Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Αποκωδικοποίηση του τραπεζογραμματίου των BRICS (Γ.Μεταξάς)

Αποκωδικοποίηση του νέου – προτεινόμενου – τραπεζογραμματίου των BRICS 

Οι BRICS, υπόσχονται εθνική οικονομική κυριαρχία. Ο πλανήτης εισέρχεται σε μία περίοδο από δολάριο ποίησης. Υπάρχουν άρα γε νεοταξικά σύμβολα στο τραπεζογραμμάτιο των BRICS;

Σε μία ιδιαίτερα συμβολική κίνηση προχώρησαν οι BRICS καθώς την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023, προχώρησαν στην αποκάλυψη του προτεινόμενου τραπεζογραμματίου των 100 BRICS. Η αποκάλυψη έγινε από τον Ρώσο πρέσβη στη Νότιο Αφρική. Για να επεκταθεί ο συμβολισμός, η σεμνή τελετή έλαβε χώρα στην πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, που αποτελεί υπό ένταξη χώρα.

Περισσότερα για το θέμα, μπορείτε να διαβάσετε στο ιστολόγιο «Διόδοτος» .

Ο τόπος

Καθώς σε αυτό το άρθρο θ’ ασχοληθούμε με τον αποσυμβολισμό του χαρτονομίσματος, καλό θα ήταν να ξεκινήσουμε με τον πρώτο και κύριο συμβολισμό: το πού αποκαλύφθηκε.

Πρώτον, αποκαλύφθηκε στην Πραιτόρια της Νοτίου Αφρικής. Η Νότιος Αφρική, αποτελεί έναν από τους κύριους εξαγωγείς χρυσού και πολύτιμων λίθων (διαμάντια, ρουμπίνια κλπ). Στο παρελθόν, τόσο οι Άγγλοι, όσο κι αργότερα οι Ολλανδοί, έκλεβαν αχόρταγα τον ορυκτό πλούτο της χώρας, σκλαβοποιώνυας τον ντόπιο πληθυσμό, με τους Ολλανδούς να εφαρμόζουν την πολιτική του λεγόμενου «Απαρτχάιντ» (Apartheid = διαχωρισμός). Πρόκειται επί της ουσίας για μια κουκλουξκλανικού τύπου κυριαρχία, η οποία έληξε το 1992. Από την ημέρα που ανέλαβε την ηγεσία της Νοτίου Αφρικής ο κομμουνιστής Νέλσον Μαντέλα με τη βοήθεια των ΗΠΑ, εφαρμόστηκε στη χώρα το «Μαύρο Απαρτχάιντ» , με το οποίο εκατοντάδες λευκοί έχουν δολοφονηθεί, χιλιάδες λευκές έχουν δολοφονηθεί και βιαστεί, χωρίς ποτέ να βρίσκονται οι δράστες.

Αφήνουμε όμως προ το παρόν το φασιστικό καθεστώς Ramaphosa, για να επιστρέψουμε στους BRICS.

Δεύτερο σημείο του συμβολισμού, είναι η πρεσβεία των ΗΑΕ. Τα ΗΑΕ, αποτελούν μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγό χώρα παγκοσμίως.

Ουσιαστικά, με αυτήν την κίνηση, η Ρωσία δηλώνει ότι «κλέβει» από τους αγγλοσάξωνες (ΗΠΑ συν Αγγλία κλπ) την κύρια πηγή της δύναμής τους: χρυσό, πολύτιμους λίθους, πετρέλαιο. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η χρηματιστηριακή αξία του δολαρίου που εκδίδει η Federal Reserve Bank, βασίζεται στον χρυσό. Όπως και τα περισσότερα νομίσματα παγκοσμίως, με μία εξαίρεση: το Ευρώ. Το ευρώ, δε βασίζεται στον χρυσό, αλλά στο δολάριο. Συνεπώς, η πορεία του δολαρίου, επηρεάζει ανάλογα την πορεία του ευρώ.

Εμπρόσθια όψη

Καθώς σε όλα τα νεοταξικά χαρτονομίσματα υπάρχουν κρυφοί και φανεροί συμβολισμοί της Καμπάλ και των Illuminati, είναι λογικό να θελήσω να ψάξω για ανάλογους συμβολισμούς. Άλλωστε, δεν είναι και λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι ο Πούτιν είναι… «νεοταξίτης» . Αν κι η άποψη αυτή έχει προκύψει από κάποιους νεοταξίτες πράκτορες που πληρώνονται για να παριστάνουν τους «Πατριώτες» αλλά ταυτόχρονα να προωθούν την νεοταξική προπαγάνδα (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε) και από κάποια bots που έχουν πλαστούς λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα.

Το πρώτο που βλέπει κάποιος, είναι οι σημαίες που βρίσκονται στο κέντρο. Πρόκειται για τις σημαίες των κρατών που ίδρυσαν τους BRICS: Brazil, Russia, India, China, South Africa (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα, Νότιος Αφρική). Πίσω από την κάθε σημαία, βρίσκεται ένα εμβληματικό σύμβολο της κάθε χώρας:

  • Βραζιλία: Το άγαλμα του Ιησού στο Ρίο Ντε Τζανέιρο
  • Ρωσία: Το Κρεμλίνο
  • Ινδία: Το Ταζ Μαχάλ
  • Κίνα: Ο παραδοσιακός κινέζικος δράκος
  • Νότιος Αφρική: Το αγαλμάτινο σύμπλεγμα που συμβολίζει την απελευθέρωση από το Απαρτχάιντ

Στο κέντρο, βρίσκεται ένα δωδεκάκτινο αστέρι, το οποίο κρύβει ιδιαίτερους αντινεοταξικούς συμβολισμούς:

  • Το 12 είναι ο ατομικός αριθμός του άνθρακα. Δηλαδή της βάσης της ζωής στον πλανήτη Γη, όπως αναφέρει σε σχόλιό του ο φίλτατος Διονύσης ( «Μποτίλια στο Πέλαγος» ) στο σχετικό άρθρο του Διoδότου (βλ. σύνδεσμο στην αρχή του άρθρου)
  • 12 επίσης, ήταν οι μαθητές του Χριστού (κι εδώ συμφωνώ με τον φίλτατο Διονύση), ενώ στο κέντρο του άστρου νοείται ο ίδιος ο Ιησούς
  • Το 12, υποδεικνύει την εμφάνιση της Τριαδικότητας στα 4 άκρα της Γης (Βορρά, Νότο, Ανατολή, Δύση). Ουσιαστικά αναφέρεται στην επικράτηση και παγκόσμια κυριαρχία του Ορθοδόξου Χριστιανισμού.
  • Το 12 συμβολίζει την ολοκλήρωση ενός κύκλου και την επαναγέννηση σε έναν καινούργιο κύκλο, άλλης συχνότητας. Ουσιαστικά αναφέρεται στο τέλος του κύκλου της κυριαρχίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων και την Επαναγέννηση της εν Χριστώ Τάξης Πραγμάτων. Κάτι ανάλογο με τον ετήσιο κύκλο (12 μήνες) ή τον ακόμη μεγαλύτερο των 12 μπακτούν (βλ. Ημερολόγιο των Μάγιας).
  • Το 12 επίσης συμβολίζει την νέα πνευματική γέννηση σε ένα συνολικό επίπεδο.

Με απλά λόγια, πρόκειται για έναν χριστοκεντρικό πνευματικό συμβολισμό.

Ο αριθμός «100» είναι τοποθετημένος με τέτοιον τρόπο ώστε να δίνει την εικόνα μιας συνεχούς δεξιόστροφης ροής. Μια ενεργειακή ροή η οποία περνάει μέσα από το 100. Και δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή του αριθμού στο προτεινόμενο αυτό τραπεζογραμμάτιο. Ο αριθμός αυτός είναι πολύ ισχυρός και δείχνει:

  • Την εσωτερική πνευματική σοφία
  • Τη φιλοδοξία χωρίς την ανάγκη του υλισμού
  • Την ισχύ της Αγίας Τριάδος, όπου το 1 συμβολίζει τη Δημιουργό Αρχή (Θεό) και τα δύο 0 το Λόγο και το Άγιο Πνεύμα, υπονοώντας ότι ούτε ο Λόγος, ούτε το Άγιο Πνεύμα θα μπορούσαν να υπάρξουν, αν δεν υπήρχε η Δημιουργός Αρχή (1), αλλά ο συνδυασμός τους αποτελεί μια πανίσχυρη και αδιαίρετη Μονάδα (1+0+0=1).
  • Το 100, είναι ο ατομικός αριθμός του στοιχείου «φέρμιο» , το οποίο αποκαλείται «ακτινίδιο στοιχείο» διότι τα ηλεκτρόνια που κυκλώνουν το άτομο σχηματίζουν ένα δωδεκάκτινο αστέρι (βλ. εικόνα παρακάτω).
Τα ηλεκτρόνια στο άτομο του Φερμίου (πηγή: Wikipedia)

Στο χαρτί, είναι τυπωμένη η λέξη «souvenir» που σημαίνει «αναμνηστικό» , υποδηλωνοντας σαφώς ότι το συγκεκριμένο χαρτονόμισμα δεν έχει πραγματική αξία, αλλά μόνο αναμνηστική κι ότι ο κατέχων δεν μπορεί να πραγματοποιήσει συναλλαγές με αυτό. Η λέξη είναι τυπωμένη στις γλώσσες των πέντε ιδρυτικών μελών των BRICS.

Οπίσθια όψη

Στην οπίσθια όψη, διακρίνονται οι σημαίες των υπό ένταξη χωρών (Αργεντινή, Ζιμπάμπουε, Βενεζουέλα, Μεξικό κοκ). Στο κέντρο, τα ονόματα των υπό ένταξη χωρών στην τοπική τους γλώσσα, σχηματίζουν μία… αρχαία ελληνική σπείρα. Το σχέδιο θυμίζει έντονα τον πασίγνωστο Δίσκο της Φαιστού. Ωστόσο, παρατηρούμε ότι η σπείρα είναι δεξιόστροφη. Κι εδώ, όλα έχουν τη σημασία τους.

Η σπείρα, συμβολίζει:

  • Τον Δημιουργό Θεό.
  • Την αέναη κίνηση του σύμπαντος.
  • Τη ζωή, δεδομένου ότι το γονιδιακό μόριο (DNA) έχει μορφή σπείρας
  • Την περιπλάνηση της ψυχής ώσπου εκείνη να καταφέρει να καταλήξει στο κέντρο (θέωση)
  • Την προστάτιδα δομή ενός ιερού κόμβου
  • Τη δομή του Γαλαξία μας
  • Την ανερχόμενη πνευματική κυριαρχία
  • Τον «χρυσό αριθμό φ» που αποτελεί τη βάση της δομής των πάντων (βλ. Πυθαγόρας) δια του θεϊκού κάλλους

Εάν η κίνηση της σειράς ήταν αριστερόστροφη, θα σήμαινε ακριβώς τα αντίθετα. Είναι κάτι ανάλογο με το «τετραγαμάδιο» (αρχαία Ελλάδα) και την «σβάστικα» (Ναζί). Το τετραγαμάδιο συμβολίζει την ανερχόμενη πνευματική κυριαρχία που εισχωρεί στο πνευματικό Φως, ενώ η σβάστικα συμβολίζει την κατερχόμενη πνευματική κυριαρχία, εκείνη δηλαδή που εισχωρεί στο πνευματικό Σκότος.

Στο δεξιό μέρος, βλέπουμε την αποκαλούμενη ταινία ασφαλείας. Αυτήν την πέρασα από αρκετές δοκιμασίες, προκειμένου να διαπιστώσω αν μέσα της κρύβει κάτι το «περίεργο» :

Αυτό που βρήκα είναι ότι πρόκειται για μία απλή μπροσούρα ρωσικής τεχνοτροπίας, στην οποία αναγράφεται η αξία του χαρτονομίσματος κάθετα κι οριζόντια (βλ. κίτρινους ελλειψοειδείς κύκλους).

Τέλος, για εκείνους που δε γνωρίζουν από χαρακτική χαρτονομισμάτων, οι διαφόρων τύπων γραμμές που εμφανίζονται στις δύο όψεις, δεν είναι ούτε… «φολίδες» όπως έγραψε ένας ανόητος σε σχόλιο στο ιστολόγιο «Διόδοτος» , ούτε κάτι περίεργο. Είναι μία παλιά τακτική που χρησιμοποιείται στη νομισματοκοπεία προκειμένου να μειώσει τις πιθανότητες παραχάραξης.

Με απλά λόγια, πρόκειται για ένα ενδιαφέρον τραπεζογραμμάτιο με μυστικιστικούς συμβολισμούς οι οποίοι είναι αντίθετοι με τους συμβολισμούς των τραπεζογραμματίων της ΝΤΠ και που ουσιαστικά υποδηλώνουν το τέλος της καμπαλιστικής κυριαρχίας και την αναγέννηση της εν Θεώ κυριαρχίας.

kanenazori.com 

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/09/brics.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου