Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Ὁ ἐκφυλισμός τῆς Ἀνθρωπότητος δέν εἶναι τυχαῖος...


 Ένας πρώην δικαστής του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ) ισχυρίστηκε ότι οι Εβραίοι είναι οι «εχθροί του δυτικού πολιτισμού» σε μια σειρά από αντισημιτικά σχόλια που μοιράζονται διαδικτυακά .

Ο Bostjan Zupancic, ο οποίος υπηρέτησε στο δικαστήριο για 17 χρόνια μέχρι το 2016, μοιράστηκε μια σειρά από tweets στα οποία έγραψε ότι «οι Εβραίοι είναι οι βασικοί εχθροί του δυτικού πολιτισμού», αυτό που «κάνει ο Εβραίος στην Ουκρανία» είναι «ένα από τα μεγαλύτερα κακά του 21ου αιώνα» και κοινοποιήθηκαν άρθρα που αναφέρονται στον «Εβραϊκό πόλεμο στον Λευκό».

( φωτό ἀριστερά ἀπό ἐδῶ

Ο πρώην δικαστής του ΕΔΑΔ ανέβασε επίσης στο Twitter μια προσβλητική εβραϊκή καρικατούρα με γένια και αγκυλωτή μύτη και μοιράστηκε συνδέσμους σε βίντεο σχετικά με την προφανή τραπεζική «μαφία» των Rothschild, μεταξύ δεκάδων άλλων προσβλητικών αναρτήσεων.

Οι αναρτήσεις φαίνεται ότι έγιναν από τον Αύγουστο του 2022 μέχρι τον  Ιούλιο του τρέχοντος έτους και δημοσιεύτηκαν κυρίως στο Twitter, αν και ορισμένες εικόνες και σύνδεσμοι φαίνεται να έχουν κοινοποιηθεί στο Facebook.

Υποστήριξε επίσης στις αναρτήσεις ότι οι Εβραίοι «εισήγαγαν… σεξουαλικές διαστροφές κάθε είδους… σαδισμό, μαζοχισμό, πολλή ομοφυλοφιλία» πριν έρθουν οι Ναζί στην εξουσία.

Ο κ. Zupancic, ο οποίος υπήρξε επίσης αντιπρόεδρος της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών κατά των βασανιστηρίων, θεωρείται επίσης ότι έχει αποφανθεί σε πολυάριθμες ακροάσεις που είχαν άμεσο αντίκτυπο στις εβραϊκές κοινότητες.

Σε έγγραφο της 27ης Ιουνίου 2000, το οποίο φαίνεται να συνδέεται με τον ιστότοπο του ΕΔΑΔ, ο κ. Zupancic περιλαμβάνεται σε ένα μεγάλο τμήμα 17 δικαστών που εξέδωσαν την απόφαση για την υπόθεση Cha'are Shalom Ve Tsedek κατά Γαλλίας, στην οποία ζητείται «να υποβάλει πρόταση στον Υπουργό Γεωργίας, προτείνοντας να του δοθεί η επίσημη έγκριση που χρειαζόταν για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τελετουργική σφαγή σύμφωνα με τις πολύ αυστηρές θρησκευτικές συνταγές» για το κρέας Kosher.

Έκκληση για επανεξέταση υποθέσεων

Σε ένα άλλο έγγραφο, το οποίο φαίνεται να συνδέεται με τη βάση δεδομένων Incadat για το διεθνές δίκαιο απαγωγής παιδιών, το όνομα του κ. Zupancic περιλαμβάνεται και πάλι μεταξύ ενός μεγάλου τμήματος δικαστών σε μια υπόθεση Ιουλίου 2010 που αφορούσε ένα ζευγάρι Εβραίων, που είχε εγκατασταθεί στο Ισραήλ, και μια υποτιθέμενη διαμάχη για την επιμέλεια του γιου τους για το αν θα πρέπει να παραμείνει στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Γίνεται επίσης κατανοητό ότι ο δικαστής συμμετείχε σε διαδικασίες σχετικά με την απόδοση περιουσίας που ανήκαν σε Γερμανούς Εβραίους.

Ως αποτέλεσμα των αποκαλύψεων, που αναφέρθηκαν από το The Jewish Chronicle, το ΕΔΔΑ αντιμετωπίζει τώρα εκκλήσεις για επανεξέταση υποθέσεων που αφορούν Εβραίους, αφού ο μακροβιότερος δικαστής του εκτέθηκε επειδή μοιράστηκε το περιεχόμενο.

Ο Λόρδος Carlile KC, ο πρώην ανεξάρτητος ελεγκτής της νομοθεσίας για την τρομοκρατία, δήλωσε στην εφημερίδα: «Είναι πολύ λυπηρό που αυτός ο δικαστής έπρεπε να είχε εγκαταλείψει τις αρχές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που έπρεπε να θεωρούσε σημαντικές.

«Θα καλούσα το σημερινό δικαστήριο και τα κράτη μέλη του, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, να αποκηρύξουν τις δηλώσεις του κ. Zupancic και θα πρότεινα να επανεξεταστούν οι υποθέσεις στις οποίες συμμετείχε για να διασφαλιστεί ότι οι απόψεις που εκφράζει τώρα δεν επηρέαζαν τις κρίσεις του».

Μετά την αποχώρησή του από την ΕΣΔΑ, ο κ. Zupancic εντάχθηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Δικαίου και Δικαιοσύνης (ECLJ), μια συντηρητική και ισχυρή ομάδα σκέψης για τα ανθρώπινα δικαιώματα που αναφέρεται στον ΟΗΕ και υποβάλλει επίσης υποβολές στην ΕΣΔΑ.

Αυτή την εβδομάδα, το ECLJ είπε ότι τον απομάκρυνε από την θέση του μετά τις αποκαλύψεις.

Ο Γκρέγκορ Πούπινκ, διευθυντής του ECLJ, επιβεβαίωσε στην Telegraph ότι η ομάδα είχε τερματίσει τη σχέση της μαζί του. Είπε: «Τον έβγαλα από τους «συντρόφους» μας όταν ενημερώθηκα για τον αντισημιτισμό του. Ήταν μια έκπληξη καθώς η φήμη του ήταν υψηλή στο δικαστήριο.

«Το ECLJ καταδικάζει πλήρως τον αντισημιτισμό. Δεν πρέπει να υπάρχει χώρος για αντισημιτισμό, ειδικά εντός των θεσμών για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το ECLJ υποστηρίζει ενεργά την εβραϊκή κοινότητα και το Ισραήλ».


Οι αντισημιτικές αναρτήσεις του κ. Zupancic ανακαλύφθηκαν για πρώτη φορά από την ψηφιακή ερευνητική ομάδα GnasherJew.

Εκπρόσωπος του ΕΔΑΔ είπε: «Το δικαστήριο δεν είναι σε θέση να σχολιάσει δηλώσεις πρώην δικαστή στον Τύπο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η θητεία του κ. Zupancic ως δικαστής στο δικαστήριο έληξε πριν από επτά χρόνια, τον Μάιο του 2016.

«Σε ό,τι αφορά τις αντισημιτικές απόψεις, όπου κι αν εκφράζονται, το Δικαστήριο έχει επανειλημμένα ξεκαθαρίσει στη νομολογία του ότι δεν απολαμβάνουν προστασίας βάσει της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αναιρούν τις αξίες στις οποίες βασίζεται».

ἀπό ἐδῶ 

Δέν σχολιάζω τά καταφανῆ ! 

Εὐχαριστῶ ΕΑΦ.

Εὐχαριστῶ  NORD.

1) Ήταν η μικρή μειοψηφία του 2% του πληθυσμού, περίπου 500 χιλιάδες σε 60 εκατομμύρια Γερμανούς. Κατάφεραν να ελέγξουν! περίπου το 50% των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και το 70% όλων των δικαστών, για να επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό τις ταινίες, τα θέατρα και τη λογοτεχνία. Υπήρξαν απολύτως υπερ-εκπροσωπούμενοι και όπως σήμερα στην Αγγλία, τη Γαλλία και τις ΗΠΑ... 
2) Ήταν η πηγή πολλών καταστροφικών χρηματοπιστωτικών κραχ των τραπεζών στη Γερμανία 1870-1920. Αυτό είναι τεκμηριωμένο, δεν είναι προπαγάνδα των ΝΑΖΙ ή αντισημιτική ή αραβική προπαγάνδα, και μάλιστα δημοσιεύεται σε βιβλία γραμμένα από Εβραίους Γερμανούς). Εκατομμύρια γερμανοί πατέρες έχασαν το εισόδημα, την περιουσία και τις αποταμιεύσεις τους εξαιτίας αυτών των γκάνγκστερ και των κερδοσκόπων των εβραϊκών τραπεζών
3) Έχουν εισαγάγει στη γερμανική τέχνη και κουλτούρα και στο θέατρο και τον κινηματογράφο την παρακμή στην ηθική: Τα πρώτα ομοφυλοφιλικά θεατρικά έργα έγιναν στο Βερολίνο τη δεκαετία του 1920, τα πρώτα θεατρικά έργα μοιχείας έγιναν τις δεκαετίες του 1880 και του 1890 από Εβραίους συγγραφείς.  Μοιχεία, στη συνέχεια σεξουαλικές διαστροφές κάθε είδους, σαδισμός, μαζοχισμός, πολύ μεγάλη δόση ομοφυλοφιλίας και στη συνέχεια παρακμιακή τέχνη, μια τέχνη που είναι απολύτως γελοία, η λεγόμενη μοντέρνα τέχνη, όλα προωθήθηκαν από Εβραίους διανοούμενους. Και αυτό δημιούργησε στον γερμανικό λαό μια μεγάλη εξέγερση. Έγραψαν επίσης βιβλία γελοιοποιώντας τον Χριστιανισμό, γελοιοποιώντας τον Ιησού.. (φωτό)

Περί ἐκφυλισμένης τέχνης,ὅπως πολύ πετυχημένα χαρακτήρισαν στήν ΓερμανίαEntartete Kunst) τήν "μοντέρνα τέχνη" ἔχουμε πολλάκις ἀναφερθεῖ παρακολουθώντας τήν σαβούρα πού προωθοῦν ὡς "τέχνη", προσφάτως καί μέ τό ἀνάλογον μουσεῖον ἐν τῆ Ἑλλαδικῇ

Ὅταν ἡ CIA καί οἱ Ῥοκφέλερ διέδωσαν τήν μοντέρνα τέχνη

Γνοφώδες μῖσος ...

Προωθητής ...τέχνης; Ναί,διότι νοιάζονται γιά ἐμᾶς...

Ἡ ἄσχημη τέχνη εἶναι καί ἀνήθικη

Οἱ ἑβραῖοι καί τό μῖσος τους κατά τοῦ Οὐρανίου Ἀνθρώπου !

 Ἡ κυριαρχία τῆς ...διαστροφῆς !

Ὁ καθείς ὑπερασπίζεται τίς "ἀξίες" πού τοῦ πρέπουν..

Στιγμές θαυμασμοῦ κι᾿ὑπερηφανείας ! Ὁ Μητσοτάκης στό «μουσεῖο συγχρόνου τέχνης»

Ἐπεί δή,« ὁ πολιτισμός ἔχει τήν δική του ταυτότητα στό Ναύπλιο»

Καί στήν Μουσική : 

Ἡ δρᾶσις τῆς Σχολῆς τῆς Φρανκφούρτης ΚΑΙ στήν Μουσική

Ὁ Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός (NLP) τοῦ Ἕλληνα μέσῳ τῆς μουσικῆς...

Συμπέρασμα διά πολλοστή φορά : 

"Οἱ πνευματικές, καθώς καί οἱ ἠθικές ἰδιότητες ἑνός ἀνθρώπου προέρχονται ἀπό τά βάθη τῆς φύσεώς του καί δέν εἶναι ἀποτέλεσμα ἐξωτερικῶν ἐπιδράσεων."  Arthur Schopenhauer 

(ἐδῶ


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου