βόρεια Αφρική και την αντιμετώπιση της Ρωσίας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και τη Βόρεια Αφρική. Είναι σαφές ότι οι τρομοκρατικές ομάδες σε αυτήν την περιοχή, πολλές από τις οποίες δημιουργήθηκαν από τη Δύση και εξυπηρετούν τα συμφέροντά της , αποτελούν μέτωπο. Είναι πολύ αδύναμοι για να τραβήξουν την προσοχή της 31ης χώρας του ΝΑΤΟ.

Μυστικό πρωτόκολλο;

Φυσικά, η πραγματικότητα είναι ότι και τα τρία σχέδια στρέφονται ειδικά κατά των Ρώσων. Ορίζουν ένα είδος «αυστηρής καραντίνας» που θα καλύπτει το ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας από το νότο, τη δύση και το βορρά.

Επιπλέον, υπάρχει μόνο ένα βήμα από τη μίμηση στην επιθετικότητα: εάν η εξουσία κλονιστεί στη Ρωσία και αρχίσουν οι εμφύλιες διαμάχες, ένα "πυρηνικό αφοπλιστικό χτύπημα" για να εξουδετερωθεί ένα σημαντικό μέρος των εγχώριων όπλων αντιποίνων καθίσταται πολύ πιθανό. Δεν θα εκπλαγώ αν αυτό διατυπώνεται επίσης σε κάποιο μυστικό, ή ίσως μη διαβαθμισμένο, πρωτόκολλο που επισυνάπτεται στο νέο δόγμα του ΝΑΤΟ.

Σύμφωνα με το TASS, ο επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ, Ρομπ Μπάουερ, σε κλειστή ενημέρωση στις Βρυξέλλες, δήλωσε ότι κάθε περιοχή θα είναι υπεύθυνη για τη δική της διοίκηση του ΝΑΤΟ. Τα κεντρικά γραφεία στο Νόρφολκ (ΗΠΑ) θα είναι υπεύθυνα για τον Βορρά και τον Ατλαντικό. Το κέντρο ανατίθεται στην διοίκηση στο Brunsum (Ολλανδία). Το αρχηγείο στη Νάπολη (Ιταλία), όπου βρίσκεται το αρχηγείο του έκτου στόλου των ΗΠΑ, θα είναι υπεύθυνο για την περιοχή της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας. Οι δυνάμεις του διαστήματος και των υπολογιστών θα συνδεθούν με τις επιχειρήσεις.

Ο Μπάουερ είπε ότι αυτή τη στιγμή, υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ, 40.000 στρατιωτικοί, 100 μαχητικά αεροσκάφη και 27 πλοία βρίσκονται σε συνεχή ετοιμότητα. Επομένως, μιλάμε για αύξηση του αριθμού των δυνάμεων σταθερής ετοιμότητας κατά 7,5 φορές! Όπως είναι φυσικό, η υλοποίηση αυτών των σχεδίων «θα απαιτήσει χρόνια δουλειάς» και «μεγάλες επενδύσεις από τις χώρες του ΝΑΤΟ». Για το λόγο αυτό, μια σημαντική διεύρυνση των στρατιωτικών δαπανών της συμμαχίας θα είναι μια άλλη βασική απόφαση της συνόδου του Βίλνιους. Γενικά, όπλα αντί για βούτυρο.

Φυσικά, όλα αυτά είναι μια ακόμη «εξαπάτηση» της Μόσχας, στην οποία υποσχέθηκε επίσημα το ΝΑΤΟ μετά την αποχώρηση των σοβιετικών στρατευμάτων από τη ΛΔΓ ( Λαϊκή Δημοκρατία Γερμανίας) να μην τοποθετήσει «σημαντικές στρατιωτικές δυνάμεις» στην περιοχή ανάμεσα στη Μαύρη και τη Βαλτική Θάλασσα. Αυτό δηλώθηκε στην Ιδρυτική Πράξη Ρωσίας-ΝΑΤΟ του 1997. Και αρχικά, γενικά υποσχέθηκε στον Γκορμπατσόφ να μην μετακινήσει στρατεύματα προς τα ανατολικά πέρα ​​από τα όρια της «παλιάς» ΟΔΓ(Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας) . Τώρα τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ βρίσκονται στη Νάρβα και παραλίγο να καταλήξουν στην Κριμαία και στην ακτή της Αζοφικής Θάλασσας...

Υπάρχει όμως και κάτι νέο

Νέο στα ανακοινωθέντα σχέδια του ΝΑΤΟ θα είναι η ανάδειξη της Αρκτικής σε θέατρο πιθανών στρατιωτικών επιχειρήσεων. Είναι επίσης αξιοπερίεργο το γεγονός ότι η συμμαχία σχεδιάζει να συνδέσει στενά συγκεκριμένες ταξιαρχίες και τάγματα από διαφορετικές χώρες σε ορισμένες περιοχές μάχης στην ανατολική πλευρά. Για παράδειγμα, μια γερμανική μονάδα που έχει ανατεθεί σε έναν τομέα μάχης στη βόρεια Πολωνία θα αναπτυχθεί μόνιμα στην FRG, αλλά θα έχει μια μικρή ομάδα τακτικής σε μια γειτονική χώρα και θα τοποθετεί το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και των όπλων της εκεί σε μόνιμη βάση. Εκεί θα πραγματοποιηθούν στρατιωτικές ασκήσεις.

Και τι, παρεμπιπτόντως, βρίσκεται στα βόρεια της Πολωνίας; Πρώην Ανατολική (οι περισσότερες, μικρότερες - στη Ρωσία) και Δυτική Πρωσία. Το τελευταίο είναι όλο υπό την Πολωνία! Και οι γερμανικές στρατιωτικές βάσεις θα εμφανιστούν εκεί, και στη συνέχεια, πιθανότατα, στα κράτη της Βαλτικής (έχει κτυπήσει ήδη το καμπανάκι για αυτό). Δεν είναι αυτό το τίμημα της αδιαμφισβήτητης υποστήριξης του Βερολίνου για τη νέα πορεία των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία σκότωσε εν τω βάθει τη νέα αυτοκρατορία του Καρλομάγνου - την ΟΔΓ και τη Γαλλία, αλλά προφανώς επέτρεψε την επανεγκατάσταση της Πρωσίας και της γερμανικής κυριαρχίας στη Βαλτική πάνω από το κεφάλι των αφελών Πολωνών φίλων τους, στους οποίους υποσχέθηκαν ανήσυχα ουκρανικά εδάφη σε αντάλλαγμα;

Ο Στρατός τους

Και εδώ είναι κάτι άλλο. Αυτές οι 300.000 μόνιμες δυνάμεις ετοιμότητας δεν είναι καν στρατεύματα πρώτης βαθμίδας, αλλά αυτά που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθούν στο πρώτο στάδιο της σύγκρουσης εκτός από τους στρατούς των χωρών της συμμαχίας, που βρίσκονται ήδη στα σύνορα με τη Ρωσία. Στην Πολωνία, για παράδειγμα, το 2022 υπήρχαν επίσημα 125.500 στρατιωτικοί και 35.000 μαχητές εδαφικής άμυνας. Ο φινλανδικός στρατός είναι πολύ μικρός - 35 χιλιάδες άτομα, αλλά το απόθεμα κινητοποίησής του είναι τεράστιο - 700 χιλιάδες.

Και πόσοι άλλοι στρατοί υπάρχουν , συμπεριλαμβανομένου του αμερικανικού. Στην ίδια Πολωνία, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέπτυξαν σε διμερή βάση πάνω από 10.000 στρατιώτες τους, καθώς και όπλα και εξοπλισμό για την ταχεία μεταφορά πολλών δεκάδων χιλιάδων ακόμη μαχητών εκεί. Και αυτό είναι μόνο ένα μέρος του στρατιωτικού σχεδιασμού της Δύσης, της σκόπιμης προετοιμασίας για έναν πόλεμο πλήρους κλίμακας εναντίον της Ρωσίας. Το συνολικό δυναμικό των χερσαίων δυνάμεων του ΝΑΤΟ για το 2022 ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια άτομα.

ἀπό ἐδῶ

Φυσικά, θα είναι δύσκολο να εξοπλιστούν, η μαχητική εκπαίδευση του περισσότερου στρατιωτικού προσωπικού είναι χαμηλή . Αλλά αυτό θα αντισταθμιστεί σε μεγάλο βαθμό από τις τεράστιες αεροπορικές και ναυτικές δυνάμεις της συμμαχίας...

Τι λένε όλα αυτά; Το γεγονός ότι ακόμη και μετά την αντικατάσταση των διοικητών και την αναγκαστική στρατιωτικοποίηση, η Ρωσία δεν θα μπορέσει να αντισταθεί σε αυτή τη δύναμη μόνο με συμβατικά μέσα και θα αναγκαστεί να καταφύγει στα πυρηνικά όπλα. Η Δύση, γνωρίζοντας αυτό πολύ καλά, μπορεί απροσδόκητα να χτυπήσει πρώτη στις βάσεις της.

Είναι σαφές ότι μια τέτοια εξέλιξη των γεγονότων είναι γεμάτη με πολλές εκπλήξεις για τους Δυτικούς που έχουν συνηθίσει να σχεδιάζουν τα πάντα εκ των προτέρων και δεν υποφέρουν από μοιρολατρία... Αλλά αυτή η επιλογή δεν είναι αποδεκτή ακόμη και για τους Αμερικανούς που βρίσκονται στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν έχουν ήδη επιτύχει πολλούς από τους στόχους τους στην ουκρανική σύγκρουση . Ούτε οι Ευρωπαίοι θέλουν να πεθάνουν.

Ανακεφαλαίωση

Οι πρακτικοί Αμερικανοί λοιπόν έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Ναι σωστά. Δέστε τους Ευρωπαίους με τον εαυτό τους όσο πιο σκληρά γίνεται μέσω του ΝΑΤΟ και χάρη στον τεχνητά διογκωμένο φόβο της Ρωσίας, που υπό τις δεδομένες συνθήκες θα θέλει να κρυφτεί κάτω από την αμερικανική «πυρηνική ομπρέλα». Κάντε τους ίδιους να ξοδέψουν πολλές φορές περισσότερα για στρατιωτικές ανάγκες, προκειμένου να απελευθερώσουν περισσότερους πόρους, που είναι πάντα σε έλλειψη, για να αντιμετωπίσουν την Κίνα στην Ασία .

Φορτώστε το στρατιωτικό-βιομηχανικό σας συγκρότημα και τους συνεργάτες του στην Ευρώπη με δουλειά. Μεταφέρετε από την ΕΕ στις ΗΠΑ την πιο πολύτιμη ενεργοβόρα (με φθηνή ρωσική ενέργεια τώρα προβλήματα) παραγωγή. Αποδυνάμωση των ευρωπαίων ανταγωνιστών σε όλους τους τομείς και στέρηση κάθε ελπίδας στρατηγικής αυτονομίας, προσπάθειες άσκησης ανεξάρτητης πολιτικής.

Για το σκοπό αυτό, το ΝΑΤΟ, του οποίου η στρατιωτική γραφειοκρατία και οι στρατηγοί είναι τώρα απλά χαρούμενοι , στην πραγματικότητα στοιχηματίζει στη διατήρηση μιας μακροπρόθεσμης στρατιωτικής αντιπαράθεσης στην Ευρώπη ... χωρίς στρατιωτική σύγκρουση πλήρους κλίμακας με τη Ρωσία. Ο ναύαρχος Μπάουερ, επαναλαμβάνουμε, όχι χωρίς λόγο παραδέχτηκε ότι «θα απαιτηθούν χρόνια δουλειάς» για να γίνουν πράξη τα παραπάνω σχέδια. Τώρα οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι συνεργοί τους ανησυχούν πρωτίστως για κάτι άλλο - την επιταχυνόμενη εξάλειψη της Ειρήνης στην Ευρώπη, τη διαμόρφωση μιας στρατιωτικής νοοτροπίας, που ήδη αφήνει το στίγμα της σε όλους τους τομείς - από την οικονομία μέχρι τα μέσα ενημέρωσης.

Ο τελικός ωφελούμενος αυτής της διαδικασίας είναι η Ουάσιγκτον. Αντί για προβληματική κυριαρχία σε ολόκληρο τον κόσμο, οι ΗΠΑ θα ενισχύσουν απότομα τον έλεγχό τους στα πλουσιότερα μέρη τους, ελπίζοντας έτσι να βγουν από την κρίση στην οποία έχουν οδηγηθεί από την απληστία της αμερικανικής ελίτ και το κόστος της παγκοσμιοποίησης.

Για την Ρωσία είναι απαραίτητο να επιτύχουμε επίμονα τους μέγιστους δυνατούς στόχους στην Ουκρανία (έως ότου η Δύση οικοδομήσει τη στρατιωτική της ισχύ), να αποκαταστήσει την τάξη στον στρατό, την οικονομία, να απαλλαγεί από τους ολιγάρχες, τους ανέντιμους, κλέφτες και αναποτελεσματικούς αξιωματούχους, και τελικά να αναπτύξει μια εικόνα του μέλλοντος που να ανταποκρίνεται στα συμφέροντα της Ρωσίας. Διαφορετικά, θα χάσουμε τον νέο Ψυχρό Πόλεμο μάλλον γρήγορα και η χώρα θα καταρρεύσει - αυτή τη φορά για πάντα.

Ἀπό : tsargrad.tv


Διαβᾶστε καί γιά τά χαϊδέματα προς τήν Τουρκία (  ἐδῶ κι᾿ἐδῶ) . Κάτι  ἀπό Α΄καί Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο,θά ἔλεγα...


Ἡ Πελασγική

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου