Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ξεφτύλα παγκοσμίως ! Καί ντροπή...

Η πρώτη ορθόδοξη χριστιανική χώρα νομιμοποίησε τους γάμους ομοφυλοφίλων

Η Ελλάδα έχει παραχωρήσει σχεδόν πλήρη γονικά δικαιώματα σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Οι Έλληνες βουλευτές ψήφισαν υπέρ της νομιμοποίησης των γάμων ομοφύλων στη χώρα, παρά τη σθεναρή αντίθεση της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας και σχεδόν του μισού πληθυσμού.

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε την Πέμπτη από 176 βουλευτές στο ελληνικό κοινοβούλιο των 300 εδρών. 76 το απέρριψαν και 46 δεν ήταν παρόντες στην ψηφοφορία. Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξήρε την κίνηση, λέγοντας ότι η Ελλάδα είναι «περήφανη» που γίνεται η 16η χώρα στήν Ευρωπαϊκή Ένωση που νομοθετεί «ισότητα γάμου».

«Αυτό είναι ένα ορόσημο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, που αντικατοπτρίζει τη σημερινή Ελλάδα – μια προοδευτική και δημοκρατική χώρα, με πάθος αφοσιωμένη στις ευρωπαϊκές αξίες», έγραψε σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).

Η Ελλάδα νομιμοποίησε τα σύμφωνα συμβίωσης ομοφύλων το 2015, παρέχοντας σε αυτά τα ζευγάρια κάποια δικαιώματα και προνόμια, αλλά δεν τους επιτράπηκε να υιοθετήσουν παιδιά. Το νέο νομοσχέδιο παρέχει πλήρη γονικά δικαιώματα σε παντρεμένους ομοφυλόφιλους συντρόφους, με εξαίρεση τα ομοφυλόφιλα ανδρικά ζευγάρια, στα οποία δεν θα επιτρέπεται να τεκνοποιούν μέσω παρένθετων μητέρων.

Το μέτρο προωθήθηκε από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη με την υποστήριξη τεσσάρων αριστερών κομμάτων. πέρασε παρά το γεγονός ότι ορισμένοι συντηρητικοί από το κυβερνών κόμμα ήταν αντίθετοι.

«Ο γάμος ομοφυλόφιλων δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα και δεν είναι διεθνής υποχρέωση για τη χώρα μας», δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο κοινοβούλιο. «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα να έχουν γονείς και από τα δύο φύλα».

Μια έρευνα κοινής γνώμης από την εταιρεία δημοσκόπησης Alco τον Ιανουάριο έδειξε ότι περίπου το 49% των Ελλήνων ήταν αντίθετοι στη νομιμοποίηση του γάμου ομοφύλων, με μόνο το 35% υπέρ. Το 16% αρνήθηκε να απαντήσει. Οι μεταρρυθμίσεις βρήκαν σθεναρή αντίσταση από την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, η οποία έχει σημαντική επιρροή στην κοινωνία και την πολιτική, καθώς πάνω από το 80% των 11 εκατομμυρίων ανθρώπων της χώρας αναγνωρίζονται ως Ελληνορθόδοξοι.

Ἀπό : swentr.site


Ἡ ξεφτύλα ἀντικατοπτρίζεται στούς χαρακτηρισμούς τῆς Ἑλλάδος ὡς " προοδευτική - δημοκρατική χώρα" καί δεύτερον τό " ἀφοσιωμένη στίς εὐρωπαϊκές ἀξίες" . 

Εἶναι μία ντροπή καί ταυτοχρόνως μία κατάντια ὡς ἡ ἀπόλυτη μαριονέτα τοῦ παγκόσμιου ἐξουσιαστικοῦ κατεστημένου. 

Κι᾿ἔχεις τό λαγόψαρο ( ξέρετε ποιος) νά κάνῃ λόγο γιά "γεωπολιτικῆς σημασίας ἠ νομιμοποίησις τοῦ γάμου τῶν ὁμοφυλόφιλων" , "ἀντίσταση στόν Ποῦτιν " !!!

Καἰ βρέ ἔρμο λαγόψαρο ξέρεις τί κάνουν στήν χώρα τοῦ Ποῦτιν ; Μᾶς χλευάζουν. Μᾶς δείχνουν μέ τό δάχτυλο καί γελοῦν μαζύ μας. 

Γιά τήν Ἱστορία νά σημειώσουμε πώς ἀπό τήν Ἀργολίδα ὁ βουλευτής τῆς ΝΔ Γιάννης Ἀνδριανός δέν ψήφισε τό νομοσχέδιο : 


«Όπως μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου, και εκφράζοντας τις ανησυχίες μου, καθώς και εκείνες της μεγάλης πλειονότητας των συμπολιτών μου στην Αργολίδα και σε ολόκληρη τη χώρα, δεν υπερψήφισα το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο μεταξύ ατόμων του ίδιου φύλου...έχουμε χρέος να διασφαλίζουμε σε όλα τα παιδιά της πατρίδας μας το καλύτερο δυνατό μέλλον. Όπως επίσης, είναι χρέος μας με συγκεκριμένες και αποφασιστικές δράσεις και πολιτικές να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια, τη μάνα και τον πατέρα, να ελαφρύνουμε το κόστος διαβίωσης για τα νοικοκυριά, να δώσουμε στα νέα ζευγάρια την ευκαιρία να δημιουργήσουν νωρίς οικογένεια και να κάνουν παιδιά ώστε να αντιμετωπίσουμε και το φάσμα της υπογεννητικότητας, τη μεγαλύτερη και πιο ύπουλη απειλή για την επιβίωση του έθνους μας.»  ( ὁλόκληρη ἡ δήλωσις-θέσις τοῦ βουλευτοῦ ἐδῶ

Ὁ συριζαῖος Γαβρήλος τό ψήφισε μέ χέρια καί μέ πόδια. Ὁ πασόκος Ποῦλος ...ἔλειψε διακριτικά ἀπό τήν ψηφοφορία...


Γαβρήλος : « Η αλήθεια είναι πως χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ αυτό το Νομοσχέδιο δεν θα είχε γίνει ποτέ Νόμος του Κράτους και πως όλοι αυτοί οι άνθρωποι που από χθες είναι ισότιμοι πολίτες με εμάς, δεν θα ήταν. Θα εξακολουθούσαν να ζουν στο σκοτάδι και να παλεύουν με την μισαλλοδοξία.. Χρέος των βουλευτών του ελληνικού κοινοβουλίου όμως είναι και η καθημερινή πάλη ενάντια στον σκοταδισμό, τη στοχοποίηση και την άρνηση αναγνώρισης των ατομικών δικαιωμάτων...» 

Δέν θέλω καί δέν ἔχω καμμία ἀπολύτως διάθεσιν νά πῶ τά τετριμμένα περί οἰκογενείας καί παιδιῶν καί τί θά ἔκανες Γαβρῆλε ὅταν θά ἐρχόταν ἡ κορούλα σου μέ ἕνα ἄλλο κοριτσάκι καί θά σοῦ ἔλεγε μπαμπά παντρεύομαι. Ἄσε ξέρω. Ὅλοι αὐτοί πού κάνουν τούς " προοδευτικούς" πιστεύουν πώς τό πρόβλημα δέν θά τούς ἀγγίξει ποτέ. Μέχρι πού ἐκεῖνο ἔρχεται ὄχι ἔτσι ἁπλά ἀλλά μέ νταούλια καί ντουντούκες. Τόσο τρανταχτά σοῦ χτυπᾶ τήν πόρτα. Καί τότε κρύβεσαι πίσω ἀπό τούς τοίχους τοῦ σπιτιοῦ σου καί κλαῖς μέ μαύρο δάκρυ...

Ἀλλά ἀφοῦ ὁ Σβάμπ, τό Χαράρι, ὁ Σόρος  κι᾿ὅλο τό κακό συναπάντημα πού θέλουν νά λέγονται ἐξουσιαστές ἔτσι ἀποφάσισαν ἡ μαριονέτα τους πού λέγεται Ἑλλάδα χορεύει καλύτερα ἀπ᾿ὅλους ! Τόσο πιστή !!! 
Μέχρι τελικῆς πτώσεως ἡ ὁποία δέν εἶναι καθόλου μακριά...


Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου