Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Ε. Ε. μία παρωδία τῆς Σοβιετικῆς Ἑνώσεως.

 

«...αυτοί που «έδωσαν τις πολιτικές μάχες ενάντια στη Σοβιετική Ένωση και την ηγεσία του Κομμουνιστικού Κόμματος, το 1989, δεν θα μπορούσαν να κερδίσουν χωρίς την κληρονομιά του 1956...» ΕΔΩ

Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν τίμησε την επέτειο της εξέγερσης της χώρας του το 1956 κατά της ΕΣΣΔ κατηγορώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι επιδιώκει σοβιετική κυριαρχία προσπαθώντας να αφαιρέσει από την Βουδαπέστη την ταυτότητά της.

«Σήμερα, αναδύονται πράγματα που μας θυμίζουν τη σοβιετική εποχή», είπε ο Όρμπαν σε ομιλία του τη Δευτέρα στην πόλη Veszprem της δυτικής Ουγγαρίας. «Ναι, συμβαίνει η ιστορία να επαναλαμβάνεται. Ευτυχώς, αυτό που κάποτε ήταν τραγωδία τώρα είναι κωμωδία, στην καλύτερη περίπτωση. Ευτυχώς, οι Βρυξέλλες δεν είναι Μόσχα. Η Μόσχα ήταν μια τραγωδία. Οι Βρυξέλλες είναι απλώς μια κακή σύγχρονη παρωδία».

Ο Όρμπαν ισχυρίστηκε ότι οι Βρυξέλλες προσπάθησαν να επιβάλουν ένα μοντέλο φιλελεύθερης δημοκρατίας που ο ουγγρικός λαός έχει απορρίψει. Πρόσθεσε ότι αν και οι δεσποτικές μέθοδοι της ΕΕ παραπέμπουν στη σοβιετική εποχή, η Ένωση δεν είναι σε θέση να κυβερνήσει με σιδερένια πυγμή.

« Δέν χορεύουμε στόν ῥυθμό πού μᾶς σφυρίζουν οἱ Βρυξέλλες...» Ἀπό την προσωπική σελίδα τοῦ Οὔγγρου Πρωθυπουργοῦ στό φ/β, μέ πολλές ἀκόμη φωτογραφίες ἀπό τήν ἐκδήλωσιν : ΕΔΩ

«Έπρεπε να χορέψουμε στον ρυθμό που σφύριζε η Μόσχα», είπε ο Όρμπαν για τις τέσσερις δεκαετίες της Ουγγαρίας υπό σοβιετικό έλεγχο. «Οι Βρυξέλλες σφυρίζουν επίσης, αλλά χορεύουμε όπως θέλουμε, και αν δεν θέλουμε, τότε δεν χορεύουμε».

Οι διακοπές της 23ης Οκτωβρίου στην Ουγγαρία είναι επέτειος της έναρξης μιας επανάστασης του 1956, η οποία συντρίφθηκε από τα σοβιετικά στρατεύματα μετά από μόλις 12 ημέρες. Ο Όρμπαν συνήθως δίνει μια ομιλία σε υποστηρικτές της επετείου και το έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν για να κάνει συγκρίσεις μεταξύ της σοβιετικής καταπίεσης και των τακτικών της ΕΕ. Πέρυσι, προέβλεψε ότι η Ένωση θα καταλήξει σαν τη Σοβιετική Ένωση.

Ο Όρμπαν συγκρούστηκε με την ΕΕ για τις κυρώσεις στη Ρωσία, την παράνομη μετανάστευση και την «προπαγάνδα» των LGBTQ, μεταξύ άλλων ζητημάτων. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, αναστάτωσε τους δυτικούς συμμάχους συναντώντας  τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν στο Πεκίνο. Έχει ζητήσει τον τερματισμό της σύγκρουσης Ρωσίας-Ουκρανίας μέσω διαπραγματεύσεων και υποστήριξε ότι οι κυρώσεις κατά της Μόσχας έχουν κάνει τους πολίτες των χωρών της ΕΕ φτωχότερους.

Ο πρωθυπουργός πρότεινε στην χθεσινή του ομιλία, ότι οι Ούγγροι έχουν διαφορετική αντίληψη περί ελευθερίας από τους δυτικούς συμμάχους τους. «Για τους Δυτικούς, ελευθερία σημαίνει απόδραση -- ξεφορτωθείτε τον εαυτό σας, ξεφορτωθείτε αυτό το οποίο γεννηθήκατε, αλλάξτε έθνος, αλλάξτε φύλο, αλλάξτε ταυτότητα». Πρόσθεσε ότι για τους Ούγγρους, η ελευθερία είναι «ένστικτο ζωής» και δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν την ταυτότητά τους

«Η σκέψη του να μην είσαι άντρας, Χριστιανός και Ούγγρος είναι σαν να κομματιάζει τις καρδιές μας».

Ἀπό : swentr.site/news

Διαβάζουμε :

 Ἡ ἀξία τῆς μνήμης - Ἱστορία τῆς Εὐρώπης

Βουδαπέστη, Νοέμβριος 1956. Το ημερολόγιο της ελευθερίας. Οι τελευταίες ώρες 

Η 15χρονη Erika στους δρόμους της Βουδαπέστης μάχεται για την Ελευθερία της πατρίδας της. Εκτέλεστηκε από τους Σοβιετικούς

 "Avanti ragazzi di Buda, avanti ragazzi di Pest "


Ἡ Πελασγική

« Τό ὀφθαλμός ἀντί ὀφθαλμοῦ θ᾿ἀφήσῃ ὅλο τόν κόσμον τυφλό»

Τό Ἰσραήλ χρησιμοποιεῖ τήν ἐπίθεση τῆς Χαμάς ὡς FALSE FLAG γιά νά ξεκινήσῃ τήν δεύτερη μεγάλη γενοκτονία

( φωτό σκίτσο, άριστερά)

Κατά την άποψή του, με βάση όλα τα στοιχεία και τις αποκαλύψεις που έχουν βγει από το αρχικό γεγονός, η επίθεση με ψευδείς σημαίες της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται και θέλει το Ισραήλ για να ξεκινήσει τη δεύτερη μεγάλη γενοκτονία του, αυτή τη φορά εναντίον του συνόλου από τα περίπου 2,3 εκατομμύρια Παλαιστίνιους που ζουν αυτή τη στιγμή στη Λωρίδα της Γάζας.

Η πρώτη μεγάλη γενοκτονία ήταν τα «εμβόλια» του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19), τα οποία βυθίστηκαν σε δισεκατομμύρια όπλα υπό το πρόσχημα της καταπολέμησης μιας παγκόσμιας «πανδημίας». Το δεύτερο περιλαμβάνει το πολιτικό έθνος-κράτος γνωστό ως Ισραήλ – αυτό δεν είναι αληθινό Ισραήλ όπως ορίζεται από την Αγία Γραφή, παρεμπιπτόντως – να επεκτείνει την κατεχόμενη επικράτειά του στο κομμάτι της γης κατά μήκος της ακτογραμμής που είναι γνωστή ως Λωρίδα της Γάζας.

«Η κριτική σκέψη είναι ζωτικής σημασίας όταν μιλάμε για το Ισραήλ, καθώς η κυβέρνηση των ΗΠΑ, τα μέσα ενημέρωσης και η πλειονότητα των Αμερικανών αντικρίζουν τους Σιωνιστές σαν ξαναμμένους έφηβους της δεκαετίας του '80 γύρω από κάθε κορίτσι που τους έδινε προσοχή», αναφέρει το The COVID Blog σχετικά με την απάτη πίσω από την ατζέντα περιγράφεται καλύτερα ως ψεύτικο Ισραήλ (περισσότερα για αυτό στην Αποκάλυψη 3:9 ).

ἰδοὺ δίδωμι ἐκ τῆς συναγωγῆς τοῦ σατανᾶ τῶν λεγόντων ἑαυτοὺς Ἰουδαίους εἶναι, καὶ οὐκ εἰσίν, ἀλλὰ ψεύδονται· ἰδοὺ ποιήσω αὐτοὺς ἵνα ἥξουσι καὶ προσκυνήσουσιν ἐνώπιον τῶν ποδῶν σου, καὶ γνῶσιν ὅτι ἐγὼ ἠγάπησά σε.

"Είναι ήδη δύσκολο να υπάρχει κανείς σε μια χώρα όπου δύο λατρείες (MAGA και LGBTV) ελέγχουν περισσότερο από το 80% του πληθυσμού. Αλλά και οι δύο λατρείες λατρεύουν τον ίδιο Σιωνιστικό θεό, καθιστώντας την αλήθεια μια οντότητα χωρίς πατρίδα."

Τό Ἰσραήλ ἄφησε σκοπίμως τήν Χαμάς νά ἐπιτεθῇ ,  Jeffrey Prather καί Mike Adams. Τό βίντεο ΕΔΩ  Ὁ Jeffrey Prather εἶναι πρώην εἰδικός πράκτορας τῆς DEA καί πρώην ἀξιωματικός τῶν μυστικῶν ὑπηρεσιῶν τῆς DIA

Αποδεικνύεται ότι το ψεύτικο Ισραήλ είναι μια κατοχική δύναμη που ενώ εξακολουθεί να εκπληρώνει τις προφητείες της Γραφής, δεν είναι πραγματικά ο εκλεκτός λαός του Θεού. Εξάλλου,το συγκεκριμένο μέρος ( κράτος Ἰσραήλ), ανοιχτά και περήφανα παραδέχεται ότι είναι ένα ασφαλές καταφύγιο για Σιωνιστές παιδεραστές και σεξουαλικά αρπακτικά που πρέπει να «ξεφύγουν από την ποινική δίωξη στις ΗΠΑ ή αλλού».

«Και πρέπει να ακυρώσουμε τη ταλμουδική ραβινική παράδοση του metzitzah b'peh – όταν τα νήπια αγόρια περιτέμνονται με ξυράφια και ένας άνδρας θρησκευτικός ηγέτης ρουφάει το αίμα με το στόμα», εξηγεί περαιτέρω το COVID Blog με γραφικές λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει . στην σκοτεινή κρυφή πλευρά του ψεύτικου Ισραήλ.


«Είναι αυτό, το – ματωμένο μωρό [διαστροφή] κάτι που γίνεται στο όνομα του θεού τους».

Με αυτό το θέμα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι και τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και σχεδόν όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης, «υποστηρίζουν το Ισραήλ» σε βαθμό που κανένα από αυτά δεν θα τολμούσε ποτέ να μοιραστεί αυτές τις αλήθειες δημόσια – γιατί να γίνει κάτι τέτοιο, αφού ισχυρίζονται, πως είναι «αντισημιτικό».

Αυτή η ετικέτα χρησιμεύει ως κάλυψη – γιατί ποιος θέλει να αποκαλείται αντισημίτης; – να κλείσουν το στόμα των ανθρώπων που επισημαίνουν σωστά αυτές και άλλες άσχημες αλήθειες για το κατοχικό καθεστώς εκεί που κρατά τους Παλαιστίνιους κλεισμένους στο υπαίθριο στρατόπεδο συγκέντρωσης γνωστό ως Γάζα, το οποίο απαγορεύεται να λάβει κάθε είδους βοήθεια επειδή το ψεύτικο Ισραήλ έχει μπλοκάρει ολόκληρη η περιοχή με ένα τεράστιο τείχος.

«Το θέμα είναι ότι εάν οι Παλαιστίνιοι στη Γάζα θέλουν Kentucky Fried Chicken (KFC), πρέπει να εισαχθεί λαθραία από την Αίγυπτο μέσω υπόγειων σηράγγων, επειδή το Ισραήλ έχει αποκλείσει ολόκληρη την περίμετρο· και οι Παλαιστίνιοι έχουν μηδενική ελευθερία κινήσεων», εξηγεί το COVID Blog .

«Έτσι είναι ενδιαφέρον πώς οι Παλαιστίνιοι («Χαμάς» ή είναι «Χεζμπολάχ») υποτίθεται και με κάποιο τρόπο έφεραν τέτοιας στρατιωτικής ποιότητας όπλα στη Γάζα για να επιτεθούν δήθεν στο Ισραήλ όταν δεν μπορούν να φέρουν ούτε ένα γεύμα 3 τεμαχίων με πουρέ στη Γάζα».

Είτε πρόκειται για το CNN είτε για το Fox News , όλα τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης αγνοούν συστηματικά αυτά τα κραυγαλέα γεγονότα καθώς δημοσιεύουν ξεκαρδιστικά ψεύτικα βίντεο προπαγάνδας ... .

Μην ξεγελιέστε.

Ἀπό : naturalnews.com






Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου