Τρίτη 25 Ιουνίου 2024

Τά ἔλεγε κι᾿ὁ Φρανγκλίνος γιά τήν ῥίζα τοῦ κακοῦ ...

«   Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτός ο μεγάλος κίνδυνος είναι ο Εβραίος. Κύριοι, σε κάθε χώρα που έχουν εγκατασταθεί οι Εβραίοι, έχουν υποβαθμίσει το ηθικό επίπεδο και μείωσαν τον βαθμό της εμπορικής εντιμότητας. Έχουν μείνει απομονωμένοι και μη αφομοιωμένοι. καταπιεσμένοι, προσπαθούν να στραγγαλίσουν οικονομικά το έθνος, όπως στην περίπτωση της Πορτογαλίας και της Ισπανίας.

Για περισσότερα από χίλια επτακόσια χρόνια θρηνούσαν για τη θλιβερή μοίρα τους — δηλαδή, που εκδιώχθηκαν από τη μητρική τους γη. Αλλά, κύριοι, αν ο πολιτισμένος κόσμος σήμερα τους έδινε πίσω την Παλαιστίνη και τις περιουσίες τους, θα έβρισκαν αμέσως επιτακτικό λόγο να μην επιστρέψουν εκεί. Γιατί; Επειδή είναι βρικόλακες και οι βρικόλακες δεν μπορούν να ζήσουν με άλλα βαμπίρ -- δεν μπορούν να ζήσουν μεταξύ τους. Πρέπει να ζουν ανάμεσα σε χριστιανούς και σε άλλους που δεν ανήκουν στη φυλή τους.

Εάν δεν εκδιωχθούν από τις Ηνωμένες Πολιτείες με νόμο Συνταγματικό, μέσα σε λιγότερο από εκατό χρόνια, θα υφίστανται σε αυτή τη χώρα σε τέτοιους αριθμούς που θα μας κυβερνήσουν και θα μας καταστρέψουν και θα αλλάξουν τη μορφή διακυβέρνησής μας για την οποία εμείς οι Αμερικανοί χύσαμε το αίμα μας και θυσιάσαμε τη ζωή, την περιουσία και την προσωπική μας ελευθερία. Αν δεν αποκλειστούν οι Εβραίοι μέσα σε διακόσια χρόνια, τα παιδιά μας θα εργάζονται στο χωράφι για να ταΐζουν τους Εβραίους όσο αυτοί παραμένουν στα γραφεία, τρίβοντας με χαρά τα χέρια τους.

Σας προειδοποιώ, κύριοι, αν δεν αποκλείσετε για πάντα τους Εβραίους, τα παιδιά σας και τα παιδιά των παιδιών σας θα σας καταριόνται στους τάφους σας. Οι ιδέες τους δεν είναι των Αμερικανών, ακόμα κι όταν ζούσαν ανάμεσά μας για δέκα γενιές. Η λεοπάρδαλη δεν μπορεί να αλλάξει τις κηλίδες της. Οι Εβραίοι αποτελούν κίνδυνο για αυτή τη γη, και αν τους επιτραπεί η είσοδος, θα θέσουν σε κίνδυνο τους θεσμούς μας. Πρέπει να αποκλειστούν από το Σύνταγμα...» ( ἀπό ἐδῶ)

Η προφητεία του Φράνκλιν είναι μια ομιλία που αποδίδεται στον Μπέντζαμιν Φράνκλιν , προειδοποιώντας για τους κινδύνους της αποδοχής Εβραίων στις νεοφυείς Ηνωμένες Πολιτείες . Η ομιλία υποτίθεται ότι μεταγράφηκε από τον Charles Cotesworth Pinckney κατά τη διάρκεια της Συνταγματικής Συνέλευσης του 1787, αλλά ήταν άγνωστη πριν από την εμφάνισή της το 1934 στις σελίδες του εβδομαδιαίου περιοδικού Liberation Silver Shirt του William Dudley Pelley . Ο τίτλος του άρθρου που δημοσιεύτηκε στο τεύχος της 3ης Φεβρουαρίου 1934 ήταν: "Το είπε ο Μπέντζαμιν Φραγκλίνος για τους Εβραίους;

Ο Pinckney έγραψε ότι είχε κρατήσει ένα ημερολόγιο της Συνέλευσης, αλλά δεν βρέθηκε ποτέ, και οι ισχυρισμοί του Pelley ότι τυπώθηκε ιδιωτικά και ότι το Ινστιτούτο Franklin έχει ένα χειρόγραφο αντίγραφο, είναι αβάσιμοι. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής κήρυξε επίσημα το The Franklin Prophecy ως 70χρονη πλαστογραφία ... ( ἐδῶ)


Νομίζω πώς ὁ καθείς σήμερα καί μέ ὅσα ἔχουν κατά καιρούς ἀποκαλυφθεῖ σχετικῶς μέ τούς ἑβραίους καί τήν ἐν γένη στάση τους ὅπου βρέθηκαν σέ κάθε μήκος καί πλάτος τοῦ πλανήτου,μπορεῖ νά ἐξάγῃ τά συμεράσματά του,ἀλλά κυρίως νά συμπεράνῃ τό πόσο αὐθεντική ἤ μή ἦταν ἐκείνη ἡ ὀμιλία, σέ σχέσιν μέ τούς κινδύνους πού ἐξέφραζε γιά ἕναν συγκεκριμένο λαό πού δέν ἦσαν οὐκ ὀλίγοι,ἀνά τήν ἱστορία, πού τούς εἶχαν χαρακτηρίσει ὡς τήν « ῥίζα τοῦ κακοῦ». Μία ματιά στήν Μέση Ἀνατολή καί στό Οὐκρανικό ζήτημα τῆς Εὐρώπης, προφανῶς ἀποδεικνύει πολλά...

Τά σκίτσα μιλοῦν μόνα τους καί δέν εἶναι τυχαῖον τό ποῦ ἀπετέλεσαν τήν μεγαλύτερη ἔκφρασιν ὡς πρός τόν κίνδυνο πού κρύβει ὁ συγκεκριμένος λαός. Γερμανία καί ΗΠΑ,ἀλλά καί 'Ρωσσία, χαρακτηρίστηκαν ὡς οἱ πιό ἀντισημιτικές χῶρες παγκοσμίως.Εἶχαν ἄδικο ; Χμμ... Μέχρι πού ἦρθε ὁ καιρός τῆς "πολιτικῆς ὀρθότητος" καί ὅλα πλέον ἔχουν πάρει ἄλλον δρόμον...




Πρώτη φωτό


Ἡ Πελασγική
http://sxolianews.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου