Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Οἱ ἑβραῖοι ἐλέγχουν τό Ἰράν πάνω ἀπό 1000 χρόνια !

( φωτό ἀριστερά- Ἡ ἑβραϊκή κοινότητα πραγματοποιεῖ τελετή πρός τιμήν τοῦ Ρουχολάχ Χομεϊνί, Συναγωγή Γιουσέφ Αμπάντ. Η Συναγωγή Yusef Abad χτίστηκε το 1965 στην Τεχεράνη. Είναι η μεγαλύτερη συναγωγή στο Ιράν. Όταν ο Μοχάμεντ Χαταμί την επισκέφθηκε το 2003, έγινε ο πρώτος Πρόεδρος του Ιράν που επισκέφθηκε μια συναγωγή μετά την Ισλαμική Επανάσταση.    ) 

 Οι Ελευθεροτέκτονες ήταν και στις δύο πλευρές κάθε παγκόσμιου πολέμου. Και στον επόμενο δεν θα είναι κάτι διαφορετικό.

Χρησιμοποιούν τους πολέμους για να σκοτώσουν το ανθρώπινο κοπάδι και να βγάλουν χρήματα. Η κόλαση στη Γη είναι το όνειρο του Σατανιστή. Οι επαναστάτες και από τις δύο πλευρές αυτοκτονούν.

Αποποίηση ευθύνης - Δεν συμφωνώ με τον ισχυρισμό του Menez ότι τα θύματα του Ισραήλ ήταν πλαστά. Οι Σιωνιστές δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό στο να σκοτώνουν Εβραίους. Σκότωσαν εκατομμύρια στο ολοκαύτωμα.

από τον Edward Menez

(henrymakow.com)

Βασιζόμενος στο άρθρο του Henry που αρχικά κυκλοφόρησε στις 4 Οκτωβρίου 2010, με τίτλο "Το Ιράν Ελέγχεται επίσης από Σατανιστές" και αναδημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2023 και με τίτλο "Το Ισραήλ και το Ιράν διοικούνται από μασσώνους που σχεδιάζουν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο", θα κάνω την υπόθεση, για λόγους συντομίας, ότι ο αναγνώστης γνωρίζει πως οι Εβραίοι δημιούργησαν τον Τεκτονισμό. Ναι, κάθε πτυχή του Τεκτονισμού είναι Εβραϊκή. Η Μασσωνία ξεκίνησε ως ένας τρόπος για να κάνει τους γκογιίμ να προσηλωθούν τυφλά στους σατανικούς, Ταλμουδικούς Εβραίους.

Με αυτόν τον πρόλογο θα είναι ευκολότερο να γίνει κατανοητό αυτό το άρθρο που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του Miles Mathis στις 3 Ιουνίου 2019, από τον συγγραφέα "Donny Ahzmond".  Ουσιαστικά, το άρθρο ανιχνεύει την ιστορία του Ιράν τα τελευταία 1000 χρόνια στον 11ο αιώνα, όπου η διάσημη οικογένεια των Κομνηνών είχε τις ρίζες της.  

Ισμαήλ Α΄ της δυναστείας των Σαφαβιδών, η οποία διήρκεσε από το 1501 έως το 1722 και περιελάμβανε το σημερινό Ιράν, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και τμήματα του Βόρειου Καυκάσου, την Τουρκία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν και τη Συρία και όχι μόνον. Αυτή η δυναστεία ξεκίνησε με τον Ισμαήλ Α', Σάχη του Ιράν. Αυτή η μύτη πρέπει κάτι να μας λέει, όπως και το όνομα Ισμαήλ. Τα κόκκινα μαλλιά είναι επίσης αξιοπερίεργα. Εδώ είναι ο κλωτσιός – η γιαγιά του Ισμαήλ ήταν η Θεοδώρα Κομνηνή, κόρη του Ιωάννη Δ΄ Κομνηνού, αυτοκράτορα της Τραπεζούντας...ἀπό ἐδῶ σελ.2) Ἰσμαήλ ὁ υἱός τοῦ Ἀβραάμ καί τῆς δούλης Ἄγαρ. Γενάρχης τῶν Ἰσμαηλιτῶν.

«Ένα από τα πρώτα γνωστά μέλη της οικογένειας ήταν ο Νικηφόρος Κομνηνός, ο οποίος ήταν κυβερνήτης του Βασπουρακάν τον 11ο αιώνα. Το Βασπουρακάν περιλαμβάνει τη σημερινή νοτιοανατολική Τουρκία και το βορειοδυτικό Ιράν, όπου βρίσκεται η πόλη Khamaneh ( Χαμάνε) . Τουλάχιστον, έχουμε διαπιστώσει ότι ο [ ἄλλοτε]Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν Χαμενεΐ φέρει το όνομα μιας πόλης που κατά πάσα πιθανότητα πήρε το όνομά της από την παλαιά οικογένεια των Κομνηνών που επίσης καταγόταν από αυτή την περιοχή».

ΚΟΜΝΕΝΕ=ΚΟΜΕΝ=ΚΟΕΝ

(φωτό ἀριστερά, Μοχάμαντ Ρεζά Παχλαβί ὁ τελευταῖος Σαχης τοῦ Ἰράν ) 

Ο Miles Mathis έχει προτείνει ότι το όνομα Cohen ή Kohen θα μπορούσε να είναι μια παραλλαγή του Komnene, μέσω του Komen, και ο συγγραφέας Donny Ahzmond το αναφέρει στο άρθρο του. Αλλά ο Ahzmond παρουσιάζει μια μεγαλύτερη γενεαλογία στο άρθρο του 2019: συνδέει τους Εβραίους ως ηγεμόνες της «δυναστείας των Σαφαβιδών, η οποία διήρκεσε από το 1501 έως το 1722 και περιελάμβανε το σημερινό Ιράν, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν και τμήματα του Βόρειου Καυκάσου, της Τουρκίας, του Ιράκ, Αφγανιστάν, Συρία και όχι μόνο». Βασικά, η δυναστεία των Σαφαβιδών ήταν συνέχεια της δυναστείας των Κομνηνών και ακολουθήθηκε από τη δυναστεία των Ζαντ. Το κοινό και η συνέχεια και των τριών δυναστειών: Ο Ahzmond αποδεικνύει βάσει γενεαλογίας στο άρθρο του ότι όλες διοικούνταν από Εβραίους.

Τον 20ο αιώνα, η κρυπτοεβραϊκή βασιλεία του Ιράν συνεχίστηκε με τη δυναστεία των Παχλαβί. Πρώτος ήρθε ο Ρεζά Παχλαβί το 1921, ακολουθούμενος από τον γιο του Μοχάμαντ Ρεζά Παχλαβί, ο οποίος κυβέρνησε έως ότου ανατράπηκε από τον Αγιατολάχ Χομεϊνί στην Ιρανική Επανάσταση του 1979. Ο Μοχάμαντ Ρεζά Παχλαβί κυβέρνησε το Ιράν από το 1941 έως το 1979, μαζί με τον ομοφυλόφιλο Εβραίο εραστή του Έρνεστ Περρόν. αναφέρεται στο άρθρο του Ahzmond.

...οι Περρόν της Αργεντινής ήταν Εβραίοι, κατάγονται μεταξύ άλλων από τους ντε Λεόν της Ισπανίας. Παραδέχονται σχεδόν τα πάντα για τον Πέρρον εκτός από το ότι ήταν Εβραίος – συμπεριλαμβανομένου του ότι ήταν ένας επιδεικτικός ομοφυλόφιλος, ένας πληροφοριοδότης της M16 και ένα "φίδι" που δεν άρεσε σε κανέναν άλλον εκτός από τον Σάχη. Η Wikipedia μάλιστα παραδέχεται ότι «θεωρείται ότι είχε σημαντική παρασκηνιακή δύναμη στο Ιράν κατά τη διάρκεια του καθεστώτος του Σάχη». Ναι, γιατί ήταν ξεκάθαρα ο εραστής του Σάχη. Δεν με πιστεύεις; Ο Περόν ήταν το μόνο άτομο εκτός από τη γυναίκα του Σάχη που του επιτρεπόταν να μπει στην κρεβατοκάμαρά του. ..( ἀπό ἐδῶ, σελ. 14,φωτό)

ΠΛΗΡΗΣ ΚΥΚΛΟΣ ,ΑΠΟ ΚΟΜΝΗΝΟ ΣΤΟΝ ΧΟΜΕΪΝΙ 

Μας λένε ότι ο Σαγίντ Ρουχολάχ Μουσαβί Χομεϊνί (Sayyid Ruhollah Mousavi Khomeini )  έγινε ο Ανώτατος Ηγέτης του Ιράν το 1979. Αλλά σημειώστε το ονοματεπώνυμό του Μουσαβί. Ο Ahzmnd εξηγεί: "Όταν αναζητάτε το επώνυμο Mousavi, η Wikipedia σας μεταφέρει σε αυτή τη σελίδα, με μια λίστα με αξιόλογα άτομα που έχουν αυτό το επώνυμο, συμπεριλαμβανομένου του Khomeini. Αλλά δεν σας λέει τίποτα για το ίδιο το όνομα, όπως η προέλευσή του ή Περιέργως, η ενότητα "Δείτε επίσης" στο κάτω μέρος, σας συνδέει με αυτήν τη σελίδα για το επώνυμο Al-Musawi. Είναι περίεργο επειδή είναι προφανές ότι αυτό είναι το ίδιο επώνυμο με τον Mousavi, αναφέροντας πολλά από τα ίδια άτομα με τη σελίδα Mousavi ."

Η Wikipedia απαριθμεί τον Χομεϊνί ως μέλος αυτής της οικογένειας και στη συνέχεια ισχυρίζεται, ξεκάθαρα :

..."καταγόταν από τη δυναστεία των Σαφαβιδών."

Η σελίδα της Wikipedia αναφέρει επίσης τον Abbas al-Musawi, ιδρυτή της HEZBOLLAH, ως μέλος της οικογένειας.

ΣΤΟΝ ΜΑΧΜΟΥΤ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΖΑΝΤ 

Και όσον αφορά τον 21ο αιώνα, ο πιο διάσημος και παραγωγικός ηγέτης του Ιράν ήταν ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ. Θα μπορούσε να είναι και Εβραίος; Η Telegraph, μια συστημική εφημερίδα, φαίνεται να σκέφτεται έτσι:

Ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ αποκάλυψε ότι έχει εβραϊκό παρελθόν

«Μια φωτογραφία του Ιρανού προέδρου κρατώντας ψηλά την ταυτότητά του κατά τη διάρκεια των εκλογών τον Μάρτιο του 2008 δείχνει ξεκάθαρα ότι η οικογένειά του έχει εβραϊκές ρίζες.  

Ένα κοντινό πλάνο του εγγράφου αποκαλύπτει ότι ήταν παλαιότερα γνωστός ως Sabourjian - ένα εβραϊκό όνομα που σημαίνει υφαντής.


Το σύντομο σημείωμα που είναι χαραγμένο στα χαρτιά υποδηλώνει ότι η οικογένειά του άλλαξε το όνομά της σε Ahmadinejad όταν ασπάστηκαν το Ισλάμ μετά τη γέννησή του.


Οι Sabourjians κατάγονται παραδοσιακά από το Aradan, τη γενέτειρα του κ. Ahmadinejad, και το όνομα προέρχεται από το "weaver of the Sabour", το όνομα για το εβραϊκό σάλι Tallit στην Περσία. Το όνομα βρίσκεται ακόμη και στη λίστα με τα δεσμευμένα ονόματα για Ιρανούς Εβραίους που συνέταξε το Υπουργείο Εσωτερικών του Ιράν
».

ΕΒΡΑΙΟΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

Το άρθρο του Donny Ahzmond μας λέει όλα τα παραπάνω για τη συνεχή 1000χρονη εβραϊκή βασιλεία του Ιράν. Υποθέτει μάλιστα ότι οι εβραϊκές ρίζες των Σαφαβιδών και των Κομνηνών ανάγονται στο 309 μ.Χ. στο σύγχρονο Ιράν, το οποίο κάποτε ήταν μέρος της Περσικής Αυτοκρατορίας.  

Σε μια ενημέρωση του άρθρου που δημοσιεύτηκε 10 ημέρες αργότερα, στις 13 Ιουνίου 2019, μαθαίνουμε ότι ο διευθύνων σύμβουλος της Uber Dara Khosrowshahi είναι Παχλαβί και ότι η σύζυγος του Dara είναι η Sydney SHAPIRO. Ο αδερφός της Dara είναι ο Kaveh Khosrowshahi. "Μια αναζήτηση στο whitepages.com διαπιστώνει ότι ο Kaveh σχετίζεται με την Kathleen Grant Khosrowshahi από το Seattle, καθώς και με τον James Dover Grant", γνωστός με το ψευδώνυμό του, Lee Child, συγγραφέας της σειράς μυθιστορημάτων Jack Reacher. Είναι ένα μικρό, με άρρηκτους δεσμούς "βιβλικό" κλαμπ; Και εσύ, δεν είσαι σε αυτό.

Μια παράλληλη έρευνα σχετικά με Εβραίους που διοικούν πλούσιες σε πετρέλαιο, υποτίθεται μουσουλμανικές χώρες όπως το Ιράν, θα σας οδηγήσει αναπόφευκτα σε πληροφορίες για το Βασίλειο του Σαούντ ( βλέπε ἐδῶἐδῶ, ἐδῶ - Πελασγ. καί τό δικό μας, ἐδῶ κι᾿ἐδῶ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Θα μπορούσαν λοιπόν το Ιράν και η Σαουδική Αραβία να είναι πραγματικά αντιπολίτευση ελεγχόμενη από τους Εβραίους; Ετσι φαίνεται. Φαίνεται ότι το Ιράν και η Σαουδική Αραβία ήταν πάντα ελεγχόμενη αντιπολίτευση, πιθανώς για να υποδαυλίσουν σύγκρουση και αναταραχή στη Μέση Ανατολή, η οποία στη συνέχεια αυξάνει τις τιμές του πετρελαίου. 

Ποιος πιστεύετε ότι ελέγχει όλες τις εταιρείες πετρελαίου τώρα; Εβραίοι ή μη Εβραίοι ;

Τέλος, μάθαμε παραπάνω ότι οι Εβραίοι δημιούργησαν τη Χεζμπολάχ. Ο Ρον Πολ λέει ότι η Χαμάς δημιουργήθηκε από το Ισραήλ ως φραγμός στον Σαντάμ Χουσεΐν. Υπάρχει κάτι που δεν ελέγχεται και δεν διοικείται από τους Εβραίους πια; Οι Εβραίοι έχουν βασικά παραδεχτεί ότι οτιδήποτε συμβαίνει - το οποίο καλύπτεται από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, φυσικά - δεν είναι ατύχημα: δημιουργείται από αυτούς.  

Πόσο εύκολο θα ήταν λοιπόν για τους Ισραηλινούς να υποδυθούν τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, να «αιχμαλωτίσουν» αρκετές εκατοντάδες Ισραηλινούς και να πλαστογραφήσουν τις σκηνές εγκλήματος των επιθέσεων της Χαμάς με ψεύτικο αίμα και ανδρείκελα; Το Ισραήλ παραδέχεται διστακτικά τώρα ότι άφησε τη άμυνά της χαλαρή για 7 ώρες για να επιτρέψει στη Χαμάς να εισέλθει στο Ισραήλ για να σκοτώσει εκατοντάδες Ισραηλινούς. Οχι, δεν το πιστεύω ούτε γιά ένα λεπτό. Δεν νομίζω ότι σκοτώθηκαν Ισραηλινοί στις 7 Οκτωβρίου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιος διευθύνει αυτές τις ψεύτικες σημαίες και τα γεγονότα που μοιάζουν με το «Περλ Χάρμπορ», όπως η 11η Σεπτεμβρίου και η «σφαγή» της 7ης Οκτωβρίου.

Ἀπό : henrymakow.com

Ο στενός συνεργάτης του Χομεϊνί συναντήθηκε κρυφά με αξιωματούχους των ΗΠΑ πριν από την ιρανική επανάσταση, λέει αποχαρακτηρισμένο έγγραφο...  Ayatollah Seyed Mohammad Sadegh Lavasani  ἀριστερά στήν φωτό.  Βεβαίως καταλαβαίνουμε ποιοί εἶναι οἱ " ἀξιωματοῦχοι τῶν ΗΠΑ" καί δέν χρειάζονται ἐπεξηγήσεις...

Ἀπό τό ἀνωτέρῳ θέμα σίγουρα δέν μᾶς ἔκανε ἐντύπωσιν οὔτε πώς πίσω ἀπό τό Ἰράν βρίσκουμε τήν ἑβραϊκή ἐξουσία,οὔτε γιά τήν Σαουδική Ἀραβία ὅπου ἰσχύει τό ἴδιο ( ἔχομε γράψει ἐπ᾿αὐτοῦ κάποια χρόνια πρίν) οὔτε γιά τήν δημιουργία τῶν ἰσλαμικῶν τρομοκρατικῶν ὀργανώσεων πού γι᾿ἀκόμη μία φορά βρίσκομε ἑβραϊκή χείρα. Ὅμως πραγματικῶς μοῦ ἔκανε ἐντύπωσιν ἡ καταγωγή τῆς Βυζαντινῆς δυναστείας τῶν Κομνημῶν. Ὁμολογῶ δέν τό περίμενα...

Βεβαίως δέν θά τό ἀφήσουμε ἔτσι. Μία ἔρευνα ἐπί τοῦ θέματος ἐπιβάλλεται κυρίως ἐπεί δή πρὄκειται γιά τήν Βυζαντινή Αὑτοκρατορία, τήν δική μας Ἱστορία. 

η δυναστεία των Κομνηνών, σε αντίθεση με τους περισσότερους Βυζαντινούς αυτοκράτορες, θεωρείται Ελληνικής καταγωγής. Σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι ιστορικοί συμπεριλαμβανομένου και του καταξιωμένου Βυζαντινολόγου Αλεξάντρ Βασίλιεφ (1867 - 1953).Όλες οι θεωρίες ότι οι πρόγονοι τους ήταν Βλάχοι έχουν απορριφθεί ως αναξιόπιστες... ἐδῶ)

Βλέπεις, ἄλλο ἡ Khamaneh τοῦ Ἀζερμπαϊτζάν κι᾿ἄλλο ἡ Κόμνη τῆς Θράκης,( ἕνα χωριό κοντά στήν Ἀδριανούπολη). Θά τό ψάξουμε πάντως. 


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου