Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

"ΓΙΑ ΤΟΥΣ AΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚH"

γράφει ο CON

Σημείωση Διόδοτου: Ο φίλος μας Con, ο θερμός συμπατριώτης μας από το Ντουμπάι, είναι αρκετά αιχμηρός στους χαρακτηρισμούς του, αλλά να θυμάστε ότι δεν απευθύνεται στους αναγνώστες του Διόδοτου, αλλά στους αναγνώστες άλλων ιστοσελίδων, στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, σε youtubers που ο Θεός να τους κάνει "αφυπνιστές" και "γεωπολιτικούς αναλυτές", τον κόσμο που τούς ακούει κλπ..Γι αυτό, μετά από όσα έχει να μάς πει σήμερα, αποφασίσαμε να σάς δώσουμε και μέρος σχολιασμών από το ιστολόγιό μας, οι οποίοι κατετέθησαν την εβδομάδα που πέρασε.

Παρακαλώ όλους εσάς τους αδαείς που βλέπετε φαντάσματα ότι οι BRICS θέλουν να αλλάξουν την πραγματική δομή του Κόσμου και ότι είναι χέρι-χέρι με τις ΗΠΑ παρακαλώ να έχετε κατά νου τη γνώμη μου:

A-1/ OHE--Αν οι BRICS δημιουργήσουν μια εναλλακτική λύση για τον ΟΗΕ που χρειάστηκε ένας 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος για να δημιουργηθεί, τότε θα προχωρήσουμε σε έναν 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά θα δημιουργηθεί μια παρόμοια δομή στο μακρινό μέλλον ! Αυτό κανείς δεν το θέλει!.

2/ Αυτό που θέλουν οι BRICS είναι να διατηρήσουν το ίδιο σύστημα , να μετακινηθούν σε μια άλλη χώρα , καθώς το πραγματικό σύστημα απήχθη από τις ΗΠΑ που κάνουν ό,τι θέλουν. Επίσης αυτός ο ΟΗΕ ήταν υπό την επιρροή των Ροκφέλερ που είχαν επίσης δώσει τη γη.

3/ Το ίδιο ισχύει για όλες τις δομές που υπάγονται στον ΟΗΕ, όπως για παράδειγμα η FAO, η οποία βοηθά μόνο τις χώρες του τρίτου κόσμου που είναι υπέρ των ΗΠΑ.

B/ ΠOY : Το ίδιο όπως παραπάνω ισχύει και για τον ΠΟΥ ο οποίος επίσης έχει απαχθεί όχι μόνο από τις ΗΠΑ , αλλά το χειρότερο από τις αμερικανικές πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες (BIG PHARMA)

C/ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ και ΔΝΤ : Το ίδιο ισχύει και για την Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ που έχει γίνει ένα αμερικανικό εργαλείο εκβιασμού , ειδικά για τις χώρες του τρίτου κόσμου (όπως η Ελλάδα)...... Αυτό πρέπει επίσης να αλλάξει σε μια πολυπολική δομή.

D/ To SWIFT : Το SWIFT έχει επίσης γίνει ένα αμερικανικό μέσο κυρώσεων και την ίδια στιγμή που όλες οι συναλλαγές όταν χρησιμοποιείται το δολάριο περνούν μέσα από τις ΗΠΑ, υπόκεινται όχι μόνο σε μπλοκάρισμα, αλλά και σε ένα εμπορικό μέσο των ΗΠΑ για να κλέβουν ΠΕΛΑΤΕΣ.

Αυτό έχει σχεδόν αντικατασταθεί.

E/ Το USD To δολάριο πρέπει επίσης να σταματήσει να είναι το κύριο νόμισμα ανταλλαγής και συναλλαγών καθώς βασίζεται στον αέρα, ένα είδος χαρτιού τουαλέτας που μπορείτε να εκδώσετε όσα δολάρια θέλετε εκβιάζοντας τον κόσμο και αγοράζοντας ξένες εταιρείες (κυρίως κάτω από το μπλοκ των ΗΠΑ) με ένα άχρηστο νόμισμα.

F/ NGOS & Forums : Οι ΜΚΟ έχουν ως επί το πλείστον δημιουργηθεί ,κυρίως στη Δύση, μετά το 1990 και την πτώση της ΕΣΣΔ, από τον MASTER των ΜΚΟ τον George Soros …..και άλλοι τον αντέγραψαν.

-Τα Forums αρχικά δημιουργήθηκαν μετά το 1950 από τις ΗΠΑ, ώστε να ελέγχουν τον πλανήτη και έχουν γίνει ένας τεράστιος κίνδυνος μετά την πτώση της ΕΣΣΔ.

Αυτό είναι επίσης στο δρόμο για να αλλάξει.

 


Αυτές είναι μερικές ιδέες τιs οποίεs ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ oτι  έχουν επίσης κατά νου οι BRICS . Πιστεύω ακράδαντα ότι οι BRICS πρέπει να προχωρήσουν σιγά-σιγά, καθώς όλοι κινδυνεύουμε με Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Προτείνω σε όλους να διαβάσουν το “THE GRAND CHESSBOARD" (Η Μεγάλη Σκακιέρα) του Zbigniw Brezinsky καθώς στην τελευταία παράγραφο υπαινίσσεται ότι οι ΗΠΑ πρέπει να είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ αυτοκρατορία του  ΠΛΑΝΗΤΗ..... ….και έχουμε να κάνουμε με τρελούς NEOCONS !

ΌΠΟΙΟΣ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΆΠΟΨΗ ΌΤΙ ΤΑ BRICS ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ TA ΣΠΆΣΟΥΝ ΌΛΑ ΑΎΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝ ΜΌΝΟ ΣΤΑ ΜΈΤΡΑ ΤΟΥΣ , ΤΌΤΕ ΕΊΝΑΙ ΑΔΑΉΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ !! ;;;;;;;;;;;Τότε, αν το κάνουν αυτό, θα οδηγηθούμε σε μια κατάσταση όπως το “1984” του George Orwell……και η Κίνα , η Ρωσία και οι BRICS χρειάζονται το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ εμπόριο!!

Το χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις το χαϊδεύεις

PS:

Ποιος νομίζετε ότι προώθησε τις πρόσφατες εχθροπραξίες στην Αρμενία, τις επιθέσεις του ISIS στην Αίγυπτο, τις αφρικανικές εχθροπραξίες στο Σουδάν κλπ κλπ ; ΜΟΝΟ οι ΗΠΑ.

 


 

-------------------------------------------------------------- 


Σχόλια από Διόδοτο:


Πάνος :

Κώστα, όσον αφορά το βίντεο https://rumble.com/v3ko7rq--2030.html, γράφεις ὅτι δὲν ἐμπιστεύεσαι τὴν μετάφραση τοῦ «ἀντιρώσου NIOLAND».

Ὅποιος φέρνει πληροφορίες γιὰ τὸν Πούτιν ἀποδεικνύοντας ὅτι στηρίζει τὴν ἀτζέντα 30 μὲ ὅτι αὐτὸ συνεπάγεται, ἐσὺ τὸν χαρακτηρίζεις ἀντιρώσο;

Καὶ ὁ Ἄγγελος Καραγεώργος εἶναι ἀντιρώσος;

Κοίτα, διότι σὲ λίγο θὰ μᾶς πεῖς ὅτι εἴμαστε φιλοαμερικανοί...

Μήπως δὲν ἐμπιστεύεσαι τίς μεταφράσεις καὶ τῶν παρακάτω ἀναρτήσεων ἤ θεωρεῖς ὅτι εἶναι fake;

Ο "ψηφιακός μετασχηματισμός" της Ρωσίας: Ελάτε να δείτε
https://ethnegersis.substack.com/p/d92

Η άλλη Ρωσία: Ο Μεγάλος Αδελφός του Ψηφιακού Ελέγχου (ΒΙΝΤΕΟ)
https://ethnegersis.substack.com/p/80e

Κώστα, μᾶλλον χρειάζεται νὰ τὸ ψάξεις περισσότερο.
Νομίζω ὅτι τὸ ἔχουμε δείξει μὲ τὸ παραπάνω ἄν εἴμαστε ὑπέρ τῆς Ρωσίας καὶ κατὰ τῆς Ἀμερικῆς καὶ τῆς δαιμονισμένης Εὐρώπης, ἀλλὰ αὐτὸ δὲν σημαίνει ὅτι θὰ ἐθελοτυφλοῦμε στὰ γεγονότα καὶ τὸ τί γίνεται στὴν Ρωσία.

 

Κ-Τ :

Φίλε Πάνο,

δεν χαρακτήρισα αντιρώσο τον Νιολαντ από αυτό το βίντεο, αλλά από 5-6 άλλα του βίντεο που έχω δει τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Συν σχολιασμούς του σε γνωστό μπλογκ. Πολύ αντιπουτινικό και αντιδιοδοτικό μπλογκ. Και επίτρεψέ μου να χαρακτηρίσω όλους αυτούς άσχετους από γεωπολιτική. Και τον Άγγελο, ο οποίος είναι τουλάχιστον πολύ καλός σε θέματα κυβερνητικής, αντινεοταξικά και εμβολίων κλπ.

Η μετάφραση του βίντεο, σωστή είναι τελικά, και έχω σε κείμενο ( https://www.mid.ru/en/foreign_policy/economic_diplomacy/1422808/ ) όλη την σχετική ομιλία η οποία έγινε το 2021 ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ! Τότε δηλαδή που η Ρωσία έπαιζε το παιγνίδι τους επειδή τα κύρια προϊόντα εξαγωγής της ήταν τα σιτηρά και το φυσικό αέριο. Βέβαια, αυτή την εβδομάδα έκοψε εντελώς τον κwLo των Δυτικών με αυτό που έκανε: Σταματά να πουλάει βενζίνη / πετρέλαιο και καταλαβαίνεις τι θα συμβεί !!! Οι δυτικές κυβερνήσεις θα πέσουν και το δολάριο θα πάει στην κόλαση, επειδή οι ΗΠΑ δεν θα είναι σε θέση να εξάγουν τη βενζίνη/ πετρέλαιο τους καθώς η τοπική τους αγορά την απορροφά ! Επίσης ο χειμώνας φαίνεται να έρχεται κρύος στην Ευρώπη...
Εδώ, ένα σχετικό βίντεο για το επερχόμενο γλέντι: https://youtu.be/f62TGKJwI40

Αυτό που δεν έχετε καταλάβει όλοι σας, είναι ότι η παγκοσμιοποιητική ατζέντα Πούτιν/BRICS, ναι περιλαμβάνει ψηφιακό έλεγχο κλπ και καλά κάνει και μετασχηματίζεται ψηφιακά όπως οι δυτικοί. Αυτό είναι τεχνολογική εξέλιξη. Ο κόσμος ούτως ή άλλως αλλάζει. Το θέμα είναι πώς θα χρησιμοποιηθεί αυτό πάνω στους λαούς. Και από ποιούς. Και ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ (σχήμα λόγου αυτό, γιατί όντως ισχύει το ΔΕΝ) η πολυπολική παγκοσμιοποίηση των BRICS, να περιλαμβάνει αλλαγή πληθυσμού των χωρών, ισλαμοποίηση, κατάργηση συνόρων, χημική και με ποικίλους άλλους τρόπους ευθανασία των γηγενών, σκόπιμη φτωχοποίησή τους, καταστροφή της παραδοσιακής οικογένειας και και και.. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ...

Χωνέψτε το!!! Η ατζέντα Πούτιν/BRICS δεν είναι η άλλη όψη του νομίσματος της δυτικής καμπάλ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ!!!

Ψάξτε το λοιπόν κι εσείς περισσότερο...

 

Αναστασία :

Που πάει και τα βρίσκει αυτά και τα προωθεί αυτός ο Νιόλαντ; Προσπαθεί κι αυτός να ενσπείρει τον πανικό και την απόγνωση... να σκοτώσει κάθε ελπίδα και μαζί τις ψυχές των καθαρών ανθρώπων....Κι ύστερα, σου λέει ο άλλος πως ο τύπος είναι αντινεοταξίτης....Μάλλον, ο εξαποδώ διαθέτει άπειρα προσωπεία - δήθεν συνωμοσιολόγων - και τα βγάζει κατά περίσταση στη φόρα, σαν έναν σατανικό ταχυδακτυλουργό, που βγάζει απ' το καπέλο πονηρά κουνέλια και παρδαλούς παπαγάλους... Και να σκεφτεί κανείς ότι ακόμα και η πεντακάθαρη Βασούλα τον είχε περί πολλού...

Και το πονηρούλι κερασάκι, ως τίτλο, για να προκαταβάλει τις όποιες αμφισβητήσεις... : «Κάποιοι αναφορικά με τη Ρωσία λένε ότι κάνει "απλές δηλώσεις" σχετικά με την Ατζέντα 2030 και ότι είναι μια "φόρμουλα για να μην περνάνε ως εχθρικοί" προς τη Δύση και τους παγκοσμιοποιητές». 


Con :

Φίλε Κώστα ανέφερες τις φράσεις "ψηφιακός μετασχηματισμός της Ρωσίας" και "Ο κόσμος ούτως ή άλλως αλλάζει". Σωστός! Και να προσθέσω:

Ο ηλεκτρισμός ήταν όργανο του Σατανά όταν εφευρέθηκε και όμως είναι σατανικός αν το χρησιμοποιείτε σαν ηλίθιος και ηλεκτρίζεστε και πεθαίνετε.

Το ίδιο και η τεχνητή νοημοσύνη, είναι πολύ επικίνδυνη σύμφωνα με τον Elon Musk εάν χρησιμοποιείται από τρελούς όπως ο Zuckerberg , αλλά είναι πολύ χρήσιμη για παράδειγμα εάν σχεδιάζετε αυτοκίνητα ή άλλα αντικείμενα…..

Τώρα ας έρθουμε στην ηλεκτρονική ταυτότητα που έχω και στο Ντουμπάι από το 2010. Είναι πολύ πρακτικη, όπως για παράδειγμα, όταν φτάνω στο αεροδρόμιο περνάω αμέσως χωρίς να χρειάζεται να περιμένω ώρες καθώς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι πολύ απασχολημένο.

Περιέχει MONO τα προσωπικά μου δεδομένα . Πρέπει επίσης να την ανανεώνουμε κάθε 3 χρόνια για να αποφύγουμε την παράνομη μετανάστευση.

ΤΏΡΑ, ΈΧΩ ΓΡΆΨΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΌΝ.. ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΠΡΟΣΘΈΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΈΝΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ. ΟΠΌΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΊΤΕ!

Αποτέλεσμα !! Η τεχνολογία είναι πολύ καλή όσο δεν χρησιμοποιείται εναντίον μας και αυτo η Ρωσία το έχει υπ' όψη της, ενώ παράλληλα δεν θέλει να μείνει πίσω στην εξέλιξη και να χαρακτηρίζεται τριτοκοσμική.

Επίσης Κώστα, και δεν είναι άσχετο με το θέμα, θα επαναλάβω ότι: Τα περισσότερα blogs στην Ελλάδα, που θεωρούν τους εαυτούς τους "αφυπνιστικά και πατριωτικά"...  είναι σκατά. Πολύ λίγα, π.χ. όπως τo δικό σoυ και του Γιώργου Μεταξά, αξίζουν!

Μου θυμίζουν την ελληνική τηλεόραση και τα συγκλονιστικά ψεύτικα νέα τους.. 


https://diodotos-k-t.blogspot.com/2023/10/h-con.html#more

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου