Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023

Ἡ ἐπικείμενη κατάρρευσις τῆς Ἀμερικανικῆς Αὐτοκρατορίας...

Γράφει ὁ Eric Striker

 Μια λέξη περιγράφει εύστοχα τη σημερινή κατάσταση της αμερικανικής αυτοκρατορίας: σχιζοφρένεια.

Πάρτε τη σχέση της Ουάσιγκτον με την υποταγμένη λευκή πλειοψηφία της. Ένα παράρτημά της, το Υπουργείο Άμυνας, φαίνεται να ομολογεί διακριτικά ότι δεν μπορεί να κερδίσει πολέμους εάν οι πατριώτες λευκοί άνδρες αρνηθούν να καταταγούν ( Πελασγική : εἴχαμε γράψει σχετικῶς - Ἀμερικανοί : « Δέν πεθαίνουμε γιά τό Ἰσραήλ») .

Αυτή η «θεία φώτηση» είναι εντελώς αντίθετη με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το οποίο αμολάει το βαρύ πυροβολικό του στην κομητεία Middlesex του New Jersey για να τρομοκρατήσει και να κυνηγήσει τους ίδιους πιστούς λευκούς στρατιώτες που χρειάζεται απεγνωσμένα ο θείος Σαμ.

Τι θα λέγατε για τη Βενεζουέλα; Καθώς οι διπλωμάτες της Ουάσιγκτον εκλιπαρούν τον Νικολά Μαδούρο, τον οποίο έχουν περάσει χρόνια προσπαθώντας να ανατρέψουν, να πουλήσει πετρέλαιο στην Αμερική ως εφεδρικό σχέδιο σε περίπτωση σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή, ο αμερικανικός στρατός υποστηρίζει ταυτόχρονα ένα θρασύδειλο παιχνίδι της Γουιάνας και της Exxon-Mobile για γεωτρήσεις στην αμφισβητούμενη λωρίδα Essequibo. Η Βενεζουέλα ισχυρίζεται εδώ και καιρό ότι το Essequibo αποτελεί μέρος της κυρίαρχης επικράτειάς της και οι δραστηριότητες της Γουιάνας/ΗΠΑ στην περιοχή αποτελούν άμεση παραβίαση της Συμφωνίας της Γενεύης του 1966. Οι προσπάθειες της Βενεζουέλας να επιλύσουν το ζήτημα σε κατάλληλους χώρους έχουν αγνοηθεί, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να κινητοποιούν στρατεύματα στα σύνορά τους και να αυξάνουν την προοπτική πολέμου στο δυτικό ημισφαίριο.

Μετά από δύο χρόνια και 75 δισεκατομμύρια δολάρια (αυτά που γνωρίζουμε), ο Τζο Μπάιντεν έκανε μια σπάνια τηλεοπτική ομιλία στον αμερικανικό λαό προσπαθώντας να δώσει μια εξήγηση —για πρώτη φορά ποτέ— για το γιατί πρέπει να εξαντλήσουμε τα αποθέματα θησαυρών και όπλων μας για να επέμβουμε στον Ρωσο-Ουκρανικό πόλεμο. Σχεδίασε αδέξια συνδέσεις μεταξύ της υποστήριξης της χούντας της Ostjuden ( "Eastern Jews")  που κυβερνά την Ουκρανία , σε μια προσπάθεια να αναγκάσει τους Ρεπουμπλικάνους που ανήκουν σε Σιωνιστές να υποστηρίξουν ένα πακέτο ξένης βοήθειας 106 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο μόνο μπερδεύει τους απλούς Αμερικανούς που δεν είναι εξοικειωμένοι με τις εβραϊκές μηχανορραφίες που καθοδηγούν αυτές τις αποφάσεις εξωτερικής πολιτικής από τα παρασκήνια. Δύο εβδομάδες αργότερα, αξιωματούχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν άρχισαν να διαρρέουν στα μέσα ενημέρωσης ότι προσπαθούν ενεργά να διαπραγματευτούν την παράδοση της Ουκρανίας, μπερδεύοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση.

Για τους λάτρεις της μαύρης κωμωδίας, οι αυταπάτες που περιγράφονται στην πρόσφατα δημοσιευμένη φιλελεύθερη παρεμβατική απολογία του Συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Jake Sullivan , Sources of American Power , χρησιμεύουν ως ένα χορταστικό ορεκτικό . Προφανώς γραμμένο ακριβώς πριν από την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ της 7ης Οκτωβρίου, ο Σάλιβαν μας διαβεβαιώνει με σιγουριά ότι η Μέση Ανατολή «είναι πιο ήσυχη από ό,τι ήταν εδώ και δεκαετίες». Η ειρωνεία δεν χάθηκε από τον Sullivan, ο οποίος επέμεινε στο περιοδικό Foreign Policy να διορθώσει αυτή τη μικρή παρατήρηση στην ηλεκτρονική έκδοση της δημοσίευσής του

Όσο για τον Μπάιντεν, τείνει να απαντά σε νευρικές ερωτήσεις σχετικά με το να δαγκώνει περισσότερα από όσα μπορεί να μασήσει η αυτοκρατορία με τη συνθηματική φράση «Είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, για όνομα του Θεού!».

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν έχει εντελώς άνοια. Το 2022, οι στρατιωτικές μας δαπάνες αυξήθηκαν στα εξωφρενικά 1,5 τρισεκατομμύρια δολάρια . Το δολάριο ΗΠΑ παραμένει το ισχυρότερο που υπήρξε ποτέ, κυρίως εις βάρος των ευρωπαϊκών κρατών-δορυφόρων . Ακριβώς όπως οι ηλικιωμένοι πολιτικοί μας αξιωματούχοι αρνούνται πικρά να συνταξιοδοτηθούν , θα ήταν λάθος να περιμένουμε από τον τζιχαντιστή της Ουάσιγκτον να προσέξει τα γράμματα στον τοίχο και να δύσει ήσυχα όπως κάποτε η Σοβιετική Ένωση.

Αλλά δεν μπορεί να διορθωθεί κάθε πρόβλημα με δωροδοκίες και μπλόφες. Οι γεωπολιτικές αντιφάσεις που δημιουργούνται σε μεγάλο βαθμό από τις επιλογές της αυτοκρατορίας της Ουάσιγκτον για νικητές και ηττημένους έχουν πλέον καταρρεύσει σε αρκετούς πλήρεις πολέμους , καθώς οι μεταπολεμικοί και μετά τον Ψυχρό Πόλεμο δεν έχουν την ευκαιρία να επιβεβαιωθούν.

Τζο « Έχω μαζέψει περισσότερα χρήματα από την AIPAC από ό,τι εσύ » Ο Μπάιντεν έχει παραδεχτεί ότι η αμερικανική κυβέρνηση είναι στην καλύτερη περίπτωση ένας μικρός εταίρος των πυρηνικά οπλισμένων,εγγενών μανιακών που διοικούν το ισραηλινό καθεστώς

Στις 13 Νοεμβρίου 2011, ο Αντιπρόεδρος Μπάιντεν εκφώνησε μια ομιλία σε περισσότερους από 2.000 ραβίνους, εκπαιδευτικούς και ηγέτες της εβραϊκής κοινότητας και των επιχειρήσεων στο Ντιτρόιτ... ( φωτό)

Χάρη στη σιωνιστική συνεργασία του έθνους μας, οι πρωτόγονοι άγριοι που είναι υπεύθυνοι για τον ισραηλινό στρατό χρησιμοποιούν όπλα του πρώτου κόσμου που παρέχονται από τους φορολογούμενους των ΗΠΑ για να διεξάγουν πόλεμο εναντίον ανυπεράσπιστων ανθρώπων σε νοσοκομεία, πολυκατοικίες, εκκλησίες, ασθενοφόρα και προσφυγικά κέντρα, προκαλώντας τον πολιτισμένο κόσμο να λαχανιάσει από τη φρίκη και να γουρλώσει τα μάτια του στην υποκρισία των «ανθρώπινων δικαιωμάτων» της Αμερικής και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Καθώς οι Εβραίοι σύρουν την Αμερική από το χέρι σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση, οι αμερικανικές δυνάμεις αγωνίζονται ταυτόχρονα να αποτρέψουν τους εχθρούς του Ισραήλ. Οι αμερικανικές δυνάμεις που κατέχουν τη Συρία, το Ιράκ και πέρα ​​από αυτήν υφίστανται σταθερά εντεινόμενες επιθέσεις με ρουκέτες και μη επανδρωμένα αεροσκάφη από ιρανικές πολιτοφυλακές σε όλη τη Μέση Ανατολή. Παρ' όλη την αγανάκτησή τους, οι Ισραηλινοί δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει μια πλήρους κλίμακας εισβολή στη Γάζα, πιθανότατα λόγω του φόβου ότι η Χεζμπολάχ, η οποία φέρεται ότι έχει τα μέσα να υπονομεύσει σοβαρά το ποιοτικό στρατιωτικό πλεονέκτημα της Αμερικής και του Ισραήλ, θα μπει επίσημα στον πόλεμο.

Ο διπλωματικός μαξιμαλισμός της Ουάσιγκτον γίνεται πλέον ευρέως αντιληπτός ως παράλογος, άδικος και αξίζει αντίσταση. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ είναι σταθερή στην πεποίθησή της ότι έχει το δικαίωμα να απειλήσει με πόλεμο με το Πεκίνο για την υποτιθέμενη κυριαρχία των νησιών Kinmen της Ταϊβάν, τα οποία βρίσκονται μόλις 10 λεπτά με το πλοίο από την ηπειρωτική Κίνα. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Τζον Μπόλτον και άλλοι σαν αυτόν συνεχίζουν να επιμένουν να αποκόψουν ένα τυχαίο κομμάτι του Ιράκ που κατοικείται από Άραβες για ένα νέο κουρδικό κράτος, παρόλο που η ιστορική κουρδική πατρίδα βρίσκεται κυρίως στην Τουρκία. Αντί να εκμεταλλευτεί τη χαμένη τώρα ευκαιρία για να βρει μια διπλωματική λύση στο ζήτημα των Ρώσων του Ντονμπάς που μάχονται για να επανενταχθούν στην πατρίδα τους από το 2014, η Ουάσιγκτον ενέπνευσε τις αστείες φαντασιώσεις του Κιέβου να απαιτήσει άνευ όρων παράδοση από τους Ρώσους, μόνο για να συσσωρεύσει εκατοντάδες χιλιάδες θύματα και βρίσκονται εκτός επιλογών μετά την αποτυχημένη καλοκαιρινή τους αντεπίθεση.

Και η προσφορά του Antony Blinken στον παλαιστινιακό λαό; Ένα μικροκράτος όπου ο Εβραίος Blinken και ο Benjamin Netanyahu διατηρούν το δικαίωμα να επιλέξουν τους ηγέτες του για αυτούς.


Μεγάλο μέρος της καθιερωμένης αμερικανικής αυτοκρατορικής δύναμης εξαρτάται από την ιδέα ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένας δίκαιος και ουδέτερος διαιτητής των διεθνών υποθέσεων.
Δημιουργώντας μια ανειλικρινή διάκριση μεταξύ της κρατικής εξουσίας και της ιδιωτικής επιχείρησης, η Ουάσιγκτον μπόρεσε να πείσει τον κόσμο ότι μπορούσε να της εμπιστευτεί την απρόσωπη επίβλεψη της παγκόσμιας οικονομίας, του Διαδικτύου, του διεθνούς δικαίου και πολλών άλλων σημαντικών σημείων ασφυξίας.

Οι Εβραίοι που διοικούν την Αμερική έχουν παραβιάσει κατάφωρα αυτήν την εμπιστοσύνη χρησιμοποιώντας την πρόσβαση στο SWIFT ως εργαλείο πολιτικού εκβιασμού, οπλίζοντας την ψηφιακή παντοδυναμία για να κατασκοπεύσουν ολόκληρο τον κόσμο, όπως αποκάλυψε η διαρροή του Edward Snowden και το σκάνδαλο της Ισραηλινής NSO Group, χρησιμοποιώντας βρώμικα κόλπα για να προσπαθήσει να αποτρέψει αντίπαλα κράτη από την παραγωγή και την πώληση ανώτερης τεχνολογίας, όπως δείχνει η σταυροφορία κατά της Huawei , και την έκθεση του διεθνούς δικαίου ως επιλεκτικού και κυνικού εργαλείου προπαγάνδας για τη δαιμονοποίηση των εχθρών, όπως καταδεικνύει ο ρόλος των ΗΠΑ στη συνεχιζόμενη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστίνης.

Τόσο στη σφαίρα της σκληρής όσο και της ήπιας δύναμης, η αμερικανική αυτοκρατορία τρέχει με δανεικό χρόνο (και χρήμα). Το καθεστώς της Ουάσιγκτον πιστεύει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει την Κίνα, τη Ρωσία, το Ιράν και πολλά μικρότερα έθνη ενώ ταυτόχρονα καταπιέζει τη λευκή πλειοψηφία στο εσωτερικό. Οι πιθανότητες επιτυχίας τους είναι ανύπαρκτες και υπάρχουν πολλές δυνάμεις, ανάμεσά τους και εμείς, που είναι έτοιμες να αντικαταστήσουν πολιτικά αυτήν τη συμβιβασμένη και προδοτική άρχουσα τάξη το συντομότερο δυνατό.

Το ερώτημα που πρέπει τώρα να κάνουμε όλοι στον εαυτό μας είναι πόση ζημιά θα προκαλέσει αυτό το πληγωμένο ζώο στο περιβάλλον του πριν υποκύψει στο αναπόφευκτο; Ο Θεός να μας βοηθήσει όλους.

ἀπό : unz.com


Ἡ Πελασγική

http://sxolianews.blogspot.com/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου